Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

Az egyik legújabb fejlesztésű kriptó pontosan ezt nyújtja. Az érme az EV közlekedést támogatja, méghozzá egy meglehetősen széles területen, az ázsiai tuktuk taxik piacán.

Az eTukTuk projekt a fenntartható közlekedést szolgálja, és a hozzá tartozó TUK érme előértékesítése már el is kezdődött. A korai vásárlók máris megrohanták a felületet, az összegyűjtött összeg pedig már meghaladta az 1,2 millió dollárt. Ebben az is segített, hogy a fejlesztő csapat megkezdte a play-to-earn (P2E) játék fejlesztését. Ez jelentős mérföldkő a projekt életében, ugyanis a fenntartható közlekedés és az érme lekötési mechanizmusa mellett a P2E tovább erősíti az érme hasznosságát, és ezzel együtt a projekt sikerét is elősegíti.

Az eTukTuk előértékesítése már túllépte az 1,2 millió dollárt

Az előértékesítés több lépcsőben kínálja az érméket, ami az egyes szakaszokban kicsivel mindig többe kerül. A TUK ára tehát folyamatosan emelkedik, azaz érdemes az előértékesítésbe minél hamarabb beszállni, mert az érme egyre drágább lesz. Ez a megközelítés azokat jutalmazza, akik hisznek a projekt hosszú távú jövőjében.

Jelenleg az eTukTuk előértékesítése már több mint 1,2 millió dollárt gyűjtött össze. Ez arra enged következtetni, hogy ez a zöld kriptoprojekt máris népszerű lett a befektetők körében. A cikk írásának idején a TUK darabja 0,027 dollárért kapható, bár ez az ár már csak néhány napig lesz elérhető a fokozatos emelkedés miatt.

etuktuk

Fokozza az előértékesítés lendületét, hogy az eTukTuk ütemterve szerint az előértékesítés vége után a TUK token mindenképpen kikerül a tőzsdére. A TUK tőzsdére történő bevezetése nagyobb likviditást és hozzáférhetőséget biztosítana, ami az eTukTuk felhasználói bázisának bővülését is elősegítheti.

Az eTukTuk közössége máris növekszik, több ezren követik az eTukTuk X és Telegram csatornáit. Küldetése a kriptoelemzők körében is visszhangra talált, ami olyan YouTuberek jóváhagyását eredményezte, mint Jacob Bury és Cilinix Crypto. Az ő támogatásuk még hitelesebbé teszi az eTukTuk megközelítését a fejlődő országok fenntartható közlekedése terén.

Vásárolj eTukTuk tokent itt

Az eTukTuk lekötési mechanizmusa és egy új P2E játék tovább erősíti a projektet

Ahogy fentebb már említettük, miközben az előértékesítés egyre nagyobb teret nyer, az eTukTuk csapata egy másik kritikus lépéshez is hozzálátott. Egy P2E játék kifejlesztésével gazdagítja a projektet.

A "Crazy Taxi" című klasszikus, játéktermi siker által inspirált játékban a játékosok virtuális eTukTukkal navigálhatnak Srí Lanka utcáin, és vezetési stílusuk alapján jutalmakat szerezhetnek. Ez az izgalmas fejlesztés egy újabb dimenzióval bővíti az eTukTuk ökoszisztémát, és több lehetőséget kínál a befektetőknek a projektbe való bekapcsolódásra.

A P2E játékon túlmenően az eTukTuk már bevezetett egy lekötési protokollt is a TUK számára, amely lehetővé teszi a befektetőknek, hogy passzív jövedelmet szerezzenek. Ez a protokoll évi 182 százalékos hozamot kínál, és már az is tudható, hogy eddig több mint 27,4 millió TUK tokent zároltak.

Ha előre tekintünk, akkor láthatjuk, hogy az eTukTuk ütemterve egyértelmű utat mutat a jövőbeli fejlődéshez. Az ütemterv legfontosabb mérföldkövei közé tartozik a töltőállomások telepítése Srí Lankán, az eTukTuk hivatalos bevezetése és az új területekre való terjeszkedés.

Vásárolj eTukTuk tokent itt

A zöld forradalom a mindennapjaink rész lett

Az eTukTuk küldetésének középpontjában végső soron a fejlődő országokban élők kihívásainak kezelése áll. A hagyományos benzinüzemű járművek ugyanis jelentősen hozzájárulnak a légszennyezéshez, ami a nagyvárosi életben komoly problémát jelent. Emellett ezekben a régiókban sok sofőr küzd a korlátozott gazdasági lehetőségekkel és a költséges üzemanyagforrásoktól való függéssel. Az eTukTuk egyszerű megoldást kínál pontosan ezekre a problémákra.

Az elektromos közlekedésre való áttéréssel az eTukTuk célja a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, és ezzel a világ városainak tisztább levegőjéhez vezető út megteremtése. A projekt fehér könyve továbbá felvázolja azokat a terveket, amelyek fenntartható jövedelemforrást biztosítanak a sofőröknek, lehetővé téve nekik, hogy maguk irányítsák az anyagi jólétüket.

A környezettudatos kriptovaluta befektetőknek pedig az eTukTuk izgalmas lehetőséget kínál a befektetés és a különböző értékek összehangolására. A projekt a fenntarthatóságra és a társadalmi értékekre összpontosít már most is, és nagy visszhangot kelt azok körében, akiket érdekel a társadalmi változások blokklánc-technológiával történő előmozdítása. Így az eTukTuk támogatásával a befektetők hozzájárulhatnak az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez is.

Vásárolj eTukTuk tokent itt

Ez is érdekelhet:

Mutatunk 3 kriptót, ami milliomossá tehet

Ez a kriptó lehet a Bitcoin bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás:

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 04. 19. 22:00
Megosztás:

Márciusban csökkentek a német termelői árak

Németországban a termelői árak 2,9 százalékkal csökkentek márciusban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 4,1 százalékos esést követően, ezzel már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken.
2024. 04. 19. 21:00
Megosztás:

Az Alteo rendkívüli osztalékot fizet

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése 200 forint alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli osztalék kifizetéséről döntött részvényenként, elfogadva az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát pénteken - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 04. 19. 20:00
Megosztás:

Kecsegtető volt az évkezdése az ABB-nek

Növekvő árbevétellel és javuló működési eredménnyel zárta az első negyedévet a svájci ABB, az ipari digitális technológiák területén vezető globális vállalat - tájékoztatta a cég az MTI-t csütörtökön.
2024. 04. 19. 19:30
Megosztás: