15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

A Pepe óriási erővel vágtat a piacon, az elmúlt 24 órában 15 százalékot emelkedett.

15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

Miközben az új mém érme, a Dogeverse is robbanásra készen várakozik, az előértékesítése máris 10 millió dollár fölé ugrott.

A Coinbase listázása felrobbantja a Pepe árfolyamát

A Coinbase intézményi fókuszú ága, a Coinbase International Exchange elindította a határidős Pepe kontraktusok kereskedelmét. Ezzel zöld utat adva az Egyesült Államokon kívüli ügyfeleknek, hogy tőkeáttétellel kereskedjenek az eszközzel. A lépés széleskörű izgalmat váltott ki, és a keddi indulást a piac jól fogadta, a Pepe azóta uralja a mém érmék szektorát.

Jelenleg 0,000007907 dolláron kereskednek vele, ami ma 15 százalékos, ezen a héten 47 százalékos, ebben a hónapban pedig 4,5 százalékos emelkedést jelent. Jelenleg a Pepe 3,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és 1,6 milliárd dolláros 24 órás kereskedési volumennel rendelkezik, ami ma 62 százalékos növekedést jelent.

pepe coin árfolyam grafikon

Piaci tőkeérték alapján a 37. legnagyobb kriptó, de a kereskedési volumen alapján a 9. legnagyobb. Ez jól tükrözi a piac hatalmas érdeklődését.

A Coinbase határidős tőzsdei bevezetése is felcsillantotta a reményt, hogy ezt az eseményt a fő platformon történő, azonnali bevezetés is követheti.

"A Coinbase hozzáadta a PEPE határidős kontraktusokat az intézményi befektetők lehetőségeihez. A spot lesz a következő" - tweetelte nemrég a Plazma, egy jól ismert piaci kommentátor.

Az elemző a Pepe relatív erejéhez is kommentárt fűzött és kiemelte, hogy az árfolyamgrafikonján jól láthatóan éppen kitört, és "új ATH felé emelkedik".

Plazma0x crypto

Más kereskedők is bikásan nyilatkoztak a Pepe-ről. Max Schwartzman, a Because Bitcoin vezérigazgatója kiemelte a legutóbbi árkiugrás jelentőségét:

"Ugyanannyit (ha nem többet) lehet tanulni egy kulcsfontosságú szinten történő elutasításból, mint egy kitörésből. Miután kitört egy több hónapos, újbóli felhalmozódásból, a Pepe az 1,618-as Fibonacci kiterjesztési szintet jelölte meg".

Majd így folytatta: 

"A jó hír itt az, hogy mivel az 1,618 most már hivatalosan is megerősítette, hogy érvényes és játékban van, ez azt jelenti, hogy a 2,618 és a 3,618 is érvényes és játékban marad. Nagyon bikásan látom a helyzetet. Arra számítok, hogy a következő néhány negyedévben a többszörözés is megvalósul."

Az elemző grafikonja alapján a Pepe idén 0,00016 dollárig emelkedhet, ami több mint 1900 százalékos nyereséget jelentene a jelenlegi árfolyamhoz képest.

PEPE árfolyam grafikon és Pepe elemzés

A Pepe azonban nem az egyetlen mém érme, amely várhatóan túl nagy nyereséget hozhat a közelgő emelkedés idején. Egy másik érme, az újonnan előértékesített Dogeverse a nyitó hetekben már több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze.

A következő kripto, ami berobban a Dogeverse token lehet?

A közelmúltbeli piaci visszaesés közepette a Dogeverse rendületlenül nyomult előre, és mostanra az előértékesítésen már át is lépte a 10 millió dolláros határt. A Dogeverse töretlen ereje a jövőbe vetett hitet jelzi, és a felhasználási esetei még inkább erősítik ezt a potenciált.

A projekt a mém érme-innováció új paradigmáját dobta a piacra. Eszerint hat blokkláncon is zökkenőmentesen lehet majd használni az érmét, eljutva így akár olyanokhoz is, akiket a blokkláncok nehéz átjárása tartott eddig vissza a vásárlástól.

Az előértékesítés már él az Ethereumon, a Base-on, a Polygonon, a BSC-n és az Avalanche-on, valamint a token a Solana-n is elindul. Ez kiküszöböli a felhasználók egyik blokkláncról a másikra való áttérésének kockázatát, erősítve a Dogeverse stabilitását és hosszú távú potenciálját.

dogeverse kriptó ICO

További előnye a lekötési mechanizmusa, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy zárolják a tokeneket a passzív jutalmakért. Ez a lehetőség 107 százalékos APY-t kínál, de ez a szám csökkenni fog, ahogy a lekötött állomány növekszik.

Az elemzők túlnyomórészt bikásan állnak hozzá az érméhez. Micheal Wrubel pedig nemrég arról értesítette 311 ezer YouTube-előfizetőjét, hogy az ő részéről "all-in", vagyis „mindent bele”, vagyis kifejezetten támogatja az előértékesítést. Eközben Jacob Bury, a kiemelkedő, de alacsony tőkeértékű érmét az "új 100-szorozó potenciállal rendelkező mém érmének" nevezte.

Az előértékesítési ár a kampány alatt fokozatosan emelkedik, a következő emelkedés egy nap múlva következik, vagy amikor az összbevétel eléri a 11,2 millió dollárt.

Megnézem a Dogeverse előértékesítését

Ez is érdekelhet:

A Slothana mém érme 15 millió dollárt gyűjtött, még pár napig tart az előértékesítés

Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás:

Lassult az infláció áprilisban Ausztriában

Ausztriában a fogyasztói árak éves növekedésének mértéke az előzetesen közölttel összhangban 3,5 százalékra, 2021. szeptembere óta a legalacsonyabbra csökkent áprilisban az előző havi 4,1 százalékot követően - derült ki az osztrák statisztikai hivatal (Bundesanstalt Statistik Österreich - STAT) pénteken közzétett végleges adataiból.
2024. 05. 19. 23:00
Megosztás:

Megszűnt Bács-Kiskun vármegyében is a tűzgyújtási tilalom

A jelenleg is tartó esőzésnek és az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően május 18-tól Bács-Kiskun vármegyében is megszűnik a tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 19. 22:00
Megosztás:

Tüntetést tartanak jövő héten a cseh gazdák

Megtartják jövő szerdán a már korábban bejelentett kormányellenes tüntetéseiket a cseh gazdák, a cseh szakszervezetek szövetsége viszont bejelentette, hogy a keddre tervezett tiltakozó akciójukat lemondják, mert nem akarják tovább élezni a Robert Fico szlovák kormányfő elleni merénylet következtében kialakult feszültséget - közölték pénteken Prágában.
2024. 05. 19. 21:00
Megosztás:

High-tech fejlesztéseket adtak át Sárváron

A gazdaságélénkítő beruházások támogatásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) elősegíti a fenntartható és inkluzív gazdasági növekedést az egész országban, ezzel magasabb versenyképességet és új perspektívákat teremtve számos vidéki településen - írta pénteki közleményében az NGM.
2024. 05. 19. 20:00
Megosztás:

Intenzív fejlődés szakaszába lép a gazdaság

Az extenzív korszakot lezárva a magyar gazdaság egyre inkább átkerül az intenzív fejlődés szakaszába, amikor jelentősen nő a hozzáadott érték - mondta a pénzügyminiszter Kaposváron, ahol támogatásáról biztosította a városban tervezett okosipari beruházást.
2024. 05. 19. 19:00
Megosztás:

Ötszörösére nőtt az új EKR-tőzsde forgalma a második aukcióra

A februárban indult szervezett piac a hitelesített energiamegtakarítások adásvételére kínál lehetőséget, közvetlenül ösztönözve a hazai energiahatékonysági fejlesztéseket; a februári első aukción 13 ezer gigajoule megtakarítás cserélt gazdát, a napokban lezajlott második forgalma ennek sokszorosa, 68 ezer gigajoule volt - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) pénteken.
2024. 05. 19. 18:00
Megosztás:

Össze kell fognunk természeti értékeink védelméért

A természeti értékek megőrzése megköveteli a széles körű összefogást az állami intézmények, a civil és tudományos szervezetek, valamint a helyi közösségek között - mondta az Agrárminisztérium (AM) természetvédelemért felelős államtitkára Budapesten, a Magyar Nemzeti Parkok Hetének pénteki nyitó rendezvényén.
2024. 05. 19. 17:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Svájcban az első negyedévben

Az első negyedévben csökkent Svájc ipari termelése éves összevetésben - közölte a svájci szövetségi statisztikai hivatal, a Schweizer Bundesamt für Statistik (BFS) pénteken.
2024. 05. 19. 16:00
Megosztás:

Több ezer utca és járda újult meg a Magyar falu program keretében

A Magyar falu program keretében 2019 óta több mint 3200 utca újult meg, 1300 járdát újítottak fel és több mint 100 kerékpárútszakasz készült el a magyar kistelepüléseken - közölte pénteken a Vas vármegyei Magyarlakon a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, aki a térség országgyűlési képviselőjével és a község polgármesterével közösen adta át a felújított Boldog Brenner János utcát, valamint a hozzá csatlakozó, a szőlőhegyre vezető több mint egy kilométeres útszakaszt.
2024. 05. 19. 15:00
Megosztás:

2,4 százalékon maradt az euróövezeti infláció

Az előzetesen közölttel összhangban március után áprilisban is 2,4 százalék volt az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett végleges adatai szerint.
2024. 05. 19. 14:00
Megosztás:

Csökkent az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis csoport 89,1 milliárd forint árbevételt ért el az első negyedévben, 11 százalékkal kevesebbet, mint az előző év azonos időszakában. Adózás utáni eredménye 1,48 milliárd forint lett, 70 százalékkal csökkent a tavalyi első negyedévhez képest - közölte a vállalat pénteken.
2024. 05. 19. 13:00
Megosztás:

Manikűr otthon? Miért ne?

Szereted, ha a manikűröd mindig csodálatos? Már annyiszor ültél a manikűrösnél, hogy pontosan tudod, mit hogyan kell csinálni? Ráadásul a családtagjaid is folyton gyönyörködnek a körmöd legújabb színeiben? Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld otthon a gél lakkot, akkor a gél lakkot is tartalmazó szetteket neked találták ki. 
2024. 05. 19. 12:00
Megosztás: