3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Ráadásul várható az is, hogy a FED kamatcsökkentést tervez, amely a CME Group (NASDAQ:CME) FedWatch eszköze szerint májusra vagy júniusra datálható. Ha pedig ez bekövetkezik, a kamatcsökkentés ereje nyomán az egyes tokenek árfolyama minimum meg fog duplázódni, csakúgy, mint eddig a történelem folyamán.

Szóval könnyen meglehet, hogy a SMOG, a SPONGE V2, és a SCOTTY altcoinok valóban milliomossá tehetnek 2024-ben.

Ismerd meg a szóban forgó érméket, melyek a közelgő bikafutam során nagy hozammal ajándékozhatnak meg:

1.Smog (SMOG)

A Smog tüzes vehemenciával érkezett a mém érmék piacára, és akkora airdropot ad a Solana láncon, amelyre még nem volt példa, ezért minden befektető felkapta rá a fejét. A Smog egyértelműen uralkodásra született, és hatalma alá szeretné vonni az összes piacbeli mém érmét.

Ehhez persze szüksége van harcosokra, ezért csatára hívja bátor közösségét, akik a Zealy.io-n meghirdetett airdrop keretében tudnak csatlakozni a nemes hadművelethez. A Smog természetesen nem marad hálátlan, különböző jutalmakkal kényezteti megfáradt vitézeit.

smog token

A Smog nemes küldetése eddig szépen zajlik: cikkünk írásakor az érme 0.06569 dolláron kereskedik, és ezzel az elmúlt hetet tekintve kereken 17%-os növekedést könyvelhet el. Piaci kapitalizációja is egészen dicsőséges, több, mint 51 millió dollárt tesz ki.

smog coin árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

A projekt fair launchot folytat, és tokenomikája is igazságosnak minősül. A csapat az érmék felét marketingbe fekteti, és 35%-át  airdrop jutalmakra szánja. Természetesen a tőzsdék körüli költségekre is jut a tokenekből, 10%-a a CEX bevezetések, 5%-a pedig a DEX bevezetések költségeire megy majd el.

A SMOG az Ethereumon is megvetette a lábát a Portalbridge segítségével.

Amennyiben szeretnél csatlakozni a Smog-hoz, azt ETH-val, USDT-vel, vagy bankkártyával teheted meg.

Ó, és majdnem elfelejtettük megemlíteni, hogy a mesés SMOG érmék le is köthetők, az APY pedig egyöntetűen 42%-os.

Keresd fel a Smog oldalát

2. Sponge V2 (SPONGE V2)

A Sponge V2 egy olyan innovációkkal telített érme, amelyet körbeleng a biztonság és az átláthatóság. Példaképe elődje, a Sponge, mely egykor tőzsdei debütálásakor 100-szoros piaci kapitalizációt ért el. Az újjászületett token ezt a nagy sikert szeretné meglovagolni új funkcióival.

A Sponge staking mechanizmusa minden befektetőt meglep mértékével, mely perpillanat 189%-os APY-t jelent. Ez a fantasztikus staking lehetőség mindenkit a natív tokenek hosszú távú tartására, és a projektben való aktív részvételre buzdít.

A Sponge decentralizált irányítási rendszerrel bír, és maximálisan bevonja felhasználóit a döntéshozatali folyamatokba. A Sponge gyakorolja a felelősségteljes magatartást, és eleget tesz a Bank Secrecy Act (BSA) és a 2020-as pénzmosás elleni törvény pontjainak is. Nem csoda, hogy a befektetők ennyire megbíznak benne. 

Ami a Sponge V2 jövőbeli teljesítményét illeti, bátran nézhet előre, hiszen mióta megjelent a Polygon hálózaton, jelentősen emelkedett az árfolyama.

A kedvelt mém érme kiemelt hasznossággal is bír, méghozzá egy play-to-earn versenyjátékkal készül játékos kedvű felhasználóinak. Ez ugyan próbára tehető majd tokenbefizetés nélkül is, de ha nyereményre fáj a fogunk, akkor fontos, hogy vásárolnunk kell a játékkreditekből. A további részleteket később közli a csapat.

A DEXTools.io adatai azt mutatják, hogy az érmének jelenleg 50 000 feletti a tulajdonos száma, és teljes piaci kapitalizációja több, mint 187 millió dollár.

A SPONGEV2 sorra szeretné meghódítani az újabb tőzsdéket, ezért csak hasznos, ha figyelünk a tevékenységére.

Ha kíváncsi vagy a minden nedvességet felszívó projekt híreire, tanulmányozd át a whitepaper-t, vagy keresd fel az érme oldalát az X-en.

Nézd meg a SPONGE oldalát

3 – Scotty The AI (SCOTTY)

A vadonatúj Scotty The AI (SCOTTY) új csapásirányt ad a digitális befektetéseknek, mivel volt olyan merész, hogy egyesítse a blokkláncot az MI-vel. Ráadásul mivel magas hozamokat is kínál a befektetőknek, itt az ideje szemügyre venni a benne rejlő lehetőségeket.

A skót terrieres Scotty mém érme leghőbb vágya, hogy a "kripto-univerzum őrzőjeként" megújítsa az egész kriptouniverzumot.

scotty

Olyan előnyös gyakorlati MI alkalmazási módokat ad a felhasználóinak, mint a Scotty Swap és a ScottyChat, melyekkel közösségét szeretné elkápráztatni.

A Scotty Swap a biztonságos és hatékony, optimalizált tranzakciókkal megspékelt tokencserére szolgál, a ScottyChat eszköze pedig tágítja a kriptopiaci ismereteinket. 

A SCOTTY előértékesítése eddig igazán kirobbanó siker, cikkünk írásakor több, mint 523 000 dollárnál jár. Az ICO különböző szakaszokból áll, melyek során a token ára folyamatosan emelkedik. Érdemes tehát mielőbb lépni, és bekapcsolódni ebbe a nagyreményű mém projektbe.

A Scotty The AI remek staking jutalmakat is kínál azok számára, akik megadják neki a bizalmat, és lekötik az érméiket. A kínált APY jelenleg, 02.22-én 191%-os.

scotty staking

A Scotty ütemterve gondosan van összeállítva, és olyan feladatok szerepelnek benne, mint például az ökoszisztéma bővítésének terve, a tőzsdei bevezetések végrehajtása, vagy épp a stratégiai partnerségek kiépítése. Az ütemterv egyértelműen arra fókuszál, hogy a Scotty the AI tovább növekedjen, és minél nagyobb szeletet hasítson ki magának a mém érme piacból.

Ha csatlakozol ehhez a meggyőző befektetéshez, akkor te is részese lehetsz a kripto-alapú mesterséges intelligencia jövőjének.

Amennyiben téged is vonzanak az innovációs befektetések, ezzel az érmével garantáltan feszegetheted a kriptotérség határait, és busás nyereségre is szert tehetsz.

További információkért keresd fel a Scotty the AI Telegram vagy az X oldalát!

Nézd meg a Scotty the AI előértékesítését

Persze garancia - főleg az érmék volatilis volta miatt - nincs arra vonatkozóan, hogy mely kriptók varázsolnak belőled idén milliomost, ezért jól teszed, ha elvégzed a saját kutatásaidat, és elemzéseidet, mielőtt befektetsz.

Ezek is érdekelhetnek:

Gurulnak a dollármilliók a háromkerekű Teslába

A 12 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni 

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás:

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 04. 19. 22:00
Megosztás:

Márciusban csökkentek a német termelői árak

Németországban a termelői árak 2,9 százalékkal csökkentek márciusban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 4,1 százalékos esést követően, ezzel már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken.
2024. 04. 19. 21:00
Megosztás:

Az Alteo rendkívüli osztalékot fizet

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése 200 forint alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli osztalék kifizetéséről döntött részvényenként, elfogadva az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát pénteken - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 04. 19. 20:00
Megosztás: