10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Solana alapú WIF mém érme veszélyben van, ahogy a kulcsfontosságú támaszszintek alá törik, és ez visszalépéshez vezethet. A bizonytalan piaci környezet fényében a befektetők az eTukTuk, egy új környezetbarát DePIN (Decentralized Physical Infrastructure Networks, azaz decentralizált fizikai infrastruktúra) kriptoprojekt felé fordulnak.

Ennek célja az elektromos TukTukok elterjedésének elősegítése a feltörekvő országokban. Az eTukTuk előértékesítése már majdnem 3 millió dollárt gyűjtött össze, az egyes előértékesítési szakaszok alatti fokozatos árnövekedéssel, ami a korai támogatóknak potenciális nyereséget hoz.

dogwifhat kriptó árfolyam grafikon

A TukTuk egy népszerű közlekedési mód a fejlődő országokban, de jól ismert a magas szintű környezetszennyezésről is. Az eTukTuk ezt a problémát kívánja kezelni úgy, hogy elektromos TukTukokat vezet be a hagyományos, környezetszennyező TukTukok helyett. A projekt a városi mobilitás újradefiniálására összpontosít a mesterséges intelligencia és a blokklánc megoldások beépítésével. 

A TUK token a mesterséges intelligencia fejlesztését táplálja majd az útvonalak optimalizálása, a torlódások csökkentése és a zöld közlekedési kutatások támogatása érdekében. Emellett a tokent fel lehet használni fuvarozásra, töltésre, fizetésre, lekötési juttatásra. Valamint egy "Crazy TukTuk Taxi" nevű játékra, ahol a játékosok TUK tokeneket szerezhetnek. Az eTukTuk célja, hogy forradalmasítsa a közlekedést a fejlődő országokban, miközben elősegíti a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet.

Passzív jövedelmet is termel

A befektetőket a TUK token passzív jövedelemforrásként is vonzza. A token lesz a natív valuta az eTukTuk EV ökoszisztémájában és blokkláncában, amelyet különböző tranzakciókra és tétjuttatásokra használnak majd. A korai előértékesítésbe befektetők akár 91 százalékos hozamért is letétbe helyezhetik a tokenjeiket, ami passzív jövedelemszerzési lehetőséget kínál.

etuktuk kriptó

Erős token-elosztásával és a téteken keresztüli jövedelmi potenciállal a TUK nemcsak egy ígéretes, új előértékesítés, hanem egy passzív jövedelemmel kecsegtető lehetőség is. A korai befektetők jelentős hozamra tehetnek szert, és a havi passzív jövedelem lehetősége majdnem megegyezik a kezdeti befektetésükkel. A TUK token-elosztása és hasznossága vonzó befektetési lehetőséggé teszi a TUK-ot azoknak, akik szeretnének kitettséget szerezni az eTukTuk projektben.

Vásárolj TUK tokent itt

A befektetőket meggyőzte a technológia és a célorientáltság

Az eTukTuk előértékesítése jelentős érdeklődést váltott ki a befektetőkből, a projekt ugyanis 3 millió dollárnyi forrást gyűjtött össze. Ez azt mutatja, hogy a startup fenntarthatóságra és a fejlődő országok városi mobilitásának innovatív megoldásaira való összpontosítása termékeny talajra hullott a kriptoközösségben.

etuktuk kriptodeviza

Az elektromos TukTukok bevezetésével az eTukTuk célja a környezetszennyezés kezelése és a környezetvédelemhez való tevékeny hozzájárulás. A projekt a mesterséges intelligenciát és a blokklánc-technológiát használva olyan előremutató kezdeményezésként jelenik meg, amely a technológiai innovációkat társadalmi hatású célokkal ötvözi. A Binance Smart Chain hálózaton a TUK tokenek előértékesítése a jelentős nyereség és a passzív jövedelemszerzési lehetőség miatt igencsak felkeltette a figyelmet.

Összességében az eTukTuk-nak a fenntarthatóságra, az innovációra és a nyereségességre való összpontosítása kiemelkedő projektként pozícionálta a kriptotérben. A jelentős nyereség és a lekötéseken keresztüli passzív jövedelem lehetősége a TUK token esetében egyedülálló lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy részt vegyenek egy környezetbarát, városi közlekedési megoldás fejlesztésében. 

A projekt víziója, miszerint forradalmasítja a közlekedést a fejlődő országokban, miközben elősegíti a környezetvédelmet, megragadta a kriptoközösséget. Mindez az eTukTuk erős támogatásához és finanszírozásához vezetett. Ahogy a projekt továbbfejleszti és megvalósítja a tervezett megoldásokat, a befektetők valószínűleg szorosan figyelik majd a további lehetőségeket, hogy részt vegyenek az eTukTuk növekedésében és sikerében a fejlődő kriptotérben.

Vásárolj TUK tokent itt

Ez is érdekelhet:

A környezetbarát eTukTuk már 3 millió dollárt gyűjtött

Egyre bikásabbak a kutyás érmék

Az AI kritpók egyesülnek, míg az eTukTuk bekapcsolta a rakétákat

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás: