A Dogecoin vajon eléri az 1 dollárt, vagy érdemesebb inkább Dogeverse-t venni?

A mostani, csökkenő tendencia ellenére egyes szakértők továbbra is optimisták a Dogecoin jövőjét illetően. A kérdés azonban sokakat foglalkoztat: vajon ebben a bikafutásban eléri-e Dogecoin az 1 dollárt?

A Dogecoin vajon eléri az 1 dollárt, vagy érdemesebb inkább Dogeverse-t venni?

A szakértők szerint a Dogecoin és más altcoinok árfolyama hamarosan megemelkedhet, méghozzá a Bitcoin közelmúltbeli feleződése után várható piaci fellendülés eredményeként. De vajon van jobb lehetőség a Dogecoinnál? 

A Dogecoin (DOGE) árfolyamának elemzése

A valamikor mém érmeként induló Dogecoin mára komoly szereplője lett a kriptopiacnak. 

A közelmúltban bekövetkezett 7 százalékos napi, 12 százalékos heti és 34 százalékos havi áresés ellenére sok befektető vételi lehetőségként tekint ezekre a csökkenésekre. A Dogecoin ellenállásba ütközik a 0,14 és 0,16 dollár közötti tartományban, és ezt a küszöböt kell átlépnie ahhoz, hogy potenciális áremelkedésbe kezdjen.

Az ismételt eladások ezen a szinten hozzájárultak a közelmúltbeli csökkenő tendenciához, de ez egyúttal alacsonyabb belépési pontot is kínál a befektetőknek. A technikai elemzés egy háromszög alakzatot mutat a grafikonokon, ami arra utal, hogy hamarosan jelentős ármozgás jöhet.

Ha az árfolyam a háromszög alá törik, akkor 0,12 dollárig eshet, míg egy felfelé irányuló kitörés esetén 0,21 dollárig emelkedhet. A jelenlegi mutatók medvés hangulatot sugallnak, az eladók semleges pozícióban maradnak, a mozgóátlagok pedig eladásra utalnak.

dogecoin árfolyam elemzés és prognózis

Dogecoin (DOGE) árfolyam-előrejelzés

A Dogecoin közösség továbbra is optimista, amit olyan személyiségek támogatása erősít, mint például Elon Musk. Ez a támogatás befolyásolhatja a piaci hangulatot és megelőzheti az áremelkedést. A befektetőknek azonban óvatosnak kell lenniük, és érdemes még várniuk a gyors profitszerzéssel.

Bár a Dogecoinban megvan a potenciál a jelentős, hosszú távú hozamra, esetleg a 2 dolláros vagy annál magasabb árfolyam elérésére, de az addig vezető út továbbra is eléggé bizonytalan. Ha előre tekintünk, akkor a Dogecoin helyzete a kriptopiacon érdekes lehetőségeket rejt magában.

Vezető mém érmeként, amelynek 3,9 millió követője van a közösségi médiában, a Dogecoin valószínűleg továbbra is jelentős szereplő marad. Különösen akkor, ha ezekben az alacsony árfekvésekben több befektetőt vonz, és befolyásos személyiségektől továbbra is kap jóváhagyásokat.

A befektetőknek ébernek kell maradniuk, figyelemmel kísérve a technikai mutatókat és a piaci hangulatot. A Dogecoin lehetősége, hogy ismét elérje vagy meghaladja az 1 dollárt, a szélesebb piaci trendektől, a közösség elkötelezettségétől és a folyamatos támogatástól függ.

Azoknak, akik 2024-ben a legjobb altcoin befektetési lehetőségeket keresik, érdemes az ezzel foglalkozó, összefoglaló leírásokat is tanulmányozniuk, hogy megtalálják a megfelelő eszközt.

A Dogeverse egy új irányt jelent a Dogecoin rajongóinak

Az április elején elindított Dogeverse érme előértékesítése komoly figyelmet kapott, és mindössze három hét alatt több mint 12 millió dollárt gyűjtött össze. Ez a siker rávilágít a benne rejlő potenciálra és az erős közösségi támogatásra.

A Dogeverse azzal az egyedülálló címmel büszkélkedhet, hogy a világ első, láncon átívelő Dogecoin-ja. Egy olyan kriptopénz, amelyet úgy terveztek, hogy több blokkláncon keresztül zökkenőmentesen működjön. Ez az új lehetőség megkönnyíti a tranzakciókat az Ethereumon, a Binance Smart Chain-en, a Polygonon, az Avalanche-on, a Base-en és a Solana-n. Ez utóbbi lánc különösen kedvelt a közelmúltbeli technikai nehézségek ellenére is.

A Dogeverse egyik kiemelkedő jellemzője a fejlett multi-híd technológia, amely lehetővé teszi a könnyed, blokkláncok közötti tranzakciókat. Ezzel a felhasználói élmény sokkal kellemesebb lehet. Emellett dinamikus, sávos lekötést kínál, akár 90 százalékos, igencsak vonzó éves hozammal (APY), ami arra csábítja a befektetőket, hogy folyamatosan növeljék az állományukat.

A Dogeverse erős közösséget épített fel, amit a közel 11 ezer X követő is egyértelműen bizonyít. Ez az erős közösségi támogatás létfontosságú bármely kriptopénz hosszú távú sikeréhez és stabilitásához.

A Dogeverse körüli izgalmat tovább fokozza a kínálat stratégiai elosztása. A bontás 30 milliárd tokent tartalmaz az előértékesítésre szánt allokációra, 20 milliárdot a lekötésekre, 50 milliárdot a projekt alapjaira, további 50 milliárdot pedig a marketingre, illetve 20 milliárdot a likviditásra és 10 milliárdot a tőzsdei kereskedésekhez.

Mivel már csak nagyjából egy nap van hátra a várható áremelkedésig, a potenciális befektetőknek komolyan érdemes megfontolniuk ezt az ígéretes lehetőséget.

Az előértékesítésben való részvétel lehetővé teszi a befektetőknek, hogy alacsonyabb áron vásároljanak, és potenciálisan nagyobb nyereséggel számoljanak, amint a projekt elég versenyképes lesz a kriptopiacon. A Dogeverse lehetséges jövőjének fürkészéséhez a DOGEVERSE token árfolyam-előrejelzéseit is érdemes figyelni.

Megnézem a Dogeverse oldalát

Következtetés

A Dogecoin és a Dogeverse különböző befektetői érdekeket szolgál ki. A Dogecoin a már kialakult közösségével és a hírességek támogatása nyomán kiváltott árfolyam-kiugrások lehetőségével jelentős hozamra ad lehetőséget.

Ezzel szemben a Dogeverse lehetőséget kínál egy olyan projekthez történő, korai bekapcsolódásra, amely jelentős növekedési potenciállal büszkélkedhet, ahogy fejlődik és megerősíti a piaci jelenlétét. Azon befektetőknek, akik portfóliójukat szeretnék bővíteni, vagy egy úttörő projekthez kívánnak csatlakozni már a kezdő lépésektől, a Dogeverse meggyőző választásnak tűnik.

Mivel az előértékesítési fázis a befejezéshez közeledik, és a közösség nagyon izgatott, ez az időszak alkalmas lehet arra, hogy belemerüljünk a Dogeverse által nyújtott lehetőségbe. Végső soron a döntés nem is olyan bonyolult, valaki inkább a Dogecoin potenciális feltámadását használja ki, vagy új területekre merészkedik a Dogeverse segítségével.

Függetlenül attól, hogy milyen utat választunk, a tájékozódás és az alapos kutatás fenntartása, valamint a piaci fejlemények szoros követése létfontosságú a kriptovaluta térben mozgó befektetőknek. A DOGEVERSE token előértékesítésébe a thedogeverse.com oldalon keresztül lehet bekapcsolódni.

Irány a Dogeverse

Ez is érdekelhet:

15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

Dogeverse vásárlás 2024 – Részletes útmutató

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: