Szakértők optimisták az Ethereum Dencun frissítés előtt, a TRON és a KangaMoon kereslete csúcsra emelkedik

Már márciusban járunk, amikor az Ethereum (ETH) végre megkapja következő nagy mainnet frissítését, a Dencunt. A frissítés csak néhány napra van, és az iparági szakértők optimisták az ETH-vel kapcsolatban, mivel a Dencun jelentős ígéreteket tartogat az Ethereum hálózat hatékonyságának átalakítására.

Szakértők optimisták az Ethereum Dencun frissítés előtt, a TRON és a KangaMoon kereslete csúcsra emelkedik

Más izgalmas hírek szerint a Tron (TRX) és a KangaMoon (KANG) két kiemelkedő DeFi projekt, amelyeknél komoly hangulatjavulást tapasztalhattunk. Míg a Tron a hálózati használatban ér el csúcspontot, addig a KangaMoon azért vált a legjobb új kriptopénzzé, mert innovatív társadalmi pénzügyi (social-fi) modellt alkotott.

A szakértők optimisták, mivel a Dencun ígéreteket tartogat az Ethereum (ETH) számára

Februárban sikeres tesztverziók után március 13-át jelölték ki a Dencun főhálózati indítására. Sokat beszélnek a Dencunról, mert úgy tűnik, hogy hatékonyabbá teszi az Ethereum hálózatát. Anthony Rose, a Matter Labs mérnöke megjegyezte, hogy a frissítés kevesebb költséget, súrlódást és potenciálisan több használatot fog eredményezni az Ethereum számára. A Dencun továbbá az alapját képezi egy skálázhatóbb Ethereum hálózat fejlesztésének.

Az ETH ára a napokban megközelítette a 3 900 dolláros szintet a kriptopiaci ralli során, majd a hatalmas ugrást némi konszolidáció és kisebb korrekció követte. Azonban a Dencun után várhatóan az altcoin ára túllépheti ezt a szintet és akár elérheti a 4 000 dollárt is.

A Tron (TRX) hálózat iránt növekszik a kereslet, miután a TVL (teljes zárolt mennyiség) meghaladta a 9,5 milliárd dollárt

Az utóbbi hetekben a Tron (TRX) teljes érték zárolása (TVL - total value locked) meredeken emelkedett, új, több mint 9,5 milliárd dolláros mindenkori csúcsot érve el. Több tényező járult hozzá ahhoz, hogy a Tron az egyik legkiemelkedőbb DeFi projekt legyen. A kulcsot a Tron hatékonysága és alacsony díjai jelentik, amikor stabil értékű tokenek elszámolására használják.

Az Artemis adatai szerint a Tron díjai és bevételei az év eleje óta 119%-kal emelkedtek. Az IntoTheBlock Twitteren számolt be arról, hogy a Tron hálózatának nem nullás egyenlegeinek száma meghaladta a 95 milliót, megelőzve ezzel a Cardano-t és az Avalanche-ot.

A Tron iránti növekvő kereslet egy másik oka a stabilabb TRX érmének köszönhető. A minimális volatilitással rendelkező altcoin ára az év eleje óta 31%-kal emelkedett. A TRX árfolyama átlépte a 0,14 dolláros ellenállást, és az elkövetkező hónapokban a 0,20 dollárt is megcélozhatja.

A KangaMoon (KANG) kereslete csúcsra emelkedik egyedi jutalmazási modellje miatt

Hasonlóan a Tronhoz, a KangaMoon (KANG) iránti kereslet is az elmúlt hetekben tetőzött, miután bemutatta egyedi jutalmazási modelljét, amely a Társadalmi-Pénzügyi (Social-Fi) koncepción alapul. Ez a kereslet rendkívül sikeres kriptopénz ICO-t eredményezett a KangaMoon számára, a projekt néhány hét alatt több mint 600 000 dollárt gyűjtött össze indulása óta.

Sokan beszélnek a Társadalmi-Pénzügyi (Social-Fi) koncepcióról, melynek lényege, hogy a KangaMoon felhasználókat jutalmazza a hálózaton való részvételük alapján. A felhasználók egyszerű feladatok végrehajtásával, mint például az interakció a KangaMoon összes közösségi média fiókjával vagy a heti és havi eseményeken való részvétel, ingyenes KANG érméket kereshetnek.

A KangaMoon csapat 1 milliárd KANG tokenjének 10%-át különítette el a token tulajdonosok jutalmazására. Ezzel a különleges Társadalmi-Pénzügyi (Social-Fi) modellel és izgalmas jutalmakkal a KangaMoon reményei szerint a jövőben a leghasználtabb hálózattá válik a mém érme rajongók számára.

Hasonlóan más altcoinokhoz a piacon, a KangaMoon emelkedő trendben van, 125%-os nyereséget érve el, ahogy belépett a kriptopénz ICO-jának 3. fázisába. Bár a KANG token jelenleg 0,01125 dollárba kerül, a kriptopénz-szakértők 220%-os nyereséget jósolnak márciusban, tekintettel egyedi modelljére és kapcsolataira a mém érme piacával.

Összefoglalva:

Várhatóan az ETH ára emelkedni fog, ahogy az Ethereum hálózat évek óta legnagyobb frissítését kapja meg. Másrészt a TRX továbbra is emelkedik a hálózatok növekvő kereslete mellett. Végül, a KangaMoon a legjobb új kriptopénznek bizonyult befektetés szempontjából, köszönhetően egy egyedi új keretrendszernek, ami vonzza a kriptófelhasználókat.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Az év végén kaphat egy újabb lökést a hazai ingatlanpiac

A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején viszont újra nagyobb számban megjelenhetnek a befektetők is az ingatlanpiacon.
2024. 04. 19. 07:00
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás: