Bálnákra vadászik a kriptosárkány

A Solana-alapokkal büszkélkedő mém érme, a SMOG az elmúlt 24 órában több, mint 30%-kal emelkedett. Ennek főként az az oka, hogy az ázsiai befektetői roham nem áll meg, és az érme Binance tőzsdén való megjelenéséről is elindultak a pletykák.

Bálnákra vadászik a kriptosárkány

A sárkányos érme igen nagylelkű módon, teljes érmekínálatának mintegy 35%-át ajánlotta fel airdrop céljára. Árfolyama köszöni szépen jól van, és szép ívű emelkedést folytat. A SMOG érme cikkünk írásakor, péntek reggel 0,347 dolláron kereskedik, és amennyiben ez az ütem folytatódik, hamarosan elérheti a vágyott 1 dollárt is.

A mém érmék szektora minden egyéb altcoin-részlegen túltesz, sőt, azzal, hogy a mém tokenek befektetői tízszeres hozammal büszkélkedhetnek, még a Bitcoint is legyőzik. Igen, hozzá kell szoknunk a részvények világában ritkaságszámba menő 10-szeres nyereség gondolatához, hiszen ez a mém érmék világában, így a SMOG teljesítményében is igen gyakori megtapasztalás. 

Csütörtökön a SMOG felkerült a CoinMarketCap nyertestáblázatának legelső helyére, és az 500 legjobb érme közül jelenleg a 263.helyet foglalja el. Ez azért elég szép teljesítmény, főleg, hogy egy frissen listázott tokenről van szó. Ráadásul akárhol is nézünk körül, minden kereskedési oldalon kezd trendivé válni. 

smog token

Forrás: CoinMarketCap

A SMOG szeretne mém érme társai, a Dogwifhat és a MYRO nyomdokaiba lépni. Ezeket a tokeneket a közelmúltban engedték ki a Binance-ra, és csodák csodájára mindkettő hihetetlen magasságokba emelkedett. A spekulánsok szerint ez a sztori várhat a SMOG-ra is, ha jegyzésre kerül a Binance, vagy egyéb felső kategóriás tőzsdén, mint amilyen az OKX vagy a KuCoin.

A tüzes SMOG jól tudja, hogy a trend a barátja, ezért mindent megpróbál, hogy az érdeklődés kereszttüzében maradjon.

Ebben az X- posztban arról lelkendezik a projekt csapata, hogy az érme újabb történelmi csúcsot (ATH) ért el március 7-én, mégpedig 0.3553 dollárral.

A WIF bálnák sorban állnak a SMOG-ért

Nem mindennapi esemény, hogy a SMOG árát a Dogwifhat bálnák pumpálják fel. 

A SMOG persze pimasz módon rájátszott kicsit erre, hiszen elindította a Zealy-n a “Swap WIF for SMOG” kihívást. Így azért is jár az airdrop résztvevőinek XP pont, ha WIF-et cserélnek SMOG-ra. Milyen bravúros észjárás ez! 

A szóban forgó küldetés oldala szerint minél több WIF-et cserél SMOG-ra egy adott résztvevő, annál több XP üti a markát, és ezen a koncepción persze megakadt a bálnák szeme.

Ha neked is van a tarsolyodban WIF, így szerezhetsz érte XP-pontokat:

- Válts WIF-et SMOG-ra a Birdeye-n, a Jupiteren vagy egy másik DEX-en.

- Az XP-t az airdrop 1. fázisának befejezése előtt kapod meg, melyhez a SMOG-ra cserélt WIF összegét veszik alapul.

- Fontos, hogy a felhasználóknak készíteniük kell egy képernyőképet a befejezett tranzakcióról, és el is kell küldjék azt.

- Ha a tranzakció végbement, mindenképp megkapod majd érte a megfelelő mennyiségű XP-t.

Akár bálna vagy, akár nem, a Smog csapatát a Telegram és a Discord oldalakon követheted.

Persze nem csak a WIF-közösség szeme csillant fel a SMOG kriptotérbe érkeztével, a SOL-tulajdonosoktól is szép számmal érkeznek hírek 10 ezer dollár feletti vásárlásokról.

Nézd meg a Smog token oldalát

A SMOG piaci kapitalizációja meghaladta a 270 millió dollárt, de ez még csak az út kezdete

A SMOG elérte a 270 millió dolláros piaci értéket, és 24 órás kereskedési volumene is túlhaladt a 10 millió dolláron. A teljesen hígított piaci tőke is már több, mint 487 millió dolláron áll. A tokenből már több, mint 64 ezren táraztak be, tehát a SMOG fiatal kora ellenére nagyon szépen növekszik.

Ugyan az érme már az eddigi eredményekért is dicséretet érdemel, de ez a tüzes gyöngyszem első körben akár 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt is elérhet, mely ötszörös árfolyam-emelkedést jelentene a számára. Itt jegyeznénk meg, hogy ellenfele, a SHIB piaci kapitalizációja jelenleg 19 milliárd dollár.

A kedves küllemű sárkányos token okosan pozicionál, hiszen jelenleg a sárkány évét éljük. Emiatt szinte törvényszerű volt, hogy felhívja magára az ázsiai vásárlók figyelmét is. Természetesen az egész világ megismerte már ezt az új lehetőséget, így az európai, közel-keleti és afrikai régiók, valamint az amerikai kontinens befektetői is adnak neki egy esélyt. 

Sőt, miután a Bitcoin (BTC) március 5-én elérte a 69,170.63 dolláros csúcsát, lehet, hogy most a konszolidáció időszakát éli. Ez lehetőséget ad a piaci szereplőknek arra, hogy észrevegyenek más ígéretes altcoinokat is, különös tekintettel a mém érmékre.

A SMOG a február 7-ei indulás óta a CoinMarketCap adatai szerint több, mint 640%-os emelkedést produkált, azaz a korai befektetők már most hatalmas nyereségnél tartanak.

A SMOG fair launch tokenhez jelenleg decentralizált tőzsdéken (DEX) juthatunk hozzá, ilyen a Jupiter is. A SOL tulajdonosok pedig előszeretettel vásárolnak belőle.

Az Ethereum alapú vadonatúj mém érmékre is felfigyelt már a kriptovilág. Ám sok vevő megijed a magas díjaktól, amelyek egy-egy forgalmasabb időszakban elérhetik akár a 200 dollárt is. Az ETH érme március 8-án, péntek reggel egy hajításnyira a 4000 dollártól 3,889 dollárt ért el, a SOL pedig majdnem 4%-os emelkedéssel 143 dollárt ér.

Egyébként úgy tűnik, hogy a SMOG bikafutama során az elmúlt pár napban magabiztosan lehagyott néhány mém érmét. Ilyen volt például a Dogecoin, amely 7%-ot esett az amerikai ülésszak kezdetén.

Forrás: CoinMarketCap

Kék: SMOG, narancssárga: DOGE

Látogass el a SMOG honlapjára

Vásárolj Smog tokent és csatlakozz az airdrop kampányhoz

Ahhoz, hogy részt vehess a SMOG airdrop kmapányában, szükséged lesz egy Solana-kompatibilis pénztárcára, például a Phantom nevűre.

Ezt követően már hozzá is juthatsz a SMOG-hoz a Jupiter DEX-en vagy a Birdeye oldalán keresztül SOL, USDT vagy BONK használatával. Ám van egy olyan lehetőség is, hogy a Smog honlapján vásárolsz ETH-val, USDT-vel, vagy bankkártyával. Ekkor 10% kedvezményt kapsz, és a stakelés során igénybe veheted a 42%-os APY-t is.

smog

Az airdrop mesés nyereményekkel vár: keresd fel a Zealy platformot, és teljesítsd az egyszerű feladatokat! Többek között olyan küldetések várnak rád, mint a közösségi oldalakhoz való csatlakozás, és az érmékkel való kereskedés.

A Smog elkényezteti követőit heti rendszerességű nyereményjátékával, ahol akár 5000 dollár értékű SMOG-ot is nyerhetünk.

Az airdrop résztvevői a kampány során bejuthatnak a Hűséges Kiválasztottak közé is. Ezt a lehetőséget egyenlőre titkok sora övezi, de az biztos, hogy számukra a sárkány barlangjában számos bónusz és jutalom van félretéve. 

A YouTube kriptoelemző, Jacob Crypto Bury a SMOG-ot a nyolc legjobb, most beszerezhető  mém token közé sorolja.

Csatlakozz a Smog közösségéhez az X (korábban Twitter), a Discord, és a Telegram oldalakon, és legyél képben a sárkányos érme háza táján történt legfrissebb eseményekről. Ne feledd, az altcoin-szezon kezdetével várhatóan rendkívül népszerűek lesznek a Solana-alapú mém érmék.

A SMOG vágya, hogy minden mém érmét az uralma alá vonjon, és a következő Shiba Inu, Pepe vagy Bonk lehessen. Eddigi törekvései nagyon szépen haladnak, köszönhetően remek marketingjének, játékosságának, és a kínált hasznosságnak.

Nézd meg a Smog érme oldalát 

Ezek is érdekelhetnek:

Elnyúlik a Bitcon rallija, mint a rétestészta

Az Ethereum átszökkent a 3300 dolláron

Green Bitcoin vásárlás 2024 – Útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás: