Tízszeres hasznot hozhat ez a kriptó - állítják a szakértők

Már több mint 2 millió dollárnyi összegyűjtött pénzzel rendelkezik, és az elemzők 10-szeres nyereséget jósolnak neki a bevezetés után, ez a "Learn-to-Earn" token tehát joggal tartja izgalomban a befektetőket.

Tízszeres hasznot hozhat ez a kriptó - állítják a szakértők

A 99Bitcoins token (99BTC) a kriptovaluta oktatást szeretné felrázni, és úgy tűnik, sikerrel járhat, mert egyre nagyobb teret nyer az előértékesítési fázisban. 

A 99Bitcoins token a Learn-to-Earn modellel játékossá teszi a kriptovaluta oktatást

Azt is mondhatjuk, hogy egyenesen addiktív játékká alakítja át az oktatást. Ahelyett ugyanis, hogy egyszerűen csak token airdrop-okat tartanának, a 99Bitcoins arra készteti a felhasználókat, hogy aktívan „keressék meg” a tokeneket az interaktív tanfolyamok és kvízek elvégzésével.

learn to earn kriptó

A tanulás a blokklánc alapjaival kezdődik, olyan fogalmakkal, mint a DeFi érmék, a lekötési protokollok és a token szabványok. Azok a felhasználók, akik megtanulják ezeket a kifejezéseket és a mögöttük húzódó működést, 99BTC tokeneket kapnak jutalmul. A fokozatosan építkező leckék megtanulásával (egységek feloldásával) pedig egyre több tokent osztanak szét a tanulók között. Ez egy okos módja annak, hogy a kriptoközösséget továbbképzésre ösztönözzék.

A ranglisták bemutatják az egyes felhasználók haladását, ami a versengés elemét is hozzáteszi a mechanizmushoz. Így ugyanis mindenki azon igyekszik majd, hogy "jobban tanuljon" a barátainál, és ilyen módon még több 99BTC-t szerezzen. 

És ha ezek a 99BTC tokenek egyszer már a tulajdonoshoz kerültek, akkor azonnal le is lehet azokat kötni. A 99Bitcoins token műszerfala szerint az éves hozamot 820 százalékra becsülik, és már több mint 1,3 milliárd 99BTC tokent kötöttek le a tulajdonosok.

A Learn-to-Earn mechanika és a lekötés kombinációja erőteljes visszacsatolási rendszert hoz létre. Így minél több oktatási anyagot fejez be egy felhasználó, annál több 99BTC tokent keres majd. Ezeket pedig lekötheti, hogy még magasabb hozamot érjen el.

Megnézem a 99Bitcoins érmét

Hamarosan itt az áttérés a Bitcoin BRC-20 szabványra

Bár a 99Bitcoins token az Ethereum ERC-20 szabványán kezdi meg a működését, de a csapat tervezi a kísérleti átállást BRC-20 protokollra. A BRC-20-at úgy lehet elképzelni, mint az Ethereum token-technológiáját, amelyet a Bitcoin blokklánc számára újragondoltak. Ez az új tokenszabvány az adatokat közvetlenül az egyes "satoshikra", a Bitcoin legkisebb egységeire írja fel. Ez azt jelenti, hogy a 99BTC hamarosan integrálódik a világ legbiztonságosabb, decentralizált hálózatába.

bitcoin kriptó

Nincs tehát többé okos szerződés, ez tisztán on-chain adat lesz, amelyet a Bitcoin hatalmas Proof-of-Work ereje biztosít. Ám természetesen a BRC-20 szabvány még csak a kísérleti fázisban tart. Ugyanakkor ez az, ami miatt a projekt Telegram-csatornája annyira felbolydult, és sok korai támogató szerint a 99BTC lehet az első Learn-to-Earn projekt, amely teljes mértékben kihasználja a Bitcoin képességeit.

Ez az egyik fő oka annak, hogy a 99Bitcoins token előértékesítése ekkora sikert aratott. Az előértékesítés alatt már több mint 2 millió dollárnyi támogatás gyűlt össze, és az érdeklődő befektetők még mindig vásárolhatnak 99BTC tokeneket. Az ár jelenleg mindössze 0,00108 dollár.

Az előértékesítés azonban több szakaszon keresztül zajlik, és ez az ár hamarosan emelkedni fog, mert minden egyes szakaszban az eladási ár megemelkedik. A következő szakasz pedig még ezen a héten elkezdődik.

Megnyerő token-elosztás és elemzői hype táplálja a 99BTC token körüli spekulációkat

A 99Bitcoins token-elosztása a hosszú távú növekedést hivatott elősegíteni. Ebből a megfontolásból a hatalmas, 99 milliárd darabból álló token-kínálatból egy 10,5 százalékos szeletet különítettek el az előértékesítési befektetőknek. További allokációkat különítettek el a lekötési juttatásokra, a likviditásra, a marketingre és a későbbiekben a titokzatos "közösségi jutalmakra".

A prominens YouTuberek pedig úgy vélik, hogy a 99Bitcoins token kiosztása a Learn-to-Earn protokollban rejlő lehetőségekkel kombinálva elindíthatja a masszív kereslet hullámát.

Jacob Bury még 10-szeres nyereséget is jósolt a 99BTC-nek, amint a token elindul a tőzsdéken.

Bury mellett a többi YouTuber, a Crypto Gains és Michael Wrubel is dicsérte a 99BTC-t. Úgy tűnik, hogy a hype a 99Bitcoins token körül egyre inkább felpörög. Már több mint 20 800 ember követi a projekt Twitter-oldalát (X), és a hivatalos Discord szerver is jelentős növekedést tapasztalt az elmúlt hetekben.

De vajon mindez a felhajtás a 99BTC tőzsdei bevezetés utáni sikerét is eredményezheti? Ezt csak az idő képes megmondani. Viszont a YouTube elemzőinek figyelemfelkeltő árfolyam-előrejelzései szerint a projekt egyértelműen komoly FOMO-t generálhat.

Látogass el a 99Bitcoins token oldalára

Ez is érdekelhet:

Hogyan csinált a Solana mém érme 82 000 százalékos ROI-t 5 óra alatt? A Sealana és a PlayDoge szintén sokat hozhat 2024-ben

Az új mém érme, a Base Dawgz előértékesítése 700 000 dollár felett

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás:

Az akciós mézesmadzagok mellett beindult a hitelkamatok emelése

A lakáshitel THM-plafon eltörlése és a banki különadók emelése a korábbinál differenciáltabb kamatváltozásokra sarkallhatja a bankokat Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint. Egyes szegmensekben – ahol a számára jó ügyfelekért versenyezni akar egy-egy pénzintézet – továbbra is lehetnek kamatcsökkentések, ám a többi területen kamatemelésekre kell felkészülnünk a szakértő szerint.
2024. 07. 14. 22:00
Megosztás:

Mennyiért lehet most nyaralót venni?

Nehezebb, de egyáltalán nem lehetetlen dolguk van azoknak, akik most szeretnének venni nyaralót valamelyik kedvelt magyar üdülőhelyen. Az otpotthon.hu ingatlankereső adatai szerint a legtöbb hétvégi házat Siófok és Gárdony környékén hirdetik. A Balaton-parti ingatlanok négyzetméterára a fővároséval vetekszik, a Velencei-tónál és az Orfűi tavaknál olcsóbbak lettek az üdülők tavalyhoz képest.
2024. 07. 14. 21:00
Megosztás: