Mémcoin káosz! A DOGE bálnák eladják tartalékaikat az IntelMarkets (INTL) hasznossági tokenért, miközben a SHIB emelkedik

A mémcoin világában káosz uralkodik! A Dogecoin (DOGE) bálnák új versenyzőre, az IntelMarkets (INTL) tokenre cserélik tartalékaikat.

Mémcoin káosz! A DOGE bálnák eladják tartalékaikat az IntelMarkets (INTL) hasznossági tokenért, miközben a SHIB emelkedik

Eközben a SHIB árfolyama szárnyal a Tron partnerségről szóló pletykák nyomán, miközben az INTL egyedülálló lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy profitáljanak a legújabb kriptopiaci trendekből.

Az AI-alapú kereskedési platformoktól kezdve az óriási előértékesítési nyereségekig az INTL vonzó alternatívát nyújt azok számára, akik diverzifikálni szeretnék portfóliójukat, és jelentős jutalmakat kívánnak elérni.

Nézzük meg részletesebben ezeket a felmerülő trendeket a memecoin világában.

SHIB árfolyam-emelkedés: Lehet, hogy a Tron partnerség az ok?

Hónapok óta tartó "vérontás" után a Shiba Inu (SHIB) árfolyama több mint 5%-kal emelkedett az elmúlt héten, elérve a 0,00001417 dollárt, a piac FED kamatcsökkentésre adott pozitív reakciója nyomán. A meme coin szinte minden mutatója, például a SHIB kereskedési volumene és piaci kapitalizációja, jelentősen növekedett a legalsó szintekről.

Kusama csütörtökön egy X posztot tett közzé a "#mood #Token2049" hashtagekkel, ami arra utalt, hogy jelen volt a szingapúri rendezvényen. Egy maszkot és kapucnit viselő alak ült mellette, közel a térdéhez. A rejtélyes Shiba Inu vezető egy műanyag azonosítót viselt, amelyen a Tron blokklánc logója és a „Tron DAO” felirat szerepelt. Ez arra utalt, hogy a Shiba Inu készülhet egy esetleges partnerségre a Tron blokklánccal. Az esemény egyik szponzora, Justin Sun, a Tron blokklánc alkotója, szintén jelen volt a Token2049-en.

A Shiba Inu (SHIB) közösség már elkezdte elemezni Kusama posztját, és a pozitív hangulat hatással volt a SHIB árfolyamára. Az aktív hálózati tranzakciók száma is növekedett. Egyetlen nap alatt a tranzakciók száma 70%-kal nőtt, 4537-ről 7715-re. Ugyanezen időszak alatt a Shibarium hálózatot használó aktív fiókok száma 157,14%-kal, 42-ről 108-ra emelkedett.

IntelMarkets (INTL): Az Ön 'All in One' kereskedési platformja

Az IntelMarkets (INTL) egy AI-alapú intelligens kereskedési platformot kínál kiskereskedelmi kereskedők számára, tele olyan innovatív funkciókkal, amelyekhez a kiskereskedelmi kereskedők eddig nem férhettek hozzá.

Ez a fejlett platform egy kettős láncú modellt használ, amely egyszerre két blokkláncon, az Ethereumon és a Solanán működik. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összehasonlítsák a tranzakciós sebesség és díjak előnyeit, és a számukra legkedvezőbb láncon hajtsák végre a kereskedéseiket, hogy a lehető legtöbb hasznot érjék el.

Az IntelMarkets (INTL) felhasználói emellett utánozhatják a professzionális kereskedők tranzakcióit, akik különösen a gyengébb piacokon 10-20-szoros hozamot értek el. Ennek eredményeképpen a hobbi kereskedők és azok, akik extra jövedelemként kereskednek, gyorsan másolhatják a sikeres kereskedők stratégiáit és profitálhatnak belőlük.

A felhasználók továbbá egyetlen margin számlán keresztül kezelhetnek több pozíciót különböző eszközökön, köszönhetően az omnichannel kereskedésnek.

Ami a biztonságot illeti, az IntelMarkets (INTL) biztosítja a biztonságot a nyilvános látható vagyonok és kvantum-biztos mechanizmusok révén. A közelmúltban elvégeztette okosszerződésének biztonsági auditját, hogy garantálja minden befektető befektetésének védelmét.

Dogecoin árfolyam előrejelzés és IntelMarkets kriptovaluta vásárlása előértékesítésben

Miért hagyják el a Dogecoin bálnák a DOGE-t az INTL miatt?

Jelentések szerint jelentős Dogecoin (DOGE) bálnák eladták tartalékaikat és az IntelMarkets (INTL) hasznossági tokenre váltottak, ami nagy érdeklődést keltett a kriptoközösségben. Ezeknek a nagy játékosoknak a tudatos döntései rengeteg kíváncsiságot és vitát váltottak ki az átállás mögötti okokkal kapcsolatban.

Számos tényező befolyásolhatja ezt a mintát. Ezeket a bálnákat nagy valószínűséggel vonzotta az IntelMarkets korszerű, AI-alapú kereskedési platformja, amely ígéretet tesz arra, hogy alapjaiban változtatja meg a kriptokereskedelmi iparágat. A platform számos előnyt kínál a hagyományos kereskedési technikákkal szemben, többek között rendkívül pontos kereskedési jelzéseket, valamint önálló tanulásra képes botokat.

Emellett az is lehetséges, hogy ezek a Dogecoin (DOGE) bálnák az INTL kiemelkedő előértékesítési teljesítményére figyeltek fel.

Az, hogy ezek a bálnák DOGE-ról INTL-re váltottak, a kriptotérben egy szélesebb trendre utalhat. Ahogy a befektetők egyre kreatívabb és izgalmasabb projektek után kutatnak, a jövőben még több bálna dönthet hasonló stratégiai lépések mellett.

11-szeres megtérülés vár: Csatlakozzon az INTL előértékesítéshez

Az IntelMarkets (INTL) natív tokenje, az INTL, mindössze 0,018 dolláros áron elérhető, ami az egyik legolcsóbb módja annak, hogy jelentős nyereséget érjen el.

Az előértékesítés nemrég kezdődött, és már a 2. fázisban van. Az induló befektetők már közel 450 000 dollárt gyűjtöttek, a növekvő bizalom és kereslet hatására. Emellett Fortune 500 vállalatok befektetői is 500 000 dollárral járultak hozzá, a Szuverén Vagyonalap támogatásával.

Az előrejelzések szerint a bevezetésig való részvétel önmagában becsült 11-szeres megtérülést biztosít. Eközben 75-szörös növekedés várható a Tier-1 tőzsdéken való listázását követően, így ez egy új DeFi kezdeményezés, amelyre érdemes figyelni.

Tudjon meg többet az IntelMarketsről:

Előértékesítés:

https://intelmarketspresale.com/

Vásárlás: https://buy.intelmarketspresale.com/

Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial

Twitter: https://x.com/intel_markets

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az őszi hónapokban a legnagyobb a vadakkal ütközés veszélye

Az elmúlt hetekben ismét megnőtt a vadbalesetekről szóló hírek száma, ami összefügésben áll az állatok párzási időszakban megváltozó viselkedésével - figyelmeztetett hétfői közleményében a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).
2024. 09. 23. 11:00
Megosztás:

Ennyi volt júliusban az átlagos bruttó kereset

2024 júliusában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 636 700, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 438 400 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,9, a nettó átlagkereset 13,7, a reálkereset pedig 9,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért 4,1 százalékos növekedése mellett - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 09. 23. 10:30
Megosztás:

Mérővonat teszteli a Budapest-Belgrád vasútvonal új szakaszát Szerbiában

Megkezdődött hétfőn a Szabadka és Újvidék közötti gyorsvasút tesztelése, a Budapest-Belgrád vasútvonal teljes szakaszán ugyanis a tervek szerint november 25-én indul meg a forgalom.
2024. 09. 23. 10:00
Megosztás:

A hét eleji mélypontok után péntekig emelkedtek a nemzetközi és hazai kötvényhozamok

A múlt hetén mindenki a Fed kamatdöntésére várt, ahol a döntéshozók végül a nagyobb, 50 bázispontos vágással indították el a kamatcsökkentés ciklust.
2024. 09. 23. 09:30
Megosztás:

Vegyesen zártak a tengerentúli piacok, bár a Dow új csúcsra jutott

Vegyesen zártak az amerikai részvénypiacok pénteken, mivel a befektetők óvatosabbá váltak a csütörtöki, a Fed kamatvágás által generált gyors emelkedést követően. Ugyanakkor a Dow minimális, 0,1%-os plusszal is rekordot tudott dönteni.
2024. 09. 23. 09:00
Megosztás:

A csütörtöki rally után kedvezőtlen vállalati hírek nyomán estek a nyugat-európai piacok

Estek a nyugat-európai részvénypiacok pénteken, a megelőző nap Fed-kamatvágást követő rallyja után, miközben a vállalati hírek sem voltak kedvezőek.
2024. 09. 23. 08:30
Megosztás:

Az FBI intézkedett a baltimore-i hídomlást okozó konténerszállítót üzemeltető cég egy másik hajóján is

A szövetségi hatóságok emberei jelentek meg a baltimore-i hídomlást okozó konténerszállítót, a Dalit üzemeltető hajózási társaság egy másik járművén szombaton - erősítette meg a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).
2024. 09. 23. 08:00
Megosztás:

Októberben lesz a Kürtőskalács Fesztivál

A kürtőskalács litván testvére is bemutatkozik az idei Kürtőskalács Fesztiválon október 11. és 13. között a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
2024. 09. 23. 07:00
Megosztás:

Idén a török kulturális örökség köré épül a PONT Fesztivál programja

Idén a török kulturális örökséget mutatja be a PONT fesztivál, amely október 12-én, a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében várja az érdeklődőket koncerttel, kézműves és kulturális programokkal egyaránt.
2024. 09. 23. 06:00
Megosztás:

Véget ért Horvátország egyik legnehezebb tűzvédelmi szezonja

Véget ért Horvátország egyik legnehezebb tűzvédelmi szezonja, amelyben közel 15 ezer hektár terület égett le, és 40 százalékkal több volt a tűzeset, mint 2023-ban - írta a Vecernji List című horvát napilap vasárnap a tűzoltókat idézve.
2024. 09. 23. 05:00
Megosztás:

Árvíz: Még mindig komoly a helyzet

Habár a Szigetközben és a Dunakanyarban megkezdődött az apadás, de még mindig komoly az árvízi helyzet az országban - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatornán vasárnap.
2024. 09. 23. 04:00
Megosztás:

Kutatók éjszakája - A Richter Gyógyszergyár is megnyitja kapuit

Először nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Kutatók éjszakáján a Richter Gyógszergyár, ahol pénteken 70 szakember várja előadásokkal, laborbemutatókkal és kerekasztal-beszélgetésekkel az érdeklődőket.
2024. 09. 23. 03:00
Megosztás:

Pénzügyi szerencse vár 4 csillagjegyre is a következő héten! Mutatjuk a jeleket, erre figyelj!

Izgalmas hét előtt állsz: váratlan nyeremények, régi tartozások visszatérítése és meglepő pénzügyi lehetőségek várnak rád a csillagok üzenetei szerint! Olvasd el a részletes pénzügyi horoszkópot, és tudd meg, melyik nap próbáld ki a szerencsédet a lottón, kaparós sorsjegyen vagy más játékban! Ne hagyd ki a szerencseszámaidat sem – hiszen ki tudja, mikor mosolyog rád Fortuna!
2024. 09. 23. 02:00
Megosztás:

Itt a bejelentés: összeomlott a magyar nyugdíjrendszer!

Megroppant a hazai nyugdíjrendszer: a szegény még szegényebb, a gazdag még gazdagabb lesz - figyelmeztet honlapján Dr. Farkas András nyugdíjszakértő.
2024. 09. 23. 01:00
Megosztás:

A befektetők most a Hamster Kombatot és a Crypto All-Stars-t veszik

A kriptovaluta piac az innovációról és a forradalmi újításokról szól. A projektek igyekeznek kitűnni a tömegből, amihez különböző mechanikákat használnak.
2024. 09. 23. 00:01
Megosztás:

3 kriptovaluta, amelyekbe érdemes befektetni november és március között, a legbullishabb időszakban: Cardano (ADA), Shiba Inu (SHIB) és Cybro

A következő néhány hónap lehet a legjobb időszak arra, hogy beszálljunk a feltörekvő digitális valutákba. November és március között bizonyos altcoinok lenyűgöző növekedés előtt állnak. Fedezd fel, melyik három érme, köztük a Cardano, Shiba Inu és Cybro, várhatóan szárnyal ebben a bullish időszakban. Merülj el, hogy többet megtudj ezekről az ígéretes befektetési lehetőségekről.
2024. 09. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 09. 22. 22:00
Megosztás:

A kriptovaluta piac viiszarendeződés lehetőségei: 4 altcoin, amit érdemes felvásárolni a 2024 októberi bikapiac beindulása előtt

Ahogy a kriptovaluták piaca jelentős fellendülésre készül 2024 végén, a szemfüles befektetők figyelmesen követik bizonyos altcoinokat a potenciális nyereség érdekében. Ezek a digitális eszközök lenyűgöző növekedés előtt állnak, és kiváló lehetőségeket kínálnak azoknak, akik gyorsan cselekszenek. A részletekbe merülve ez a cikk feltárja, mely érmék vezetik majd a következő hullámot.
2024. 09. 22. 21:00
Megosztás:

Hogyan csinálj 1000 dollárból 1 milliót ezekkel a magas növekedésű kriptovalutákkal 2025-re

Képzeld el, hogy egy szerény, 1000 dolláros befektetést 2025-re elképesztő 1 millió dollárrá alakítasz. Ez az álom megvalósulhat a megfelelő, nagy növekedési potenciállal rendelkező kriptovalutákkal. A cikk feltárja, mely digitális érmék rendelkeznek robbanásszerű növekedési lehetőségekkel. Készülj fel, hogy felfedezd a következő nagy szereplőket a kripto világában.
2024. 09. 22. 19:00
Megosztás:

Változékony időjárás várható a jövő héten

Hétfőn még túlnyomóan napos idő lesz, de keddtől többfelé várható eső, majd csökken a csapadék esélye és visszatér a több-kevesebb napsütés, de a hét végén ismét lehűlés érkezik csapadékkal és széllel - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 09. 22. 18:00
Megosztás: