RoboMarkets, a befektetések jövője

RoboMarkets egy tíz éve alapított társaság, amely a 2013-as év során kapott működési engedélyt a működésre az európai bróker szövetségtől, immár pedig 29 különböző országban is bejegyzésre került, mint befektetési társaság.

RoboMarkets, a befektetések jövője

Az alapítás óta eltelt időben pedig folyamatos növekedéssel sikerült fontos szereplővé válni az európai bróker és befektetési piacon.

Megbízható, gyors és alacsony költségű tőzsdei befektetések

A RoboMarkets társaság az elmúlt években rendkívül gyors növekedést mutatott, és most professzionális módon nyújt összetett és szerteágazó szakmai szolgáltatásokat az európai ügyfelei számára, legyenek azok magánbefektetők vagy nagyvállalatok számára. A társaság egy több részből és egységből álló brókercég, amely nyolc féle vagyon kezelési csomagot és közel 12 000 különböző befektetési lehetőséget ajánl a kliensei számára kereskedésre. 

Emellett még az ügyfelek hozzáférést is kapnak több olyan meghatározó magas színvonalú kereskedési oldalakhoz és olyan minőségi technológiákhoz is, amik később segíthetik Önöket a sikeres befektetésben és pénzük gyarapításában. Társaságunk már több ezer ügyfelet segített hozzá a sikeres kereskedéshez, és támogatta befektetéseiket. A RoboMarkets a Investment Compensation Fund tagja, amely biztosítja az ügyfeleket az esetleges kompenzációjuk kifizetéséről. 

RoboMarkets-nél van többnyelvű ügyfélszolgálat  szolgáltatás is, ami 0-24 órában, a hét összes napján működik, és folyamatosan készen áll az ügyfelek, befektetők kiszolgálására és tájékoztatására. Ha kedvet kapott a tőzsdei kereskedéséhez, itt folytathatja az ismerkedést a tőzsde világával.

Tőzsdei kereskedés egyszerűen

Ha Ön most szeretne belevágni a befektetések világába, úgy jó hír, hogy a RoboMarkets-nél a kezdő befektetőket egy különleges ajánlat várja. A társaság egy demószámlát és egy gyakorlószámlát biztosít a kereskedőknek, hogy egy kockázatmentes környezetben gyakorolhassák a kereskedést, tapasztalják meg a tőzsde világát. Demószámláinkat gyakran kínáljuk olyan kezdők kereskedőknek, brókereknek, befektetőknek akiknek kereskedési tapasztalatot kell szerezniük, és tapasztalt kereskedőknek, akik tesztelni szeretnék a kereskedési stratégiájukat és fel akarják fedezni a bróker ajánlatát mielőtt egy élő számlára regisztrálnak. 

Ha sikeresnek ítéli meg a demóverziót, úgy utána könnyen át is tud majd váltani él számlára, amihez nem kell többet tennie, mindössze annyi dolga van, hogy további adatokat adjon meg és elküldje a személyazonosságot és tartózkodási helyet igazoló dokumentumokat. Ez könnyen megteheti az ügyfélkapun keresztül.

Befektetés részvényekben a világ minden részéről

A kereskedelmi számláink mind a legalacsonyabb 100 $ -os letéttől indulnak – összesen öt különböző számla fajta közül tud választani magának egy leginkább megfelelőt. Az egyik jelentős előnye a nálunk nyitott számláknak, hogy Önnek egy adott hónapban két alkalommal is van lehetősége róluk ingyenes készpénzfelvételre, valamint az is segíti a sikeres befektetésének megkezdését, hogy amikor ügyfeleink letétbe helyezik kereskedési számlájukat, a jutalék mindig 0%. 

Rengeteg befektetési megoldás között kínálatunkban szerepel például a nagy népszerűségnek örvendő beruházás, a méltán népszerű MetaTrader 4 és MetaTrader 5 platformok indexeibe, valamint egy innovatív R Trader internetes platformba is többek között. Az alábbi linken keresztül meg is kezdődhet a befektetés a részvényekbe.

Kiválaszthatja a Maga számára leginkább kényelmes és felhasználói szokásaihoz testhezálló kereskedési élményt: befektethet az asztali gépen keresztül, vagy a mobilalkalmazást, és a böngészőt használva is. Így egy gombnyomással például az A DAX vagy a Deutscher Aktienindex portfóliót választva tud részt vásárolni a német tőzsdén forgalmazott 30 vezető vállalat részvényei közül bármelyikbe, vagy hasonlóképpen az S & P néven is ismert részvény indexbe, amely magában ötvözi az amerikai tőzsdéken jegyzett ötszáz cég részvényteljesítményét. 

Összesen több mint 12.000 részvény vár az Ön befektetésére, köztük természetesen olyan nagyvállalatoké is, mint pédául a Twitter, az Amazon vagy az Apple. Ingyenes kereskedési robotok is tudják akár segíteni az forex árfolyamok követését, azok lehetséges alakulását és az Ön befektetésének gyarapodását.

Berobban az IT-hoz értő mérnökök iránti kereslet

A jövőben a mérnökök és IT szakértők az eddigieknél is hangsúlyosabb szerephez jutnak a gazdaság, az ipar fejlesztésében - derül ki az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) és a vezető európai munkaerő-közvetítő vállalat, a Tech People legutóbbi, Magyarország 75 legmeghatározóbb, száz főnél több műszaki szakembert foglalkoztató gyártó- és termelővállalatának felsővezetői körében végzett, személyes megkérdezésen alapuló kutatásából.
2021. 09. 21. 09:30
Megosztás:

Erősödött a forint

Felfelé korrigálta kedd reggelre az előző napi gyengülését a forint a nemzetközi devizakereskedelemben.
2021. 09. 21. 09:00
Megosztás:

Pozitív kezdés várható az európai tőzsdéken

Indexemelkedésre lehet számítani kedden az európai tőzsdéken az előző napi nagy gyengülés korrekciójaként, ami több havi mélypontra küldte vissza a főbb indexeket.
2021. 09. 21. 08:30
Megosztás:

Zöld autókra cseréli gépjárműflottáját Vodafone

Környezetvédelmi stratégiájának részeként tovább csökkenti karbonlábnyomát a Vodafone Magyarország, a vállalat teljes, több mint 400 autóból álló gépjárműflottáját környezettudatos modellekre cseréli, melynek első lépéseként 106 darab plug-in hibrid Skoda Octáviát lízingelnek a Porsche Hungariától - közölte a távközlési vállalat az MTI-vel.
2021. 09. 21. 07:30
Megosztás:

EU-s támogatásból segítené a román kormány a magyar gyerekek román nyelvtanulását

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) kezdeményezésére európai uniós alapokból segítené a román kormány a nemzetiségi, ezen belül a magyar gyerekek román nyelvtanulását, amely célra egy 10 millió euró összértékű projektet hirdettek meg - közölte hétfőn a romániai magyar érdekvédelmi szervezet.
2021. 09. 21. 07:00
Megosztás:

Már hetven fölött az elismert öntözési közösségek száma

Már hetven fölé nőtt a 2020 júniusa óta elismert öntözési közösségek száma, és legalább hatvanra tehető azoknak a gazdálkodói közösségeknek a száma, amelyek ebben a formában gondolkodnak - mondta Feldman Zsolt államtitkár az Új Élet Mezőgazdasági Kft. öntözéses beruházásának átadásán a Bács-Kiskun megyei Dunapatajon hétfőn.
2021. 09. 21. 06:30
Megosztás:

Nem zárják be a Turów bányát

A lengyel kormány nem zárja be a Turów bányát - reagált hétfőn Piotr Müller kormányszóvivő az Európai Unió Bíróságának aznapi ítéletére, miszerint Varsónak napi 500 ezer euró pénzbüntetést kell fizetnie az Európai Bizottságnak a cseh-lengyel határ menti bányában zajló szénkitermelés folytatódása miatt.
2021. 09. 21. 06:00
Megosztás:

Világszínvonalú vásárváros és konferencia központ épült Budapesten

Kormányzati fejlesztésként világszínvonalú vásárváros és konferencia központ épült Budapesten, a Hungexpo területén - közölte a kiállításszervező cég hétfőn az MTI-vel.
2021. 09. 21. 05:30
Megosztás:

Meghirdették a 31. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt

Meghirdették a 31. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt hétfőn Budapesten.
2021. 09. 21. 05:00
Megosztás:

Szigorú szabályozás mellett lesz Ausztriában téli síszezon

Szigorú szabályozás mellett, de lesz Ausztriában téli síszezon - jelentette be Elisabeth Köstinger turizmusért felelős miniszter a Wolfgang Mückstein egészségügyi miniszterrel tartott közös sajtótájékoztatóján hétfőn Bécsben.
2021. 09. 21. 04:30
Megosztás:

Londoni elemzők: egy emelés még biztosra vehető az MNB részéről

Londoni pénzügyi elemzők szerint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelenlegi monetáris szigorítási ciklusán belül egy kamatemelés még bizonyosra vehető, és lehetséges az is, hogy a monetáris tanács a mennyiségi enyhítésre szóló számszerű útmutatás helyett áttér a rugalmas eszközvásárlási cél alkalmazására.
2021. 09. 21. 04:01
Megosztás:

4IG elemzés

A 4IG is visszaadott erejéből a hétfői kezdés alatt és utolérte őt is a nemzetközi piacok tombolása. Már az ázsiai piacok zárása erős mínuszokat prognosztizált és a mai kereskedést is beárnyékolhatja a tegnapi zuhanás. A 4IG számára ezen a héten a 900 forintos támasz bír perdöntő hatással, itt harcolhatnak meg leginkább az eladók és a vevők egymással. A támasz letörése erős zárásokkal járhat, de egy megtartás esetén még élhet a vevők célja is 1100-ra.
2021. 09. 21. 04:00
Megosztás:

Richter elemzés

Bukott a Richter is, egészen pontosan visszaadta a múlt pénteki emelkedését az árfolyam és ezzel a 100-as mozgóátlagig szúrt le a jegyzés. A mai napon így nem nagy meglepetésre a 8400 forintos szint tesztelése lehet a cél a medvék számára. Nem érkeztek jó hírek sem az ázsiai börzékről, sem pedig a tengerentúlról, sőt az amerikai indexek hétfőn megállás nélkül estek, ami a mai kezdésre nagy hatással lehet. A Richter szemszögéből a 100-as mozgóátlagon állhat a mai nap, ha bukik a szint, akkor az eladók kerülnek ismét fölénybe.
2021. 09. 21. 04:00
Megosztás:

MOL elemzés

Egyre jobban aggódnak a befektetők, a grafikonokból ezt lehet kivenni. Ráadásul már nem csak a meredek inflációs jelentések miatt, hanem Amerika adósságplafonja és a Fed esetleges szigorítása mellett a nagy Evergrande bedőlése is becsukta a longokat tegnap. A MOL árfolyama sem volt kivétel, a tegnapi vihar őt is megtépázta, 2.38 százalékot csúszott le a jegyzés, ezzel megcsípve a 100 napos mozgóátlagot, amely korábban már kétszer mentette meg a kurzust egy nagyobb bukástól. A napokban újra tesztelhetik a medvék az indikátort és egy letörés újabb eladásokat hozhat.
2021. 09. 21. 04:00
Megosztás:

OTP elemzés

Igazi pánik hangulat alakult ki a hétfői kereskedés során és a kínai piacok meredek esése után nem csak Európa, hanem Amerika is megremegett. Komoly veszélytől tartanak az Evergrande kínai ingatlanfejlesztő csődjével kapcsolatosan, valamint USA adósságplafonja is újra emelésre szorul. Nincs könnyű helyzetben a részvénypiac, az elmúlt 10 napból igazából 8 napot esett az S&P500 index, amelyhez utoljára tavaly októberben volt hasonló. A magyar börze és szakadt tegnap és az OTP is kivette ebből a részét, a maga 3.2 százalékos ereszkedésével. A bankpapír így már a 18 000-es támasztól el is búcsúzott, de az csak ma derül ki mennyire tartósan. Amennyiben az 50-es mozgóátlag és a 17 000-es kerek szint sem tartóztatja fel az eladókat, úgy komoly eséssel folytatódhat a hét.
2021. 09. 21. 04:00
Megosztás:

Új elnököt választottak a Magyar Vöröskereszt élére

Új tisztségviselőket választottak a Magyar Vöröskereszt vezetőségébe a segélyszervezet múlt hétvégén tartott kongresszusán, az új elnök Fodor Antalné lett.
2021. 09. 21. 03:00
Megosztás:

Sikeres nyarat zártak a Danubius Hotels szállodái

Kiemelten sikeres nyarat zártak teltház közeli foglaltsággal a Danubius Hotels vidéki wellness szállodái, ami megfelelt az előzetes várakozásoknak - közölte a szállodalánc az MTI-vel hétfőn.
2021. 09. 21. 02:30
Megosztás:

A magyarok megszokták az erős ügyfél-hitelesítést az elektronikus fizetéskor

A magyarok többsége megszokta az erős ügyfél-hitelesítést, a felnőtt, bankkártyával rendelkező lakosság 96 százaléka pedig vásárolt már online - ez derült ki az OTP Mobil és a Visa reprezentatív kutatásából, amelynek megállapításairól hétfőn közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2021. 09. 21. 02:00
Megosztás:

Sorra adnak ki profitfigyelmeztetést amerikai iparvállalatok

Riasztóan sok amerikai vállalat figyelmeztetett arra, hogy elmaradhat nyeresége a várakozásoktól a harmadik negyedévben, ami a tőzsdei árfolyamok csökkenését eredményezheti.
2021. 09. 21. 01:00
Megosztás:

Elkészült a Cordia prémium kategóriás ingatlanprojektje Varsóban

Befejeződött a Cordia legújabb varsói lakóépületének építkezése, az első lakók már megkezdték a beköltözést - közölte az ingatlanfejlesztő hétfőn az MTI-vel.
2021. 09. 21. 00:01
Megosztás: