Az Ethereum ETF hírek nyomán elstartoltak a kripto rallik

A mém érmék piacán tanyázó PEPE ára az elmúlt héten kifejezetten gyarapodott. A token január 12-éhez viszonyítva 10,33%-kal emelkedett. De rajta kívül a Sponge V2-re is érdemes figyelni, hiszen a tőzsdei bevezetés előtti buy-and-stake kampánya már sarcolja a 4 millió dollárt.

Az Ethereum ETF hírek nyomán elstartoltak a kripto rallik

A PEPE rallija

Egy kiadós dagály minden csónakot képes megemelni. Nos, ez a mém érmék esetében is így zajlik: ahogy megtörtént a spot Bitcoin ETF engedélyezése, azonnal minden szem az altcoinokra szegeződött.

A hírekhez szorosan kapcsolódik, hogy a BlackRock és a Fidelity novemberben már kérelmezte a spot Ethereum ETF-ek létrehozását. 

Nézd csak mit posztolt nem is olyan régen Nate Geraci, az ETF Store elnöke az X-re:

 

Ezzel összefüggésben a Bloomberg ETF-elemzője, Eric Balchunas úgy véli, hogy a kérelmeknek egy erős, 70%-os esélyük van arra, hogy elfogadják őket.  

Az elemző tavaly júliusban azt is megemlítette, hogy a bizakodásra már csak azért is nyomós ok van, mert a BlackRock 576 korábbi pályázatából 575-öt el is fogadtak.

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) tavaly 45 nappal elhalasztotta döntési időpontját a Grayscale Investments spot Ethereum ETF-jével kapcsolatban, mégpedig 2024. január 25-re. James Seyffart, a Bloomberg elemzője tavaly december 5-én azzal biztatott mindenkit, hogy a késés várható volt és "teljesen normális".

 

Szóval a piac kifejezetten optimista, és úgy gondolja, hogy a sorban egy Ethereum ETF lehet a következő. Az izgalom igen nagy az altcoin-piacon, a kereskedők pedig abban reménykednek, hogy a likviditás az Ethereumról más projektek felé is elfordulhat.

Persze a mém érméken túl más Ethereum-alapú tokeneket is érdemes számba venni, mert igencsak meglódultak felfelé: a Layer-2 hálózat Metis DAO (METIS) múlt héten 12,49%-kal, míg az Ethereum Name Service (ENS) 44,21%-kal emelkedett.

Ami a mém érméket illeti, a CoinMarketCap szerint jelenleg a második legjobb projekt a DOGE után a SHIB, és jelenleg több mint 5,94 milliárd dolláros piaci kapitalizációnál jár. A sorban a BONK, és a PEPE  követi.

pepe coin

Forrás: CoinMarketCap

Az Ethereum-alapú mém érmék már csak azért is virágozhatnak, mert gyakran az Ethereum érme tőkeáttételes játékának tekintik őket.

Ezt hangsúlyozta ki Kaleo elemző is az X-en január 3-án:

 

A PEPE közelmúltbeli szárnyalását követően Kaleo ezeket a sorokat írta az X-en: "Még mindig úgy gondolom, hogy érdemes rá figyelni. A PEPE egy magas bétaértékű játék az ETH-ra".

Ahogy körülnéztünk a piacon, azt találtuk, hogy más vezető elemzők is bullishak a PEPE-vel kapcsolatban.

Ali Martinez (@ali_charts) úgy gondolja, hogy a Pepe kész kitörni egy ereszkedő háromszögből, és a 4 órás árfolyamgrafikonon egy valóságos trendfordulóra készülődik.

Idézzük: "Úgy tűnik, hogy a PEPE kitör egy ereszkedő párhuzamos csatornából, ami arra utal, hogy 0,0000016, sőt, akár 0,0000019 dollár felé is haladhat".

https://x.com/ali_charts/status/1745365309664460981?s=20 

Azt kell mondjuk, hogy ez a nemes bikás lendület a vezető mém érméken túl is folytatódik. Példának okáért a Toshi az elmúlt hét napban mintegy 20,94 %-kal emelkedett, míg a Milady Meme Coin 13,73%-kal.

Szerintünk a következő nagy nyereségre hajazó mém érme a Sponge V2. A token per pillanat egy bevezetés előtti "buy-and-stake" kampányt tart, amely lehetővé teszi a piaci résztvevők számára, hogy már a kezdetektől beszálljanak.

A Sponge V2-es verzióját egy új P2E programmal indít 

A PEPE 2023-as bikafutása mellett a Sponge sem szégyenkezhet, ugyanis nagyszabású nyereséget könyvelhetett el. A projekt anno a legnagyobb büszkeséggel érte el a 100 millió dolláros piaci kapitalizációját, ami a legkorábban befektetőknek 100-szoros megtérülést volt képes biztosítani.

Sőt, az első döntő napokban több mint tíz központi tőzsdén jegyezték, és igen hamar elérte a 13 ezer tulajdonost valamint a 30 ezer követőt.

A csapat most visszatért, és új likviditási babérokra tör a Sponge V2 elindításával.

memecoin

A Sponge V2 már kezdi begyűjteni a pozitív értékeléseket a Sponge V2-vel kapcsolatban, hiszen a csapat jó teljesítménye, és leendő P2E játéka igencsak említésre méltó.

A YouTuber Crypto Gains heves rallit remél a SPONGE számára:

https://www.youtube.com/watch?v=e4QUlXJWuag&pp=ygUJc3BvbmdlIHYy

Eközben a népszerű kereskedő, Michael Wrubel is kifejezetten optimista.

A Sponge V2 buy-and-stake kampánya cikkünk írásakor 3,93 millió dollárt gyűjtött össze.

A kínálkozó APY jelenleg 343%-os, és eddig 4,705,172,778 tokent kötöttek le mintegy 3,939,903.33 dollár értékben.

Nézd meg a Sponge oldalát!

Ezek is érdekelhetnek:

Menny és pokol egy napon: ez történt a BTC ETF körül

Hogy találhatod meg a következő tuti kriptót?

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kaszát ragadtak a spanyolok is

Az Európai Bizottság madridi irodája elé vonultak hétfőn a spanyol gazdák, 180 fokos fordulatot követelve a közösségi agrárpolitikában.
2024. 02. 27. 12:30
Megosztás:

Szűkült tavaly az építőipar

Az építőiparban a működő vállalkozások száma tavaly meghaladta a 66 ezret, és mindössze 0,3 százalékkal volt kevesebb az előző évinél - közölte az Opten hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 27. 12:00
Megosztás:

Épül-szépül Nagykörű

Lombkoronaház és -sétány épült a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Nagykörűben több mint 646 millió forintból - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 27. 11:30
Megosztás:

Többet költünk a mesterséges intelligenciára

A Deloitte előrejelzése szerint a generatív mesterséges intelligenciára vonatkozó vállalati kiadások 30 százalékkal emelkednek az idén a 2023-as 16 milliárd dolláros becsült értékről.
2024. 02. 27. 11:00
Megosztás:

Kedvezett az előző év a REGIO számára

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. 21,421 milliárd forint forgalmat bonyolított le tavaly a 110 milliárd forintra tehető teljes játékpiacon.
2024. 02. 27. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Pluszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 02. 27. 10:00
Megosztás:

A Manta Network (MANTA) partnerkapcsolatot kötött a Beoble-lel, a Pyth Network (PYTH) szövetséget kötött a Yolo Games-szel, a KangaMoon (KANG) pedig 50%-kal emelkedett

Ahogy forrósodik a hangulat a kriptó-térben, számos kriptóhálózat és ökoszisztéma jelentős stratégiai szövetségeket köt. Ilyen szövetség például most a Manta Network (MANTA) együttműködése a Beoble-lel a közösségi élmény fokozása érdekében. További érdekes fejlemény, hogy a Pyth Network (PYTH) is integrálódott a Yolo Games-szel a pontosabb piaci előrejelzésekért. Közben a KangaMoon (KANG) történelmi pillanatokra készül a globális meme-coin szektort felborítva. Egyedi jellemzőivel a KangaMoon útja a csúcs felé indult.
2024. 02. 27. 09:45
Megosztás:

Folytatódhat a bizonytalan mozgás a tőzsdén

Folytatódhat a bizonytalan mozgás a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 02. 27. 09:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben kedden reggel a hétfő kora esti szintekhez képest a bankközi devizapiacon.
2024. 02. 27. 09:00
Megosztás:

A Helium (HNT) 179,4%-kal emelkedik, a Flare (FLR) 22,5%-kal nő, a Meme Moguls (MGLS) pedig 90%-os ROI-t ad, és akár 100x-es kriptó lehetsára nő

A Helium (HNT) 179,4%-os árfolyamnövekedést mutat idén (YTD), ami jelentős érdeklődést váltott ki azok körében, akik diverzifikálni szeretnék portfoliójukat. Ráadásul a Flare (FLR) kriptó is mutatott egy hatalmas, 80,6%-os emelkedést az elmúlt 30 napban egyedül, ami óriási ugrásnak számít. Mindeközben a Meme Moguls (MGLS) 100-szoros ROI-t ígér, mivel a projekt hamarosan elindul, hiszen az előértékesítésének hatodik szakaszánál tart. Ma áttekintjük mindegyik projektet, hogy lássuk, milyen potenciál van benük, és megvizsgáljuk, hogy melyik kriptovaluta nyújthatja a legjelentősebb ROI-t.
2024. 02. 27. 08:45
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az indexek az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak az indexek az ázsiai tőzsdéken kedden.
2024. 02. 27. 08:30
Megosztás:

Egy Solana (SOL) milliomos, aki elsők között fektetett Render (RNDR) tokenbe, most ezt jósolja a következő 100x-os kriptónak

Egy Solana (SOL) milliomos, aki híres a korábbi okos befektetéséről a Render (RNDR) érmébe, most egy új token, a Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy ez az új token a sikeres előértékesítés utolsó fázisában van, így a korai befektetők kedvezményesen juthatnak hozzá a tokenekhez a következő hónapban esedékes nyilvános start előtt. Nézzük meg, miért lehet, hogy ez a milliomos valami nagy dolgot vár a Pullix (PLX) esetében.
2024. 02. 27. 08:17
Megosztás:

Saját áramot használ a Magyar Suzuki

A Suzuki esztergomi gyárában saját napelemparkot adtak át, a közel 800 millió forintos beruházás a vállalat éves energiaszükségletének 6-7 százalékát fedezi - közölte a cég kommunikációs vezetője hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 27. 08:00
Megosztás:

A Hungary Helps Program Csádban tevékenykedik

A Hungary Helps Csádban nyújtott segítségéről beszélt Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.
2024. 02. 27. 07:30
Megosztás:

Újra átadta a Budapesti Értéktőzsde a rangos Kochmeister díjat

Az egyesült államokbeli CFA Institute és a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesülete (CFA Society Hungary) ismét megrendezte hagyományos, egyetemisták körében meghirdetett, angol nyelvű részvényelemzési versenyét. A több mint két évtizedes múltra visszatekintő vetélkedő keretében az első két helyezett a Budapesti Értéktőzsde patinás elismerésével, a 2004 óta átadásra kerülő Kochmeister-díjjal gazdagodott, valamint a győztes csapat kvalifikálta magát a március hónapban megrendezendő régiós elődöntőre, melyet siker esetén a régiós középdöntő követheti. Emellett a BÉT az első két helyezettet összesen 500 000 forint pénzjutalommal díjazta.
2024. 02. 27. 06:30
Megosztás:

Az emelkedő fizetések tehetik megfizethetőbbé a folyamatosan dráguló albérleteket

Ahogy a lakáspiaci forgalmat, az albérletpiacot is befolyásolja a fizetések, ezen belül a reálbérek alakulása. Az fővárosi kerületekre, Budapest egészére és a vármegyeszékhelyeknek helyet adó járásokra vonatkozó fizetési adatok és lakbérek aránya alapján nagyon komoly különbségek vannak az országban - derül ki az ingatlan.com saját adatain és a KSH kereseti statisztikáin alapuló készült friss elemzéséből, amely több mint 14 ezer kiadó lakóingatlan-hirdetés bérleti díját vette figyelembe.
2024. 02. 27. 06:00
Megosztás:

Babaváró hitel-boom lesz 2024-ben

Nagyot mentett az életkori szigorítás miatt előrehozott igénylések száma a babaváró 2023-as piacán. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint ugyanakkor 2024. eleje 3 okból is egész biztosan a legnépszerűbb családtámogatási termékről fog szólni.
2024. 02. 27. 05:30
Megosztás:

Lakásbiztosítási kampány: kulcsszerepben a független alkuszok

Hivatalosan pénteken veszi kezdetét az első lakásbiztosítási kampány, melynek keretében gyakorlatilag minden lakástulajdonos felülvizsgálhatja jelenlegi lakásbiztosítását. A koncentrált figyelem hatására akár több százezer lakásbiztosítást is lecserélhetnek az ügyfelek. A kampányban kiemelt szerep jut a független alkuszoknak: az eddig jellemző 20 százalék helyett márciusban a lakásbiztosítási szerződések akár 50 százalékát is a biztosítások összehasonlítását lehetővé tevő közvetítőkön keresztül kötik majd – jelzi előre a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).
2024. 02. 27. 05:00
Megosztás:

Nyugdíj pénztár tag vagy? Akkor ennek örülni fogsz!

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A reálhozam megvolt, a tagság viszont egyre csak öregszik - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 02. 27. 04:30
Megosztás:

Hogyan bonthatók fel az egyházi esküvők? Elmondjuk!

Az egyházi házasságok felbonthatóságáról szól szikkünk: a statisztikák szerint a szentségi házasságok stabilabb lábakon állnak és kisebb eséllyel futnak zátonyra.
2024. 02. 27. 03:00
Megosztás: