A DTX Exchange (DTX) túlszárnyalja az Injective Blockchain (INJ) és a MATIC árfolyam lendületét

Annak ellenére, hogy a Bitcoin lendülete csökken, az Injective Blockchain (INJ) és a MATIC ára nagy sikert arat a növekvő hálózati aktivitás közepette. Azonban a DTX Exchange uralja a kripto szektort áttörő előértékesítési teljesítményével és korszerű TradFi funkcióival, amelyek maximális nyereséget biztosítanak.

A DTX Exchange (DTX) túlszárnyalja az Injective Blockchain (INJ) és a MATIC árfolyam lendületét

A MATIC árfolyamának növekvő lendülete, miután megvédte a 0,53 dolláros támasz-szintet

Egy 22%-os havi csökkenés után a MATIC ár jelei stabilitást mutatnak, és potenciális árkitörést a kulcsfontosságú támaszszintek felé. A Polygon magas befektetői aktivitást tapasztal, mivel a folyamatban lévő Közösségi Támogatási Program első szakasza keretében 1 milliárd POL token kerül kibocsátásra, ami jelentős lendületet ad a MATIC árfolyamának.

A tranzakciós volumen 52%-os növekedését követően a MATIC ár sikeresen megvédte a 0,53 dolláros támaszszintet, és a 0,64-0,70 dolláros középtartományt célozza meg. Ahogy a Polygon tovább bővíti tevékenységét a valós tokenizációs piacon, a MATIC árfolyam várhatóan jól fog teljesíteni az elkövetkező napokban.

Az Injective Blockchain (INJ) szárnyal a Fetch.ai-vel való együttműködési hype közepette

Az Injective Blockchain (INJ) minden piaci esély ellenére figyelemre méltó 15%-os árnövekedést tapasztalt. Az elemzők ezt az emelkedést egy nemrégiben megjelent tweethez kötik az Injective X fiók által, amely egy potenciális együttműködést jelez a Fetch.ai-vel. Ráadásul, mivel az AI kriptók vezetik a piacot, az Injective Blockchain (INJ) is követi őket, növekvő elfogadottsági aránnyal.

A tokenégetési tevékenységek és az AI kriptók körüli hype miatt az Injective Blockchain (INJ) jelentős árpotenciállal bírhat, akár 30 dollár felett is. Captain Fabaik pozitív az Injective Blockchain (INJ) kapcsán, és 58,5 dolláros árnövekedést javasol, ahogy az INJ derivatívák volumene és a globális gazdasági helyzet javul.

DTX Exchange kriptó ICO és Injective és Matic kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

A DTX Exchange uralja a DeFi piacot 730 000 dollár összegyűjtésével

A DTX Exchange (DTX) a DeFi felsőbbrendűség új kiemelkedő versenyzőjeként jelenik meg korszerű hibrid piacterével. A TradFi platform lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy különböző pénzügyi piacokon, beleértve a forexet, kriptókat, részvényeket és részvényeket, 1000x tőkeáttétellel és elosztó likviditási poolokkal kereskedjenek, maximalizálva a nyereséget magasabb piaci pozíciókkal.

A hibrid TradFi platform leegyszerűsíti a kereskedési sémákat a kereskedők különböző közösségei számára, fejlett automatizálást és hozzáférhető kereskedési stratégiákat kínálva. Ahogy a nagyszabású befektetők fényes kilátásokat keresnek a DTX Exchange-ben, a projekt 730 000 dollárt gyűjtött össze az előértékesítés második szakaszában, köszönhetően skálázható infrastruktúrájának és kiterjedt ütemtervének.

Miért választják a befektetők a DTX Exchange-et?

Miközben az Injective Blockchain (INJ) és a Polygon (MATIC) optimisták ebben a ciklusban, a DTX Exchange értékajánlata továbbra is az egekben van a korai szakaszban rejlő potenciálja miatt. A DTX Exchange kezdeményezi a hagyományos kereskedési sémák átalakítását és a régi tőzsdékben rejlő problémák megoldását, teljes körű kereskedési megoldást nyújtva.

A DTX Exchange (DTX) az első layer 1 blokklánc projekt az ICO szakaszban, amely a VulcanX protokollokat használja a gázdíjmentes kereskedéshez. A KYC nélküli DTX token az előértékesítés lezárása után akár 1 dollárra is felugorhat, ígérve 100x-os nyereséget a korai részvényeseknek.

Azok számára, akik valós felhasználási területtel és robusztus tokenomikával rendelkező DeFi projektet keresnek, a DTX közösséghez való csatlakozás lehet az egyetlen lehetőség a fenntartható növekedéshez.

További információkért:

Látogassa meg a DTX előértékesítést

Olvassa el a Whitepaper-t

Csatlakozzon a DTX közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás: