Mégis mi történik a Shiba Inu-val?

A SHIB 24 órás kereskedési volumene több, mint 25%-ot esett, és a növekedési ütem is elmarad a várttól. Úgy látjuk, az árfolyama is csak majdnem 10%-ot nőtt 24 óra óta. Az értéke jelenleg 0.00003439 dollár, és úgy néz ki, hogy vele együtt az egész kriptopiac megtorpant kissé.

Mégis mi történik a Shiba Inu-val?

A mostani mélyrepülés ellenére a SHIB érme egy hét leforgása alatt 167%-ot, az elmúlt hónap folyamán pedig 274%-ot emelkedett, sőt, az egy éves nyeresége is dicséretes, mintegy 216%-os.

Mindez annyit takar, hogy a mostani 24 órás kereskedési volumen csökkenés csak átmeneti állapot, és a token útja a jövőben is felfelé szárnyal.

Aztán itt van még egy ígéret az Ethereum ETF-ek elindításáról, mely ha valóra válik, akkor garantáltan beindítja az altcoin szezont, és a SHIB jókora rallyra számíthat.

shiba inu árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Shiba Inu árfolyam-előrejelzés  – Öntsünk tiszta vizet a pohárba

Úgy tűnik, hogy a SHIB azért kezdett el esni, mert a technikai mutatói elvesztették a lendületüket. A túlvásárolt helyzet után a vevők gondoltak egyet, és elkezdték felvenni a nyereségüket.

Ám csüggedésre semmi ok, hiszen közép- és hosszú távon a SHIB érmében bőven van potenciál, és nem kell aggódni, ha a rally folyamán előfordul néhány hasonló árkorrekció.

A 24 órás kereskedési volumen elég jónak tűnik, cikkünk írásakor, pénteken 3,5 milliárd dollár körül áll.

Ne feledjük, ez az adat néhány héttel ezelőtt csak 140 millió dollár volt, tehát a SHIB egy tűzforró érmének számít még most is. 

A növekvő kereskedési volumen annak köszönhető, hogy a bálnák bevásároltak a mém érméből, de ha szétnézel a piacon, ott is azt láthatod, hogy az elmúlt napokban jellemző a túlvásárlás. 

A rallinak egészen biztosan nem szabhat gátat semmi, hiszen még hátra van a soron következő Bitcoin-felezés, és az Ethereum ETF-ek esetleges elfogadása is. 

A SHIB pozíciója is tovább erősödik majd abból kifolyólag, hogy a Shiba Inu ökoszisztémáját folyamatosan fejlesztik: 2023-ban például több frissítést és bevezetést is kapott.

Szuper példa erre a Shibarium layer-two hálózat, amely tavaly nyár óta sokkal gyorsabbá és olcsóbbá tette a SHIB- tranzakciókat.

A várható pozitív eseményeknek hála a jövőben a Shiba Inu árfolyama valószínűleg elérheti a 0,000040 dollárt, mely a tavasz vége felé akár 0,000050 dollárra is duzzadhat.

Egy új, nagy potenciállal bíró altcoin érkezett 

Ha a fenti pozitív hangvételű hírek ellenére nem vagy abban biztos, hogy a SHIB ereje teljében, újra teljes elánnal térhet vissza, akkor azt ajánljuk, hogy nézz szét a kriptopiacon a legújabb, nagy hasznosságot kínáló mém érmék között. 

Ilyen például az Ethereum-alapú Scotty The AI (SCOTTY) token is, amely kombinálja a népszerű, vírusos mémeket az MI-alapú kereskedési eszközökkel.

A szóban forgó érme februárban indult, és gyönyörű léptékben halad, melyre bizonyíték, hogy már több mint 3,8 millió dollárt sikerült összegyűjtenie.

A Scotty azért tudott ilyen hamar ennyire nagy összeget gyűjteni, mert erős alapokkal rendelkezik, és számos olyan funkcióval is, amelyek szimpatikusak a befektetők számára.

A kereskedési platform egyébként két fő eszközből áll, ezek a Scotty Swap és a ScottyChat.

A Scotty Swap kereskedési protokoll a tokenek cseréjére lett kitalálva. Az eszköz felhasználja a mesterséges intelligencia erejét, és képes biztosítani a központosított tőzsdék kényelmét és számos eszközét.

A ScottyChat is megérdemel pár szót, hiszen ez az MI-alapú chabot többek között képes válaszolni például az árfolyam mozgásaival kapcsolatos fontos kérdésekre is. Ez is egy olyan funkció tehát, amely segíti majd a kereskedőket a gyümölcsözőbb jövedelem elérésében.

Természetesen a fenti funkciók natív tokenje egyaránt a SCOTTY, és várhatóan nagy lesz irántuk a kereslet.

A tulajdonosok a tokent le is köthetik, tehát az árfolyamnyereségen túl lehetőségük van passzív jövedelem szerzésére is.

A Scotty The AI jelenleg az előértékesítését tartja hivatalos honlapján, és 0,0083 dollárért érhető el. Az értékesítés véget értével az érme felkerül a tőzsdei listákra, és az ára a magasba szökhet.

Vásárolj Scotty The AI érmét itt

Ezek is érdekelhetnek:

Elnyúlik a Bitcon rallija, mint a rétestészta

Az Ethereum átszökkent a 3300 dolláron

A legjobb kripto ICO-k 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás:

Új jelölési rendszert vezetne be a GVH

Megkönnyítené a tudatos fogyasztói döntést, ha környezetterhelést mutató jelölési rendszert kapnának az élelmiszerek - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) pénteken közzétett podcastjében a GVH vezető közgazdásza.
2024. 04. 14. 05:00
Megosztás:

Segély helyett lehetőséget kell nyújtani a vállalkozásoknak

Az ország első, kifejezetten hátrányos helyzetű emberek támogatására, mentorálására létrehozott vállalkozásfejlesztési központja segély helyett lehetőséget nyújt - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter az intézmény pénteki átadásán, Kiskunhalason.
2024. 04. 14. 04:00
Megosztás:

A fehér kenyér maga a méreg?! A kenyérevés egészségügyi kockázatai, amelyekről tudnia kell

A fehér kenyér, az asztalok állandó kedvence, első pillantásra ártalmatlan alapélelmiszernek tűnhet, ám a finomított búzalisztből készült pékáru fogyasztásának számos, kevésbé ismert egészségügyi kockázata van. Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők és a tudatos fogyasztók számára fontos, hogy tisztában legyenek ezekkel a potenciális veszélyekkel.
2024. 04. 14. 03:00
Megosztás:

Mennyi a tökéletes vérnyomás érték 30, 40, 50, 60, 70 és 80 éves korban?

A vérnyomás az életkor előrehaladtával változó élettani paraméter, amely fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. E tanulmány célja, hogy bemutassa az ideális vérnyomásértékek életkori trendjeit, különös tekintettel a nemek közötti különbségekre.
2024. 04. 14. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjprémiumot sajnos el lehet felejteni, nem lesz!

A kormány és a Kopint-Tárki egyformán csak 2,5 %-os gazdasági növekedést jósolnak idén Magyarországon. Emiatt nyugdíjprémiumra nincs lehetőség, és - ahogy a Pénzügyminisztérium külön kiemelte - már az is jelentős eredmény, hogy az állam biztosítja a nyugdíjak fenntartásához szükséges pénzügyi alapot. Lássuk a részleteket, hogy van-e bármilyen remény...
2024. 04. 14. 01:01
Megosztás:

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.
2024. 04. 14. 00:01
Megosztás:

A Wizz Air zöld üzemanyagra szeretne váltani

A Wizz Air az évtized végére járatainak 10 százalékát tervezi üzemeltetni fenntartható repülőgép-üzemanyaggal (SAF) - közölte a légitársaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 13. 23:00
Megosztás:

Már nyártól kétszázmilliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a hazai élelmiszeripari vállalkozók

Mintegy 480 milliárd forint értékű forrást szán az élelmiszeripari fejlesztésekre a gazdasági kormányzat a Közös Agrárpolitika (KAP) Stratégiai Terv keretében. Az ehhez kapcsolódó, a napokban közzétett pályázatok számos tekintetben a korábbiaknál is kedvezőbb feltételekkel nyújtanak támogatást az érintett piaci szereplőknek – mondta dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön az Agroinform.hu közel 400 résztvevővel lezajlott online konferenciáján.
2024. 04. 13. 22:00
Megosztás:

Már öt banknál lehet akár 10% önerővel lakáshitelt felvenni

Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással. A Bankmonitor szakértői szerint ennek azért van jelentősége, mert az egyes pénzintézetek hitelbírálati gyakorlata nagyon különböző, emiatt előfordulhat, hogy míg az egyik bank meghitelez valakit, egy másik elutasítja őt, vagy a szükségesnél kisebb hitelösszeget ad a számára.
2024. 04. 13. 21:00
Megosztás:

Rekordév után emelt osztalékfizetésről és új igazgatósági tagokról döntött a Waberer’s közgyűlése

Budapest, 2024. április 12. – Rekordévet zárt a Waberer’s International 2023-ban is, így az előző évit meghaladó mértékű, részvényenként 120 forintos osztalék fizetéséről döntött a társaság éves rendes közgyűlése. A részvényesek emellett elfogadták a vállalat beszámolóját, valamint két új Igazgatósági és egy új Felügyelőbizottsági tagot is választottak. A Waberer’s a közgyűléssel egyidőben publikálta első Fenntarthatósági jelentését is.
2024. 04. 13. 20:00
Megosztás:

Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás

1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe. Habár ez már önmagában is óriási evolúciós ugrás volt a történelemben, az azóta eltelt 60 évben is rengeteg jelentős előrelépés történt az űrkutatás területén, melyben a magyaroknak is nagy szerepük volt. Nélkülük ma teljesen máshogy nézne ki a Holdjáró, kevesebbet tudnánk a napszél jelenségről vagy a vízről a Marson, többük munkásságára pedig a NASA is felfigyelt. Az április 12-i Űrhajózás Világnapja alkalmából a National Geographic – a teljesség igénye nélkül – összegyűjtött 5+1 olyan kiváló magyar tudóst és felfedezést, amik előremozdították az űrkutatást.
2024. 04. 13. 19:00
Megosztás:

Egy megdöbbentő kétharmad - ezúttal a lakáshitel piacon

Egy év alatt kétharmadával ugrott meg, és történelmi csúcsra, 15,5 millió forint fölé emelkedett a felvett lakáshitelek átlagos összege. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a növekedésnek egyértelműen az év elején jól debütáló CSOK Plusz az oka. A magasabb kölcsönök nagyobb arányban fedezik a lakás vételárát, ráadásul a fiatal igénylők esetében egyre több banknál elég 10 százalékos önerő felmutatása a hiteligényléskor.
2024. 04. 13. 18:00
Megosztás:

Lelassult a német infláció márciusban

Az előzetesen közölttel összhangban közel hároméves mélypontra lassult a németországi infláció márciusban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 04. 13. 17:00
Megosztás: