A befektetők az IntelMarkets (INTL) mellett döntenek, a felhasználhatóságot helyezve előtérbe a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) körüli felhajtással szemben

Nem titok, hogy a mémcoinok egyszerre szórakoztatóak és ígéretesek. A narratíva az egyik legfelkapottabb téma, de fő kritikájuk még mindig az, ami egyben erősségük is: könnyedségük és kézzelfogható felhasználási esetek hiánya. Mivel a hasznossági tokenek várhatóan a legnagyobb növekedést mutatják ebben a bikapiacban, a befektetők egyre inkább a mémek mögé tekintenek, és olyan altcoinokat keresnek, amelyek valós alkalmazási lehetőségekkel bírnak.

A befektetők az IntelMarkets (INTL) mellett döntenek, a felhasználhatóságot helyezve előtérbe a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) körüli felhajtással szemben

Ennek megfelelően a kereskedők az IntelMarkets (INTL) mellett teszik le voksukat, amely egy AI-DeFi protokoll, szemben a Dogecoinnal (DOGE) és a Pepevel (PEPE). Ez az újonnan megjelenő kriptovaluta két világméretű trend—az AI és a blokklánc—kereszteződésében helyezkedik el, és célja, hogy átalakítsa a globális kriptokereskedési piacot.

IntelMarkets (INTL): Hasznosság a felhajtás helyett

Az AI-DeFi protokoll IntelMarkets (INTL) több okból is a legjobb új kriptovalutának számít befektetési szempontból. Először is, nem egy vicc, mint a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE). Valós alkalmazási területekkel rendelkezik, és célja, hogy AI segítségével átalakítsa a kriptokereskedési piacot.

Az AI és a DeFi kereskedés kereszteződésében helyet foglaló INTL az első igazi modern kereskedési platformként van számon tartva. AI-alapú okos kereskedési platformját úttörőnek nevezik a szakértők, amely a 36 milliárd dolláros globális kriptokereskedelmi piacot készül átalakítani. További megkülönböztető jellemzője a kettős láncfunkcionalitás—kompatibilis az Ethereum és a Solana blokkláncokkal.

Ugyanilyen fontos tényező a hatalmas növekedési potenciál, amely miatt a befektetők nagy tétet tesznek rá, hiszen az első néhány hétben több mint 490 000 dollárt gyűjtöttek. Egy token mindössze 0,018 dollárba kerül a második ICO szakaszban, és a bennfentesek szerint a bevezetés után akár 100-szoros emelkedésre is számítani lehet. Ez az új DeFi projekt ígéretes lehetőség, amelyről nem érdemes lemaradni.

Dogecoin (DOGE): Az egyik legjobb befektetés?

A Dogecoin (DOGE), az első és vezető mémcoin, az iparág egyik éllovasa. 2013-ban viccként indult, de 2021-ben robbant be, amikor nagy népszerűségre tett szert a kripto közösségben. Ez az elfogadottság a legjobb altcoinok listájára emelte, és ma már a top 10 kriptovaluta között szerepel.

Megjelenése óta egyetlen másik mémcoin sem tudott hasonló sikert elérni, mivel a Dogecoin élvezi az elsők között indulók előnyét. Azonban a felhajtás hiányában gyakran stagnál. Továbbá a piac visszaesései során a Dogecoin ára szenvedi el a legnagyobb csökkenést, mivel nem rendelkezik kézzelfogható alkalmazási területekkel.

Az utóbbi időben kevésbé volt lenyűgöző—még Elon Musk tweetjei sem gyakorolnak már olyan hatást az árfolyamára. Az elmúlt 30 napban 3%-os csökkenést mutatott, jelenleg 0,1 dolláron cserél gazdát. Emellett az aktuális árnál kevés felfelé mutató potenciállal rendelkezik, figyelembe véve a nagy piaci méretét.

Pepe (PEPE): 50%-os visszaesés az ATH-hoz képest

A Pepe (PEPE), amely más megközelítést alkalmaz, mint a népszerű kutyás kriptovaluták, a 2000-es évek internetes mémje, a Pepe the Frog ihlette. 2023-ban debütált, és számos árfolyam felfedezésen ment keresztül, de ugyanilyen lenyűgöző visszaesésekkel is találkozott.

A Pepe ára legutóbb májusban érte el a történelmi csúcsot—négy hónappal ezelőtt—, de azóta már több mint 50%-ot esett vissza. A legutóbbi ármozgások is alulmaradtak: a havi grafikonokon 14%-os visszaesés figyelhető meg.

A szakértők szerint a Pepe coin ára a következő hetekben tovább csökkenhet. A pozitív oldala, hogy ezzel vonzó vásárlási zónába kerül, jobb vásárlási lehetőségeket biztosítva. Ennek ellenére élénk közössége továbbra is az egyik legnagyobb vonzereje; amíg folyamatosan támogatást mutat, a Pepe coin jó vételi lehetőséget kínál.

Pepe és Dogecoin kriptó árfolyam elemzés és prognózis, Intel Markets kriptodeviza vásárlása előértékesítésben

Következtetés

A mémcoinok iránti érdeklődés csökkenése és a Dogecoin (DOGE) és Pepe (PEPE) árfolyamának hanyatlása közepette a befektetők az IntelMarkets (INTL) felé fordultak. Ez az új ICO az AI és a DeFi metszéspontjában helyezkedik el, és hatalmas elfogadottságra és növekedésre számít—a befektetők számára kihagyhatatlan lehetőség.

Vásárolj előértékesítésben

Weboldal

Telegram

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Áttöri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők felfedik a 4. negyedéves profit-tippjeiket – Ne maradj le!

Most, hogy gyorsan közeledik az év negyedik negyedéve, a befektetők a legjobb kriptovalutát keresik, amit 2024-ben érdemes megvásárolni. A Bitcoin (BTC) nemrég átlépte a 60 000 dolláros határt, ami felveti a kérdést, vajon elérheti-e a 70 000 dollárt. Ezzel egyidőben a másik nagy kriptovaluta, az Ethereum, egy új frissítést fog bevezetni.
2024. 09. 25. 10:30
Megosztás:

Miért váltanak át az Ethereum tulajdonosok Binance Coinra (BNB) és Cutoshira (CUTO)

A korai Ethereum-befektetők hatalmas nyereséget értek el, amikor a kriptovaluta 2021 májusában elérte a 4 362 dolláros csúcsot. Azonban sokan elkezdtek átpártolni a Binance Coinhoz (BNB) és a Cutoshihoz (CUTO), mivel egyre kiélezettebbé válik a verseny az 1. rétegű blokkláncok között.
2024. 09. 25. 10:00
Megosztás:

A kedvezőtlen Ifo-index ellenére tovább emelkedtek a nyugat-európai tőzsdeindexek

Kedden jó hangulatban folytatódott a kereskedés a nyugat-európai tőzsdéken, a Stoxx600 0,7%-os pluszban zárt, a DAX 0,8, a CAC40 pedig közel 1,3%-os nyereséget könyvelhetett el, míg a FTSE pénteki záróértéke közelében maradt.
2024. 09. 25. 09:30
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Az ázsiai részvénypiacokon továbbra is jó a hangulat a kínai gazdaság-élénkítő lépések hétfői bejelentését követően, a Shanghai Composite 0,1, a CSI300 0,3%-os pluszt jelez, a Hang Seng 1,2%-os pluszban áll a szerda reggeli zárás előtt.
2024. 09. 25. 09:00
Megosztás:

Az árvíz elviszi az ingatlanárakat is?

Lezárt utak, áramszolgáltatás nélkül maradt települések, a nappaliba is benéző Duna - a 2024-es árvíz elmaradt a 2013-as áradástól, de hetekre megváltoztatta a folyó mentén élők mindennapjait. Hat-e mindez a települések ingatlanpiacára? Hogyan lehet egyáltalán eladni egy ártéri házat? Hálózatunk folyóparti ingatlanokban jártas irodáit kérdeztük.
2024. 09. 25. 08:30
Megosztás:

Megjelentek az erdei csótányok, mi a teendő?

Veszélytelenek, betegséget nem terjesztenek a nagyvárosok kertjeiben is megjelent erdei csótányok - közölte a HUN-REN Központ hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 25. 07:30
Megosztás:

Legjobb 2024-es altcoin: A DTX Exchange vezeti az ázsiai kriptoelfogadást a RENDER és Toncoin bálnák támogatásával

A Toncoin (TON) továbbra is emelkedik, annak ellenére, hogy a Telegram környezet jelenlegi állapota nem ideális. A coin értéke nemrégiben nőtt a TON ökoszisztémát érintő szabályozási korlátozások miatt. Emellett a RENDER az elmúlt héten figyelemre méltó, 26%-os növekedést mutatott. Ez egyértelműen azt jelzi, hogy a piac lendülete jelentősen megváltozott.
2024. 09. 25. 07:00
Megosztás:

A digitalizáció kifehérítheti a kkv-szektort

A digitalizáció kifehéríti a kkv-szektort: a szürke-fekete bevételek korábban 20 százalék körül vélt aránya mára a 10 százalékhoz közelít, amiben az elektronikus számlázásnak komoly szerepe lehetett - derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatásból.
2024. 09. 25. 06:30
Megosztás:

Új Railjet vonatok közlekedhetnek Bécs felé

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV és a MÁV-START az Osztrák Szövetségi Vasúttal (ÖBB) a közlekedési kapcsolatok javításáról kedden a berlini InnoTrans 2024 Nemzetközi közlekedési szakkiállításon. A megállapodás a személy- és áruszállítási szolgáltatások színvonalának emelésére, és a műszaki területeken történő együttműködésre egyaránt kiterjed - közölte a MÁV az MTI-vel kedden.
2024. 09. 25. 06:00
Megosztás:

Többségi tulajdonrészt szerzett a Master Good a NOBU Budapest étteremben

A magyar tulajdonban lévő Master Good cégcsoport stratégiai részesedést szerzett a világszerte több mint 50 étteremmel, és közel 20 hotellel rendelkező NOBU láncban.
2024. 09. 25. 05:30
Megosztás:

Az EU 50 millió euró hitellel segíti az orosz gyártású kijevi metrókocsik cseréjét

Az Európai Beruházási Bank (EIB) 50 millió euró (mintegy 19,5 milliárd forint) értékben írt alá hitelmegállapodási szerződést Kijevvel, a város orosz gyártmányú metrókocsi-állományának lecseréléséről energiahatékony szerelvényekre, illetve új metrókocsik vásárlásának finanszírozásáról.
2024. 09. 25. 04:30
Megosztás:

Az MNB csökkentette idei inflációs és GDP-várakozásait

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) enyhén csökkentette idei inflációs prognózisát: a júniusban várt 3,0-4,5 százalékos sávról 3,5-3,9 százalékra módosította, míg a GDP növekedési előrejelzését 2,0-3,0 százalékról 1,0-1,8 százalékra rontotta legfrissebb, szeptemberi Inflációs jelentésében.
2024. 09. 25. 03:30
Megosztás:

Duplázta részesedését a Commerzbankban az UniCredit

Az UniCredit az eddigi 9 százalékról 21 százalékra növelte részesedését a Commerzbankban, amivel a német bank legnagyobb részvényesévé válik, megelőzve a német államot is, melynek 12 százaléka van.
2024. 09. 25. 03:00
Megosztás:

A nemzetgazdasági miniszter megemelte az Eximbank Zrt. alaptőkéjét

Tizenötmilliárd forinttal megemelte a Magyar Export-Import Bank Zrt. alaptőkéjét a tulajdonosi jogok gyakorlója - közölte a társaság a tőzsde honlapján kedden.
2024. 09. 25. 02:30
Megosztás:

Mikor jár vissza az albérlet kauciója egy lakásbérlésnél? Jogi háttér

Egyre tudatosabbak az emberek az elmúlt évek lakásbérlettel kapcsolatos rémtörténetei után, alaposan utánajárnak a szabályoknak, mielőtt kiadnák a lakásukat vagy kivennének egyet. Azonban még mindig vannak homályos pontok, amelyekkel sokan nincsenek tisztában – derül ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) online felméréséből.
2024. 09. 25. 02:00
Megosztás:

Jó hírek jöttek a Richter részvényeseknek

A Richter bejelentette, hogy a Fuji Pharma megkapta Japánban az Alyssa nevű, Drospirenont és Estetrolt tartalmazó, a diszmenorrea (görcsös, fájdalmas menstruáció) kezelésére szolgáló készítményére a forgalomba hozatali engedélyt.
2024. 09. 25. 01:30
Megosztás:

Olyan vagyonrobbanás jöhet a leggazdagabbaknál, amit nehéz ésszel felfogni

Iszonyatos pénz ömölhet majd a következő öt évben a privátbanki számlákra, a kezelt vagyon mérete a 2023-as 8575 milliárd forint után 2028-ra meghaladhatja majd a 20.000 milliárdot - ám az elitklubok ügyfélszáma eközben nem változik – hangzott el a privátbanki és vagyonkezelési szakma legnagyobb rendezvényének nyitóelőadásában.
2024. 09. 25. 01:00
Megosztás:

Az elemző szerint a Pepe és a Pepe Unchained árfolyama is pumpálhat

Egy népszerű elemző most a Pepe-t (PEPE) vette górcső alá, és azt gondolja, hogy a token a következő bikafutam során pumpálhat.
2024. 09. 25. 00:01
Megosztás:

A CYBRO több mint 2,5 millió dollárt vonzott be Solana és Kaspa befektetőktől; Vajon ez lesz 2024 leggyorsabban növekvő kripto előértékesítése?

A CYBRO nemrég több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött Solana és Kaspa befektetőktől. Ez a jelentős befektetés arra utal, hogy a CYBRO gyorsan a 2024-es év egyik leggyorsabban növekvő kripto előértékesítésévé válhat. Ez a cikk bemutatja, miért áramlik a pénz a CYBRO-ba, és feltárja, mely kriptovaluták előtt áll lenyűgöző növekedés.
2024. 09. 24. 23:00
Megosztás:

AAVE 30%-os emelkedésben: Túlvett a kripto? MTAUR — Új figyelendő választás

A kriptovaluta piac pezseg, és az AAVE (AAVE) sok figyelmet kap. Mindössze egy hét alatt az AAVE ára több mint 30%-kal ugrott meg. Ez felkelti mind az új, mind a tapasztalt tulajdonosok érdeklődését. De vajon túlvetté vált az AAVE? És mi történhet ezután?
2024. 09. 24. 22:20
Megosztás: