6+ kriptó, amely nagyobb lehet, mint a Bitcoin

Miközben a címlapokat a Bitcoin és az Ethereum napi árfolyam csúcsai uralják, addig sok kripto befektető figyeli árgus szemekkel ”a következő nagy dobást”. Úgy tűnik ugyanis, hogy a 2024-es évet óriási elánnal indította a kriptopiac, berobbantak az árak, így teljesen érthető, hogy sokan hasznot szeretnének húzni belőle. Főleg, mikor olyanokat olvasunk, hogy egyes befektetők 100 dollárnyi befektetéssel értek el több tízezer dolláros megtérülést.

6+ kriptó, amely nagyobb lehet, mint a Bitcoin

A kulcs sokszor abban rejlik, hogy korán érkeztek egy adott projekthez, még mielőtt azt a nagyobb közösség felfedezte. Ebben a cikkben összeszedtünk 6+ olyan kriptót, amelynél te is az elsők között lehetsz.

1, SMOG

A Smog egy olyan multi-láncú mém érme, amely a Solana és az Ethereum láncokon található meg. A projekt egy bődületes airdroppal kívánja magához csábítani a lelkes kriptósokat. A Smog egyenesen a DEX tőzsdéken debutált, és újabban egyre több nagy pénzes bálna figyelmét is felhívta magára. 

kriptó

Forrás: CoinMarketCap

A token 2 millió dolláros piaci kapitalizációval nyitott a tőzsdéken, és kevesebb mint 24 óra alatt 28 millió dolláros tőkeértékre duzzadt. Az árfolyam azóta is tovább emelkedik, a héten a mindenkori csúcsértékeket döntögette. 

Az utóbbi időben rengeteg Solana alapú mém érme tűnt fel a kriptó piacon, és a Smog célja, hogy egyike legyen a legnagyobbaknak. 

Vásárolj SMOG érmét most

2. Green Bitcoin

A Green Bitcoin egy egyedülálló projekt, amely a hosszú távú értékét egy vérfrissítő lekötési játékkal kombinálja. A $GBTC tulajdonosok minden nap megtippelhetik a Bitcoin árát. A helyesen tippelő játékosok extra jutalmakat kapnak a projekt lekötési készletéből.

green bitcoin

A Green Bitcoin a játék indulása előtt is hatalmas juttatásokat kínál a befektetőknek. Az előértékesítésbe most befektetők akár 165% APY-t is kereshetnek az Ethereumma vásárolt lekötött $GBTC-jükön. A megvásárolt tokenek több mint 60%-át már lekötötték.

A $GBTC előértékesítés eddig több mint 2,4 millió dollárt hozott össze, így joggal lehet a következő olyan érme, amely felveheti a versenyt a Bitcoinnal. Kövesd a projektet az X-en és a Telegramon, hogy értesülj a legfrissebb hírekről.

Vásárolj Green Bitcoint itt

3, Scotty the AI

A Scotty the AI (SCOTTY) egy mesterséges intelligencia alapú kriptoprojekt, amelynek célja több eszköz létrehozása, köztük egy tokencsere és egy AI rendszer, amely elemzi a blokkláncot a csalások, és rosszindulatú tevékenységek szempontjából. A projekt natív tokenje, a SCOTTY egy ERC-20-as token, amely az ökoszisztémán belüli csereeszközként szolgál majd.

scotty crypto

A tokent jelenleg előértékesítés keretében lehet megvásárolni ETH-val, USDT-vel vagy bankkártyával. Csatlakoztasd Ethereum-alapú pénztárcádat az előértékesítési oldalhoz, és használd az általad preferált fizetési módot a vásárlás lebonyolításához. Ha végeztél, kösd le a tokenjeid, hogy 52% APY-t keress. 

Amint a token előértékesítés véget ér, igényelhetővé válnak a tokenek. Addig ugyanis nem léteznek, és majd csak az előértékesítés végén hozzák őket létre. Összesen 1,2 milliárd token áll majd rendelkezésre, amelynek 30%-át a token előértékesítésre, míg a fennmaradó tokeneket a whitepaper szerint a lekötési jutalmakra, marketingre és fejlesztésre fogják majd felhasználni.

A Scotty tehát, mint a kripto univerzum őrzője kíván lenni az egyik legnagyobb AI projektnek a 2024-es évben.

Vásárolj SCOTTY érmét most

4, PEEN

A PEEN ($PEEN) egy új mém token az Ethereum blokkláncon, amely a humor és a mém kriptók növekedési potenciáljának szórakoztató keverékét kínálja.

A mindössze 500 000 dolláros kezdeti piaci kapitalizációval és 800 813 569 teljes token-készlettel a PEEN-nek rengeteg tere van a növekedésre, teljes mértékben kihasználva a jelenlegi mém érme boomot.

peen kriptó árfolyama

Ráadásul a PEEN "fair launch" indulásának köszönhetően a közösség minden tagja számára egyenlő indulási lehetőséget biztosít. A PEEN már kereskedhető a DEX tőzsdéken, így a korai befektetők már valószínűleg sok tokent felvásároltak.

A PEEN whitepaper felvázolja a platform háromfázisú humoros ütemtervég, kiemelve azt a masszív célt, hogy elérje a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt.

PEEN token vásárlás itt

5, Sponge V2

A Sponge V2 a rendkívül népszerű $SPONGE mémérme frissített változata, amely 2023 tavaszán közel 100 millió dolláros tőkeértékre robbant. A $SPONGE mögött álló csapat célja, hogy a V2-es tokennel újabb 100-szoros hozamot érjen el, és elérje az olyan Tier-1-es kriptotőzsdéken való regisztrációt, mint a Binance és az OKX.

sponge token

A Sponge V2-hez jelenleg csak úgy lehet hozzájutni, ha megvásároljuk a V1 tokent, és lekössük azokat, hogy áthidaljuk a V2-re. A lekötött V1 tokenek véglegesen zárolásra kerülnek, és a befektetők a következő 4 évben $SPONGE V2 tokenekben kapják majd meg a jutalmakat.

A $SPONGE mögött egy több mint 11 500 tulajdonosból álló közösség áll, és már közel 8 millió dollár értékű $SPONGE-t kötöttek le a V2-re való áthidalásra.

Irány a Sponge oldala

6, eTukTuk

Az eTukTuk egy zöld kriptoprojekt, amely felgyorsítja az elektromos járművekre való átállást a fejlődő országokban. Egy új, rendkívül megfizethető árú elektromos tuktuk építésén dolgozik Dél-Ázsia számára, valamint egy EV-töltőkből álló hálózaton, amely ezeket a tuktukokat táplálja.

etuktuk

Az eTukTuk végső célja egy olyan töltési ökoszisztéma létrehozása, amely pénzt takarít meg a tuktuk sofőröknek, csökkenti a légszennyezést, és arra ösztönzi a tulajdonosait, hogy több töltőállomást építsenek. Eközben a $TUK befektetők jutalmat kaphatnak azokból a díjakból, amelyeket a sofőrök fizetnek az elektromos járműveik töltéséért.

Az eTukTuk előértékesítés több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött össze, és olyan közönséghez juthat el, amelyet a kriptovilág eddig többnyire figyelmen kívül hagyott. Csatlakozz az eTukTuk Telegram-csatornához, ha további információkat szeretnél kapni az előértékesítésről.

eTukTuk token vásárlás itt

7, Solana 

A Solana egy gyors és olcsó blokklánc, amelyet az Ethereum kihívójaként hoztak létre. Az újraéledő kripto bikapiac egyik legsikeresebb kriptotokenje volt, 2023 októbere és 2024 februárja között több mint 300%-os növekedést ért el. A Solana jelenleg az 5. legnagyobb kripto a piaci kapitalizáció alapján.

solana árfolyam grafikon

Egyetlen kriptopénz sem rendelkezik jelenleg akkora lendülettel, mint a Solana. Az elmúlt hónapokban megszakítás nélküli nyerési szériában van, közel ötszörösére nőtt az értéke és megugrott a fejlesztői érdeklődés.

A Solana teljesítménye még lenyűgözőbb, ha figyelembe vesszük, hol állt a projekt egy évvel ezelőtt. A kegyvesztett FTX-alapító Sam Bankman-Fried egyik kedvenc projektje volt, és sok elemző úgy gondolta, hogy a Solana egyszerűen eltűnik, miután az FTX összeomlott.

A Solana bebizonyította, hogy rendkívül rugalmas. Bár nem gondoljuk, hogy a Solana kihívja majd az Ethereumot a dApp dominanciáért, elég piaci részesedést szerezhet ahhoz, hogy a $SOL elég értékes legyen.

Ez is érdekelhet:

Bálnákra vadászik a kriptosárkány

Mégis mi történik a Shiba Inu-val?

A 16 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás: