6+ kriptó, amely nagyobb lehet, mint a Bitcoin

Miközben a címlapokat a Bitcoin és az Ethereum napi árfolyam csúcsai uralják, addig sok kripto befektető figyeli árgus szemekkel ”a következő nagy dobást”. Úgy tűnik ugyanis, hogy a 2024-es évet óriási elánnal indította a kriptopiac, berobbantak az árak, így teljesen érthető, hogy sokan hasznot szeretnének húzni belőle. Főleg, mikor olyanokat olvasunk, hogy egyes befektetők 100 dollárnyi befektetéssel értek el több tízezer dolláros megtérülést.

6+ kriptó, amely nagyobb lehet, mint a Bitcoin

A kulcs sokszor abban rejlik, hogy korán érkeztek egy adott projekthez, még mielőtt azt a nagyobb közösség felfedezte. Ebben a cikkben összeszedtünk 6+ olyan kriptót, amelynél te is az elsők között lehetsz.

1, SMOG

A Smog egy olyan multi-láncú mém érme, amely a Solana és az Ethereum láncokon található meg. A projekt egy bődületes airdroppal kívánja magához csábítani a lelkes kriptósokat. A Smog egyenesen a DEX tőzsdéken debutált, és újabban egyre több nagy pénzes bálna figyelmét is felhívta magára. 

kriptó

Forrás: CoinMarketCap

A token 2 millió dolláros piaci kapitalizációval nyitott a tőzsdéken, és kevesebb mint 24 óra alatt 28 millió dolláros tőkeértékre duzzadt. Az árfolyam azóta is tovább emelkedik, a héten a mindenkori csúcsértékeket döntögette. 

Az utóbbi időben rengeteg Solana alapú mém érme tűnt fel a kriptó piacon, és a Smog célja, hogy egyike legyen a legnagyobbaknak. 

Vásárolj SMOG érmét most

2. Green Bitcoin

A Green Bitcoin egy egyedülálló projekt, amely a hosszú távú értékét egy vérfrissítő lekötési játékkal kombinálja. A $GBTC tulajdonosok minden nap megtippelhetik a Bitcoin árát. A helyesen tippelő játékosok extra jutalmakat kapnak a projekt lekötési készletéből.

green bitcoin

A Green Bitcoin a játék indulása előtt is hatalmas juttatásokat kínál a befektetőknek. Az előértékesítésbe most befektetők akár 165% APY-t is kereshetnek az Ethereumma vásárolt lekötött $GBTC-jükön. A megvásárolt tokenek több mint 60%-át már lekötötték.

A $GBTC előértékesítés eddig több mint 2,4 millió dollárt hozott össze, így joggal lehet a következő olyan érme, amely felveheti a versenyt a Bitcoinnal. Kövesd a projektet az X-en és a Telegramon, hogy értesülj a legfrissebb hírekről.

Vásárolj Green Bitcoint itt

3, Scotty the AI

A Scotty the AI (SCOTTY) egy mesterséges intelligencia alapú kriptoprojekt, amelynek célja több eszköz létrehozása, köztük egy tokencsere és egy AI rendszer, amely elemzi a blokkláncot a csalások, és rosszindulatú tevékenységek szempontjából. A projekt natív tokenje, a SCOTTY egy ERC-20-as token, amely az ökoszisztémán belüli csereeszközként szolgál majd.

scotty crypto

A tokent jelenleg előértékesítés keretében lehet megvásárolni ETH-val, USDT-vel vagy bankkártyával. Csatlakoztasd Ethereum-alapú pénztárcádat az előértékesítési oldalhoz, és használd az általad preferált fizetési módot a vásárlás lebonyolításához. Ha végeztél, kösd le a tokenjeid, hogy 52% APY-t keress. 

Amint a token előértékesítés véget ér, igényelhetővé válnak a tokenek. Addig ugyanis nem léteznek, és majd csak az előértékesítés végén hozzák őket létre. Összesen 1,2 milliárd token áll majd rendelkezésre, amelynek 30%-át a token előértékesítésre, míg a fennmaradó tokeneket a whitepaper szerint a lekötési jutalmakra, marketingre és fejlesztésre fogják majd felhasználni.

A Scotty tehát, mint a kripto univerzum őrzője kíván lenni az egyik legnagyobb AI projektnek a 2024-es évben.

Vásárolj SCOTTY érmét most

4, PEEN

A PEEN ($PEEN) egy új mém token az Ethereum blokkláncon, amely a humor és a mém kriptók növekedési potenciáljának szórakoztató keverékét kínálja.

A mindössze 500 000 dolláros kezdeti piaci kapitalizációval és 800 813 569 teljes token-készlettel a PEEN-nek rengeteg tere van a növekedésre, teljes mértékben kihasználva a jelenlegi mém érme boomot.

peen kriptó árfolyama

Ráadásul a PEEN "fair launch" indulásának köszönhetően a közösség minden tagja számára egyenlő indulási lehetőséget biztosít. A PEEN már kereskedhető a DEX tőzsdéken, így a korai befektetők már valószínűleg sok tokent felvásároltak.

A PEEN whitepaper felvázolja a platform háromfázisú humoros ütemtervég, kiemelve azt a masszív célt, hogy elérje a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt.

PEEN token vásárlás itt

5, Sponge V2

A Sponge V2 a rendkívül népszerű $SPONGE mémérme frissített változata, amely 2023 tavaszán közel 100 millió dolláros tőkeértékre robbant. A $SPONGE mögött álló csapat célja, hogy a V2-es tokennel újabb 100-szoros hozamot érjen el, és elérje az olyan Tier-1-es kriptotőzsdéken való regisztrációt, mint a Binance és az OKX.

sponge token

A Sponge V2-hez jelenleg csak úgy lehet hozzájutni, ha megvásároljuk a V1 tokent, és lekössük azokat, hogy áthidaljuk a V2-re. A lekötött V1 tokenek véglegesen zárolásra kerülnek, és a befektetők a következő 4 évben $SPONGE V2 tokenekben kapják majd meg a jutalmakat.

A $SPONGE mögött egy több mint 11 500 tulajdonosból álló közösség áll, és már közel 8 millió dollár értékű $SPONGE-t kötöttek le a V2-re való áthidalásra.

Irány a Sponge oldala

6, eTukTuk

Az eTukTuk egy zöld kriptoprojekt, amely felgyorsítja az elektromos járművekre való átállást a fejlődő országokban. Egy új, rendkívül megfizethető árú elektromos tuktuk építésén dolgozik Dél-Ázsia számára, valamint egy EV-töltőkből álló hálózaton, amely ezeket a tuktukokat táplálja.

etuktuk

Az eTukTuk végső célja egy olyan töltési ökoszisztéma létrehozása, amely pénzt takarít meg a tuktuk sofőröknek, csökkenti a légszennyezést, és arra ösztönzi a tulajdonosait, hogy több töltőállomást építsenek. Eközben a $TUK befektetők jutalmat kaphatnak azokból a díjakból, amelyeket a sofőrök fizetnek az elektromos járműveik töltéséért.

Az eTukTuk előértékesítés több mint 1,8 millió dollárt gyűjtött össze, és olyan közönséghez juthat el, amelyet a kriptovilág eddig többnyire figyelmen kívül hagyott. Csatlakozz az eTukTuk Telegram-csatornához, ha további információkat szeretnél kapni az előértékesítésről.

eTukTuk token vásárlás itt

7, Solana 

A Solana egy gyors és olcsó blokklánc, amelyet az Ethereum kihívójaként hoztak létre. Az újraéledő kripto bikapiac egyik legsikeresebb kriptotokenje volt, 2023 októbere és 2024 februárja között több mint 300%-os növekedést ért el. A Solana jelenleg az 5. legnagyobb kripto a piaci kapitalizáció alapján.

solana árfolyam grafikon

Egyetlen kriptopénz sem rendelkezik jelenleg akkora lendülettel, mint a Solana. Az elmúlt hónapokban megszakítás nélküli nyerési szériában van, közel ötszörösére nőtt az értéke és megugrott a fejlesztői érdeklődés.

A Solana teljesítménye még lenyűgözőbb, ha figyelembe vesszük, hol állt a projekt egy évvel ezelőtt. A kegyvesztett FTX-alapító Sam Bankman-Fried egyik kedvenc projektje volt, és sok elemző úgy gondolta, hogy a Solana egyszerűen eltűnik, miután az FTX összeomlott.

A Solana bebizonyította, hogy rendkívül rugalmas. Bár nem gondoljuk, hogy a Solana kihívja majd az Ethereumot a dApp dominanciáért, elég piaci részesedést szerezhet ahhoz, hogy a $SOL elég értékes legyen.

Ez is érdekelhet:

Bálnákra vadászik a kriptosárkány

Mégis mi történik a Shiba Inu-val?

A 16 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: