A kripto szakértők egy új Bitcoin projektre fogadnak, ami akár a 100-szorosára is emelkedhet

A politikai és gazdasági bizonytalanság miatt a befektetők most óvatosan kereskednek. De miután a kriptóknak egyébként is kedvező időszakban a Bitcoin pénteki feleződése új lendületet adhat a kriptopiacnak, egy új előértékesítés különösen izgalmas lehet.

A kripto szakértők egy új Bitcoin projektre fogadnak, ami akár a 100-szorosára is emelkedhet

Ez az új projekt a 99Bitcoins.

Múlt héten a 99Bitcoins projekt elkezdte a 99BTC token előértékesítését. Az X-en megjelent bejelentés szerint máris elképesztő, 300 ezer dolláros bevételt produkált.

A 99BTC egy megújult adatbázist működtet, amely a kriptovalutákkal kapcsolatos tanulásra épül. A fejlesztő csapat egy úttörő, learn-to-earn (tanulj és keress) jutalmazási modellel támogatja a platform működését, hogy érdekeltté tegye a felhasználókat.

A 99Bitcoins 2013-ban egy blogként indult, és azóta megbízható márkává nőtte ki magát. Azáltal vált elismertté, hogy a kriptovaluták világában még kezdő felhasználóknak csúcsminőségű oktatási forrásokat biztosít. A Web3 indulásához készülődve már régóta működő, 700 ezer YouTube-előfizetőből álló közösséggel rendelkezik, és 2 millió felhasználója van, akik már beiratkoztak ezekre a tanfolyamokra.

A platform egyébként a BitcoinWithPayPal.com nevű oldalon kezdte meg a működését. Ez egy egyszerű oldal volt, amely általános Bitcoin-útmutatókkal együtt utasításokat adott a látogatóknak a PayPal-on keresztül történő Bitcoin-vásárláshoz. Miután azonban a PayPal-lal kötött együttműködése megszakadt, átnevezte magát.

Ma a BTC nagyjából a 65,5 ezer dolláros tartományban kereskedik, miután a hétvégén az izraeli dróncsapás hírére a befektetők elpártoltak a kockázatos eszközöktől.

Ez a hét azonban a konszolidáció időszaka a Bitcoin április 20-i, negyedik feleződése előtt, ami négy évenként ismétlődik. Ez új csúcsot jelenthet a világ kedvenc kriptopénzének, amely a múlt hónapban 74 ezer dolláron állította be az eddigi legmagasabb árfolyamát (ATH).

bitcoin árfolyam

A Bitcoin hálózata is bővül, köszönhetően az újabb, Layer 2 protokollok elindításának és a BRC-20-as token szabvány elterjedésének. Ez zöld utat ad egy potenciálisan sokat ígérő emelkedésnek, méghozzá a Bitcoin egyetlen learn-to-earn platformjának.

Leran-to-earn metódus a 99Bitcoinnal (99BTC)

A 99Bitcoins a játékosítás és a ranglistás jutalmazási rendszer keverékét használja az elkötelezettségért járó jutalmak kifizetésére. A "learn-to-earn" ötlete azon az egyszerű feltevésen alapul, hogy a felhasználókat több tanulásra ösztönzi, ha a tanulás kézzelfogható (elkölthető) előnyökkel jár.

A játékosítás aspektusa különböző tanulási forrásokon keresztül valósul meg. Ilyenek például az interaktív tanulási modulok, a kvízek és az oktatóanyagok. A kihívások sikeres teljesítése növeli a felhasználók 99Bitcoins rangsorában elfoglalt helyét. Minél magasabban áll valaki a rangsorban, annál nagyobb kifizetés üti a markát.

A felhasználók a feladatokban való előrehaladással újabb kurzusokat oldanak fel, ami egyre több jutalmat jelent. Ez egy önmotiváló és magával ragadó élmény lehet bárkinek, aki tesz a kriptotudásának bővítéséért.

A mai, erősen online fókuszú, a videojátékokat és okostelefonokat kedvelő generációnak ez könnyebb és otthonosabb, mint a papír alapú tankönyvek.

A 99Bitcoins platformja átfogó tananyagot kínál majd különböző témákban minden szinten. A pénztárca alapjaitól és a „hogyan kell” útmutatóktól egészen a kereskedési jelzésekig, stratégiákig, trendekig és technikai ismeretekig.

Megnézem a 99BTC oldalát

A 99Bitcoins és a Bitcoin kapcsolata - BRC-20 protokoll és a feleződés

Az összesen 99 milliárd darab 99BTC token összesen 15 százalékát egy 14 fordulós előértékesítés alatt adják el a befektetőknek, hogy a projekt BRC-20-as integrációjához szükséges forrásokat összegyűjtsék. A 99BTC kezdetben ERC-20-as tokenként indul. Ez azt jelenti, hogy Ethereum hálózatán bocsátják ki.

A projekt ütemtervének egyik prioritása, hogy az érme átkerül majd a Bitcoin BRC-20-as token-szabványához. Ezzel lehetővé téve az integrációt a dApp-okat és projekteket is tartalmazó Bitcoin lánc növekvő ökoszisztémájával. Ezek a projektek olyan tokeneket tartalmaznak, mint az ORDI és a SATS, amelyek mindegyike ma több mint 5 százalékkal emelkedett. Miután a Bitcoin tovább bővíti kínálatát, hogy felvegye a versenyt a sokféle funkcióval rendelkező, intelligens szerződéseket támogató riválisaival, az Ethereummal és a Solanával.

A 99Bitcoins 99BTC tokenjének birtokosai sokféle előnyhöz és szolgáltatáshoz jutnak hozzá. Amellett, hogy hozzáférést kapnak a prémium díjazású kriptotanulási tartalmakhoz, a tulajdonosok lekötési juttatásokat is szerezhetnek az Ethereumon. Továbbá speciális tanfolyamokat, exkluzív kereskedési webináriumokat, kereskedési jeleket és stratégiákat, valamint hozzáférést kapnak a VIP közösségi csoportokhoz.

BTC

A tanfolyamokon és a közösségben való részvételért a platform felhasználói 99BTC tokeneket keresnek közvetlenül az Ethereum tárcájukba. A tokeneket beválthatják a prémium tartalmakhoz történő exkluzív hozzáférésre, fordíthatják a partnerek termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó kedvezményekre, valamint a token-tulajdonosok rendezvényeire.

A Bitcoin közelgő feleződése április 20-a körül újabb erős, árfolyam növelő tényezőnek ígérkezik a 99Bitcoins-nak. Ekkor ugyanis a Bitcoin bányászati jutalmak felére csökkennek, ami gyakorlatilag szűkíti az új BTC-k kibocsátását.

A kereslet egyenletes szintje mellett a feleződés a Bitcoin árát magasabbra fogja nyomni. Történelmileg a három korábbi feleződés mindig bikafutáshoz vezetett, amelyek az egész piacot felértékelték. Még a Bitcoinhoz nem kapcsolódó projektekét is.

Ez valószínűleg idén sem lesz másképp. Egyesek szerint a Bitcoin árfolyama akár ki is ugorhat, mivel a Bitcoin iránti megnövekedett intézményi és lakossági kereslet nagyon megnőtt a 11 Bitcoin ETF (tőzsdén kereskedett alap) idén január 11-i, történelmi jelentőségű elindítása óta.

99BTC airdrop és ajándékozás

A 99Bitcoins jelenleg egy hatalmas, 99.999 dollár értékű Bitcoin (BTC) airdropot tart. Ezt 99 korai támogató kapja, akik követik a hivatalos weboldalon található utasításokat.

Az airdrop mellett a platform X-én közzétett bejelentés szerint egy ajándékozás is lesz. A protokoll kollektíven jutalmaz három résztvevőt 9 999 dollár értékű bitcoinnal, akik vagy követik, retweetelik vagy regisztrálnak a weboldalon.

bitcoins

A 99Bitcoins mobilalkalmazás letölthető a Google Play és az App Store áruházból, és naprakészen tájékoztatja a felhasználókat a legfrissebb kriptoárakról és hírekről. Mivel a Bitcoin a hírek középpontjában áll áprilisban és általában is, valószínűleg sok új BTC-rajongó születik majd az események nyomán az elkövetkező hónapokban.

Mi ösztönözhetne jobban arra, hogy tanulj a kriptovautákról, mintsem számtalan, rendelkezésre álló szakértői tananyag, amelyért ráadásul pénzjutalom is jár? Érdemes ellátogatni a 99Bitcoins előértékesítési oldalára még a Bitcoin feleződése előtt.

Vásárolj 99BTCn tokent itt

Ez is érdekelhet:

A Dogeverse előértékesítése már 4 millió dollárnál jár

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

Ezek lennének a legjobb kriptó befektetések?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Sikeresen bocsátott ki társadalmi célú kötvényeket az MFB

Kimagasló befektetői érdeklődés mellett zajlott a Magyar Fejlesztési Bank első társadalmi célú kötvényeinek aukciója. A kibocsátással közel 25 milliárd forintnyi forrást vont be az MFB olyan projektek finanszírozására, amelyek pozitív társadalmi hatást fejtenek ki.
2024. 04. 30. 13:00
Megosztás:

India lehet a világ leggyorsabban növekvő gazdasága

Az IMF módosította a 2024-es előrejelzését az ázsiai gazdaságok teljesítményével kapcsolatban, a korábbi 4,2 százalékról, 4,5 százalékra emelték a növekedés várható mértékét.
2024. 04. 30. 12:30
Megosztás:

Jól fogadták az emberek a zsugorinfláció miatti tájékoztatókat

Pozitívan fogadta a lakosság a zsugorinfláció - az azonos áron kínált, de kiszereléscsökkentett termékek - miatt bevezetett új tájékoztatási kötelezettséget, és negyedük próbálja tudatosan elkerülni ezeket az árukat - állapította meg a Reacty Digital felmérésében, amelyről közleményben tájékoztatta az MTI-t.
2024. 04. 30. 12:00
Megosztás:

Az MBH Bank hetvenhat forint osztalékot fizet részvényenként

Az MBH Bank Nyrt. 24,512 milliárd forint, részvényenként 76 forint osztalékot fizet a 2023-as eredményéből, amelynek a további része eredménytartalékba kerül - közölte a hitelintézet a létrejöttét követő első éves rendes közgyűlése után hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 30. 11:30
Megosztás:

Rizikós-e régi autót venni az esetleges futásteljesítmény-csalás és a rejtett sérülések miatt?

Számos cikk foglalkozott az elmúlt időszakban azzal, hogy egyre öregebbek a magyar autók, és általánosságban elmondható, hogy minél idősebb egy autó, annál több kilométert tett meg. A használt autók eladásából a lehető legnagyobb hasznot remélő csalók azonban gyakran élnek azzal a tisztességtelen gyakorlattal, hogy visszatekerik a kilométer-számlálót, és eltitkolják a jármű sérüléseit.
2024. 04. 30. 11:00
Megosztás:

Visszatért a növekedés a magyar gazdaságba - Itt a friss GDP adat

Közzétette a KSH ma reggel az idei első negyedéves GDP-re vonatkozó gyorsbecslését.
2024. 04. 30. 10:30
Megosztás:

Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacok többségén.
2024. 04. 30. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indult a kereskedés a tőzsdén - mire számíthatunk ma?

Iránykereséssel vagy kisebb negatív korrekcióval indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 04. 30. 09:45
Megosztás:

A forint árfolyamát most ezek a tényezők mozgatják

Alig változott a forint árfolyama kedd reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 30. 09:05
Megosztás:

Cathie Wood szerint az Ethereum piaci értéke elérheti a 20 billió dollárt, a Fantom ára ellenállásba ütközik, a KANG árfolyama akár százszorosára is nőhet

Ahogy a piac tovább élvezi a bikás Bitcoin szezonot, Cathie Wood, az Ark Invest vezérigazgatója felhívta a figyelmet merész Ethereum-jóslatával. Mindeközben a Fantom árfolyama ellenállásba ütközik a 0,80 dolláros szint körül, ami aggodalmakat kelt egy lehetséges lefelé irányuló trend kapcsán. Eközben a KangaMoon bejelentette együttműködését a RaidSharksBot-tal, hogy növelje a közösségi részvételt és fokozza a szórakozást az ökoszisztémában.
2024. 04. 30. 08:42
Megosztás:

Az Európai Bizottság jóváhagyta a román állami légitársaság számára a támogatást

Az Európai Bizottság 95,3 millió eurós állami támogatást hagyott jóvá a román állami légitársaság számára - közölte hétfőn egy Facebook-bejegyzésben Sorin Grindeanu közlekedésügyi miniszter.
2024. 04. 30. 08:30
Megosztás:

A Bervina Kft. Amerikában terjeszkedne

A magyar tulajdonú Bervina Kft. saját szabadalom alapján gyártott hajtástechnikai termékeivel újabb piacokat akar szerezni Észak- és Dél-Amerikában egyaránt - közölte a gépipari cég hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 30. 08:00
Megosztás:

10 százalékkal nőtt a házak négyzetméterára az agglomerációban

A családi házak átlagos négyzetméterára 10 százalékkal nőtt az elmúlt fél évben (2024 első és 2023 utolsó negyedévében) az ezt megelőző hat hónaphoz képest a fővárosi agglomerációban - közölte az Otthon Centrum hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 30. 07:30
Megosztás:

Agrárminisztérium: tudományos eredmények segítik a nitrát rendelet felülvizsgálatát

Megalapozott szakpolitika kidolgozásához hosszú távú együttműködés szükséges a tudomány szereplőivel és a szakmai szervezetekkel, ezt bizonyítja az az 5 éves kutatási program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) indított a HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Talajtani Intézet közreműködésével - közölte a szaktárca az MTI-vel hétfőn.
2024. 04. 30. 06:30
Megosztás:

Színes programokat kínál a Csabai Nyár rendezvénysorozat

Május közepétől szeptember végéig kínál összművészeti programokat a Csabai Nyár rendezvénysorozat - mondta Varga Tamás alpolgármester hétfőn a rendezvénysorozat sajtótájékoztatóján.
2024. 04. 30. 06:00
Megosztás:

Nagyszabású vasútipari fejlesztés indul

Megegyezés született a Ganz és tunéziai partnere között, amelynek értelmében nagyszabású vasútipari együttműködés indulhathat az észak-afrikai ország vasúti hálózatának modernizálása terén - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Tuniszban.
2024. 04. 30. 05:30
Megosztás:

Sokrétű fejlesztési programot hajtott végre a Pécsi Gázautó Kft.

Ingatlanfejlesztéseket, energiahatékonyságot és korszerűsítést szolgáló infrastrukturális beruházásokat hajtott végre, továbbá eszközöket vásárolt a baranyai vármegyeszékhelyen harminc éve működő, magyar tulajdonú Pécsi Gázautó Kft. - közölte a társaság az MTI-vel.
2024. 04. 30. 05:00
Megosztás:

A Balaton a legnépszerűbb a nyaralóvásárlók körében

Minden évben, a nyárhoz közeledve, növekszik a népszerűsége a vízparti ingatlanoknak. Akár építkezésbe vágnak bele, akár egy egyszeri nyaralóvásárlásról van szó, általában hasonló a motiváció: egy gyerekkori álom megvalósítása.
2024. 04. 30. 04:00
Megosztás:

Már épül a Néprajzi Múzeum minden eddiginél nagyobb és átfogóbb gyűjteményi állandó kiállítása

A Néprajzi Múzeum gyűjteménynek minden korábbinál nagyobb hányada lesz megismerhető az intézmény épülő, új állandó kiállításán. A szeptemberben megnyíló, több mint 3000 négyzetméteres kiállítótérben csaknem 3000 műtárggyal találkozhatnak majd a látogatók. A Néprajzi Múzeum új, városligeti épülete 2022-ben nyitotta meg a kapuit, a Liget projektnek köszönhetően felépült, korszerű, a 21. századi szakmai és látogató igényeknek megfelelő épületet azóta több mint félmillióan keresték fel. Az új, magyar és nemzetközi vonatkozású etnográfiai anyagot bemutató gyűjteményi állandó kiállítás létrehozása érinti a múzeum közönségforgalmi tereit is, ezért a múzeum június végén bezár, hogy kora ősszel az új tárlattal és megújult terekkel várja a látogatókat.
2024. 04. 30. 03:30
Megosztás:

Rohamra indultak a bankok az állam ellen a lakossági megtakarításokért

Véget ért a betétekre vonatkozó kamatplafon, az állam is egyre kevesebb kamatot kínál a kisbefektetőknek, úgyhogy eljött a pillanat, amikortól a nagybankok is beszállhatnak végre a megtakarításokért folyó versenybe. Rövidebb lekötésre két számjegyű betéti ajánlatot is találnak a lakossági ügyfelek, akik egy vagy akár két évre több banktól is reálkamatot kaphatnak a megtakarításukra - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 04. 30. 03:00
Megosztás: