Az Ethereum ETF hírek nyomán elstartoltak a kripto rallik

A mém érmék piacán tanyázó PEPE ára az elmúlt héten kifejezetten gyarapodott. A token január 12-éhez viszonyítva 10,33%-kal emelkedett. De rajta kívül a Sponge V2-re is érdemes figyelni, hiszen a tőzsdei bevezetés előtti buy-and-stake kampánya már sarcolja a 4 millió dollárt.

Az Ethereum ETF hírek nyomán elstartoltak a kripto rallik

A PEPE rallija

Egy kiadós dagály minden csónakot képes megemelni. Nos, ez a mém érmék esetében is így zajlik: ahogy megtörtént a spot Bitcoin ETF engedélyezése, azonnal minden szem az altcoinokra szegeződött.

A hírekhez szorosan kapcsolódik, hogy a BlackRock és a Fidelity novemberben már kérelmezte a spot Ethereum ETF-ek létrehozását. 

Nézd csak mit posztolt nem is olyan régen Nate Geraci, az ETF Store elnöke az X-re:

 

Ezzel összefüggésben a Bloomberg ETF-elemzője, Eric Balchunas úgy véli, hogy a kérelmeknek egy erős, 70%-os esélyük van arra, hogy elfogadják őket.  

Az elemző tavaly júliusban azt is megemlítette, hogy a bizakodásra már csak azért is nyomós ok van, mert a BlackRock 576 korábbi pályázatából 575-öt el is fogadtak.

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) tavaly 45 nappal elhalasztotta döntési időpontját a Grayscale Investments spot Ethereum ETF-jével kapcsolatban, mégpedig 2024. január 25-re. James Seyffart, a Bloomberg elemzője tavaly december 5-én azzal biztatott mindenkit, hogy a késés várható volt és "teljesen normális".

 

Szóval a piac kifejezetten optimista, és úgy gondolja, hogy a sorban egy Ethereum ETF lehet a következő. Az izgalom igen nagy az altcoin-piacon, a kereskedők pedig abban reménykednek, hogy a likviditás az Ethereumról más projektek felé is elfordulhat.

Persze a mém érméken túl más Ethereum-alapú tokeneket is érdemes számba venni, mert igencsak meglódultak felfelé: a Layer-2 hálózat Metis DAO (METIS) múlt héten 12,49%-kal, míg az Ethereum Name Service (ENS) 44,21%-kal emelkedett.

Ami a mém érméket illeti, a CoinMarketCap szerint jelenleg a második legjobb projekt a DOGE után a SHIB, és jelenleg több mint 5,94 milliárd dolláros piaci kapitalizációnál jár. A sorban a BONK, és a PEPE  követi.

pepe coin

Forrás: CoinMarketCap

Az Ethereum-alapú mém érmék már csak azért is virágozhatnak, mert gyakran az Ethereum érme tőkeáttételes játékának tekintik őket.

Ezt hangsúlyozta ki Kaleo elemző is az X-en január 3-án:

 

A PEPE közelmúltbeli szárnyalását követően Kaleo ezeket a sorokat írta az X-en: "Még mindig úgy gondolom, hogy érdemes rá figyelni. A PEPE egy magas bétaértékű játék az ETH-ra".

Ahogy körülnéztünk a piacon, azt találtuk, hogy más vezető elemzők is bullishak a PEPE-vel kapcsolatban.

Ali Martinez (@ali_charts) úgy gondolja, hogy a Pepe kész kitörni egy ereszkedő háromszögből, és a 4 órás árfolyamgrafikonon egy valóságos trendfordulóra készülődik.

Idézzük: "Úgy tűnik, hogy a PEPE kitör egy ereszkedő párhuzamos csatornából, ami arra utal, hogy 0,0000016, sőt, akár 0,0000019 dollár felé is haladhat".

https://x.com/ali_charts/status/1745365309664460981?s=20 

Azt kell mondjuk, hogy ez a nemes bikás lendület a vezető mém érméken túl is folytatódik. Példának okáért a Toshi az elmúlt hét napban mintegy 20,94 %-kal emelkedett, míg a Milady Meme Coin 13,73%-kal.

Szerintünk a következő nagy nyereségre hajazó mém érme a Sponge V2. A token per pillanat egy bevezetés előtti "buy-and-stake" kampányt tart, amely lehetővé teszi a piaci résztvevők számára, hogy már a kezdetektől beszálljanak.

A Sponge V2-es verzióját egy új P2E programmal indít 

A PEPE 2023-as bikafutása mellett a Sponge sem szégyenkezhet, ugyanis nagyszabású nyereséget könyvelhetett el. A projekt anno a legnagyobb büszkeséggel érte el a 100 millió dolláros piaci kapitalizációját, ami a legkorábban befektetőknek 100-szoros megtérülést volt képes biztosítani.

Sőt, az első döntő napokban több mint tíz központi tőzsdén jegyezték, és igen hamar elérte a 13 ezer tulajdonost valamint a 30 ezer követőt.

A csapat most visszatért, és új likviditási babérokra tör a Sponge V2 elindításával.

memecoin

A Sponge V2 már kezdi begyűjteni a pozitív értékeléseket a Sponge V2-vel kapcsolatban, hiszen a csapat jó teljesítménye, és leendő P2E játéka igencsak említésre méltó.

A YouTuber Crypto Gains heves rallit remél a SPONGE számára:

https://www.youtube.com/watch?v=e4QUlXJWuag&pp=ygUJc3BvbmdlIHYy

Eközben a népszerű kereskedő, Michael Wrubel is kifejezetten optimista.

A Sponge V2 buy-and-stake kampánya cikkünk írásakor 3,93 millió dollárt gyűjtött össze.

A kínálkozó APY jelenleg 343%-os, és eddig 4,705,172,778 tokent kötöttek le mintegy 3,939,903.33 dollár értékben.

Nézd meg a Sponge oldalát!

Ezek is érdekelhetnek:

Menny és pokol egy napon: ez történt a BTC ETF körül

Hogy találhatod meg a következő tuti kriptót?

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Új típusú hulladékgyűjtőket tesztelnek Budapesten

Nagyobb, modernebb közterületi hulladékgyűjtő tartályokat tesztelnek Budapesten - közölte a Budapesti Közművek szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 26. 16:30
Megosztás:

A FedEx a vártnál nagyobb negyedéves bevételről és korrigált nyereségről jelentett

Az amerikai FedEx Corp., a világ egyik legnagyobb szállítási és logisztikai vállalata a piaci várakozásokat meghaladó negyedéves korrigált nyereségről és bevételről jelentett a New York-i tőzsde keddi kereskedésének a leállítása után.
2024. 06. 26. 16:00
Megosztás:

Az MNB új rendeleteket hozott

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) két új rendeletet adott ki - a korábbi rendelet hatályon kívül helyezésével egyidejűleg - a pénzmosás és terrorizmusfinanszírozás megakadályozásának további támogatására - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a jegybank.
2024. 06. 26. 15:30
Megosztás:

Vezetőváltás a Lidl Magyarországnál

A Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke, Grósz Jenő szeptembertől a Lidl anyavállalatánál régiós igazgatói pozíciót tölt majd be, utódja Szlavikovics Zita lesz, aki jelenleg a Lidl Szlovákia igazgatóságának elnöke - közölte a vállalat az MTI-vel.
2024. 06. 26. 15:00
Megosztás:

Romlott a GfK júliusi német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által várt javulás helyett romlott a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet júliusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 06. 26. 14:30
Megosztás:

Zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon

Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.
2024. 06. 26. 14:00
Megosztás:

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax szerint

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax brit marketingcég rangsorában.
2024. 06. 26. 13:30
Megosztás:

Hogyan segítik a fémhulladék feldolgozó gépek a környezetvédelem ügyét?

Napjainkban a környezetvédelem és a fenntarthatóság egyre nagyobb figyelmet kap. Ebben a tekintetben a hulladékfeldolgozás, különösen a fémhulladék újrahasznosítása kulcsszerepet játszik. A cikkben megvizsgáljuk, hogyan járulnak hozzá a fémhulladék feldolgozó gépek a környezetvédelem ügyéhez.
2024. 06. 26. 13:15
Megosztás:

Észak-Macedónia legnagyobb szélerőműparkjának építését jelentette be az új miniszterelnök

Észak-Macedónia legnagyobb szélerőműparkjának építését jelentette be Hrisztijan Mickoszki miniszterelnök kedden, közölve, hogy az építkezés 2026-ban kezdődhet meg.
2024. 06. 26. 13:00
Megosztás:

Fejlesztik a különleges gazdasági övezetet Mosonmagyaróváron

A Területi- és településfejlesztési operatív program plusz mintegy 350 millió forint vissza nem térítendő támogatásából fejlesztik a mosonmagyaróvári különleges gazdasági övezetet - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 06. 26. 12:30
Megosztás:

Moldova teljesítette a csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez szükséges lépéseket

Moldova folyamatosan halad a reformok útján, és teljesítette a csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez szükséges lépéseket - jelentette ki Várhelyi Olivér bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős uniós biztos kedden Luxembourgban.
2024. 06. 26. 12:00
Megosztás:

Alain Berset svájci politikus lett az Európa Tanács új főtitkára

Alain Berset-t, a svájci államszövetség korábbi elnökét, volt belügyminisztert választotta a strasbourgi székhelyű, 46 tagországot számláló Európa Tanács következő főtitkárának nyári ülésszakán az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése (PACE) kedden.
2024. 06. 26. 11:30
Megosztás:

Növelné részesedését a Peugeot a magyarországi újautó-piacon

A Peugeot eladásai 30 százalékkal bővültek az idei első öt hónapban a magyarországi újautópiacon, ahol a márka az év végére 2 százalék fölé szeretné emelni részesedését.
2024. 06. 26. 11:00
Megosztás:

A magyar gazdaság erre a szektorra támaszkodhat a növekedés érdekében

A kiskereskedelem egyike azoknak a területeknek, amelyeken keresztül a lakosság leginkább érzékeli a gazdaság uralkodó trendjeit, így az ágazat állapota mind a fogyasztók, mind a gazdaság és az állam szempontjából kulcsfontosságú.
2024. 06. 26. 10:30
Megosztás:

A befektetői hangulat javulása segítheti az emelkedést a tőzsdén

A nemzetközi befektetői hangulat enyhe javulása is segítheti az emelkedést a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint.
2024. 06. 26. 09:30
Megosztás:

Lakossági reálkamat: élt 4 hónapot

Négy hónap után májustól bizonyosan nem vernek rá a lakossági lekötött betétek átlagkamatai az inflációra. Ráadásul a kamatcsökkentések folyamatosak, ám így is lehet a korábbiaknál jobb ajánlatokat találni a piacon – hívta fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 06. 26. 09:00
Megosztás:

Javuló piacon is lehet jókat alkudni

A kereslet élénkülése idén tavasszal tovább javította az eladók pozícióit a lakáspiacon, így kisebb tere maradt az alkuknak. Ennek ellenére a vásárlás utolsó fázisa egyes esetekben még mindig igen jelentős megtakarítást kínálhat a vevők számára.
2024. 06. 26. 08:30
Megosztás:

Vezető kripto szakértők a Twitteren fogadnak a Bitcoin mélypontjára, íme a legjobb altcoinok, amiket vásárolnak

A kriptovaluta piac dinamikus tájképet mutat, és a hosszú ideje uralkodó király, a Bitcoin (BTC) jelenleg egy bizonytalansági időszakot él át. Bár a Bitcoin még mindig óriási befolyással bír, egyes befektetők alternatívákat keresnek. Itt jönnek képbe az altcoinok, amelyek innovatív projekteket és potenciálisan magas hozamokat kínálnak.
2024. 06. 26. 08:15
Megosztás:

Dízel az elektromos kamion ellen: mérjük meg a fogyasztáskülönbséget!

Az ALDI Magyarország ismét bővítette elektromosteherautó-flottáját. A kiskereskedelemi lánc az országban elsőként állított forgalomba 2021 végén elektromos nyerges vontatót, később szóló teherautót, most pedig két újabb e-teherautóval lesz gazdagabb az elektromosjármű-park: egy újabb nyerges vontató és egy 26 tonnás teherautó fogja szolgálni a fővárosi és a Pest vármegyei üzleteket. A vállalat a gyakorlatban is összehasonlította ugyanazon az útvonalon ugyanazzal a terheléssel a dízel- és az elektromos kamion fogyasztását, aminek eredménye felgyorsította a döntést a flotta bővítéséről.
2024. 06. 26. 08:00
Megosztás:

Ennyibe kerül a kötelező biztosítás a rollerekre

Június 16-tól kötelező a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás a különböző elektromobilitási eszközökre, például rollerekre és segway-ekre. A Grantis összegyűjtötte, hogy mennyiért köthetünk most kgfb-t ezekre az eszközökre.
2024. 06. 26. 07:00
Megosztás: