A Cream a csúcsra száll, ahogy a Bitmart bejelenti a KANG listázását; a Ripple és az Arbitrum a kriptobumm során emelkedésre készül

A mémcoinok számának növekedése közepette a KangaMoon kiemelkedik a SocialFi komponensével és áttörő innovációival. Eközben a Cream értéke szolidan növekszik a pozitív árfolyam előrejelzéseinek köszönhetően, míg a Ripple és az Arbitrum kereskedési volumene is növekszik, ami a kripto fellendülés felé mutat. Mindemellett a BitMart bejelentette, hogy a KANG hamarosan listázásra kerül, és a szakértők a token árának ugrásszerű emelkedését jósolják a listázás után. Nézzük meg ezeket a friss kripto-híreket közelebbről is.

A Cream a csúcsra száll, ahogy a Bitmart bejelenti a KANG listázását; a Ripple és az Arbitrum a kriptobumm során emelkedésre készül

Cream árfolyam-előrejelzés

Egy friss árfolyam-becslés szerint a Cream ára 2024. június 15-re 7,16%-kal csökkenhet. Érdekes megjegyezni, hogy a Cream árfolyam-ingadozása az elmúlt 30 napban 17,15% volt. Az előrejelzés alapján nem javasolt jelenleg Cream-et vásárolni, mivel az árfolyam tovább csökkenhet alacsonyabb szintekre. A 2025-ös éves mélypont előrejelzése szerint a Cream ára 0,00005839 dollár lehet. Ez a becslés a Cream korábbi ármozgásain és a BTC felezési ciklusain alapul. Várhatóan a Cream ára a következő évben 0,00006299 dollárra emelkedik. Jelenleg a Cream 2025-ös árfolyam-becslése szerint az ár 0,00005839 dollár és 0,00006299 dollár között mozog.

Ripple árfolyamelemzés a SEC per közepette

A Ripple ára nehezen tudta tartani a 0,51 dollár feletti szintet annak ellenére, hogy a kriptopiac jelenlegi növekedését a Bitcoin 66 000 dollár fölé emelkedése váltotta ki. A Bitcoin vezérletével jelentős altcoinok is lendületet kaptak. Az elemzők szerint, ha a Bitcoin 70 000 dollár felé mozdul, a Ripple és más altcoinok is jó növekedést érhetnek el. Eközben a 24 órás Ripple kereskedési volumen több mint 13%-kal, 1,2 milliárd dollárra nőtt.

A Ripple és az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) közötti folyamatban lévő jogi vita az elmúlt hónapokban döntő jelentőségű volt. A megoldási folyamatban mindkét fél kérte bizonyos dokumentumok zártkörű kezelését. A Ripple jogi csapata kiemelte, hogy a zártkörű kezelés mennyire fontos, különösen ebben a szakaszban. Bár néhány kérdésben még lehetnek nézeteltérések, a SEC részben engedélyezte a Ripple kérését.

Arbitrum kereskedési volumen mérsékelt növekedése az új címek növekedése közepette

Arbitrum ARB kripto token árfolyam elemzés és előrejelzés

Májusban rekordot döntött az Arbitrum (ARB) címek száma, mivel az új felhasználók rohamosan kezdték használni a platform DeFi és NFT kínálatát. A legutóbbi növekedés során az Arbitrum gyorsabban tért magához a csúcstevékenység bejelentése miatt. Az Ethereum okosszerződés az L1 és L2 címek közötti üzenetek és tevékenységek gyorsabb és egyértelműbb végrehajtását teszi lehetővé az Arbitrum hálózaton, amely jelenleg az egyik legjobb Layer 2 megoldásnak számít.

Eközben az Arbitrum kereskedési volumene csak mérsékelten nőtt ma, míg az Arbitrum ára az elmúlt 30 napban körülbelül 15%-kal csökkent. Az elmúlt 7 napban körülbelül 6%-kal esett vissza az Arbitrum ára, jelenleg 0,9695 dolláron áll, bár a token tulajdonosai optimisták maradnak.

A KangaMoon (KANG) az egyik legjobb mémérme a befektetésre

A mémérmék őrülete közepette a KangaMoon (KANG) nagyobb nyilvánosságot kapott az előértékesítési teljesítményének köszönhetően. 2024. május végére várhatóan eléri a 8 millió dollárt, mivel már most is több mint 7 millió dollárt gyűjtött. Továbbá jelenleg több mint 32 000 közösségi tag és több mint 6000 KANG tulajdonos van.

A KangaMoon fő célja, hogy az emberek szórakozzanak és keressenek a Play-To-Earn (P2E) játékiparban, amely várhatóan 2028-ra 8856 millió dollárt ér el. A csapat tervei között szerepel egy olyan Play-To-Earn (P2E) játék létrehozása, ahol a játékosok szintet léphetnek karaktereikkel és KANG-ért vásárolhatnak termékeket. Mivel ez a fejlődés valóban hasznos lesz, a KANG nagyobb hasznot húzhat, mint a többi, csupán hype-ra építő mémérme 99%-a.

Ami a KangaMoon-t megkülönbözteti más projektektől, az a SocialFi komponense. Másképp fogalmazva, a KangaMoon ingyenes KANG-ot ad a bevezetés előtt, a felhasználók közösségi média platformjain, például az X-en és a Telegramon való részvételétől függően. Ennek eredményeképpen rengeteg ember özönli el a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit kedvelésekkel és megosztásokkal.

Az előértékesítés bónusz szakaszában minden KANG jelenleg 0,025 dollárt ér - 400%-kal több, mint az eredeti 0,005 dolláros ár. Az elemzők azonban úgy vélik, hogy miután a KANG egy Tier-1 CEX-en, például a BitMarten kerül listázásra, amely már bejelentette a KANG közelgő listázását, akár 100-szorosára is növekedhet. Ez csak a kezdet lehet. A KANG az egyik legjobb mémérme a befektetésre, mivel a kripto-rajongók izgatottak a közelgő hatalmas emelkedési potenciálja miatt.

Felülmúlhatja-e a KangaMoon a Cream-et, a Ripple-t és az Arbitrumot?

Az a tény, hogy a KangaMoon piaci kapitalizációja még mindig viszonylag kicsi, megkönnyíti a token árának felpumpálását. A KANG képes túlszárnyalni a Cream-et, a Ripple-t és az Arbitrumot, annak ellenére, hogy a Ripple kereskedési volumene nő, a Cream bullish előrejelzést kapott, és az Arbitrum új címeinek száma növekszik. Ez lehetséges a KANG szerény piaci méretének köszönhetően, amely ígéretes mémérmévé teszi.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás:

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás: