A Dogecoin vajon eléri az 1 dollárt, vagy érdemesebb inkább Dogeverse-t venni?

A mostani, csökkenő tendencia ellenére egyes szakértők továbbra is optimisták a Dogecoin jövőjét illetően. A kérdés azonban sokakat foglalkoztat: vajon ebben a bikafutásban eléri-e Dogecoin az 1 dollárt?

A Dogecoin vajon eléri az 1 dollárt, vagy érdemesebb inkább Dogeverse-t venni?

A szakértők szerint a Dogecoin és más altcoinok árfolyama hamarosan megemelkedhet, méghozzá a Bitcoin közelmúltbeli feleződése után várható piaci fellendülés eredményeként. De vajon van jobb lehetőség a Dogecoinnál? 

A Dogecoin (DOGE) árfolyamának elemzése

A valamikor mém érmeként induló Dogecoin mára komoly szereplője lett a kriptopiacnak. 

A közelmúltban bekövetkezett 7 százalékos napi, 12 százalékos heti és 34 százalékos havi áresés ellenére sok befektető vételi lehetőségként tekint ezekre a csökkenésekre. A Dogecoin ellenállásba ütközik a 0,14 és 0,16 dollár közötti tartományban, és ezt a küszöböt kell átlépnie ahhoz, hogy potenciális áremelkedésbe kezdjen.

Az ismételt eladások ezen a szinten hozzájárultak a közelmúltbeli csökkenő tendenciához, de ez egyúttal alacsonyabb belépési pontot is kínál a befektetőknek. A technikai elemzés egy háromszög alakzatot mutat a grafikonokon, ami arra utal, hogy hamarosan jelentős ármozgás jöhet.

Ha az árfolyam a háromszög alá törik, akkor 0,12 dollárig eshet, míg egy felfelé irányuló kitörés esetén 0,21 dollárig emelkedhet. A jelenlegi mutatók medvés hangulatot sugallnak, az eladók semleges pozícióban maradnak, a mozgóátlagok pedig eladásra utalnak.

dogecoin árfolyam elemzés és prognózis

Dogecoin (DOGE) árfolyam-előrejelzés

A Dogecoin közösség továbbra is optimista, amit olyan személyiségek támogatása erősít, mint például Elon Musk. Ez a támogatás befolyásolhatja a piaci hangulatot és megelőzheti az áremelkedést. A befektetőknek azonban óvatosnak kell lenniük, és érdemes még várniuk a gyors profitszerzéssel.

Bár a Dogecoinban megvan a potenciál a jelentős, hosszú távú hozamra, esetleg a 2 dolláros vagy annál magasabb árfolyam elérésére, de az addig vezető út továbbra is eléggé bizonytalan. Ha előre tekintünk, akkor a Dogecoin helyzete a kriptopiacon érdekes lehetőségeket rejt magában.

Vezető mém érmeként, amelynek 3,9 millió követője van a közösségi médiában, a Dogecoin valószínűleg továbbra is jelentős szereplő marad. Különösen akkor, ha ezekben az alacsony árfekvésekben több befektetőt vonz, és befolyásos személyiségektől továbbra is kap jóváhagyásokat.

A befektetőknek ébernek kell maradniuk, figyelemmel kísérve a technikai mutatókat és a piaci hangulatot. A Dogecoin lehetősége, hogy ismét elérje vagy meghaladja az 1 dollárt, a szélesebb piaci trendektől, a közösség elkötelezettségétől és a folyamatos támogatástól függ.

Azoknak, akik 2024-ben a legjobb altcoin befektetési lehetőségeket keresik, érdemes az ezzel foglalkozó, összefoglaló leírásokat is tanulmányozniuk, hogy megtalálják a megfelelő eszközt.

A Dogeverse egy új irányt jelent a Dogecoin rajongóinak

Az április elején elindított Dogeverse érme előértékesítése komoly figyelmet kapott, és mindössze három hét alatt több mint 12 millió dollárt gyűjtött össze. Ez a siker rávilágít a benne rejlő potenciálra és az erős közösségi támogatásra.

A Dogeverse azzal az egyedülálló címmel büszkélkedhet, hogy a világ első, láncon átívelő Dogecoin-ja. Egy olyan kriptopénz, amelyet úgy terveztek, hogy több blokkláncon keresztül zökkenőmentesen működjön. Ez az új lehetőség megkönnyíti a tranzakciókat az Ethereumon, a Binance Smart Chain-en, a Polygonon, az Avalanche-on, a Base-en és a Solana-n. Ez utóbbi lánc különösen kedvelt a közelmúltbeli technikai nehézségek ellenére is.

A Dogeverse egyik kiemelkedő jellemzője a fejlett multi-híd technológia, amely lehetővé teszi a könnyed, blokkláncok közötti tranzakciókat. Ezzel a felhasználói élmény sokkal kellemesebb lehet. Emellett dinamikus, sávos lekötést kínál, akár 90 százalékos, igencsak vonzó éves hozammal (APY), ami arra csábítja a befektetőket, hogy folyamatosan növeljék az állományukat.

A Dogeverse erős közösséget épített fel, amit a közel 11 ezer X követő is egyértelműen bizonyít. Ez az erős közösségi támogatás létfontosságú bármely kriptopénz hosszú távú sikeréhez és stabilitásához.

A Dogeverse körüli izgalmat tovább fokozza a kínálat stratégiai elosztása. A bontás 30 milliárd tokent tartalmaz az előértékesítésre szánt allokációra, 20 milliárdot a lekötésekre, 50 milliárdot a projekt alapjaira, további 50 milliárdot pedig a marketingre, illetve 20 milliárdot a likviditásra és 10 milliárdot a tőzsdei kereskedésekhez.

Mivel már csak nagyjából egy nap van hátra a várható áremelkedésig, a potenciális befektetőknek komolyan érdemes megfontolniuk ezt az ígéretes lehetőséget.

Az előértékesítésben való részvétel lehetővé teszi a befektetőknek, hogy alacsonyabb áron vásároljanak, és potenciálisan nagyobb nyereséggel számoljanak, amint a projekt elég versenyképes lesz a kriptopiacon. A Dogeverse lehetséges jövőjének fürkészéséhez a DOGEVERSE token árfolyam-előrejelzéseit is érdemes figyelni.

Megnézem a Dogeverse oldalát

Következtetés

A Dogecoin és a Dogeverse különböző befektetői érdekeket szolgál ki. A Dogecoin a már kialakult közösségével és a hírességek támogatása nyomán kiváltott árfolyam-kiugrások lehetőségével jelentős hozamra ad lehetőséget.

Ezzel szemben a Dogeverse lehetőséget kínál egy olyan projekthez történő, korai bekapcsolódásra, amely jelentős növekedési potenciállal büszkélkedhet, ahogy fejlődik és megerősíti a piaci jelenlétét. Azon befektetőknek, akik portfóliójukat szeretnék bővíteni, vagy egy úttörő projekthez kívánnak csatlakozni már a kezdő lépésektől, a Dogeverse meggyőző választásnak tűnik.

Mivel az előértékesítési fázis a befejezéshez közeledik, és a közösség nagyon izgatott, ez az időszak alkalmas lehet arra, hogy belemerüljünk a Dogeverse által nyújtott lehetőségbe. Végső soron a döntés nem is olyan bonyolult, valaki inkább a Dogecoin potenciális feltámadását használja ki, vagy új területekre merészkedik a Dogeverse segítségével.

Függetlenül attól, hogy milyen utat választunk, a tájékozódás és az alapos kutatás fenntartása, valamint a piaci fejlemények szoros követése létfontosságú a kriptovaluta térben mozgó befektetőknek. A DOGEVERSE token előértékesítésébe a thedogeverse.com oldalon keresztül lehet bekapcsolódni.

Irány a Dogeverse

Ez is érdekelhet:

15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

Dogeverse vásárlás 2024 – Részletes útmutató

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás:

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben, 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában. Adózás utáni eredménye 1,48 milliárd forint lett, 70 százalékkal csökkent a tavalyi első negyedévhez képest - közölte a vállalat pénteken.
2024. 05. 19. 13:00
Megosztás:

Manikűr otthon? Miért ne?

Szereted, ha a manikűröd mindig csodálatos? Már annyiszor ültél a manikűrösnél, hogy pontosan tudod, mit hogyan kell csinálni? Ráadásul a családtagjaid is folyton gyönyörködnek a körmöd legújabb színeiben? Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld otthon a gél lakkot, akkor a gél lakkot is tartalmazó szetteket neked találták ki. 
2024. 05. 19. 12:00
Megosztás: