15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

A Pepe óriási erővel vágtat a piacon, az elmúlt 24 órában 15 százalékot emelkedett.

15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

Miközben az új mém érme, a Dogeverse is robbanásra készen várakozik, az előértékesítése máris 10 millió dollár fölé ugrott.

A Coinbase listázása felrobbantja a Pepe árfolyamát

A Coinbase intézményi fókuszú ága, a Coinbase International Exchange elindította a határidős Pepe kontraktusok kereskedelmét. Ezzel zöld utat adva az Egyesült Államokon kívüli ügyfeleknek, hogy tőkeáttétellel kereskedjenek az eszközzel. A lépés széleskörű izgalmat váltott ki, és a keddi indulást a piac jól fogadta, a Pepe azóta uralja a mém érmék szektorát.

Jelenleg 0,000007907 dolláron kereskednek vele, ami ma 15 százalékos, ezen a héten 47 százalékos, ebben a hónapban pedig 4,5 százalékos emelkedést jelent. Jelenleg a Pepe 3,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és 1,6 milliárd dolláros 24 órás kereskedési volumennel rendelkezik, ami ma 62 százalékos növekedést jelent.

pepe coin árfolyam grafikon

Piaci tőkeérték alapján a 37. legnagyobb kriptó, de a kereskedési volumen alapján a 9. legnagyobb. Ez jól tükrözi a piac hatalmas érdeklődését.

A Coinbase határidős tőzsdei bevezetése is felcsillantotta a reményt, hogy ezt az eseményt a fő platformon történő, azonnali bevezetés is követheti.

"A Coinbase hozzáadta a PEPE határidős kontraktusokat az intézményi befektetők lehetőségeihez. A spot lesz a következő" - tweetelte nemrég a Plazma, egy jól ismert piaci kommentátor.

Az elemző a Pepe relatív erejéhez is kommentárt fűzött és kiemelte, hogy az árfolyamgrafikonján jól láthatóan éppen kitört, és "új ATH felé emelkedik".

Plazma0x crypto

Más kereskedők is bikásan nyilatkoztak a Pepe-ről. Max Schwartzman, a Because Bitcoin vezérigazgatója kiemelte a legutóbbi árkiugrás jelentőségét:

"Ugyanannyit (ha nem többet) lehet tanulni egy kulcsfontosságú szinten történő elutasításból, mint egy kitörésből. Miután kitört egy több hónapos, újbóli felhalmozódásból, a Pepe az 1,618-as Fibonacci kiterjesztési szintet jelölte meg".

Majd így folytatta: 

"A jó hír itt az, hogy mivel az 1,618 most már hivatalosan is megerősítette, hogy érvényes és játékban van, ez azt jelenti, hogy a 2,618 és a 3,618 is érvényes és játékban marad. Nagyon bikásan látom a helyzetet. Arra számítok, hogy a következő néhány negyedévben a többszörözés is megvalósul."

Az elemző grafikonja alapján a Pepe idén 0,00016 dollárig emelkedhet, ami több mint 1900 százalékos nyereséget jelentene a jelenlegi árfolyamhoz képest.

PEPE árfolyam grafikon és Pepe elemzés

A Pepe azonban nem az egyetlen mém érme, amely várhatóan túl nagy nyereséget hozhat a közelgő emelkedés idején. Egy másik érme, az újonnan előértékesített Dogeverse a nyitó hetekben már több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze.

A következő kripto, ami berobban a Dogeverse token lehet?

A közelmúltbeli piaci visszaesés közepette a Dogeverse rendületlenül nyomult előre, és mostanra az előértékesítésen már át is lépte a 10 millió dolláros határt. A Dogeverse töretlen ereje a jövőbe vetett hitet jelzi, és a felhasználási esetei még inkább erősítik ezt a potenciált.

A projekt a mém érme-innováció új paradigmáját dobta a piacra. Eszerint hat blokkláncon is zökkenőmentesen lehet majd használni az érmét, eljutva így akár olyanokhoz is, akiket a blokkláncok nehéz átjárása tartott eddig vissza a vásárlástól.

Az előértékesítés már él az Ethereumon, a Base-on, a Polygonon, a BSC-n és az Avalanche-on, valamint a token a Solana-n is elindul. Ez kiküszöböli a felhasználók egyik blokkláncról a másikra való áttérésének kockázatát, erősítve a Dogeverse stabilitását és hosszú távú potenciálját.

dogeverse kriptó ICO

További előnye a lekötési mechanizmusa, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy zárolják a tokeneket a passzív jutalmakért. Ez a lehetőség 107 százalékos APY-t kínál, de ez a szám csökkenni fog, ahogy a lekötött állomány növekszik.

Az elemzők túlnyomórészt bikásan állnak hozzá az érméhez. Micheal Wrubel pedig nemrég arról értesítette 311 ezer YouTube-előfizetőjét, hogy az ő részéről "all-in", vagyis „mindent bele”, vagyis kifejezetten támogatja az előértékesítést. Eközben Jacob Bury, a kiemelkedő, de alacsony tőkeértékű érmét az "új 100-szorozó potenciállal rendelkező mém érmének" nevezte.

Az előértékesítési ár a kampány alatt fokozatosan emelkedik, a következő emelkedés egy nap múlva következik, vagy amikor az összbevétel eléri a 11,2 millió dollárt.

Megnézem a Dogeverse előértékesítését

Ez is érdekelhet:

A Slothana mém érme 15 millió dollárt gyűjtött, még pár napig tart az előértékesítés

Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

A rendszeres sportolás kéz a kézben jár a boldog és egészséges élettel – ez derül ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), valamint az olimpiai és paralimpiai mozgalom globális biztosítási partnere, az Allianz közös felméréséből.[1] Jó hír, hogy a fiatalok és szüleik egyaránt elismerik és megértik a rendszeres mozgás előnyeit. Ennek ellenére alig mozog a fiatal generáció: csak minden ötödik megkérdezett sportol rendszeresen, azaz hetente legalább öt órát. Ennek okai között a mindennapi elfoglaltságok, mint a tanulás, valamint olyan globális kihívások szerepelnek, mint a megélhetési nehézségek, a pandémia utóhatása vagy a klímaváltozás.
2024. 05. 06. 15:00
Megosztás:

Rengeteg adóvisszatérítésről mondanak le a tagok a nyugdíj- és egészségpénztáraknál

Bár javul a tendencia, évente még mindig több milliárd forint adóvisszatérítésről mondanak le a nyugdíj-, illetve egészségpénztári tagsággal rendelkező magánszemélyek az szja-bevalláshoz tartozó nyilatkozat elmulasztásával - hívta fel a figyelmet az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) hétfőn az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 05. 06. 14:30
Megosztás:

Minden adott az új autók piacának fellendüléséhez

Minden adott az új autók piacának fellendüléséhez, megoldódtak a félvezetők hiánya okozta problémák, így a szállítási idők visszaálltak a megszokott időtartamokra, továbbá a kamatok is csökkentek - vélekedett hétfőn kiadott elemzésében a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE).
2024. 05. 06. 14:00
Megosztás:

Meglettek az európai gazdatüntetések első eredményei

A gazdák európai szintű összefogásának hatására az Európai Bizottság néhány területen újragondolta a Közös Agrárpolitika előírásait. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) üdvözli az egyszerűsítéseket, de a versenyképességünk megőrzése és az uniós fogyasztók védelme érdekében ennél jóval nagyobb változásokra van szükség az Európai Bizottság politikájában - hangsúlyozta a két szervezet hétfőn kiadott közleménye.
2024. 05. 06. 13:30
Megosztás:

Győztek az Erste szakértői

Az Erste elemzői nyerték el az első helyet az MNB és a Thomson Reuters által meghirdetett előrejelzői versenyen - közölte a bank hétfőn az MTI-vel.
2024. 05. 06. 13:00
Megosztás:

Kutatás: Nagy a magyar cégek lemaradása a kisgyermekes anyák foglalkoztatásában

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint az országban körülbelül 300 ezer főnyi potenciális munkaerő áll rendelkezésre, bár ez a szám régiónként változó. A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt szükség van a kisgyermeket nevelő anyák munkaerőpiaci reintegrálásának fokozott támogatására. „Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy bár a szülési szabadságra menetel általában zökkenőmentes a hazai cégeknél, a visszatérés már egyáltalán nem az. Sőt, az ideális anyabarát munkahely címet is egyelőre kevés munkáltató kaphatná meg. Szerencsére azonban a probléma ismert a vállalatok előtt is, így célunk velük együtt változtatni a jelenlegi helyzeten” – mondta el Chapman-Varga Anna, a Jobtain “Anya dolgozik!” projektcsoportjának vezetője.
2024. 05. 06. 12:30
Megosztás:

Csökkent a termék-külkereskedelmi többlet

2024. márciusban az export euróban számított értéke 15, az importé 20 százalékkal kisebb volt az előző év azonos időszakinál.
2024. 05. 06. 12:00
Megosztás:

Áprilisban folytatódott a kínai szolgáltatóipar teljesítmény-növekedése

Áprilisban már a 16. egymást követő hónapban nőtt erőteljes ütemben a szolgáltatóipar teljesítménye Kínában a Caixin gazdaságkutató intézet hétfőn publikált beszerzésimenedzser-indexe (BMI) alapján.
2024. 05. 06. 11:30
Megosztás:

Megújult a herceghalmi Abacus hotel

Közel 600 millió forintos fejlesztésből, amelyhez a magyar kormány 298,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosított, megújult Herceghalmon az Abacus Business & Welness Hotel - közölte a hotel igazgatója az MTI-vel.
2024. 05. 06. 11:00
Megosztás:

Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés hétfőn a főbb európai értékpapírpiacokon. Pénteken az indexek vegyesen zártak.
2024. 05. 06. 10:30
Megosztás:

Iránykereséssel, enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel, enyhe emelkedéssel indulhat a hétfői kereskedés az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 05. 06. 10:00
Megosztás:

Alig változott hétfő reggelre a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggelre a főbb devizákkal szemben a péntek esti jegyzéséhez képest: az euró és a dollár jegyzése enyhén emelkedett, a svájci frankkal szemben viszont a forint 0,1 százalékkal erősödött.
2024. 05. 06. 09:00
Megosztás:

Rúzsa Magdi az élen, Azahriah a Top 20-ban a rádiókban

Összesen 103 év és kilenc hónapnyi adást sugároztak a magyarországi rádiók 2023. január 1-jétől december 31-ig – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatásából, amely a magyar rádiók 2023-as zenei repertoárját vizsgálta.
2024. 05. 06. 08:00
Megosztás:

Mérsékelt emelkedés a FAO élelmiszerár-indexben

A hús- és gabonafélék és növényi olajok magasabb jegyzése túlszárnyalta a cukor és tejtermékek árcsökkenését.
2024. 05. 06. 07:00
Megosztás:

Tavaly lefagyott, idén viszont már megmozdult az új lakások piaca

Ellentét alakult ki az országos lakáspiacon. Miközben a használt lakóingatlanok piaca jelentősen élénkült az idén, az új építésűeké egyelőre lassabban talál magára - derül ki az ingatlan.com elemzéséből, amely értékeli az első negyedéves hivatalos lakásépítési adatokat, egyben bemutatja a májusra jellemző átlagos négyzetméterárakat.
2024. 05. 06. 06:00
Megosztás:

Megjött a kamatemelés a lakáshiteleknél, áttörik a bankok a THM-plafont

Az elmúlt hónapokban még csupán nem csökkentek, májustól viszont már nőnek is a lakáshitelek kamatai. A hónap elején az egyik nagybank visszaemelte a hitelei árát, és vannak olyan banki ajánlatok is, amelyekben már jóval a 7,3 százalékos THM-plafon felett kínálják a lakáscélú jelzálogkölcsönöket - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 05. 06. 05:00
Megosztás:

Hogyan lehetnének sikeresebbek a hazai kkv-k?

A gazdasági válság, a változó piaci környezet minden vállalkozást, minden vezetőt arra késztet, hogy meghúzza a nadrágszíjat, azaz a kiadások csökkentésében látja a megoldást. De vajon tényleg ebben rejlik a felfelé ívelés lehetősége?
2024. 05. 06. 04:00
Megosztás:

HU-rizont program: 8 milliárd forint támogatás hazai egyetemek nemzetközi léptékű kutatásaihoz

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) új pályázata 8 milliárd forint keretösszeggel támogatja, hogy kiváló magyar műhelyek vezetésével olyan nemzetközi kutatási projektek induljanak a világ legkiválóbb egyetemeinek és kutatóintézeteinek közreműködésével, amelyek Magyarország és ezen keresztül a nagyvilág számára egyaránt fontos társadalmi és gazdasági kihívások megoldására fókuszálnak.
2024. 05. 06. 03:00
Megosztás:

A nyugdíjasok legnagyobb félelme, ha a postás bedobja ezt a levelet...

Magyarország egyre növekvő nyugdíjas népességét nemcsak a gazdasági bizonytalanságok és az egészségügyi problémák sújtják, hanem egy új, szívfájdító helyzet is.
2024. 05. 06. 02:00
Megosztás:

ChatGPT - ennyi lesz az EURÓ / Forint árfolyama az év végén a mesterséges intelligencia szerint

Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, hogy hogyan látja az EUR/HUF árfolyam kilátásait a jövőben, és kértük, hogy adjon egy előrejelzést, hogy 2024 végére hány forintba fog szerinte kerülni egy EURÓ. A ChatGPT 4.0 a következő árfolyam előrejelzést adta.
2024. 05. 06. 01:00
Megosztás: