A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

A Bitcoin árfolyam a történelmi csúcs körül mozog, a digitális arany a múlt hét elején egészen 70 000 dollárig szökött, a piac pedig kíváncsian figyeli, meddig megy még fel a BTC ára.

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

A növekedésből az innovatív learn-to-earn platform, a 99Bitcoins (99BTC) is profitálhat.

A csúcs előtt azonban van még egy akadály, amivel az eszköznek szembe kell néznie.

BTC árfolyam elemzés

A napi grafikonon azt látjuk, hogy a Bitcoin a 60 000 dolláros támasz elérése óta folyamatosan emelkedik. Nemrég tesztelte és elutasította a leszálló ág felső határát. Az árfolyamot jelenleg a 69 000 dolláros szint támogatja.

Amennyiben a támasz kitart, a BTC ismét célba veheti a zóna felső határát, később pedig potenciálisan a 75 000 dolláros ellenállás felé is nézhet. Jelenleg az érme azonban meglehetősen bizonytalan, amit néhány süllyedés jól mutat.

Bitcoin Tether US árfolyam grafikon

Az elmúlt 24 órában a Bitcoin árfolyam em produkált lényegi változást, enyhe csökkenésben van. Ahogy az RSI az 50%-os küszöb fölé emelkedik, a momentum ismét a vásárlóknak kedvez. Éppen ezért, ha a 69 000 dolláros támasz kitart, akkor csak idő kérdése, hogy az ár tovább törjön felfelé, és új, 75 000 dolláros rekordot döntsön.

Realizált nyereség/veszteség arány

Miközben a BTC árfolyama két hónapos konszolidáció és korrekció után újra emelkedik, a bizonyítékok arra utalnak, hogy a piaci szereplők jó része kilépett a piacról, az érméket pedig új befektetők vették meg.

A diagramon a BTC-t rövid távon tartó befektetők SOPR mérőszámát látjuk, amellyel a realizált nyereség/veszteség arányát mérik. Az egynél nagyobb értékek összesített nyereséget, az egynél kisebb számok pedig veszteséget mutatnak.

Ahogy az a diagramon is jól látszik, a SOPR mutató a legutóbbi korrekció keretében ugrásszerűen nőtt, és egyre esett vissza. Ez azt mutatja, hogy sok rövid távú befektető realizálta a nyereségét, adta el érméit az újoncoknak, és lépett ki a piacról.

Ahogy a mutató erősödik, a rövid távú tulajdonosok újra nyereségre tesznek szert, ahogy az árfolyam emelkedik. Amíg pedig van elég kereslet, tovább emelkedhet az ár.

bitcoin rövid távú befektetők grafikon

Az érme, ami profitálhat a Bitcoin emelkedésből

Ahogy azt a bevezetőben már említettük, van egy érme, ami forradalmasítja a kripto oktatási szektort.

A 99Bitcoins már a Bitcoin 2013-as hajnala óta egyszerűbbé teszi a kriptovaluták működésének megértését, és magyarázza a blokkláncban használatos fogalmakat egyszerűen, közérthetően.

Az oldalon található útmutatók, videók és oktatóanyagok minden újoncnak hasznos lehet, aki számára még ismeretlenek az olyan fogalmak, mint a pénztárca, a bányászat vagy a token szabvány.

A 99Bitcoins keményen dolgozott azon, hogy érthetőbbé tegye a kripto világot, ezzel pedig nemcsak a kripto rajongók tiszteletét vívta ki, de nevet is szerzett magának.

Úgy látszik azonban, hogy a következő dobásuk minden eddiginél nagyobb lesz. A projekt saját natív kriptovalutát, a 99Bitcoins Tokent vezeti be, és életre kelti az azt felölelő oktatási ökoszisztémát.

99bitcoin

A projekt forradalmi újítása, a learn-to-earn újradefiniálja azt, ahogyan tanulunk. Az a koncepció, hogy a passzív olvasgatás helyett a felhasználók aktív részt vállalhatnak a tanulásban, és különféle kvízeket, tanfolyamokat és webináriumokat teljesítve 99BTC tokeneket kapnak.

Ez a módszer meglehetősen újszerű megközelítést alkalmaz, amely remek megoldást kínál a felhasználók ösztönzésére.

Lánc váltás és BTC airdrop

A 99BTC fejlesztőinek nagy ambíciói vannak – átvinnék a 99BTC-t az ETH láncról a BRC-20-ra, az új Bitcoin szabványra.

Amennyiben tervük sikerül, a 99Bitcoins az egyik legfelkapottabb fejlesztés lehet a kripto térben: közvetlenül a Bitcoin láncon tárolhatja az adatokat.

Tovább nőtt a hype a 99BTC körül, amikor a projekt arról számolt be, hogy hatalmas, 99 999 dolláros BTC airdropot tart.

A fejlesztők 99 korai befektető között osztják ki a jutalmakat, akik fejenként 1 000 dollárt kapnak a nyereményalapból.

99 bitcoins kripto token ico

A részvételhez csak annyit kell tenned, hogy követed a 99Bitcoins oldalait a közösségi médiában, regisztrálsz a projekt hivatalos weboldalára, és megosztasz egy tárca címet.

A 99BTC kilátásai

A projekt ennél jobban nem is időzíthette volna az előértékesítést.

Az USA az év elején végre jóváhagyta a spot Bitcoin ETF-ek kereskedését, ami felpörgette az egész piacot. 

Ezután az áprilisi BTC felezést övezte hype, ami szintén felfelé tolta az árfolyamokat. 

Mostanra pedig az Ethereum ETF-ek engedélyezése körüli hírek hajtják a kriptovaluták iránti keresletet.

Amennyiben ezek az ETF-ek elfogadásra kerülnek, az hasonló felfutást eredményezhet, mint az év eleji spot BTC ETF-ek jóváhagyása.

Jó eséllyel tőke áramlik be a piacra, ami a nagy növekedési potenciállal kecsegtető ERC-20 és BRC-20 tokenekben talál otthonra.

99 bitcoins learn to earn

A 99BTC ráadásul letéti protokollt is tartalmaz, így ideális a passzív befeketéseket keresők számára is.

A letétek éves hozama jelenleg 1101%, amit a tulajdonosok ki is használnak, és már elképesztő, egymilliárd darab 99BTC érmét helyeztek letétbe.

Jól látszik, hogy a 99Bitcoins Token egy sor katalizátorral van ellátva, és az idei év egyik legnagyobb kriptovaluta előértékesítése.

Mivel az előértékesítés végéig még hátra van néhány szakasz, a leendő befektetők még nyomott áron csatlakozhatnak ehhez az innovatív projekthez.

Látogasd meg a 99Bitcoins Token előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Innováció a blokkláncban

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A hamisított sporfelszerelések éves szinten komoly veszteségeket okoznak a gyártóknak az EU-ban

Az EU-ban a hamisított sportfelszerelések miatt a gyártók évente 850 millió euró veszteséggel néznek szembe, ami az elmaradt értékesítések 11 százalékának felel meg - ez derül ki az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatala (EUIPO) legfrissebb felméréséből.
2024. 06. 12. 21:00
Megosztás:

Újszerű megoldásokat keresnek az agrárium kihívásaira

Fiatal fejlesztők, startupok, valamint kutatók megoldási javaslatait keresik a mezőgazdaság és az élelmiszeripar kihívásaira a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) TechLab agrár startup programja keretében, a programba bevont piaci szereplők garantálják, hogy a gazdálkodókat érdemben érintő szolgáltatásokat és termékeket dolgozzanak ki - tájékoztatta a kamara szerdán az MTI-t.
2024. 06. 12. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 12. 20:00
Megosztás:

Erősödéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 06. 12. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 455,8 pontos, 0,65 százalékos emelkedéssel 70 237,82 ponton zárt szerdán.
2024. 06. 12. 19:00
Megosztás:

Hárommilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Közel három és fél hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a szerencsevadászok ezen a héten már 3,03 milliárd forintért szállhatnak versenybe. A 3 milliárdos határ átlépése elég ritka, az Ötöslottó elmúlt 67 éves játéktörténelmében ez csupán a 14. alkalom.
2024. 06. 12. 18:00
Megosztás:

A Richter eszközöket vásárol a Mithra Pharmaceuticalstól

A Richter sikeresen lezárta a tárgyalásokat, és megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA („Mithra”) és leányvállalata, a Mithra Recherche et Développement SA („Mithra R&D”) belgiumi eszközeinek megvásárlásáról.
2024. 06. 12. 17:30
Megosztás:

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás: