Tízszeres hasznot hozhat ez a kriptó - állítják a szakértők

Már több mint 2 millió dollárnyi összegyűjtött pénzzel rendelkezik, és az elemzők 10-szeres nyereséget jósolnak neki a bevezetés után, ez a "Learn-to-Earn" token tehát joggal tartja izgalomban a befektetőket.

Tízszeres hasznot hozhat ez a kriptó - állítják a szakértők

A 99Bitcoins token (99BTC) a kriptovaluta oktatást szeretné felrázni, és úgy tűnik, sikerrel járhat, mert egyre nagyobb teret nyer az előértékesítési fázisban. 

A 99Bitcoins token a Learn-to-Earn modellel játékossá teszi a kriptovaluta oktatást

Azt is mondhatjuk, hogy egyenesen addiktív játékká alakítja át az oktatást. Ahelyett ugyanis, hogy egyszerűen csak token airdrop-okat tartanának, a 99Bitcoins arra készteti a felhasználókat, hogy aktívan „keressék meg” a tokeneket az interaktív tanfolyamok és kvízek elvégzésével.

learn to earn kriptó

A tanulás a blokklánc alapjaival kezdődik, olyan fogalmakkal, mint a DeFi érmék, a lekötési protokollok és a token szabványok. Azok a felhasználók, akik megtanulják ezeket a kifejezéseket és a mögöttük húzódó működést, 99BTC tokeneket kapnak jutalmul. A fokozatosan építkező leckék megtanulásával (egységek feloldásával) pedig egyre több tokent osztanak szét a tanulók között. Ez egy okos módja annak, hogy a kriptoközösséget továbbképzésre ösztönözzék.

A ranglisták bemutatják az egyes felhasználók haladását, ami a versengés elemét is hozzáteszi a mechanizmushoz. Így ugyanis mindenki azon igyekszik majd, hogy "jobban tanuljon" a barátainál, és ilyen módon még több 99BTC-t szerezzen. 

És ha ezek a 99BTC tokenek egyszer már a tulajdonoshoz kerültek, akkor azonnal le is lehet azokat kötni. A 99Bitcoins token műszerfala szerint az éves hozamot 820 százalékra becsülik, és már több mint 1,3 milliárd 99BTC tokent kötöttek le a tulajdonosok.

A Learn-to-Earn mechanika és a lekötés kombinációja erőteljes visszacsatolási rendszert hoz létre. Így minél több oktatási anyagot fejez be egy felhasználó, annál több 99BTC tokent keres majd. Ezeket pedig lekötheti, hogy még magasabb hozamot érjen el.

Megnézem a 99Bitcoins érmét

Hamarosan itt az áttérés a Bitcoin BRC-20 szabványra

Bár a 99Bitcoins token az Ethereum ERC-20 szabványán kezdi meg a működését, de a csapat tervezi a kísérleti átállást BRC-20 protokollra. A BRC-20-at úgy lehet elképzelni, mint az Ethereum token-technológiáját, amelyet a Bitcoin blokklánc számára újragondoltak. Ez az új tokenszabvány az adatokat közvetlenül az egyes "satoshikra", a Bitcoin legkisebb egységeire írja fel. Ez azt jelenti, hogy a 99BTC hamarosan integrálódik a világ legbiztonságosabb, decentralizált hálózatába.

bitcoin kriptó

Nincs tehát többé okos szerződés, ez tisztán on-chain adat lesz, amelyet a Bitcoin hatalmas Proof-of-Work ereje biztosít. Ám természetesen a BRC-20 szabvány még csak a kísérleti fázisban tart. Ugyanakkor ez az, ami miatt a projekt Telegram-csatornája annyira felbolydult, és sok korai támogató szerint a 99BTC lehet az első Learn-to-Earn projekt, amely teljes mértékben kihasználja a Bitcoin képességeit.

Ez az egyik fő oka annak, hogy a 99Bitcoins token előértékesítése ekkora sikert aratott. Az előértékesítés alatt már több mint 2 millió dollárnyi támogatás gyűlt össze, és az érdeklődő befektetők még mindig vásárolhatnak 99BTC tokeneket. Az ár jelenleg mindössze 0,00108 dollár.

Az előértékesítés azonban több szakaszon keresztül zajlik, és ez az ár hamarosan emelkedni fog, mert minden egyes szakaszban az eladási ár megemelkedik. A következő szakasz pedig még ezen a héten elkezdődik.

Megnyerő token-elosztás és elemzői hype táplálja a 99BTC token körüli spekulációkat

A 99Bitcoins token-elosztása a hosszú távú növekedést hivatott elősegíteni. Ebből a megfontolásból a hatalmas, 99 milliárd darabból álló token-kínálatból egy 10,5 százalékos szeletet különítettek el az előértékesítési befektetőknek. További allokációkat különítettek el a lekötési juttatásokra, a likviditásra, a marketingre és a későbbiekben a titokzatos "közösségi jutalmakra".

A prominens YouTuberek pedig úgy vélik, hogy a 99Bitcoins token kiosztása a Learn-to-Earn protokollban rejlő lehetőségekkel kombinálva elindíthatja a masszív kereslet hullámát.

Jacob Bury még 10-szeres nyereséget is jósolt a 99BTC-nek, amint a token elindul a tőzsdéken.

Bury mellett a többi YouTuber, a Crypto Gains és Michael Wrubel is dicsérte a 99BTC-t. Úgy tűnik, hogy a hype a 99Bitcoins token körül egyre inkább felpörög. Már több mint 20 800 ember követi a projekt Twitter-oldalát (X), és a hivatalos Discord szerver is jelentős növekedést tapasztalt az elmúlt hetekben.

De vajon mindez a felhajtás a 99BTC tőzsdei bevezetés utáni sikerét is eredményezheti? Ezt csak az idő képes megmondani. Viszont a YouTube elemzőinek figyelemfelkeltő árfolyam-előrejelzései szerint a projekt egyértelműen komoly FOMO-t generálhat.

Látogass el a 99Bitcoins token oldalára

Ez is érdekelhet:

Hogyan csinált a Solana mém érme 82 000 százalékos ROI-t 5 óra alatt? A Sealana és a PlayDoge szintén sokat hozhat 2024-ben

Az új mém érme, a Base Dawgz előértékesítése 700 000 dollár felett

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ma kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál

Szerdán kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyen idén lengyel, japán, cseh, német és horvát vendégművészek játékát hallhatja a közönség.
2024. 06. 26. 05:30
Megosztás:

A magyar tőkepiacon elsőként tartott jelzáloglevél-csereaukciót az MBH Jelzálogbank

Történelmi tranzakciót hajtott végre kedden az MBH Jelzálogbank, amely a magyar hitelintézetek közül elsőként tartott tőzsdei jelzáloglevél-csereaukciót. Az élénk érdeklődés mellett zajló tranzakció során az MBH csoport tagja egy idén ősszel lejáró jelzáloglevelét kívánta lecserélni egy új sorozatra. A csereaukcióra beadott ajánlatok volumene 9,6 milliárd forint volt, amelyből az MBH Jelzálogbank végül 5,6 milliárd forintot fogadott el.
2024. 06. 26. 05:00
Megosztás:

Vezető kripto szakértők a Twitteren fogadnak a Bitcoin mélypontjára, íme a legjobb altcoinok, amiket vásárolnak

A kriptovaluta piac dinamikus tájképet mutat, és a hosszú ideje uralkodó király, a Bitcoin (BTC) jelenleg egy bizonytalansági időszakot él át. Bár a Bitcoin még mindig óriási befolyással bír, egyes befektetők alternatívákat keresnek. Itt jönnek képbe az altcoinok, amelyek innovatív projekteket és potenciálisan magas hozamokat kínálnak.
2024. 06. 26. 04:30
Megosztás:

Áramfogyasztás: jönnek az okosmérők! Mit jelent ez pontosan?

Több mint nyolcvankilencezer új okosmérőt telepít szolgáltatási területén az MVM csoport két áramhálózati elosztó társasága több mint 5 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással.
2024. 06. 26. 04:00
Megosztás:

Egy éves az építményi jog – mik a tapasztalatok?

Egy évvel ezelőtt, 2023. június 24-én lépett hatályba a Polgári Törvénykönyv új fejezete, amely az építményi joggal kapcsolatos szabályokat tartalmazza. Dr. Kiss Dávid ügyvéd segítségével megnéztük, hogy egy év alatt miként alakult ennek az új jogintézménynek az alkalmazása, miként viszonyulnak hozzá a hatóságok és milyen értelmezési kérdések merültek fel az alkalmazás során, valamint összeszedtünk, hogy a különböző jogszabályok milyen bizonytalanságokat tartalmaznak és milyen előnyöket biztosítanak az építményi jog alkalmazása esetén.
2024. 06. 26. 03:00
Megosztás:

Vágynak saját lakásra a fiatalok, de azt gondolják, hogy sosem lesz rá elég pénzük

Minden harmadik 25-34 év közötti fiatal borúlátó a tekintetben, hogy képes lesz-e az életben kifizetni egy lakást – derült ki az OTP Otthon és az OTP Bank megbízásából, a közelmúltban készült kutatásból. Mindez nem is csoda, az ingatlankereső portál több mint 160 ezres hirdetési adatbázisa szerint Budapesten átlagosan 1,1 millió forintos négyzetméteráron hirdetik a használt lakásokat és a fővárost nem beleszámítva is, országosan négyzetméterenként 726 ezer forintba kerül egy garzonlakás.
2024. 06. 26. 02:30
Megosztás:

Tilos otthon pénzt tartani?! - A nagypapát letartóztatták az udvaron elrejtett milliók miatt

Egy váratlan fordulattal bővült egy nyugat dunántúli falu nyugdíjas közösségének élete, miután a helyi rendőrség letartóztatta a 78 éves F. Mihály bácsit, akit azzal vádolnak, hogy több millió forintot rejtett el az udvarán.
2024. 06. 26. 02:00
Megosztás:

Akciós utasbiztosítások a nyárra

Okostelefon, táblagép és utazási utalvány sorsolás, extra szolgáltatások, kuponkód, családi és csoportos kedvezmények is szerepelnek a biztosítók utasbiztosítási akciói között.
2024. 06. 26. 01:30
Megosztás:

Aki 500.000 Ft-nál több készpénzt tart otthon, bajba kerülhet!

Sokan gondolják úgy, hogy a készpénz otthoni tartása biztonságot nyújt, azonban ez számos veszéllyel és pénzügyi hátránnyal járhat. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes átgondolni a nagyobb összegű készpénz otthoni tárolását.
2024. 06. 26. 01:00
Megosztás:

Megugrott az innogy energetikai csoport nettó nyeresége Csehországban

A magyar tulajdonú innogy energetikai csoport 3,47 milliárd korona nettó nyereséget ért el tavaly Csehországban, az előző évhez képest a nyeresége több mint 2,9 milliárd koronával növekedett - mutatott rá a CTK hírügynökség, amely kedden ismertette a társaság cseh hivatalos közlönyben megjelent tavalyi éves jelentését.
2024. 06. 26. 01:00
Megosztás:

3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

A szélesebb körű piaci visszaesés közepette találni még olyan érméket a kripto piacon, amelyekkel nyereséget érhetünk el. A mém érmék tipikusan ezek közé tartoznak és akár minimális befektetésből hatalmas profitot csinálhatnak.
2024. 06. 26. 00:01
Megosztás:

Májusban csökkentek a spanyol termelői árak

Spanyolországban a termelői árak éves szinten 4,6 százalékkal csökkentek májusban az előző havi 6,7 százalékos esést követően - közölte a spanyol statisztikai hivatal (Instituto Nacional de Estadística - INE) kedden.
2024. 06. 25. 23:30
Megosztás:

A SOL árfolyama 100 USD-re csökken - az MTAUR az utolsó bikafutás reménye?

A Solana (SOL) tulajdonosoknak szóló hírek nem tűnnek túl fényesnek. A kriptó érme éles visszaesést mutat, miközben küzd az árfolyamának fenntartásáért. A Solana (SOL) egy fontos, 133 dolláros támaszszint megtartásának sikertelensége után fokozott eladási nyomás alatt áll.
2024. 06. 25. 23:00
Megosztás:

A munkahelyi változások ösztönzőek lehetnek a dolgozókra nézve

Globálisan a munkavállalók csaknem fele (45 százalék) úgy érzi, hogy az elmúlt évben jelentősen megnőtt a munkaterhelése, kétharmaduk pedig bizonytalannak érzi helyzetét a munkahelyi változások felgyorsulása miatt, mindez a készségeik hosszú távú fejlesztésére ösztönzi a dolgozókat - derült ki a PwC Global Workforce Hopes & Fears felméréséből, amelynek eredményeiről a nemzetközi tanácsadó cég kedden közleményben tájékoztatta az MTI-t.
2024. 06. 25. 22:30
Megosztás:

Jelzáloglevél-csereaukciót tartott az MBH Jelzálogbank

Sikeres tőzsdei jelzáloglevél-csereaukciót tartott kedden az MBH Jelzálogbank, a beérkezett, összesen 9,6 milliárd forint ajánlatból 5,6 milliárd forintot fogadott el - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 06. 25. 22:00
Megosztás:

A növekedés legfőbb hajtóereje lehet idén a kiskereskedelem

Több éves visszaesés után helyreállni látszik a fogyasztói bizalom, így a kiskereskedelem lehet a gazdasági növekedés legfőbb hajtóereje idén - mondták az MBH Bank keddi sajtórendezvényén a hitelintézet szakértői Budapesten.
2024. 06. 25. 21:30
Megosztás:

Leányvállalatokat értékesít a Gloster Infokommunikációs Nyrt.

Hatékonysága növelése, jövedelmezősége javítása érdekében megtisztítja portfólióját a Gloster Infokommunikációs Nyrt., amely eladja egyes kisebb leányvállalatait és a vételárból a gyorsan növekvő nagyobb leányvállalataiban szerez további üzletrészeket - közölte az informatikai szolgáltató cég kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 06. 25. 21:00
Megosztás:

Elindítják a balatoni elsősegély-szolgálatot a Magyar Vöröskereszt önkéntesei

Szerdán indítják el idei balatoni elsősegélynyújtó szolgálatukat a Magyar Vöröskereszt önkéntesei 13 tóparti település 19 strandján - tájékoztatta a szervezet kedden az MTI-t.
2024. 06. 25. 20:30
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 25. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Csökkenéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 06. 25. 19:30
Megosztás: