Tovább szakad a piac, ezt vedd a DogWifHat és a Floki helyett

Úgy látszik, hogy a mém érme őrület kezd lecsillapodni, a lendület ugyanis csökken.

Tovább szakad a piac, ezt vedd a DogWifHat és a Floki helyett

A Floki ($FLOKI) és a DogWifHat ($WIF), két igencsak meghatározó mém érme árfolyama is földbe állt, miközben a szélesebb értelemben vett kriptovaluta piac – és egyébként majdnem minden más is – beszakadt.

Aggodalomra azonban semmi ok, egyrészt ugyanis az esések szülik a milliomosokat, másrészt pedig ott a Base Dawgz ($DAWGZ), ami remek alternatíva a WIF-re és a FLOKI-ra.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

A $WIF és a $FLOKI esik – Vége a mém érme őrületnek?

Az eddig száguldó mém érméket most kegyetlenül arcul csapta a valóság.

A Floki és a DogWifHat is nagyot esett, ami megrendítette a befektetők bizalmát – és a portfóliók zsugorodásához vezetett.

Floki és DogWifHat mémkriptó elemzés és árfolyamprognózis

A WIF árfolyama 1,15 dollárra esett, ilyen alacsony árfolyamra pedig március 5-e óta nem volt példa.

Csupán 24 óra leforgása alatt a WIF értéke 27%-kal csökkent.

A múlt hét 59%-os zuhanása pedig még komorabb képet fest.

Az esés hatására a WIF piaci kapitalizációja 1,1 milliárd dollárosra csökkent.

Ez az eddigi legdurvább korrekció a WIF bevezetése óta, ami durva ellentét a korábbi robbanásszerű növekedéssel szemben.

A FLOKI sem járt sokkal jobban.

WIF és Floki kriptó token árfolyam grafikon

A népszerű kutyás mém érme 0,00010 dolláron forgott, ami 23%-os esést jelent, a múlt héten pedig közel felére csökkent az értéke.

Társához hasonlóan ez az érme is a március első hetén tapasztalt mélyponthoz nézett vissza.

Ez a két érme kiemelkedő a mém érme térben – de nem jó értelemben.

Ez a két token nyújtotta a legrosszabb teljesítményt, a befektetők így joggal töprengenek azon, hogy dicsőséges pályafutásuk vajon a végéhez közeledik-e.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

A kripto piac esik, a globális gazdasági félelmek 1 milliárd dolláros likviditással járnak

Nem a mém érme piac az egyedüli, ami esik.

A folyamat egy szélesebb körű kripto visszaesés része, amelynek keretében a Bitcoin vagy az Ethereum is érintett.

A piac az FTX 2022 novemberi csődje óta a legrosszabb napját élte.

De mégis mi áll a durva esés mögött?

A globális gazdasági tényezők negatív értelemben vett tökéletes együttállása.

kriptodeviza elemzések

A japán jen emelkedése a dollárral szemben megzavart egy népszerű kereskedési stratégiát, ez pedig a „kockázatos” eszközök eladását okozta.

Csapd hozzá ehhez az Egyesült Államokkal kapcsolatos recessziós félelmeket, és máris megkapod a választ a kérdésre.

A bizonytalanság miatt több mint 1,1 milliárd dollár értékű kriptovalutát adtak el, aminek a long pozíciók látták legnagyobb kárát.

Az esés újra emlékeztet minden kétkedőt arra, hogy mennyire szoros az összefüggés a kriptovaluta piac és a globális gazdaság helyzete között.

Sőt, arra is, hogy a kripto térben mennyire gyorsan változnak a dolgok, akár egy szempillantás alatt is.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

A Base Dawgz fittyet hány a medve piacra, és már 2,8 millió dollár felett jár

Miközben a nagy mém érmék esnek, az új tokenek még most is jól teljesítenek.

A Base Dawgz felveszi a kesztyűt a medvés trenddel szemben.

Az előértékesítés nemrég lépte át a 2,8 millió dollárt – és gyorsan közelít a 3 millió dollárhoz.

A $DAWGZ tokeneket jelenleg 0,007414 dollárért lehet megvásárolni, de az ár néhány nap múlva emelkedni fog.

Dawgz kriptó token előértékesítése

Éppen ezért a befektetők sietnek, hogy minél előbb be tudjanak kapcsolódni, és a lehető legalacsonyabb áron tudjanak vásárolni.

De mégis, mi ez a nagy felhajtás a Base Dawgz körül?

Az egyik legfőbb ok az érme több láncon átívelő mivolta, ami ritkaság számba megy a kripto piacon.

Amitől még izgalmasabbá válik a projekt, az az, hogy elsődleges láncként a Coinbase Base blokkláncát választotta – a nem mindennapi döntés szintén megkülönbözteti a mém érmék többségétől.

A népszerű elemző, ClayBro nemrégiben egy YouTube videóban osztotta meg nézeteit a Base Dawgz-zal kapcsolatban.

A $DAWGZ-t lehetséges alternatívaként mutatta be a régebbi mém érmékkel, például a WIF-fel és a FLOKI-val szemben, amelyeket az utóbbi időben nem kímélt a piac.

ClayBro a $DAWGZ Share-to-Earn mechanizmusát és a letéti protokollját is kiemelte, hiszen „nagyobb jutalmat kínál, mint a többiek”.

Az elismerő szavak a befektetőkre is jó hatással voltak.

A projekt közösségi média csatornái virágoznak, a Base Dawgz Twitter profilját és Telegram csatornáját lelkes befektetők ezrei követik.

Mivel a Coinsult auditálta a token intelligens szerződését, a befektetők biztonságban tudhatják eszközeiket.

Ahogy azt az elmúlt pár nap eseményeiből is látjuk, a szélesebb körű piaci visszaesést még a legnagyobb érmék sem tudják elkerülni, így a kripto befektetőknek meg kell tanulniuk együtt élni ezekkel.

A Base Dawgz több láncos funkciói, egyre növekvő közössége és szakértői támogatása olyan pozícióba helyezik, amelyben dacolhat a piaci trendekkel.

Nincs hát vesztegetni való időd, csatlakozz az előértékesítéshez addig, amíg még megteheted!

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Dogecoin árfolyam-előrejelzés - Elérheti a DOGE az 1 dollárt 2024-ben?

A Bitcoin vérfürdőben úszik, drámai esések a kriptopiacon

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Valóban a hőszivattyú a leghatékonyabb fűtési mód?

Az energiahatékonyság és a fenntarthatóság egyre fontosabb szemponttá válik a fűtési rendszerek kiválasztásakor. Az utóbbi években a hőszivattyúk népszerűsége jelentősen megnőtt, mint környezetbarát és gazdaságos alternatíva a hagyományos fűtési megoldásokkal szemben. Mára a hőszivattyú telepítés vált az energetikai korszerűsítés egyik legnépszerűbb elemévé.
2024. 09. 10. 03:00
Megosztás:

A Mol megállapodott az Oroszországból származó kőolaj szállításáról

A Mol csoport megállapodásokat kötött kőolajszállítókkal és csővezeték-üzemeltetőkkel a kőolaj folyamatos szállításának biztosítására a Barátság kőolajvezetéken Oroszországból, Fehéroroszországon és Ukrajnán keresztül Magyarországra és Szlovákiába - közölte a társaság a tőzsde honlapján hétfőn.
2024. 09. 10. 02:30
Megosztás:

Özvegyi nyugdíj 2025: kinek jár és meddig kapja valaki az özvegyi nyugdíjat?

Magyarországon az özvegyi nyugdíj 2025-ben is azon házastársak számára elérhető, akiknek a párja elhunyt, és a házasság fennállása alatt legalább az egyikük jogosult volt társadalombiztosítási ellátásra. Az özvegyi nyugdíj összegét az elhunyt fél által befizetett nyugdíjjárulékok alapján számítják ki, és a haláleset után a túlélő házastárs részére folyósítják. A jogosultak köre és a nyugdíj folyósításának időtartama a hatályos jogszabályok szerint kerül meghatározásra. Lássuk a részleteket.
2024. 09. 10. 02:00
Megosztás:

Mesterséges intelligencia tanácsadói központot hoz létre EY

Mesterséges intelligencia (MI, AI) tanácsadói központot hoz létre EY AI Confidence elnevezéssel az EY Magyarország - közölte a globális könyvvizsgáló és tanácsadó EY az MTI-vel hétfőn.
2024. 09. 10. 01:30
Megosztás:

Mennyi áramot zabál a hűtőszekrény, villanybojler, mosógép stb? Lista a háztartási gépek áramfogyasztásáról

Túl sok a villanyszámla? Nem tudod melyik elektromos háztartási eszköz zabálja a legtöbb villamos energiát? Cikkünkben most végigvesszük az összes gépet és megmutatjuk, melyik mennyit fogyaszd! Így talán a jövőben mindenki jobban oda tud figyelni a fogyasztásra, spórolásra.
2024. 09. 10. 01:00
Megosztás:

Ez a projekt elképesztő jutalmat ad a mém érme letétekért

A Crypto All-Stars ($STARS) az egyik legújabb mém projekt, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy letétbe helyezzék a vezető mém érméket. Egyedülálló megközelítését egy előértékesítés keretében hozta el a piacra, amivel további fejlesztésekre gyűjtenek.
2024. 09. 10. 00:01
Megosztás:

A NAV minden ötödik ellenőrzésnél talált hibát a nyári akcióban

A Balatonnál és a Velencei-tónál a revizorok több mint háromezer vizsgálatot végeztek idén július 1. és augusztus 31. között, az esetek 20 százalékában tapasztaltak jogsértést - ismertette a nyári akciójának mérlegét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 09. 23:30
Megosztás:

Nőtt a termőterület, mégsem nőtt a diótermés

Az elmúlt 10 évben 6000-ről 9200 hektár fölé nőtt a dióültetvények területe a támogatási konstrukcióknak is köszönhetően, a termésmennyiség azonban nem emelkedett. A termésátlagok sok esetben a hektáronkénti 1-1,5 tonnát sem érik el, szemben a versenytársakkal, ahol a 4-5 tonnás hektáronkénti átlag sem szokatlan - hívta fel a figyelmet hétfőn kiadott elemzésében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB).
2024. 09. 09. 23:00
Megosztás:

A következő Bitcoin-csúcsot csak 2025 nyarára várják, a kereskedők más kriptovalutákra váltanak a rövid távú nyereség érdekében – Fektess be ma 200 dollárt ezekbe az altcoinokba, hogy két hónap alatt akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen

A Bitcoin jövője bizonytalannak tűnik, mivel egyes elemzők azt jósolják, hogy az árfolyam akár 10 000 dollárra is eshet. A jelenlegi árfolyam adatok olyan mintákat mutatnak, amelyek támogathatják ezt a jóslatot. Ez a cikk azt vizsgálja, hogy a Bitcoin valóban esés előtt áll-e, vagy meglepetésszerű fellendülés várható, és kiemel más kriptovalutákat, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 09. 09. 22:00
Megosztás:

Egymilliárd forint értékű támogatást hívhatnak le a vidéki kávéházak és alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhelyek

Mintegy ezer vidéki kávézó és alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhely pályázhat hétfőtől egymilliárd forint értékű vissza nem térítendő forrásra - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 09. 21:00
Megosztás:

Tovább öntik a pénzüket a megtakarításokba a magyarok

Nem lankad a magyarok megtakarítási kedve, júliusban több mint 380 milliárd forintért vásároltak értékpapírokat, és már csaknem 30 ezer milliárdot tartanak ilyen befektetésekben. A legkelendőbbnek ezúttal a magyar állampapírok bizonyultak - derül ki a Bank360.hu összesítéséből.
2024. 09. 09. 20:00
Megosztás:

Stratégiai megállapodást kötött az MBH Bank és a Magyar Kórházszövetség

Stratégiai megállapodást kötött az MBH Bank és a Magyar Kórházszövetség hétfőn Budapesten. Az együttműködés célja, hogy kedvező pénzügyi konstrukciókat biztosítson a kórházszövetség tagkórházai és azok dolgozói számára, valamint fejlessze a bank dolgozóinak egészségét, egészségtudatosságát.
2024. 09. 09. 19:30
Megosztás:

Az IntelMarkets örökös határidős platformja vonzza a kereskedőket, miközben az Ethereum Alapítvány 100 ETH-t értékesít

A jelenlegi medvepiac ellenére az Ethereum Alapítvány 100 ETH-t értékesített. Ez a lépés pánikot keltett az ETH birtokosok körében, mivel a vezető altcoin már hetek óta csökkenő trendben van.
2024. 09. 09. 19:00
Megosztás:

Az árösszehasonlító oldalak hátrányai a webáruházak számára

Nyilvánvaló az árösszehasonlító oldalak népszerűsége a vásárlók körében, hiszen ezek segítségével nagyon hamar megtalálhatják az adott terméket legalacsonyabb áron kínáló webáruházat. Az előny azonban a webáruházak szempontjából alig jelentkezik, cikkünkben pedig azt is megmutatjuk, hogy miért van ez így!
2024. 09. 09. 18:30
Megosztás:

Aggasztó gazdasági adatok Kínából

A kínai maginfláció 2021 márciusa óta most a legkisebb havi összevetésben, az árak 0,3 százalékkal nőttek. A teljes fogyasztói kosár is mindössze 0,6 százalékkal drágult év/év alapon, ami még az elemzők 0,7 százalékos várakozását is alulmúlta.
2024. 09. 09. 17:30
Megosztás:

SMA szűrés - Már 16 újszülött kapott új esélyt

Az SMA egy olyan ritka betegség, ami itthon megközelítőleg 8000-ből 1 újszülöttet érint. Az idő pedig meghatározó tényező a betegség elleni küzdelemben. A korai felismerést és ezzel a betegség hatékony kezelését szolgálja a Magyarországon közel két éve – pontosabban 21 hónapja – elérhető, ingyenes újszülöttkori szűrés, aminek köszönhetően már 16 babánál sikerült kiszűrni a génhibát és megkezdeni a kezelést.
2024. 09. 09. 17:00
Megosztás:

Emlékezetes ajándék kedvező áron? Lehetséges!

Manapság már alaposan meg kell gondolni, milyen ajándékot választunk szerettünknek – nemcsak azért, mert olykor nehéz eltalálni, minek örülne igazán az illető, hanem azért is, mert a legelcsépeltebb ötletekért is gyakran mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.
2024. 09. 09. 16:30
Megosztás:

A legegyszerűbb szerszámok jelentik olykor a legnagyobb segítséget

Sok esetben nem a legmodernebb eszközre van szükség, hanem egy szimpla kéziszerszámra, amivel gyorsan és hatékonyan elvégezhetjük az adott műveletet. Ez költséghatékonyság szempontjából is hatalmas előnyt jelent. Nem kell drága gépekre költeni, csak legyen mindig kéznél a megfelelő szerszám.
2024. 09. 09. 16:00
Megosztás:

A DTX Exchange VulcanX indulásának hype-ja 300 ezer dolláros egynapos rallyt váltott ki, miközben a Dogecoin (DOGE) és a Solana (SOL) árfolyama csökkent

A VulcanX DTX tőzsdén való indulása lendületet adott a piacnak, amely egyetlen nap alatt 300 ezer dolláros rallyhoz vezetett. Miközben nő az izgalom e mérföldkő körül, a nagyobb kriptovaluták, mint a Dogecoin (DOGE) és a Solana (SOL), enyhe visszaesést tapasztalnak különböző tényezők miatt.
2024. 09. 09. 15:30
Megosztás:

Tudjon meg többet a biocid termékek átmeneti időszakos engedélyeztetéséről

Minden biocid terméket engedélyeztetni kell a forgalomba hozatal előtt, ezt az európai uniós rendelet, a BPR, 528/2012/EU szabályozza. A biocid termékekben megtalálható hatóanyagok arra hivatottak, hogy védelmet biztosítsanak a káros mikroorganizmusokkal szemben. Ez a védelem kiterjedhet emberre, állatra, árucikkre.
2024. 09. 09. 15:00
Megosztás: