Találtunk egy kriptót, ami a Pepe-nél is népszerűbb lehet

Bár még mindössze néhány hónapja érhető el, a Meme Kombat előértékesítése már most komoly hullámokat kavart a kriptotérben.

Találtunk egy kriptót, ami a Pepe-nél is népszerűbb lehet

Mivel a készítőknek már 5.6 millió dollárt sikerült gyűjteni, ezért akár heteken belül elérhetővé válhatnak az MK tokenek.

Ennek kapcsán egyáltalán nem tűnik lehetetlennek, hogy a listázást követően az MK akár a BONK vagy a PEPE sikerét is megismételheti.

Korábban a Pepe mérete néhány millió dollárról egészen 1.5 milliárd dollárig emelkedett, míg a BONK az előző hetek során ért el közel 10,000 százalékos profitot.

Azonban mindkét esetben azok jártak a legjobban, akik még a tömegek előtt beszereztek néhány kriptót. Többek között ezért is lehet érdemes még a FOMO elszabadulása előtt a tettek mezejére lépni.

Forradalmi megoldásokkal piacvezető lehet a Meme Kombat

A Meme Kombat világában a felhasználók különböző mémkabalák közötti harcokra köthetnek fogadásokat, amivel tetemes mennyiségű MK gyűjthető be.

A harcok menetét egy fejlett mesterséges intelligencia határozza meg különböző szekvenciák alapján. Az összecsapások vizualizálásra fognak majd kerülni, vagyis nem kizárólag statisztikai adatokat láthatunk majd a harcokat követően.

Mindez ráadásul on-chain adatok formájában is elérhető lesz, ennek köszönhetően garantált a maximális transzparencia. 

A csaták első évada már közvetlenül a listázás után elérhetővé fog válni, amiben 11 különböző mémbala mérheti majd össze erejét.

A csaták alatt pedig változatos fogadásokat lehet majd kötni nem kizárólag a nyertesre, hanem akár a csaták bizonyos elemeire is. 

Többdimenziós harcok és magas jutalmak egy helyen

Hála a különleges stakelési és fogadási rendszerének, az MK altcoinok iránt folyamatos lesz a kereslet. Arról nem is beszélve, hogy a kriptók mellé a csapat különböző valós ajándékokat is bztosít.

Az ökoszisztéma legfontosabb részét a stakelési felület alkotja, amin keresztül állandó passzív jövedelemhez juthatnak a közösség tagjai. Ez a folyamat teljesen automatikus, így ha csak állandó bevételt szeretnél minimális munkával, akkor is érdemes lehet megfontolni a Meme Kombatot.

earn apy

A projekt iránti érdeklődést jól szemlélteti, hogy az előértékesítésen eddig vásárlók túlnyomó többsége lekötötte a vásárolt MK tokenjeit. Így elmondható, hogy a legtöbben nem rövid, hanem hosszú távú befektetésként gondolnak a Meme Kombatra.

Írásunk idején 167 százalékos éves bevételre lehet szert tenni, vagyis az eredeti befektetésed több mint másfélszereséhez juthatsz így hozzá.

Talán a legizgalmasabb rész a stakeléssek kapcsolatban azonban az, hogy a megszerzett jutalmakat off-chain lehet felvenni. Ez nagyon egyszerűen azt jelenti, hogy amennyiben a jutalmat fogadások megkötésére fordítod, abban az esetben nem szükséges gázdíjat fizetni az összeg felvételekor.

Vagyis gyorsan, egyszerűen és minimális kiadások mellett tudod majd élvezni a Meme Kombat minden előnyét.

Ráadásul a készítők a nagyobb transzparencia elérése érdekében úgy döntöttek, nem csinálnak titkot a kilétükből. Ezért a hasonló kezdeményezésekkel szemben, a fejlesztőkkel akár közvetlenül is kapcsolatba lehet lépni.

Így ha egy kérdés merülne fel benned, azt fel tudod tenni LinkedIn-en keresztül a Meme Kombat alapítójának, Matt Whitemannak is.

Mindezeknek fényében egy kicsit sem meglepő, hogy olyan prominens elemzők amilyen Jacob Crypto Bury, kifejezetten bizakodók a projekt jövőjét illetően. Az elemző-youtuber szerint a listázás után a Meme Kombat mérete könnyedén képes lehet az akár 1000 százalékos növekedésre is.

MK vásárlása itt

2024 a Meme Kombat éve lehet 

Amint azt korábban már említettük, a Meme Kombat gyűjtése során már 5.6 millió dollárnál nagyobb összegben keltek el az MK tokenek.

A natív altcoinokat jelenleg 0.268 dolláros áron lehet megvásárolni, azonban az árfolyam néhány napon belül 0.279 dollárra fog emelkedi. Más szóval minél többet késlekedsz, annál magasabb áron van csak lehetőséged csatlakozni.

Ezzel kapcsolatban érdemes még néhány szót ejteni a Meme Kombat tokenomikájáról is. Mivel a teljes tokenkészlet 30 százaléka stakelési jutalomként lesz elérhető, ezért a passzív jövedelem hosszú évekre biztosítva van.

Továbbá arról szem lehet megfeledkezni, hogy a 10-10 százalék közösségi jutalom és likviditási lock miatt nem kizárólag a magas nyeremények, hanem a kezdeti gyors tranzakciók is garantáltak.

Végezetül a fennmaradó 50 százaléka az MK-nak az előértékesítés során kerül eladásra, vagyis a készítők egyáltalán nem különítettek el saját részükre tokeneket.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, abban az esetben mindenképpen érdemes lesz ellátogatnod a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára. 

Ha pedig a vásárlás mellett teszed le a voksod az Ethereum hálózata miatt a stakelést már a listázást megelőzően is meg tudod kezdeni.

Legyen szó aktív harcokról, fogadásokról vagy állandó passzív bevételről, a Meme Kombat mindkettőt képes biztosítani. Éppen ezért érdemes még most betárazni néhány tokenből, hiszen később könnyen lehet, hogy már csak csillagászati áron lesz elérhető az MK.

Érdekel a Meme Kombat

Ezek is érdekelhetnek:

Erre senki nem számított: Szokatlan mém kriptókból vásárol a milliárdos befektető

Új korszak kezdődik? Megugrott a BTC jellegű kriptók népszerűsége

A legjobb 2023-ban megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás:

Nőtt a Budapesti Állatkert látogatottsága

A Fővárosi Állat- és Növénykert látogatottsága már 2022-ben visszaállt a járvány előtti szintre, tavaly pedig további több mint hét százalékkal több látogatót fogadott.
2024. 02. 24. 22:00
Megosztás:

Hiányzik még egy lökés a lakáspiacnak

A KSH friss adatai szerint tavaly csak 18,65 ezer új lakás épült fel, ami 9,2 százalékkal kevesebb, mint a 2022-es adat. Az építési engedélyek száma 39%-kal csökkent. Idén sorfordító hónapok jöhetnek a lakáspiacon, ám a szereplők még óvatosak. Ahhoz, hogy 2024-ben érdemben nőjön az otthon-építési kedv, még szükség van egy lökésre, további érdemi kormányzati ösztönzőkre – véli Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.
2024. 02. 24. 21:00
Megosztás:

Közzétette negyedéves jelentését az ORLEN Csoport

A lengyel ORLEN Csoport energetikai vállalat a 2023. december 31-én zárult negyedévben 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt) és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.
2024. 02. 24. 20:00
Megosztás:

Újabb 193 ezer laptopot kaphatnak az iskolák

2022-ben és 2023-ban 120 ezer, illetve 140 ezer laptopot kaptak a tanárok és diákok ingyenesen az iskolákban. 2024 tavaszán további 193 ezer laptop kiosztása várható - tájékoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.
2024. 02. 24. 19:00
Megosztás:

Stabil a hazai munkaerőpiac

Stabil a belföldi munkaerőpiac, a foglalkoztatottság a rendszerváltás utáni rekordját elérve csúcsközelbe jutott Magyarországon - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorban.
2024. 02. 24. 18:00
Megosztás:

Javította Csehország adósosztályzatának kilátását a Fitch Ratings

Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról Csehország magasan elsőrendű, "AA mínusz" szintű devizaadósság-besorolásának kilátását a Fitch Ratings. A nemzetközi hitelminősítő egyidejűleg megerősítette a cseh szuverén osztályzatot.
2024. 02. 24. 17:00
Megosztás:

Alig drágult a személyautóknál a kgfb

Mindössze 368 forinttal emelkedett a tavalyi IV. negyedévben egy átlagos személyautó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állománydíja - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 16:00
Megosztás:

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 15:00
Megosztás:

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás: