Hogyan csinált a Solana mém érme 82 000 százalékos ROI-t 5 óra alatt? A Sealana és a PlayDoge szintén sokat hozhat 2024-ben

A Solana mém érme, a Mother Iggy egyik kereskedője 5 óra alatt 82 000 százalékos ROI-t ért el.

Hogyan csinált a Solana mém érme 82 000 százalékos ROI-t 5 óra alatt? A Sealana és a PlayDoge szintén sokat hozhat 2024-ben

Eközben másik két érme is szépen fut, a Sealana és a PlayDoge ígéretes előértékesítéssel kelti fel a befektetők figyelmét.

A kriptopénzek piaca jól ismert az ingadozásáról és a drámai nyereségek lehetőségéről. Nemrégiben egy kriptokereskedő egy szerény, 800 dolláros befektetésből mindössze öt óra alatt elképesztő, 657 000 dolláros hasznot csinált. Ezt a figyelemre méltó, 82 000 százalékos megtérülést (ROI) a Solana blokkláncon történő stratégiai kereskedéssel érte el. Konkrétan a Mother Iggy (MOTHER) mém érme segítségével.

A kriptokereskedő 5 óra alatt 800 dollárból 657 000 dollárt csinált

2024. május 29-én egy kriptokereskedő olyan tranzakció sorozatot hajtott végre, amely rendkívüli nyereséget eredményezett. Kezdetben a kereskedő 86,55 millió MOTHER tokent vásárolt 861 dollárért. Később 80,41 millió ilyen tokent adott el 3035,5 SOL-ért, körülbelül 509 000 dollár értékben. Ezeket a tranzakciókat követően a kereskedő megtartott 6,14 millió MOTHER tokent 148 000 dollár értékben. A Lookonchain blokklánc elemző megfigyelte ezeket a kereskedéseket, és megjegyezte a kereskedő lenyűgöző fordulatát. Annak ellenére, hogy a korábbi nyerési aránya közel 700 kereskedés során kevesebb mint 25 százalék volt.

Mother kriptó

A Mother Iggy, a Solana blokkláncon lévő mém érme változatos árfolyammozgásokon ment keresztül a bevezetése óta. A kereskedések idején az érme ára 0,01959 dollár volt, ami enyhe emelkedést mutat a bevezetése óta. A token egy népszerű X (korábban Twitter) profillal való társítása, amely Iggy Azalea ausztrál rapperhez kapcsolódik, további figyelmet keltett. Ez szintén növeli a mém érme vonzerejét.

Sealana (SEAL): Egy új fóka a mém érmék piacán

A Mother Iggy sikerét követően egy másik Solana-alapú mém érme, a Sealana (SEAL) is megjelent, amely aztán az előértékesítési fázisban jelentős érdeklődést keltett. A Sealana több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze, ami erős befektetői lelkesedést jelez. Az érme kabalafigurája, a pufók, Sealana nevű fóka egy tipikus kriptokereskedőt képvisel, aki a humort és az internetes kultúrát használja fel egy élénk közösség építéséhez.

sealana kripto ICO

A Sealana előértékesítési sikere a többláncos megközelítésnek köszönhető, amely lehetővé teszi a vásárlást a Solana, az Ethereum és a Binance Smart Chain-en keresztül. Ez a hozzáférhetőség kiszélesítette a vonzerejét, és különböző befektetői csoportokat csábított magához. 

A befektetők SEAL tokeneket szerezhetnek be, ha Solana-kompatibilis pénztárcán keresztül SOL tokeneket használnak a vásárlásra. Az előértékesítés során átutalt minden SOL token 6900 SEAL tokent eredményez, amelyeket az előértékesítés után airdrop-ként kapnak meg a befektetők.

A Sealana közösség-központú stratégiája hatékonyan működik a közösségi média platformokon, például a Twitteren és a Telegramban tapasztalt aktív részvétel révén. A Sealana Twitter-fiókjának több mint 6300 követője van, Telegram-csatornájának pedig 6000 aktív tagja. A kriptotér prominens YouTubere, Jacob Bury is támogatta a Sealana-t, ami tovább növeli az egyébként is komoly népszerűséget.

Nyomás a Sealana token oldalára

PlayDoge (PLAY): mém érme a nosztalgia jegyében P2E mechanizmussal

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítésén a PlayDoge (PLAY), egyértelmű sikernek örülhet, pedig csak nemrég indult el. Ha közelebbről megvizsgáljuk, akkor gyorsan kiderül, miért veszi körül ekkora hype.

A mém érmék évében vagyunk, jelenleg a mém érmék piaca 66 milliárd dollárt ér, míg a kriptójátékoké 28 milliárd dollárt. A PlayDoge pedig mindkettőben jelen van, azaz kiváló időzítéssel rajtolt. 

A PlayDoge két komoly területre építve született meg, az egyik a play-to-earn (P2E) mechanizmus, a másik pedig a mém érmék piaca. A P2E és a mém érme narratíva a két legkedvezőbb a kripto kiskereskedelemben, és ez azt jelenti, hogy a token értéke az egekbe szökhet a bikafutás alakulásával.

Playdoge kripto token ico

Nem mellesleg felült a nosztalgia vonatra is, hiszen a Tamagotchi-játékra mindenki emlékszik, az új token ezt idézi meg. A Tamagotchi a ‘90-es években jelent meg, és gyorsan elterjedt. A játék egyszerű, de addiktív koncepciója miatt több mint 82 millió darab kelt el belőle. Ez tulajdonképpen egy digitális háziállat volt, amelyet gondozni kellett.

A PlayDoge már a bevált P2E elveket alkalmazza az új játékában, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy háziállataik gondozásával és minijátékok teljesítésével PLAY token jutalmakat szerezzenek. Ezeket játékon belüli vásárlásra lehet fordítani vagy le is lehet kötni. ClayBro kriptoelemző egy nemrégiben készült YouTube-videóban jegyezte meg, hogy a PlayDoge lehet a kriptó legjobb P2E játéka.

A PlayDoge közelmúltbeli indulása és az erős felhasználási esetei minden bizonnyal segítenek a felfelé ívelésben. A PlayDoge a Binance Smart Chain-en, a Binance decentralizált blokkláncán, a BEP-20 token szabvány alatt indul, miután véget ért az előértékesítése.

Gyerünk a PlayDoge oldalára

A mém érmék piaci potenciáljában az erős közösségi elkötelezettség is fontos

A Mother Iggy, a Sealana és a PlayDoge sikere rávilágít a mém érmékben rejlő potenciálra a kriptopénz piacon belül. Ezek az érmék a humort, a közösségi elkötelezettséget és az innovatív technológiát használják ki, hogy a befektetőket elcsábítsák. Az ilyenkor tapasztalt gyors növekedés és a jelentős hozamok jól mutatják a kriptopénzek dinamikus jellegét.

A kriptopénzek piaca folyamatosan fejlődik, amiben a mém érmék jelentős szerepet játszanak. A kereskedő által Mother Iggyvel elért lenyűgöző ROI, a Sealana és a PlayDoge sikeres előértékesítése szépen megmutatja a szektorban rejlő sokféle lehetőséget. Az alacsony piaci kapitalizációjú kriptók iránt érdeklődők vonzónak találhatják ezeket a mém érméket, mivel alacsony költségek mellett jelentős nyereséget érhetnek el.

E három mém érme története jól szemlélteti a jelentős hozam-lehetőségeket és a stratégiai befektetési döntések fontosságát. A piac előrehaladtával a feltörekvő trendek és az új lehetőségek követése kulcsfontosságú lesz a kriptotérben, ha valaki szeretné meglovagolni a „nagy dobásokat”. 

Azoknak, akik a következő nagy mém érmékbe szeretnének befektetni, a Sealana (SEAL) és a PlayDoge (PLAY) meggyőző lehetőségeket kínál. A Sealana erős közösségi elkötelezettségével és multi-chain hozzáférhetőségével mutat ígéretes képet a jövőre nézve. A PlayDoge pedig a nosztalgia faktorral, illetve a hasznosságot kínáló P2E működéssel.

Látogass el a Sealana és a PlayDoge hivatalos előértékesítési oldalára, hogy többet megtudj a részletekről és bekapcsolódj a vásárlásba. Még azelőtt, hogy a már most népszerű tokenek kikerülnek a kriptotőzsdékre.

Ez is érdekelhet:

Tanulj a kriptókról, és keress nevetve 99Bitcoins érméket

2,5 millió dollárt gyűjtött a fókás mém érme - a kriptósok megőrültek?

Sealana vásárlás – Lépésről lépésre útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 12. 20:00
Megosztás:

Erősödéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 06. 12. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 455,8 pontos, 0,65 százalékos emelkedéssel 70 237,82 ponton zárt szerdán.
2024. 06. 12. 19:00
Megosztás:

Hárommilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Közel három és fél hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a szerencsevadászok ezen a héten már 3,03 milliárd forintért szállhatnak versenybe. A 3 milliárdos határ átlépése elég ritka, az Ötöslottó elmúlt 67 éves játéktörténelmében ez csupán a 14. alkalom.
2024. 06. 12. 18:00
Megosztás:

A Richter eszközöket vásárol a Mithra Pharmaceuticalstól

A Richter sikeresen lezárta a tárgyalásokat, és megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA („Mithra”) és leányvállalata, a Mithra Recherche et Développement SA („Mithra R&D”) belgiumi eszközeinek megvásárlásáról.
2024. 06. 12. 17:30
Megosztás:

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás:

Kormányzati segítséggel cigányzenétől lesznek hangosak az ország éttermei

97 prímás, 45 hegedűs, 60 brácsás, 8 csellós, 73 nagybőgős, 19 klarinétos és 58 cimbalmos zenél majd országszerte az éttermekben - jelentős túljelentkezéssel zárult a Muzsikáló Magyarország 2024 program pályázati időszaka.
2024. 06. 12. 09:41
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, miután kedden negatív korrekció történt a hazai részvénypiacon.
2024. 06. 12. 09:00
Megosztás: