Gurulnak a dollármilliók a háromkerekű Teslába

Bár még csak néhány hete érhető el, az eTukTuk előértékesítése már most rekordokat döntöget. A csapatnak ugyanis minimális idő alatt sikerült 1.2 millió dollárt is meghaladó bevételt elérni a natív TUK tokenek forgalmazásával.

Gurulnak a dollármilliók a háromkerekű Teslába

A kapkodásra az is okot adhat, hogy a gyűjtés minden szakaszában 3 százalékkal emelkedik a natív kriptó értéke. Más szóval akik még idejében cselekednek, azok tetemes mennyiséggű altcoinnal tömhetik ki a tárcájukat.

Ezért akik még az elsők között léptek a tettek mezejére, azok 31 százalékkal több tokent vihetnek haza mint azok a társaik, akik az utolsó szakaszban vásároltak. Ennek ellenére még ekkor is érdemes lehet csatlakozni, hiszen az eTukTukban rejlő lehetőség döbbenetesek.

A csapat már 5 éve dolgozik a projekt fejlesztésén és könnyen lehet, hogy a háromkerekű elektromos riksák képesek lehetnek forradalmasítani ázsia közlekedését.

Szeretném jobban megismerni az eTukTuk világát

Környezetbarát, olcsó és munkahelyeket teremt - Szupersztár lehet az eTukTuk Srí Lankán

Jelenleg Ázsia számos országában tuk tuk járművek millió róják az utakat. 

A használatban lévő eszközök többsége azonban döbbenetes mennyiségű károsanyagot juttat a környezetbe. Arról nem is beszélve, hogy az egyre emelkedő üzemanyagárak nehéz helyzetbe hozzák a sofőröket.

Azonban az eTukTuknak köszönhetően hatalmas fejlődésem mehet keresztül ez az eddig elhanyagolt szektor.

A készítők egy teljes elektromosjármű-töltőállomás ökoszisztémát (EVSE) hoznak létre, ráadásul még egy saját fejlesztésű járművet is elérhetővé fognak tenni.

Utóbbit kifejezetten úgy tervezte a csapat, hogy azt alacsony áron is be lehessen szerezni, mégis hosszú évekig lehessen használni. 

Az eTukTuk így egy úgynevezett DePIN (Decentralized Physical Infrastructure Network) hálózat. Ezt a jelzőt azoknál a projekteknél szokás használni, amelyek a blokklánc-technológia segítségével üzemeltetnek valós eszközöket. 

A DePIN kezdeményezésének hatalmas előnyük, hogy decentralizáltan képesek felhasználók tömegei életét jobbá tenni, maximális transzparencia és biztonság mellett.

Az eTukTuk gerincét a natív TUK kriptók alkotják, melyek használatával az Ázsiai országok légszennyezettsége elképesztő mértékben lecsökkenhet. 

Arról nem is beszélve, hogy az új járgányok alacsonyabb bekerülési és fenntartási költségei miatt társadalmi rétegek emelkedhetnek fel.

Természetesen mindezek mellett a befektetők is jól járnak, hiszen elég ha csak arra gondolunk, hogy a stakeléssel szerezhető éves APY mértéke 220 százalék. Más szóval amennyiben lekötöd a tokenjeidet, úgy egy év alatt megduplázhatod a befektetésed.

Ez azonban még nem minden. 

A készítők különböző játékok bemutatását is tervezik, melyek segítségével szórakozás közben tudsz majd TUK tokenhez jutni.

Azonban egyértelműen a legfontosabb részét a ökoszisztémának a töltőállomások alkotják majd. Ezeknél TUK tokenek segítségével lesz mód a fizetésre, és az így érkező bevétel a projekt támogatói között kerül majd szétosztásra. 

A fejlett AI még a forgalmi dugókat is megoldhatja

Az összes jármű egy rendszert fog használni, amit a csapat által fejlesztett mesterséges intelligencia kezel majd.

A felhasználók interaktív térképen követhetik majd nyomon a többi járművet, így a feltorlódás elkerülhető lesz.

Továbbá az AI tanácsokat is ad majd egy-egy útvonallal kapcsolatban, aminek köszönhetően a fő közlekedési útvonalak kevésbé lesznek túlterheltek.

A készítők az útvonalak tervezése mellett továbbá létrehoztak egy intelligens frissítési rendszert is. Hasonló projekteknél részleges, vagy akár teljes kimaradásra kell készülni egy-egy nagyobb fejlesztés esetén, azonban ettől az eTukTuk felhasználóinak nem kell tartaniuk.

Ugyanis a mesterséges intelligencia arról is gondoskodni fog, hogy semmilyen leállás ne legyen a hálózat frissítésének idején.

Vagyis a sofőröknek semmilyen kényszerpihenőtől nem kell tartaniuk.

Vásárolj TUK tokeneket!

A zöld célok már most erős közösséget kovácsoltak össze

A TUK gyűjtésének célja 5.69 millió dollár, amiből írásunk idején több mint 1.2 millió dollár teljesült. Mivel a mostani bevételt alig két hét alatt sikerült teljesíteni, így nem elképzelhetetlen, hogy 1-2 hónapon belül már listázásra is kerül a projekt.

Ezt igazolja az is, hogy már most az eTukTuk Telegram csatornájának közössége 12,000 főnél is több tagot számlál.

Az eTukTuk felületén jól látható, hogy a csapatnak egyértelmű tervei vannak a jövőt illetően.

Ezek között szerepel többek között az is, hogy már idén elérhetővé fog válni 2000 töltőállomás, és 6000 jármű.

Mindezek kapcsán olyan prominens youtuberek amilyen Jacob Bury és Michael Wrubel egyaránt meg vannak arról győződve, hogy fényes jövő előtt áll az eTuKTuk. 

Előbbi elemző még azt sem tartja kizártnak, hogy a megjelenést követően minimális idő alatt érhetnek el a befektetők akár 1000 százalékos hozamot.

Ahogy az látható, az eTukTuk egy kicsit sem árul zsákbamacskát, és az AI-vezérelt rendszernek köszönhetően valóban sokat fejlődhet Ázsia közlekedése.

Amennyiben a minimális áron elérhető Tesla részvényeket kihagytad, az eTukTukot vétek lenne elszalasztani.

Ezzel kapcsolatban azonban jó hír, hogy a vásárlást nem csupán számos kriptóval, hanem akár bankkártyával is el tudod végezni.

Ha pedig vásárlás előtt szeretnéd alaposabban is megismerni a TUK tokenek izgalmas világát, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Irány az eTukTuk

Ezek is érdekelhetnek:

Az Internet Computer (ICP) a múlté? A SCOTTY az új kriptó-király!

Ez a kriptó lehet a Bitcoin-bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

Zöld kriptovaluta: A 10 legjobb zöld kripto 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás:

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 04. 19. 22:00
Megosztás:

Márciusban csökkentek a német termelői árak

Németországban a termelői árak 2,9 százalékkal csökkentek márciusban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 4,1 százalékos esést követően, ezzel már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken.
2024. 04. 19. 21:00
Megosztás:

Az Alteo rendkívüli osztalékot fizet

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése 200 forint alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli osztalék kifizetéséről döntött részvényenként, elfogadva az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát pénteken - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 04. 19. 20:00
Megosztás: