Az új mém érme, a Base Dawgz előértékesítése 700 000 dollár felett

Az új mém érme, a Base Dawgz folyamatban lévő előértékesítése futótűzként terjed, és néhány nap alatt már 700 000 dollár felett jár.

Az új mém érme, a Base Dawgz előértékesítése 700 000 dollár felett

A token a kripto bálnák és a lakossági befektetők figyelmét egyaránt felkeltette, és számos népszerű kripto híroldalon megjelent.

A növekvő felhajtás közepette megnézzük, hogy a Base Dawgz ($DAWGZ) megbízható-e vagy esetleg átverés. Megvizsgáljuk a projekt intelligens szerződését és egyéb hasznos információkat az esetleges biztonsági kockázatok felderítése érdekében.

Mi az a Base Dawgz?

A Base Dawgz az egyik legújabb Base mém érme, amely az innováció és a kaland szellemét testesíti meg.

base dawgz kriptó token ico

A jelenlegi bikaciklus alatt jelentős kereslet érzékelhető a Base mém érmék iránt. Az olyan projektek, mint a Brett, már óriási, 1,75 milliárd dollár fölötti piaci kapitalizációval dicsekedhetnek. Valójában a Brett közel 400%-kal nőtt az elmúlt 30 nap alatt.

A szakértők szerint a Base layer-2 érmék – a mém érméket is beleértve – még mindig tekintélyes növekedési potenciállal kecsegtetnek. A Brett az egyetlen olyan Base token, amely 1 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval rendelkezik, és csak két olyan másik token van, amelyek értéke meghaladja a 100 millió dollárt.

A Base Dawgz szeretné kihasználni a nagy keresletet. A projekt jó érzékkel tapintott rá, a top 5 Base mém érme közül egy sem kutyás tematikájú, ami szokatlan a többi népszerű lánchoz képest.

A $DAWGZ igyekszik elkülöníteni magát a többi Base érmétől. A token például több láncon is elérhető, az Ethereumon, a Solanán, a BNB Smart Chain-en és az Avalanche-on is.

A szakértők szerint a többláncos státusza révén a token több emberhez eljuthat, ami az árfolyamát is növelheti.

A Base Dawgz egy újító, share-to-earn (oszd meg, hogy keress) koncepcióval is előrukkolt. A befektetők a projekttel kapcsolatos tartalmakat oszthatnak meg a közösségi médiában, amivel pontokat szerezhetnek. Ezeket később Base Dawgz tokenekre válthatják be.

A felhasználók saját ajánlói linket is létrehozhatnak a projekt weboldalán, így barátaik befektetésének 10%-át USDT-ben megkapják.

A share-to-earn célja, hogy a befektetőknek dupla előnyt kínáljon. Nemcsak ingyenes kriptovalutát szerezhetnek, de a mém érme terjedését is elősegíthetik, ami áremelkedéshez vezethet.

A Base Dawgz továbbá saját letéti protokollját is bevezeti, amellyel a befektetők passzív bevételt szerezhetnek, miközben biztosítják a hálózat biztonságát.

A Base Dawgz megbízható?

A kriptovaluták között a mém érmék kínálhatják a legtöbb hozamot. Ezzel összhangban persze sokkal nagyobb kockázattal is járnak. A következőkben megvizsgáljuk, hogy a Base Dawgz megbízható és biztonságos befektetést kínál-e.

A Base Dawgz intelligens szerződéseinek auditálását a SolidProof végezte. Az ellenőrzés során nem találtak olyan problémákat, amelyek a mém érmét sebezhetővé tennék a hackerekkel vagy más rosszindulatú személyekkel szemben.

Az audit során megállapították, hogy az intelligens szerződést nem lehet fejleszteni, így nem módosítható az indulás után. A szerződéses tulajdonjogról szintén lemondtak.

A jelentésben kiemelik azt is, hogy a szerződés nem kínál semmilyen tulajdonosi kiváltságot. Ennek értelmében a tulajdonos nem bocsáthat ki új tokeneket, nem helyezhet feketelistára címeket, és nem zárolhatja a szerződést.

Az is szimpatikus, hogy a befektetők és a fejlesztők közvetlenül kommunikálhatnak. A projekt honlapján található e-mail címen (maverick@basedawgz.com) felveheted a kapcsolatot a csapattal. Emellett saját X/Twitter és Telegram fiókot is indítottak.

A Base Dawgz emellett olyan ismert kripto hírlapokban is megjelent, mint a Techopedia, a The Economic Times, a Watcher Guru és a Coinpedia, ami még tovább növeli a hitelességét.

Nem véletlen hát, hogy a kereskedők is felfigyeltek a Base Dawgz-ra. A YouTuber és kereskedési szakértő Crypto Gains azt javasolta a követőinek, hogy „szálljanak be korán” a projektbe. 

Emellett a népszerű, több mint 700 ezer feliratkozóval rendelkező kripto oktatási YouTube csatorna, a 99Bitcoins is kiemelte a projektet, és a következő 100-szoros mém érmeként hivatkozott rá.

Mindezek alapján kijelenthetjük, hogy a Base Dawgz egy megbízható projekt, és nem átverés. Ennek ellenére ne feledd, hogy bármilyen befektetési döntés előtt informálódj az adott projektről, mivel a saját pénzedért csakis te vagy a felelős. Csatlakozz most az előértékesítéshez és zsebeld be te is a sokszoros profitot!

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Az új P2E játék, az eTukTuk előértékesítése száguld a 3,5 millió felé

3 play-to-earn érme, amivel nagyot kaszálhatsz

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás:

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be az egyik békéscsabai gimnáziumban

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumban várhatóan a 2025/26-os tanévtől - mondta az MTI-nek az iskola igazgatója.
2024. 06. 20. 14:30
Megosztás:

A Nemzeti Innovációs Ügynökség csatlakozott az európai innovációs ügynökségek hálózatához

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) csatlakozott az európai nemzeti innovációs ügynökségeket tömörítő The European Network of Innovation Agencies (TAFTIE) szervezethez - közölte a NIÜ szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 14:00
Megosztás: