Erre senki nem számított: Szokatlan mém kriptókból vásárol a milliárdos befektető

Ahogy azt már idén áprilisban láttuk, a mém futamok a semmiből érkeznek, és hasonlóan rapid módon tova is tűnnek.

Erre senki nem számított: Szokatlan mém kriptókból vásárol a milliárdos befektető

Most ismét egy ilyen időszakban lehet részünk, azonban mindenki legnagyobb meglepetésére a főszerep ezúttal a Solana hálózatának jutott. Több SOL-alapú mém token értéke is ugrásszerűen emelkedni kezdett, aminek hatására a SOL értéke is régen látott szinteket ért el.

A legújabb sikersztori a Joe on Sol (JOESOL) mém kriptót érinti, aminek értéke minimális idő alatt növekedett 20,000 százalékkal.

A JOESOL sikere azonban nem egyedi, mivel az előző napok során az APX, a SAMBO, a Bot, és a TIME értéke egyaránt elképesztő módon erősödött. 

Nem meglepő módon azonban a szinte szürreális futamot követően a JOESOL értéke meredeken csökkenni kezdett. Pontosan ezért az előrelátó kereskedők már a következő sikertörténetet keresik.

JOESOL árelemzés - Mi történt mostanáig a legújabb Solana mém kriptóval

Mostanra a Joe on Sol átesett a legnagyobb konszolidáción, aminek hatására írásunk idején 0.00002994 dolláros áron érhető el a token. Ez az elmúlt 24 óra értékváltozásában is nyomon követhető, hiszen a JOESOL árfolyama egyetlen nap alatt 80 százalékot csökkent.

Ennek ellenére a december 27-ei listázást követően akik még időbe csatlakoztak, összesen 21,154 százalékos hozamot realizálhattak.

Így a gyorsan végbement változással a sasszemű kereskedők akik még az elsők között figyeltek fel a lehetőségre, már minimális befektetéssel is vagyonokat tudtak keresni.

A csúcsérték a tokent december 28-án érte el a reggeli órákban, amikor 0.000994 dollárért volt elérhető a szokatlan altcoin

joesol usd árfolyam grafikon

Tanulságos viszont, hogy akik ezt követően vásároltak, azok lényegében fél nap alatt a befektetésük tetemes részét elvesztették. Ugyan december 29-én lehetett látni némi éledezést, ez nem bizonyult tartósnak.

A szakadás következményeként érthető módon a piaci méret is mikroszkopikus méretűre zsugorodott. Ezért jelenleg a teljes projekt mérete csupán 30,000 dollár, míg a tulajdonosok száma alig haladja meg az 1000 befektetőt.

Vagyis nem tűnik alaptalannak a feltételezés, hogy a JOESOL-tól érdemes könnyes búcsút venni, és helyette új, még kiaknázatlan projektek felé venni az irányt.

Erre pedig a legjobb lehetőséget egyértelműen a SPONGE kínálja. Ezt nem csupán mi, illetve befektetők tízezrei állítják, hanem az egyik legnagyobb kriptobálna, Justin Sun is. 

A milliárdos ugyanis a napokban alaposan bevásárolt a szivacsos tokenből, amivel ő lett a SPONGE egyik legnagyobb tulajdonosa. 

Sun vásárlására többek között az is okot adhatott, hogy az előző hetekben megkezdődött a Sponge ökoszisztémának fundamentális átalakulása. 

Mivel ennek keretében egy új token, a V2 is megjelent, így keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a csatlakozásra.

Új időszak kezdődik a Sponge V2 megjelenésével

Az új tokeneket már az különlegessé teszi, hogy a hagyományos módon azokat nem lehet azokat beszerezni.

Bár az eredeti Sponge tokeneket a legtöbb kriptotőzsdén meg lehet vásárolni, a V2-es tokenekhez kizárólag stakeléssel lehet hozzájutni. 

Ezt a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy a V1-es tokenekt a projekt eredeti honlapján (sponge.vip) lekötöd, amiért cserébe már a V2-es altcoint kapod jutalmul.

Ez a megoldás nem csupán kiugró keresletet szül, hanem egyúttal a kínálatot is képes szabályozni. Ezért akik még idejében tudnak csatlakozni, akár a korábbi, 100-szoros hozamnál is magasabb bevételhez juthatnak hozzá.

Az első Sponge érmék egy rövid előértékesítést követően 2023 május első hetében lettek elérhetők, és egészen rövid idő alatt voltak képesek voltak átütő sikereket elérni.

Sponge V2 vásárlás itt

Izgalmas utat járt be a Sponge, de a java még csak most jön

A májusi listázást követő napokban 100 millió dolláros méretre duzzadt a Sponge. Ezáltal azok, akik az elsők között vásároltak, 10,000 százalékos hozamot tudtak elérni.

A Sponge értéke ezt követően konszolidálódni kezdett, ennek ellenére azonban képes volt 10 millió dollár felett tartani a piaci méretét.

A készítők azonban itt nem álltak meg, és azóta eltelt időben szorgosan dolgoztak az ökoszisztéma fejlesztésén. 

Erre ékes példa, hogy nem kizárólag új tokenek, hanem egyúttal egy izgalmas és rendkívül addiktívnak ígérkező játék is érkezik a Sponge világába.

Bár jelenleg keveset lehet erről tudni az biztos, hogy ingyenes és fizetős verzió is elérhető lesz a játékból. 

Ezek között lényegi különbség nem lesz, azonban a fizetős verzióval a legügyesebbek rendszeres időközönként juthatnak majd hozzá nagyobb mennyiségű SPONGE V2-höz.

Ezzel a lépéssel a Sponge kilép a mém tokenek árnyékából, hiszen rövidesen valós felhasználási módja miatt könnyen lehet, hogy képes lesz az árfolyam még a korábbi rekordokat is túlszárnyalni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni, abban az esetben a Sponge weboldalán keresztül lehetőséged van a vásárlásra, akár bankkártya használatával is. 

Ha szeretnéd a vásárlás előtt alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Sponge weboldalára, még ma!

Irány a Sponge V2

Ezek is érdekelhetnek:

Ha érkezik a spot ETH ETF, ezzel a kriptóval érheted el a legmagasabb profitot!

Új korszak kezdődik? Megugrott a BTC jellegű kriptók népszerűsége

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás: