Top Shiba Inu (SHIB) kereskedő megváltoztatta a bikás narratívát, az RCO Finance (RCOF) és a Toncoin (TON) kerül a középpontba

A Shiba Inu (SHIB) egy figyelemre méltó felfutás küszöbén áll, mivel a vezető kereskedők bikás álláspontot vesznek fel a kriptovalutával kapcsolatban.

Top Shiba Inu (SHIB) kereskedő megváltoztatta a bikás narratívát, az RCO Finance (RCOF) és a Toncoin (TON) kerül a középpontba

Eközben az RCO Finance (RCOF) és a Toncoin (TON) kerültek a figyelem középpontjába, miután utóbbi meglepő módon felkerült a vezető kriptovaluta tőzsdére, a Binance-re. Ahogy a SHIB, RCOF és TON körüli narratívák változnak, még kérdéses, hogy hosszú távon hogyan fognak teljesíteni.

Ez a cikk betekintést nyújt a vezető kriptoérmék körüli változó narratívák mögötti hajtóerőkbe, és arra, hogy várhatóan hogyan reagálnak majd erre az árfolyamok.

A Shiba Inu egy rallyra készül, amit az indikátorok is jeleznek

Egy friss tweetben Armando Pantoja, egy neves kripto kereskedő és elemző arra utalt, hogy a SHIB készen áll arra, hogy átlépje az ellenállást, miután egy bikás RSI eltérés jelent meg a SHIB/USDT határidős charton. Armando augusztus 6-án hozta nyilvánosságra ezt a fejleményt X platformon közzétett posztjában. Állítása szerint a SHIB visszaesési periódusa elérte a maximumot, és a meme coin belépett egy kedvező vételi tartományba.

Armando bikás álláspontját egy lappangó minta támasztja alá a SHIB chartján, amely egy felfelé ívelő háromszöget formál, ami bikásnak tekinthető. Hozzátette, hogy a kereskedési volumen figyelése mélyebb betekintést nyújt az eszköz feltételezett bikás kilátásaiba, megjegyezve, hogy a volumen növekedése a kitörés során garantálná az eszköz pozitív hangulatát. A Crypto Sheriff nevű másik Shiba Inu kereskedő egy 21,11%-os növekedést mutató chartot osztott meg a SHIB értékében, megjegyezve, hogy akik augusztus 5-én vásároltak a meme coinból, ennyit nyertek.

A SHIB az elmúlt hét napban 4,21%-ot emelkedett, és jelenleg 0,00001372 dollárért cserél gazdát. Armando azt jósolta, hogy a Shiba Inu elérheti a 0,001 dollárt, ami 10 000%-os növekedést jelentene a jelenlegi árfolyamhoz képest. Bár ez az előrejelzés csábítónak tűnhet, a befektetőknek alapos kutatást kell végezniük, mielőtt befektetési döntést hoznának.

Az RCO Finance AI-vezérelt Robo Tanácsadója forradalmasítja a befektetést

Egy másik szereplő, amely nagy érdeklődést kelt a kriptoszektorban, az Ethereumon induló új projekt, az RCO Finance. Ez a projekt hatalmas figyelmet kapott a kripto befektetők körében az AI-alapú robo tanácsadója miatt, amely célja, hogy forradalmasítsa a digitális eszközökbe történő befektetést. Míg az RCO Finance zökkenőmentes hozzáférést biztosít a hagyományos eszközökhöz a pénzügyi piacon, a robo tanácsadó betekintést nyújt a legjövedelmezőbb eszközökbe, amelyekbe érdemes befektetni egy adott időszakban.

Az RCO Finance az első teljesen automatizált kereskedési platform az Ethereumn, amely a blockchain és a mesterséges intelligencia technológiáját használja a felhasználók befektetési élményének javítására. A blockchain képességek kihasználásával a platform garantálja az átláthatóságot és a KYC-mentes felület teljes decentralizációját. AI eszköze azonban stratégiai befektetési terveket dolgoz ki az egyéni befektetők pénzügyi céljai és kockázati toleranciája alapján, és végrehajtja ezeket a terveket minden egyes befektető nevében.

A robo tanácsadó gépi tanulási programja lehetővé teszi számára, hogy emberi felügyelet nélkül működjön, és befektetési döntéseket hozzon, mint egy professzionális pénzügyi tanácsadó. Megérti a piac szerkezetét, az ármozgásokat, a hangulatokat, a történelmi mintákat stb., és ezeket az adatokat felhasználja, hogy előrejelzéseket készítsen az RCO Finance-en felsorolt 120 000 eszköz bármelyikére. Az RCO Finance teljes körű auditon ment keresztül a SolidProof blockchain biztonsági cég által a felhasználók biztonságának biztosítása érdekében.

A Binance hozzáadja a Toncoint kriptovaluta kínálatához

A Binance, a legnagyobb kriptovaluta tőzsde, ismét bővítette kriptovaluta kínálatát, hozzáadva a Nyílt Hálózat tokenjét, a TON-t hatalmas eszközkészletéhez. A TON augusztus 7-én került fel a tőzsdére egy meglepő fordulat keretében. Ennek eredményeként a Toncoin néhány százalékkal növelte piaci értékét.

A TON sikeres indítása a Nyílt Hálózaton 2024 első felében elindított Notcoin (NOT) játékprojekt sikerén alapult. A NOT azonnal megduplázódott az indítást követően, ami a TON blockchainen fejlesztett legsikeresebb projektté tette. A TON blockchain képességeit kihasználó egyéb projektek közé tartoznak az összes játékipari projekt, beleértve a Catizen, a Hamster Kombat és a Pixel Verse játékokat is.

Lényegében a TON vezeti a sort a játékszektorban, növelve hírnevét és felemelkedését a piaci kapitalizáció szerinti top 10 kriptovaluta közé. Nyolcadik helyen áll, piaci értéke 15 milliárd dollár, közvetlenül az XRP mögött. Jelenleg 6,32 dollárért kereskedik, ami az elmúlt hét napban 19,14%-os növekedést mutat.

Az RCOF előértékesítése különbséget jelent a kriptobefektetések terén

Az RCOF egy új, kiemelkedő lehetőséget hoz a kriptobefektetési piacra, és megkülönbözteti magát a feltörekvő versenytársaitól. Bár még mindig korai szakaszban van, az RCOF jelentős érdeklődést váltott ki a kriptobefektetők körében. Ez az érdeklődés a növekvő keresletében is megmutatkozik, amelynek eredményeként néhány nap alatt több mint 50 millió tokent adtak el 168 000 dollár értékben.

Az RCOF jelenleg a 2. szakaszban jár előértékesítésben, tokenenként 0,0343 dollárért. Célára 0,4 és 0,6 dollár között van, mely során a token felkerül a vezető tőzsdékre, mint például a Binance, OKX, Bybit, Kucoin stb. Ezen árak elérése több mint 30-szoros növekedést jelentene a kezdőárhoz képest, és 18-szoros növekedést a jelenlegi árhoz képest.

Ezért a befektetők még mindig jelentős nyereséget érhetnek el, ha most befektetnek. A projekt egy bónusz kampányt indított, amely 40%-os vásárlási kedvezményt kínál az új befektetők számára. Ehhez a felhasználóknak a RCOF40 kódot kell megadniuk a token vásárlásakor.

További információk az RCO Finance előértékesítéséről:

Látogasson el az RCO Finance előértékesítésére

Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Rekorderedménnyel zárta az első félévet az AKKO Invest

A menedzsment várakozásait felülmúló, rekorderedménnyel zárta az első félévet a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AKKO Invest, miután árbevétele több mint 25 százalékkal 19,6 milliárd forintra nőtt 1,5 milliárd forintos EBITDA mellett. A kiemelkedő teljesítményt mutatja, hogy az első hat havi teljesítmény megközelítette a társaság tavalyi teljes átfogó eredményét.
2024. 09. 11. 18:00
Megosztás:

Folytatódik a szociális tüzelőanyag-program

Idén is folytatódik a szociális tüzelőanyag-program, aminek keretében már valamennyi érintett önkormányzat megkapta a legrászorultabbaknak járó tüzelőanyag beszerzéséhez szükséges forrást - közölte a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium (KTM) szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 11. 17:30
Megosztás:

A Wizz Air első Airbusa vajon melyik 2 várost köti most össze? Találd ki!

A Wizz Air, a világ legfenntarthatóbb légitársasága* örömmel jelenti be, hogy első Airbus A321XLR (Extra Long Range – nagy hatótávolságú) keskenytörzsű repülőgépe a brit leányvállalat gatwicki bázisára kerül.
2024. 09. 11. 17:00
Megosztás:

Az MNB visszavonta egy faktorcég és egy ingatlanlízing-társaság engedélyét

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) visszavonta a Fejérdi Finance Faktor Zrt. tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását, emellett visszavonta a fizetésképtelenné vált Arthur Bergmann Lízing Zrt. engedélyét is, és a társaság felszámolását kezdeményezte - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 11. 16:30
Megosztás:

A MOL megduplázza részesedését a ALTEO-ban

A MOL az eddigi 24,59 százalékról 49,19 százalékra megduplázza tulajdonrészét az ALTEO-ban, mivel a MOL 100 százalékos leányvállalata, a Lead Ventures Alapkezelő megveszi az egyik konzorciumi tag, a Jelinek Dánielhez köthető Riverland Magántőkealapot. (A harmadik konzorciumi tag — szintén 24,59 százalékos részesedéssel — a Tiborcz Istvánhoz köthető Diófa Alapkezelő, azaz egy másik pénzügyi befektető.)
2024. 09. 11. 16:00
Megosztás:

Meghosszabbítják a lengyel-fehérorosz határsávra vonatkozó belépési tilalmat

További 90 nappal hosszabbítja meg szerdától Tomasz Siemoniak lengyel belügyminiszter a lengyel-fehérorosz határsáv egyes szakaszaira vonatkozó belépési tilalmat - közölte a varsói belügyi tárca.
2024. 09. 11. 15:30
Megosztás:

Így lehet költséghatékony az ingatlanok elektromos tervezése

Az ingatlanfejlesztés egyik legfontosabb része az elektromos tervezés. Egy jól megtervezett elektromos rendszer nemcsak az ingatlan biztonságát és használhatóságát biztosítja, hanem jelentős költségmegtakarítást is eredményezhet hosszú távon.
2024. 09. 11. 15:00
Megosztás:

A WHO stratégiája a tradicionális, a komplementer és az integratív medicináról

Bár a modern orvostudomány az egészségügyi ellátás nélkülözhetetlen alapja minden fejlett országban, mégis sok tényező válthat ki aggodalmat. Sok beteg nem reagál jól kizárólag a bio medicinán alapuló kezelésekre.
2024. 09. 11. 14:30
Megosztás:

A helyes szakállápolás 3 lépése

Az elmúlt években újból egyre trendibb viseletté vált az arcszőrzet, nem véletlen, hogy számtalan híresség mutatkozik formára nyírt, stílusos borostával. Nem szabad azonban elhanyagolni a szakáll megfelelő gondozását, hiszen anélkül nem érhető el a kívánt hatás.
2024. 09. 11. 14:00
Megosztás:

Másfél évtizedes rekordot döntött az új lakások kínálata

Másfél évtizedes rekordot döntött az új lakások kínálata, ami jelentősen visszafogja az új lakóingatlanok drágulását - közölte elemzése alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 11. 13:30
Megosztás:

A halastavakban, horgászvizekben is milliárdos károkat okozott az elhúzódó aszály

Az országban nyilvántartott több mit 2200 halgazdálkodási vízterület 10-15 százalékáról jeleztek kisebb-nagyobb, az elmúlt két hónap forró, csapadékmentes időjárásához köthető károkat. Noha – a csapadékos első félévnek köszönhetően – a két évvel ezelőtti aszálynál kevésbé kritikus a helyzet, a halgazdálkodók többsége idén is komoly problémákkal szembesül.
2024. 09. 11. 13:00
Megosztás:

Munkaerőpiaci kihívások: nehéz 10 év elé néz Magyarország

A magyar munkaerőpiac közelít a teljes foglalkoztatottsághoz, mely a következő években számos további kihívás elé állítja a gazdaságot. A munkaerőpiacra ható globális trendek, a digitális átmenet és az új technológiák pedig alapvetően formálják át a munka világát. Az automatizáció, a mesterséges intelligencia (AI) és a digitális megoldások egyre inkább átalakítják a munkahelyeket és a munkavégzés módját. A külföldi munkavállalók szabályozott keretek között történő alkalmazása pedig lehetővé teszi a vállalatok számára a globális munkaerőpiac lehetőségeinek kihasználását – vázolta fel a jövő munkaerőpiaci kihívásait és lehetőségeit Mihályi Magdolna, a Jobtain HR Szolgáltató ügyvezetője.
2024. 09. 11. 12:00
Megosztás:

Újabb idei mélyponton az amerikai hosszú hozamok; 397 fölé került a forint az euróval szemben

A több éves mélypontra eső olajár erősítette a kamatcsökkentési várakozásokat, a hozamok 6 bázisponttal estek az USA-ban, Európában feleennyivel. A tíz éves amerikai kötvényhozam újabb idei mélypontra süllyedt, érdemben a technikai szempontból is fontos 3,7%-os szint alá, a német tíz éves pedig a 2,15% környékére. Az EURUSD alig változott a hétfői záráshoz képest, továbbra is minimálisan 1,1 felett a jegyzés.
2024. 09. 11. 11:30
Megosztás:

Fontos inflációs adat érkezik ma

Az Egyesült Államokban a tőzsdék nyitása előtt teszik közzé az augusztusi inflációs adatokat.
2024. 09. 11. 11:00
Megosztás:

Vegyesen szerepeltek az amerikai tőzsdék, csökkenés volt a pénzügyi szektorban

A Wall Street irányadó S&P500-as indexe 0,5%-os emelkedéssel zárt kedden, de a gazdasági növekedés lassulásával kapcsolatos aggodalmak visszafogták a lendületet. A benchmark 11 iparági indexe közül a legnagyobb csökkenés az energiaiparban következett be, amely 1,9%-ot veszített, miután az OPEC+ csökkentette 2024-es és 2025-ös keresleti előrejelzését.
2024. 09. 11. 10:30
Megosztás:

Nyílt napot tartanak a pedagógusoknak a fővárosi állatkertben

Nyílt napot tartanak a pedagógusoknak a Fővárosi Állat- és Növénykertben szombaton. Az egész napos programban az állatkert új tanévre összeállított zoopedagógiai kínálatát ismerhetik meg a tanárok, tanítók és óvodapedagógusok - tudatta az állatkert kedden az MTI-vel.
2024. 09. 11. 10:00
Megosztás:

Hayes 50 ezer dolláros BTC előrejelzése eladási hullámot indít; elemzők szerint a SUI és a DTX Exchange megfordíthatja az esélyeket

A Bitcoin (BTC) árfolyama bikás lendületet mutat, miután egy rövid visszaesés után elérte az 58 ezer dolláros falat. Azonban Arthur Hayes BTC árfolyamára vonatkozó riasztó előrejelzései spekulációk hullámát indították el a nagy szereplők körében, mivel a felfutás lendülete megtört a kritikus szintek alatt.
2024. 09. 11. 09:30
Megosztás:

Rossz hangulatban folyt a kereskedés kedden az európai tőzsdéken a hétfői emelkedés után

Az európai piacok kedden nagymértékben estek a banki és energiaipari részvények mérséklődése következtében. A páneurópai Stoxx600 0,5%- kal csökkent, ezen belül az autóipari szektor 3,8%-kal esett vissza. A DAX közel 1, a CAC40 több mint 0,2%, az FTSE100 pedig 0,8%-kal csökkent. A BMW részvényei 11%-ot zuhantak, miután a vállalat csökkentette 2024-re vonatkozó profitkilátásait a kulcsfontosságú kínai piacon tapasztalható gyenge kereslet és a Continental által szállított fékrendszerrel kapcsolatos problémák miatt. A Continental részvényei 10,5%-ot estek.
2024. 09. 11. 09:00
Megosztás:

Kijev megszakíthatja a diplomáciai kapcsolatokat Iránnal

Az ukrán külügyminisztérium minden lehetőséget fontolóra vesz válaszul arra, hogy Irán ballisztikus rakétákat szállít Oroszországnak, beleértve a diplomáciai kapcsolatok megszakítását is - jelentette ki Heorhij Tihij külügyi szóvivő keddi kijevi sajtótájékoztatóján.
2024. 09. 11. 08:30
Megosztás:

Az Ethereum DEX-ek növekvő forgalma egy új Ethereum token jelentős árnövekedésére utal

A piacon zajló átfogó korrekció közepette az Ethereum (ETH) alapú decentralizált tőzsdék jelentős növekedést regisztráltak a tranzakciós volumenben. Ez a fejlemény spekulációkat váltott ki, miszerint az Ethereum-alapú tokenek hatalmas árnövekedésre készülhetnek. Emiatt a piaci szereplők az Ethereum ökoszisztémájában keresnek magas potenciállal rendelkező digitális eszközöket, amelyekbe érdemes befektetni a várható áremelkedés előtt.
2024. 09. 11. 08:00
Megosztás: