Szakértő szerint az altcoin szezon decemberben kezdődik – Íme, mibe érdemes most befektetni

Egy vezető kriptoelemző jelentős emelkedést vár az alternatív digitális valuták piacán, ahogy közeledünk decemberhez. Az altcoinok fellendülésének lehetősége sokak figyelmét felkeltette a kriptoközösségben. Ez a cikk bemutatja, mely coinok mutathatnak lenyűgöző növekedést, betekintést nyújtva a fejlődő piac kínálta lehetőségekbe.

Szakértő szerint az altcoin szezon decemberben kezdődik – Íme, mibe érdemes most befektetni

DOGEN: Az első Mémkriptó token alfahímeknek, akik csak a legjobbat érdemlik

Engedd szabadjára az igazi alfát magadban a DOGEN-nel, a memetokennel, amely azoknak készült, akik szép életet akarnak élni. A DOGEN az alfa kutya, amely soha nem hagyja ki a nagy nyereményeket. Ez a token a győzteseké, akik nem érik be kevesebbel. Gondolj luxusautókra, pénzkötegekre és gyönyörű nőkre — ez az Alpha DOGEN életstílus!

HODL, mint egy főnök, és hódítsd meg a piacot

Készen állsz, hogy úgy élj, mint egy Alpha DOGEN, és élvezd az élet legszebb dolgait? A kifutópályán van, és az előértékesítés végére akár 700%-os növekedést is elérhet — és ez még csak a kezdet. A DOGEN-nel akár ezerszeres megtérülést is elérhetsz, ahogy a memetokenek az altcoin szezon legforróbb trendjét vezethetik.

Dogen mémkriptó vásárlás

Minél előbb csatlakozol, annál többet nyerhetsz! Ez egy olyan ajánlat, amit mások irigyelni fognak, és te leszel a csapat élén.

Lemaradtál a WIF, Popcat vagy Ponke emelkedéséről?

A DOGEN az új kutyus a Solana memetokenjei között, a BONK, WIF és Popcat mellett, amelyek lenyűgöző 1000%-os növekedést mutattak. Jelenleg alulértékelt, a DOGEN készen áll arra, hogy új szintre emelje ezt a kripto történetet, és potenciálisan rekordokat dönthet meg ebben a bikapiacban.

Közösségi alapú, valós értékkel 

Dogecoin, Ponke és Dogen kriptovaluta vásárlás kezdőknek is

A DOGEN nem csak egy rövid távú felhajtás; ez egy növekvő mozgalom. A DOGEN mögött álló csapat elkötelezetten építi egy olyan alfa vezetők közösségét, akik nem érik be kevesebbel, és készen állnak a piac meghódítására. Ez a token valós értéket kínál, izgalmas kampányoktól kezdve az exkluzív előnyökig a korai támogatók számára. A DOGEN egy lehetőség arra, hogy egy tartós projekt részévé válj.

A DOGEN többszintű hivatkozási programja valóban vad: minden olyan token után, amit az első szintű testvéreid (1. szint) vásárolnak a hivatkozási kódoddal, 7%-ot kapsz. Emellett további jutalmak várnak rád, ahogy a hivatkozottaid újabb felhasználókat hoznak be, így tovább növelheted a profitodat.

Tartsd meg a DOGEN-t, és hagyd, hogy mások irigyeljenek!

Csatlakozz a Dogen Hadsereghez ma, és hódítsd meg a kripto világot! 

Cardano kriptovaluta hírek

A Cardano készen áll a kitörésre az altcoin szezon reményei közepette

A Cardano (ADA) a felfelé irányuló mozgás jeleit mutatja. Jelenleg 0,3273 és 0,3933 dollár között kereskedik, és egy fontos ellenállás felé tart, ami 0,4286 dollárnál van. Ennek az áttörése megnyithatja az utat a következő szint felé, ami körülbelül 0,4947 dollár, jelentős százalékos nyereséget hozva.

A relatív erősség index 40 alatt van, ami azt jelzi, hogy a token túladott állapotban van, és hamarosan visszapattanhat. A 10 és 100 napos mozgóátlagok közel vannak egymáshoz, 0,34 és 0,35 dollár körül, ami konszolidációs fázist jelez egy kitörés előtt. Az elmúlt hónapban a szerény, közel 3%-os csökkenés ellenére a várt altcoin szezon fellendítheti az árfolyamot, megfordítva az elmúlt hat hónap 33%-os esését.

A Solana készen áll a kitörésre, ahogy közeledik az altcoin szezon

A Solana ára jelenleg 133 és 159 dollár között mozog, és a konszolidáció jeleit mutatja. A token közeledik legközelebbi ellenállási szintjéhez, ami 173 dollárnál található. Ha ezen a szinten túljut, az ár akár 200 dollár felé is emelkedhet, ami több mint 25%-os növekedést jelenthet.

Olyan technikai mutatók, mint a relatív erősség index, túladott szinteket jeleznek, és az alacsony sztokasztikus értékek felfelé mutató lendületre utalnak. Bár a MACD enyhén negatív, az elmúlt hónap szerény árnövekedése erősödő trendet jelez. Az altcoin szezon és a globális kripto bikapiac várakozásai közepette a Solana jelentős növekedés előtt állhat a közeljövőben.

Hedera (HBAR) rallyra készül: Kitörési potenciál a 0,0677 dolláros ellenállás fölött

A Hedera (HBAR) felfelé mutató trend jeleit mutatja. Jelenleg 0,04856 és 0,06092 dollár között kereskedik, és közeledik a legközelebbi ellenállási szinthez, ami 0,0677 dollárnál található. Ha áttöri ezt a szintet, az árfolyam akár a második ellenállás felé is emelkedhet, ami 0,0801 dollár, és így több mint 30%-os nyereséget hozhat a jelenlegi szintekről.

Az RSI 39,26-on áll, ami felfelé mozgást tesz lehetővé, mielőtt túlvett állapotba kerülne. A MACD -0,0004-es szintje pozitív irányú lendületet jelezhet. A 10 napos SMA 0,04985 dollárnál van, amely szorosan követi a 100 napos SMA-t 0,05232 dollárnál, ami egy bullish kereszt kialakulását jelezheti. Az altcoin szezon közeledtével az HBAR jelentős növekedés előtt állhat.

Kaspa (KAS) kitörésre készül, ahogy az altcoin lendület növekszik

A Kaspa (KAS) ára jelenleg 0,13 és 0,16 dollár között mozog, miután az elmúlt héten több mint 10%-os csökkenést mutatott. Olyan technikai mutatók, mint az RSI és a sztokasztikus, túladott állapotot jeleznek, ami egy lehetséges visszapattanásra utalhat. Ha áttöri a 0,17 dolláros ellenállást, a KAS ára elérheti a következő 0,19 dolláros szintet, ami körülbelül 20%-os nyereséget jelenthet.

A 10 napos SMA enyhén a 100 napos SMA alatt van, de az altcoin piac növekvő optimizmusa bullish fordulatot indíthat el. Ha viszont a KAS nem tartja meg a 0,12 dolláros támogatási szintet, akár 0,10 dollárra is visszaeshet. A kereskedők figyelemmel kísérik a piacot, ahogy a szélesebb kripto piac egy potenciális bikapiacra készül.

Összegzés

Az ADA, SOL, HBAR és KAS rövid távon korlátozott nyereséget kínálhat. Ezzel szemben a DOGEN azoknak szól, akik luxust és sikert keresnek, és kiemelkedik a mezőnyből. Az előértékesítés végére 700%-os növekedés várható, és ez az altcoin szezon során óriási megtérülést hozhat. A BONK és a Popcat sikerét követően a DOGEN egy vezetői közösséget épít ki, amely valós előnyöket kínál a korai támogatók számára.

Honlap:

Dogen crypto

Twitter: https://x.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A TRX és a ZDEX az egekbe szökhet 2024 4. negyedévében — Készülj fel a 100x-os nyereségre!

Ahogy 2024 az utolsó hónapjaihoz közeledik, a kriptovaluta piac izgalommal pezseg. A szakértők olyan specifikus coinokra összpontosítanak, amelyek elképesztő nyereséget hozhatnak, akár százszorosára növelve a befektetéseket. Egyre nagyobb a felhajtás azzal kapcsolatban, mely digitális valuták vezethetik ezt a rendkívüli növekedést, és sok befektető figyelmét felkeltik, akik jelentős nyereségre vágynak.
2024. 10. 11. 22:15
Megosztás:

A $XYZ MémKriptó egyesíti a sportot és a kriptót, hogy elképesztő, 99.900%-os nyereséget érjen el

A kriptovaluták mostanában nehéz időszakon mentek keresztül, számos projekt omlott össze és tűnt el — némelyikük nyilvánvaló átverés volt, míg mások egyszerűen nem tudták kezelni a nyomást. De elég volt a medvéskedésből! Az XYZ itt van, hogy megmutassa, hogyan lehet 99.900%-os növekedést elérni a semmiből!
2024. 10. 11. 21:30
Megosztás:

Nem várt helyről kapnak támadást a hitelt nyújtó pénzintézetek

Miközben a klasszikus bankokat elkényelmesíti, hogy magas kamatszintek mellett is eddig nem látott összegben veszik fel az emberek a személyi hitelt, a Cofidis után most a Provident is rekord alacsony kamatokkal akciózik – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 10. 11. 21:00
Megosztás:

Szigorodó SEC szabályozás: 3 kriptovaluta, amelyek a szabályozás ellenére is növekedhetnek

Ahogy a kriptovilágban egyre szigorodnak a szabályozások, nem minden digitális eszköz mutat gyengülést. Néhány alternatív érme ellenállónak bizonyul, és jelentős növekedési potenciállal rendelkezik. Ez a cikk három olyan kriptovalutát tár fel, amelyek a növekvő felügyelet ellenére is sikeresek lehetnek. Ismerje meg, mely tokenek lehetnek a következő nagy nyertesek a digitális pénzügyek fejlődő területén.
2024. 10. 11. 19:30
Megosztás:

Megdőlt a fővárosi napi szélrekord

Megdőlt a fővárosi szélrekord csütörtökön – közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján pénteken.
2024. 10. 11. 19:15
Megosztás:

43 millió forintra nőtt a lakások átlagára

Országos átlagban már 43 millió forinthoz közelít az otthonteremtésre fordított összeg, amennyiben egy élhető, megközelítőleg 57 négyzetméteres lakás vásárlását tervezi a vevő - tudatta a Duna House pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 11. 19:00
Megosztás:

Cardano vagy SUI vagy Cybro: Mit mondanak a kripto-szakértők?

A szakértők figyelemmel kísérik három kriptovaluta alakulását, és izgatottan várják a fejleményeket. A Cardano, a SUI és a Cybro egyaránt felkeltette az elemzők és befektetők figyelmét. Ez a cikk azt mutatja be, mit mondanak a szakértők ezekről a coinokról és növekedési potenciáljukról. Tudja meg, melyik emelkedik ki, és miért beszél mindenki róluk.
2024. 10. 11. 18:30
Megosztás:

Botrányos kifizetésekre és adattörlésre is fény derült az I. kerületi önkormányzatnál

Botrányos kifizetésekre és adattörlésre is fény derült az I. kerületi önkormányzatnál: a távozó polgármester, V. Naszályi Márta utasítására az október elsejei átadás-átvételt megelőző napokban 71 millió forintot csoportosítottak át közvetlen munkatársainak, továbbá a jegyző utasításba adta, hogy az önkormányzat levelezésének biztonsági mentéseit töröljék - mondta Böröcz László (Fidesz-KDNP) kerületi polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján. Közölte, hogy feljelentést tesznek az ügyben.
2024. 10. 11. 18:00
Megosztás:

Piaci fellendülés 2100-szoros ROI potenciállal: 6 token, amelyet érdemes felhalmozni a 2024 decemberi bikapiac előtt

A piac dinamikája jelentős fellendülésre utal, és egyes tokenek jelentős befektetési megtérülést kínálhatnak. Ahogy közeledünk a 2024 decemberi bikapiac felé, egyre nagyobb az izgalom bizonyos kriptovaluták körül, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátással. Ez a cikk hat olyan tokent mutat be, amelyek exponenciális nyereséget hozhatnak, egyedi lehetőségeket kínálva a körültekintő befektetők számára.
2024. 10. 11. 17:30
Megosztás:

Nyakunkon a hivatalosan október közepén kezdődő fűtési szezon

Már az időjáráson is érezni, hogy nyakunkon a hivatalosan október közepén kezdődő fűtési szezon. A hűvösebbre forduló napokban különösen jó hír, hogy Magyarország megfelelően felkészült a télre - mondta Steiner Attila, az Energiaügyi Minisztérium (EM) energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára pénteken a tárca Facebook-oldalán közzétett videójában.
2024. 10. 11. 17:00
Megosztás:

Az amerikai elnökválasztás után a recesszió sem zárható ki

Az Egyesült Államok munkaerőpiaca és gazdasága a lassulás jeleit mutatja – figyelmeztetnek a most megjelent, negyedik negyedéves befektetési stratégiájukban az OTP Bank szakértői, akik ezért túl optimistának találják a piaci előrejelzéseket. Az elemzők szerint a piacokon óvatosság indokolt, miközben a magyar GDP-től már csak mindössze 1,5 százalékos növekedést várnak 2024-re.
2024. 10. 11. 16:30
Megosztás:

Közeledik a 2024-es élelmezési világnap

A világszerte több mint 150 országon átívelő összefogás az, ami a magyar kezdeményezésre születettélelmezési világnapot kiemeli a többi ENSZ nap közül. A számtalan rendezvény célja, hogy ráirányítsák a figyelmet és tettekre sarkalljanak a mennyiségi és minőségi éhezés felszámolásáért. 2024-ban az #ÉlelmezésiVilágnap az élelemre, mint emberi jogra helyezi a fókuszt. A globális kampány világszerte hangosan hirdeti, hogy mindenki számára biztosítani kell a hozzáférést a tápláló, biztonságos és fenntartható élelemhez elérhető áron. Itt az összefogás ideje, hogy létrehozzunk egy jobb és fenntarthatóbb jövőt mindenkinek.
2024. 10. 11. 16:00
Megosztás:

Egészséges fogásokkal a dehidratáltság ellen

A dehidratáltság első jele a szomjúság. A tudatos folyadékfogyasztók állítólag nem jutnak el eddig az állapotig. Létezik olyan eltökéltségen alapuló hozzáállás, aminek következtében egy felnőtt ember valóban hozzájut a javasolt napi folyadékbevitelhez?
2024. 10. 11. 15:30
Megosztás:

Nem halasztható tovább a víz visszatartása az Alföldön

A felmelegedés és az emberi tevékenység egyaránt felelős az Alföld fokozatos kiszáradásáért. Noha a közelmúltban átvonuló árhullám kapcsán számos felvetés a folyókon érkező víztöbblet részleges tározását hiányolta a probléma orvoslása érdekében, hosszú távú, tartós megoldás elsősorban a helyben lehulló csapadékvíz átgondolt, hosszú távú visszatartásától remélhető – hangsúlyozta Dr. Jakab Gusztáv, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet Környezet- és Tájföldrajzi Tanszékének egyetemi adjunktusa az Agroinform.hu-nak nyilatkozva.
2024. 10. 11. 15:00
Megosztás:

Online német kezdő tanfolyam mindenkinek

A német nyelv ismerete egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A munkáltatók gyakran szólítják meg a németül jól beszélő álláskeresőt, ha épp erre a skillre van szükségük. De sokan az új élet reményében kezdenek el németül tanulni.
2024. 10. 11. 14:30
Megosztás:

A vártnál magasabb infláció sem tántorítja el Amerikát a kamatcsökkentéstől

A tegnap közzétett adatok szerint szeptemberben a vártnál nagyobb mértékben növekedtek a fogyasztói árak az Egyesült Államokban, ami a dezinfláció megakadására utal.
2024. 10. 11. 14:00
Megosztás:

Tudnivalók a megújult, modern műanyag redőnyökről

Azzal, hogy egyre melegebbek a nyarak, az árnyékolástechnika terén is új dimenziók jelentek meg. Bár kétségtelen, hogy egy lakásban igazán akkor lehet kellemes hűvös, ha egy klíma is működik benne.
2024. 10. 11. 13:00
Megosztás:

Megéri nemesfém foglalatú drágaköves ékszert vásárolni?

Az ékszerekről manapság egyre ritkábban asszociálunk a különféle drágakövekre, ugyanis jó néhány évvel ezelőtt átvették e terepen az uralmat a különféle bizsuk. Alapvetően nincs gond a tömegcikként gyártott divatékszerekkel, ám ha tartós és értékálló megoldást keresünk, akkor még most is a nemesfém és drágakő legjobb opció.
2024. 10. 11. 12:30
Megosztás:

Szeptemberben csökkent a német infláció

Szeptemberben a várakozásoknak megfelelően csökkent az infláció Németországban a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteki jelentése szerint.
2024. 10. 11. 12:00
Megosztás:

A csemegeszőlő lehet a klímaváltozás egyik nyertese

Miközben a gyümölcstermesztés a hektikus időjárási körülmények miatt egyre kiszámíthatatlanabbá válik, a csemegeszőlő termesztése kevesebb környezeti kockázatot hordoz és ökológiai alkalmazkodó képessége is kedvező.
2024. 10. 11. 11:30
Megosztás: