Gyülekeznek a kriptobálnák a Launchpad XYZ körül - Elmondjuk miért

A mesterséges intelligenciára épülő Launchpad XYZ hamarosan elérhetővé válhat több kriptotőzsdén is. Az egyre növekvő FOMO hatására a kis- és nagybefektetők egyre gyorsabb ütemben vásárolnak a natív ERC-20 LPX tokenekből.

Gyülekeznek a kriptobálnák a Launchpad XYZ körül - Elmondjuk miért

A kriptopénzekkel kétségtelenül hatalmas bevételekhez lehet hozzájutni, aminek köszönhetően ezek az eszközök világszerte kiugró népszerűségnek örvendenek. Az elképesztő hozamokra pedig nem kizárólag a kishalak, hanem a legnagyobb kriptobálnák is fel szokták kapni a fejüket.

Az kétségtelenül nem egyszerű feladat, hogy a számtalan új projekt közül el lehessen dönteni, melyikben érdemes befektetni. Mivel a Launchpad XYZ egy kiegyensúlyozott, egyúttal profi eszközöket kínáló ökoszisztémával rendelkezik, ezért elképzelhető, hogy hamarosan az LPX lehet az egyik legsikeresebb utility token. 

Szeretném jobban megismerni a Launchpad XYZ-t

A Launchpad XYZ lehet a következő kriptosiker?

Írásunk idején a Launchpad XYZ az előértékesítési fázisában van, aminek során az ERC-20 LPX tokenekhez lehet hozzájutni. 

A gyűjtés kezdetén a vásárlás mellé 20% extra kriptot lehetett szerezni, azonban az ajándék mértéke minden héten 1%-kal csökken. Amennyiben szeretnél a bónuszban részesülni, érdemes hamar cselekedned, mivel néhány napon belül már csak 9% extra token lesz csak elérhető.

Lényeges még kiemelni, hogy az oldalon található eszközök használatához az LPX-et legalább 90 napig stakelve kell tartani.

A nagyszerű a Launchpad XYZ-ben, hogy a konkurenciával szemben, már a kezdetektől fogva számtalan funkcióval fog rendelkezni a platform. Többek között decentralizált tőzsdeként számos kripto lesz majd elérhető, illetve az NFT kereskedelemre is mód nyílik.

Ezek mellett idővel még akár egy luxusingatlan egy apró részét is meg fogjuk tudni vásárolni, aminek bevételéből így mi magunk is részesülni tudunk. 

A Launchpad XYZ legfontosabb részét azonban a mesterséges intelligenciát használó Launchpad Quotient fogja alkotni. Az eszköz hosszas fejlesztést követően jött létre, és több mint 400 különböző adatpont elemzésével azonnal megismerhető vele egy-egy kripto. 

Szintén fontos eleme lesz még a rendszernek az AI-t használó keresési felület is. Itt nem csupán kifejezésekre kereshetünk, hanem a chatbotnak akár specifikus kérdéseket is fel tudunk majd tenni. 

A projekt fejlesztése során számtalan területen mutatkozott meg a vezérigazgató, Terence Ribaudo web3 terén szerzett tapasztalat. Egyúttal az is tisztán látható, hogy a fejlesztők célja a minél magasabb transzparencia elérése. 

Köszönhetően az egyértelmű és valóban követhető ütemtervnek, a projekt valóban képes lehet beváltani a hozzá fűzött reményeket. A jövőbeni tervek keretén belül idővel nem csupán egy web3 kriptotárca lesz elérhető a kereskedők számára, hanem egy teljes tokencímtár és egy oktatási felület is használható lesz.

Kétségtelen, hogy számtalan új projekttel lehet találkozni, azonban olyat mint a Launchpad XYZ keresve sem lehetne találni. Jelenleg a készítők az LPX tokenek értékesítésével 1.96 millió dollárt tudtak gyűjteni, aminek köszönhetően rövidesen több kriptotőzsdén is elérhetővé válhat az izgalmas AI kripto.

Launchpad xyz

Érdekel a Launchpad XYZ

Mit kap az, aki még az előértékesítés során csatlakozik?

Számos AI eszköz lesz elérhető, amivel kezdő is profi kereskedők egyaránt magasabb bevételekhez juthatnak majd hozzá. 

A tapasztalt kriptokereskedők számára a Launchpad Quentient használatával pillanatok alatt lehet majd azonosítani a legbíztatóbb új altcoinokat. 

Amennyiben pedig még csak most kezdted volna a kereskedést, az AI keresőeszköz mindenben a segítségedre lehet. Ennek használatakor csak kérdezd meg például azt, hogy “milyen felkapott kriptok vannak X-en?”. Ezt követően az eszköz azonnal össze fogja állítani az éppen népszerű kriptok listáját.

A múltban a hasonló eszközökhöz kizárólag a legnagyobb kripto hedge fundok és a Wall Street vezető intézményei tudtak hozzáférni. A Launchpad XYZ célja ezért többek között az, hogy a legjobb eszközöket minden felhasználó számára elérhető tegye. 

Ezáltal Satoshi eredeti elképzeléséhez híven, valóban egy demokratikus pénzügyi rendszer jöhet létre.

Az LPX-ben rejlő lehetőségek szinte határtalanok

Azok a kriptoplatformok, melyek saját natív tokennel rendelkeznek már a kezdetektől fogva kimagasló sikerekre számíthatnak. Nem csupán a blokklánc-technológia által kínált biztonság és gyorsaság az amiből profitálni lehet, hanem a natív token növekvő értékéből is.

A Launchpad XYZ ökoszisztémában az LPX tokennek kardinális szerep jut, hiszen kizárólag birtoklásával lehet majd hozzáférni az elérhető eszközökhöz. Ez egy olyan folyamatos igényt fog szülni, melynek hatására az LPX képes lesz hosszú távon is megőrizni magas értékét.

Köszönhetően ennek, illetve az LPX viszonylag alacsony kezdeti piaci kapitalizációjának, rövid és hosszú távon gondolkodó befektetők számára is jó választás lehet a projekt.

Az meg már csak hab a tortán, hogy vásárolni számos kripto mellett akár bankkártyával is lehet.

Szeretném megismerni a Launchpad XYZ-t

Ez is érdekelhet: 

Beszakadtak a mém érmék, a Meme Kombatot viszont imádják a befektetők

3 kripto érme, ami a játékosok kedvence lehet

14 altcoin, amit érdemes megnézni

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás: