A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

Az egyik legtutibb mostani mém érme, a Sponge február elején közölte, hogy elindítja új verzióját a Polygon hálózaton. A friss üdvöske érkezése miatt eddig már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. A számok alakulását a projekt honlapján, valós időben lehet követni.

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

A Sponge Polygonra való stratégiai váltása tökéletesen időzített esemény, hiszen az Ethereum blokklánc Dencun frissítésének hatékony következményei vannak. Ilyen például az Ethereum Layer 2 hálózatok csökkentett hálózati díjai és a gyorsabb tranzakciós idők. Minő csoda, a Polygon pont egy ilyen lánc. 

A Polygon kiváló alany az olyan zsenge játékplatformok számára, mint a Sponge, hiszen az Ethereumhoz viszonyítva már sokkal alacsonyabb díjakkal és mellette remek tranzakciós sebességgel hetvenkedhet.

A Sponge tehát meglehetősen felkészült a vadonatúj kriptojátékának bevezetésére, de egyúttal meg is szüntette az ERC20-as V1 tokent. Az átállás jól sikerült, és eddig már több, mint  8,55 milliárd SPONGE V2 tokent kötöttek le. A stakerek évi 188%-os APY-ban részesülhetnek az Ethereum láncon és 892%-osban a Polygonon.

Ha a piaci résztvevők szeretnének élni a nagy lehetőséggel, szedniük kell a lábukat SPONGE V2 kedvezményes vásárlótere felé, mert hamarosan megkezdődnek a központi tőzsdei jegyzések is.

A SPONGE V2 ára a magasba vágyakozik

A Polygonra való átállás sikerét bizonyítja, hogy a SPONGE V2 ára pénteken elérte a 0,001251 dollárt.

A SPONGE V2 piaci kapitalizációja, azaz forgalomban lévő kínálata perpillanat 50,57 millió dollár. Mindez higítatlan változatban mérve 187,79 millió dollárt tesz ki. Végül nézzünk rá a SPONGE/WMATIC pár likviditási mutatójára, amely teljesen normális a maga egészséges, 572,56 ezer dollárjával.

A SPONGEV2 egyébként épp egy konszolidációs csatornában ücsörög, ami egy bikazászló kialakulásával fenyeget még a következő árrobbanás előtt.

A Sponge V2-re való átállása egyébként február 5-én történt, és ez a grafikon híven mutatja, hogy az árfolyam azóta is vígan szeli a lépcsőfokokat felfelé. 

sponge usd

Forrás: https://www.dextools.io/

Nézd meg a Sponge oldalát

A Sponge P2E játékát a Layer 3 támogatja

Ugyan a szerencsejátékok még mindig népszerűek a kriptoszektorban, de sajnos túl sokat hallunk a rossz felhasználói élményről és a lassú tranzakciósebességről. Emiatt egyes tevékenységek a láncon kívülre szorulnak, és így megkérdőjeleződik a blokklánc hasznossága.

A Polygon akár 7000 tranzakcióra is képes másodpercenként (tps), de ezzel szemben az Ethereum csak 1 és 25 tps között vegetál. Ha már a határok feszegetéséről van szó, a Polygon elméletileg képes a 65 000 tps elérésére is, és mivel ez a szám a Dencun frissítés életbe lépése után jóval magasabb is lehet, be kell lássul, a Sponge stratégiai lépése biztosíthatja a játék jövőjét.

A Sponge tehát a következőket teszi annak érdekében, hogy leküzdje a kínzó használhatósági problémákat:

- fejleszti az Ethereum Layer 1 biztonsági és frissítési ütemtervét,

- megtartja a Polygon Layer 2 skálázási megoldásának előnyeit,

- a P2E kriptojátékát Layer 3-as verzióként kívánja pozícionálni.

A pontos részletek a Sponge kialakulófélben lévő architektúrájáról még nem láttak napvilágot, de az biztos, hogy egyre forr a levegő a szivacsos mém érme körül. A projekt ütemtervének 2. szakaszát rója, és a Sponge játékalkalmazása valószínűleg a 3. szakaszban fog bemutatkozni.

Látogasd meg a Sponge oldalát

A Sponge V2 játékos befektetése lépést tart a technológiai újításokkal 

A szerencsejáték nem ritka szereplő a kriptotérségben. Vegyük például az Axie Infinity és a Decentraland altcoinok esetét, amelyek sajnálatos módon elég lassan frissítették az ütemterveiket, és képtelenek voltak lépést tartani a technológiai változásokkal.

A Sponge elrettentő példának tartja őket, és igyekszik friss, és ruganyos maradni. Ezt az eltökéltséget bizonyítják az általa elkövetett éles stratégiai fordulatok, például a Polygonra való átköltözéssel is alaposan sikerült megragadnia a lehetőségeket.

A Sponge Play-to-Earn játéka is hamarosan érkezik, a készítők tudósítása szerint már túl van a tervezési szakaszon, és a fejlesztése is folyamatban van.

A SPONGE V2 tokenomikájában szinte öröm elmerülni, hiszen a játékfejlesztés az össztokenszám 4,47%-át nyerte meg, a lekötési jutalmakra 43,09% jut, a marketing érdemli az érmék 7,5%-át, a P2E jutalmak a 8%-át, míg a bridgelt SPONGE 26,93%, illetve 10%-a a központi tőzsdei likviditásra fordítódik.

A projekt láthatóan minden erejét mozgósítja, és arra készül, hogy meghódítsa a játékvilágot az első P2E játéka elindításával. Mi is lehetne hát jobb alkalom arra, hogy Sponge V2 érmét vásároljunk?

Nézd meg a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Ez a kriptó lehet a Bitcoin-bányászat jövője, és csak 0,02 dollár

A 12 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás:

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

A Rába Járműipari Holding Nyrt. csütörtöki közgyűlése, az igazgatóság javaslatának megfelelően úgy határozott, hogy a járműgyártó vállalat idén sem fizet osztalékot - közölte a győri székhelyű cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 04. 19. 22:00
Megosztás:

Márciusban csökkentek a német termelői árak

Németországban a termelői árak 2,9 százalékkal csökkentek márciusban az egy évvel korábbiakhoz képest az előző havi 4,1 százalékos esést követően, ezzel már a kilencedik egymást követő hónapban jegyeztek fel éves csökkenést - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken.
2024. 04. 19. 21:00
Megosztás:

Az Alteo rendkívüli osztalékot fizet

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. közgyűlése 200 forint alaposztalék mellett 200 forint rendkívüli osztalék kifizetéséről döntött részvényenként, elfogadva az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát pénteken - tette közzé a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 04. 19. 20:00
Megosztás:

Kecsegtető volt az évkezdése az ABB-nek

Növekvő árbevétellel és javuló működési eredménnyel zárta az első negyedévet a svájci ABB, az ipari digitális technológiák területén vezető globális vállalat - tájékoztatta a cég az MTI-t csütörtökön.
2024. 04. 19. 19:30
Megosztás: