7.4 milliárd Forintot bukhat az ETH shortoló

Az uptober ismét beváltotta a hozzá fűzött reményeket, aminek köszönhetően a bitcoin értéke végül sikeresen át tudta törni a 30,000 dolláros árfolyamot. Sőt a napokban már a 35,000 dollárt is sikerült leküzdeni, így a korábbi kitöréshez képest most egyre kevésbé kell attól tartani, hogy az új befektetők eladási hullámba fognának.

7.4 milliárd Forintot bukhat az ETH shortoló

Hasonlóra június közepén volt már példa idén. Ekkor a Bitcoin ETF hírére megugrott a BTC árfolyama, majd 2 hónappal később visszatért az előző, 30,000 dolláros mederbe.

Ahogy azt már megszokhattuk a bitcoin árfolyama a legtöbb kriptot magával vitte, ennek ellenére akadtak kivételek. Ilyen az Ethereum is, melynek árfolyama 1 év alatt mindössze 16% növekedésre volt képes. Összehasonlításként a BTC értéke hasonló időszakban 65%-ot emelkedett.

ethereum árfolyam grafikon

Talán ezért dönthetett úgy a Frog Nation korábbi pénzügyi igazgatója Sifu.eth, hogy egy elképesztő méretű ETH short pozíciót nyit. On-chain adatok alapján összesen 21 millió dollár értékű perpetual kontraktus poziciót hozott létre. Ez lényegében azt jelenti, hogy szorzóval tudott vásárolni, lejárati határidő nélkül.

Az elérhető adatok alapján Sifu még 1643.32 dolláros árfolyamnál shortolt abban bízva, hogy tovább fog csökkenni az ETH ára.

Mint az tudjuk, nem ez történt, és bár az Ethereum nem ért el kifejezetten nagy sikereket 2023-ban, így is jelenleg 1891 dolláros értéken mozog.

Ami azonban lényeges Sifu pozíciójával kapcsolatban, hogy rendelkezik egy stop lossal, ami jelent esetben 1926.57 dollárnál áll.

Vagyis amennyiben ezt az összeget eléri az ETH értéke, úgy Sifunak összesen 21 millió dollárt, nagyjából 7.4 milliárd forintot kell majd kifizetnie.

Erre hívja fel a figyelmet az X-en Pentoshi is, aki szerint ez hamarosan meg is történhet. 

Jelenleg Sifu nagyjából 1 millió dolláros mínuszban lehet. 

Elnézve a szektor jelenlegi hangulatát egyáltalán nem zárható ki, hogy még idén eléri ezt az árfolyamot az ETH.

Meddig emelkedhet az Ethereum értéke?

Az előző 24 órában az ETH értéke mindössze 0.5%-ot mozdult fölfele. Ez azonban könnyen lehet, hogy csak a következő rally előtti erőgyűjtés része, ami a következő napokban el is indulhat.

Az előző héthez képest a legnépszerűbb altcoin értéke 4, míg 30 nap alatt 15%-ot növekedett.

Meglepő módon a látszólagos passzivitás ellenére a kereskedési volumenek mértéke elképesztő méretet öltött. Míg októberben előfordult a napi 3 milliárd dollár, most nem ritka a 10 milliárd dollár sem.

Az érme relatív erősségi indexe (lila) továbbra is a 70-es érték felett mozog, vagyis a bikák kitartanak a mostani értéken is.

Ezt igazolja a 30 napos mozgóátlag (sárga) mely elkezdte megközelíteni a kékkel jelölt 200 napos mozgóátlag értékét. Az alulról keresztezést aranykeresztnek szokás nevezni és a legtöbb esetben további növekedést vetít előre.

Végezetül szintén a bikáknak kedvez, hogy a zölddel jelölt támogatási szint mértéke is magasabban van. Vagyis egyre többen és egyre magasabb árfolyamon vásárolnak ETH-t.

Bár nem lehetetlen, azonban viszonylag valószínűtlennek tűnik, hogy a korábban említett Sifunak sikerül akár 0-ra kijönnie.

Érdemes még említést tenni arról, hogy idén a PayPal elérhetővé tette a lehetséges fizetési és utalási módok között az Ethereumot. Ezzel a népszerű altcoin ismét egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy a hétköznapi élet részévé váljon.

Mindent összevetve így nem zárható ki, hogy az Ethereum értéke még idén képes lesz akár a 2000 dollárt is elérni. 

Az Ethereum mellett a Bitcoin Minetrix is jó befektetés

Ahogy az látható, minden jel szerint az Ethereum kiváló befektetés lehet, amivel így tetemes hozamra tehetnek majd szert a befektetők.

Ennek ellenére egy nemrég indult új projekttel, a Bitcoin Minetrix-szel még ennél is nagyobb profihoz juthatsz hozzá. Köszönhetően a token kezdeti apró méretének, illetve az izgalmas felhasználási módjának, 2024-ben egyike lehet a legnépszerűbb kriptoknak a BTCMTX.

A Bitcoin Minetrix segítségével ugyanis lehetőséged nyílik a felhőalapú bányászattal profithoz jutni, ráadásul teljesen biztonságos és transzparens módon.

A folyamat a gyakorlatban semmilyen költséges eszköz beszerzését nem igényli és szinte minden automatikusan zajlik le. 

Mindössze annyit kell tenned, hogy lekötöd a BTCMTX tokenjeidet, majd az ezért cserébe kapott krediteket elégeted. Az égetést a rendszert érzékeli és cserébe felhőalapú bányászati teljesítményt tesz elérhetővé számodra.

Ez annyit jelent, hogy minden sikeresen kibányászott BTC utáni jutalomnak egy apró része elérhetővé fog válni számodra. Ennek mértékét az határozza meg, hogy mennyi számítási teljesítmény van a birtokodban.

Ami zseniálissá teszi ezt a megoldást az az, hogy a stakelt BTCMTX tokenjeidhez, illetve a megszerzett jutalomhoz bármikor hozzá tudsz férni. Vagyis a Bitcoin Minetrix ökoszisztémájában valóban lehetőséged lesz passzív módon bevételhez jutni a bitcoin bányászásával, bármilyen költséges eszköz nélkül is.

Szeretném megismerni a Bitcoin Minetrixet

Elkapkodják a kereskedők a BTCMTX-et

A Bitcoin Minetrix gyűjtése kevesebb mint két hónappal ezelőtt indult el, és azóta a befolyt összeg mértéke töretlen ütemben növekszik.

Jelenleg összesen 3.4 millió dollár értékben sikerült eladni a BTCMTX-ből, ami jól példázza mekkora igény van egy megbízható, egyúttal magas jövedelmet ígérő felhőbányászati projektre.

Köszönhetően az okosszerződéseknek és a blokklánc-technológiának, a tokenjeidet akár már a listázást megelőzően is le tudod kötni. Amennyiben így teszel éves szinte jelenleg 170% profitra tehetsz szert.

A tokenek ára lépcsőzetesen emelkedik az előértékesítés során, így ha szeretnél néhány BTCMTX-et beszerezni, azt érdemes minél hamarabb megtenned.

Ehhez pedig ETH, USDT, MATIC és BNB mellett akár bankkártyát is tudsz használni, így mindössze egy kriptotárcára van szükséged a vásárlás elvégzéséhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni az év egyik legjobb lehetőségéről, látogass el még ma a magyar nyelven is elérhető Bitcoin Minetrix weboldalára.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet: 

Gyülekeznek a kriptobálnák a Launchpad XYZ körül - Elmondjuk miért

Beszakadtak a mém érmék, a Meme Kombatot viszont imádják a befektetők

Bitcoin vásárlás névtelenül

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás:

34 éves mélyponton a japán jen, be kell avatkozni!

A japán feldolgozóipari beszerzési menedzser index áprilisban 49,9 pontra emelkedett az előző havi 48,2-ről, felülmúlva a 48-as piaci várakozást.
2024. 04. 23. 12:30
Megosztás:

Ágykeret anyagok: melyik jobb?

A mai cikkünkben leginkább az ágykeret anyagával fogunk foglalkozni, ami legalább annyira fontos lehet a tökéletes gyermekágy kiválasztása során, mint az ár, a méret vagy a konstrukció, ráadásul az árral szorosan össze is kapcsolódik.
2024. 04. 23. 12:00
Megosztás:

Kevesebb pénz megy el reklámra a cégeknél

Elértéktelenedett a magyarországi média reklámárazása, kevesebbet költenek a cégek reklámra a Mindshare, Magyarország egyik vezető médiatervező- és vásárló ügynökségének legfrissebb elemzése szerint, amely közel száz, a legnagyobb hirdető reklámköltési- és pénzügyi adatait vizsgálta, kiegészítve a Kantar Media Adex és a Nielsen közönségméréseinek adataival - közölte az ügynökség az MTI-vel.
2024. 04. 23. 11:30
Megosztás:

Idén harmadik alkalommal szervezik meg a Konica Minolta IoT Live Show-t

A gépek kommunikációja és a mesterséges intelligencia lesz ezúttal is fókuszban a Konica Minolta IoT Live Show-n, amelyet harmadik alkalommal szervez meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban.
2024. 04. 23. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Pluszban kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 10:40
Megosztás:

Három képzés, ami hozzájárulhat a csapat hatékonyságához

Akár egy régóta együtt dolgozó, akár egy most induló új csapatról van a szó, a hatékony munkát jól támogathatja néhány közös képzés. Segítheti a tagok közötti kommunikációt vagy éppen a projektek hatékonyabb kezelését, aminek az eredménye gördülékenyebb együttműködés és sikeresebb munkafolyamatok lehetnek.
2024. 04. 23. 10:30
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai tőzsdék

Vegyesen alakultak az indexek az ázsiai tőzsdéken kedden.
2024. 04. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe pozitív hangulatban nyithat a magyar tőzsde

Enyhe pozitív hangulatban nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kedden az elemző szerint.
2024. 04. 23. 09:30
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama kedd reggel a hétfő esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 23. 09:00
Megosztás:

Veszteséges volt a tavalyi év a román fuvarosok számára

A romániai teherfuvarozókat 2023-ban 2,55 milliárd euró kár érte a schengeni csatlakozás elmaradása miatt - közölte a közúti fuvarozók országos érdekvédelmi szervezete (UNTRR) hétfőn.
2024. 04. 23. 08:30
Megosztás:

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját, melyre maguk mellé hívják az egész országot, mert mint írják: „Nincs bal- és jobboldali klímaválság, hőguta, aszály és elsivatagosodás sem.” Mint felhívják rá a figyelmet, csak lokális választ adhatunk a globális problémákra. Ez a válasz a 10 millió Fa szerint, hogy legyen Magyarország Európa legzöldebb országa.
2024. 04. 23. 07:35
Megosztás:

Az UniCredit gondol a látássérült ügyfeleire is

A Mastercarddal való partnerség részeként az UniCredit minden - betéti, hitel- és prepaid - kártyáját Mastercard Touch Card kártyára cseréli, amely megkönnyíti a bankolást a vakok és gyengénlátók számára - közölte a pénzintézet hétfőn.
2024. 04. 23. 07:30
Megosztás:

Miért veszítheti el befektetőit a Dogwifhat az új, felkapott mémcoin miatt?

A kriptopiac visszesésben van és a kereskedők ilyenkor a veszteségeik ledolgozására alkalmas legjobb kriptovalutákat keresik. A Dogwifhat (WIF) azon tokenek egyike, amelyek jelentősen esett az áruk az elmúlt napokban, a traderek pedig alternatívák után néznek.
2024. 04. 23. 07:00
Megosztás:

Új finanszírozási vezető érkezett az Indotek Grouphoz

Az Indotek Group, Magyarország egyik vezető ingatlanbefektető vállalatcsoportja, Bartha Andrást nevezte ki finanszírozási osztályának élére. Az új vezető az évi 200 millió eurós tranzakciós volument meghaladó, és közel 600 főt foglalkoztató cég finanszírozási részlegének irányításával támogatja az egyre jelentősebb nemzetközi jelenléttel rendelkező cégcsoport dinamikus fejlődését és projektjeinek sikeres véghezvitelét.
2024. 04. 23. 06:30
Megosztás:

Üzemanyagkártyát használ vállalkozásában? Akkor ez Önt is érintheti!

Az üzemanyagkártyák használata széles körben elterjedt a vállalkozások körében, mert jelentős adminisztrációs könnyítést eredményezhet az elszámolás tekintetében. A piacon jelenleg széles körben alkalmazott konstrukció azonban adókockázatot jelenthez, amely kiküszöbölhető lehet egy új konstrukció kialakításával, állapították meg a Deloitte szakértői.
2024. 04. 23. 06:00
Megosztás: