A hónap 5 legígéretesebb altcoinja: SOL, XRP, ADA, WIF, MTAUR

A kriptopiac ebben a hónapban izgalommal teli, mivel számos altcoin, köztük a Solana (SOL), az XRP, a Cardano (ADA) és egy új szereplő, a WIF is olyan jeleket mutat, amelyek robbanásszerű növekedésre utalnak.

A hónap 5 legígéretesebb altcoinja: SOL, XRP, ADA, WIF, MTAUR

A tokenek tulajdonosai szorosan figyelik ezeket az eszközöket, mivel várhatóan erőteljes ármozgásokat tapasztalhatnak. Eközben egy Web3 játék előértékesítése keltette fel a figyelmet, rendkívül alacsony ára és hatalmas növekedési potenciálja miatt.

Ebben a cikkben végigvezetünk az aktuális ártrendeken, kulcsfontosságú adatokon és előrejelzéseken, hogy mi várható a jövőben.

Minotaurus ($MTAUR): 70% kedvezmény, 400%-os növekedési potenciál

Kezdjük a magas növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták feltárását egy új, nagy visszhangot kiváltó szereplővel, a Minotaurusszal ($MTAUR). Elindult az előértékesítés, és most 70%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá a $MTAUR tokenekhez! Jelenleg a token ára $0.00005959, szemben a jegyzési árral, amely $0.00020. Ha ma vásárolsz, akár 236%-os növekedést is elérhetsz a befektetéseden, az összes előértékesítési növekedés pedig elérheti a 400%-ot is.

A legjobb szuper növekedésű kriptovaluták

A $MTAUR erős hasznossággal bír a Minotaurus játékban, ahol az avatar testreszabására, power-upok feloldására és különleges zónákhoz való hozzáférésre használható. A token tulajdonosok további előnyöket is élvezhetnek, például jutalékot kapnak, ha barátokat hívnak meg, valamint részt vehetnek egy időszakos zárolási programban, amely további jutalmakat biztosít a hosszabb időszakok vállalásáért. A Minotaurus közösségközpontú, a tokenek 10%-át közösségi ösztönzőkre tartják fenn, míg mindössze 2%-ot különítettek el a csapat számára. Ez elég igazságos elosztás, amit sok kriptovaluta-rajongó nagyra értékel.

Minotaurus kriptovaluta vásárlás ICO

Az okosszerződést mind a SolidProof, mind a Coinsult auditálta, biztosítva a biztonságot. Az alkalmi játékok iparága virágzik, értéke közel 15 milliárd dollár, és évente körülbelül 9%-kal növekszik.

Minotaurus kriptó vélemények youtube

Miért ne részesülnél ebből a potenciálból? Szerezd meg a $MTAUR tokeneket, mielőtt az előértékesítés véget ér!

>> Most vagy soha – 70%-os kedvezmény a $MTAUR-ra rövid ideig! <<

Solana USD (SOL): Meghágja a blokklánc létrát

A Solana token figyelemreméltó futást mutatott be ebben a hónapban. A Solana ára USD-ben $156.14, ami 18.15%-os növekedést jelent az elmúlt 30 napban. Ami a Solana előrejelzéseket kiemeli, az a képessége, hogy gyorsan nagy mennyiségű tranzakciót kezel, ami alapvető fontosságú a blokklánc-technológia növekedése szempontjából. Az előrejelzések szerint a Solana árfolyama USD-ben meghaladhatja a $170 szintet, ami jelentős változást hozhat a közeljövőre nézve.

Solana árfolyam elemzés és SOL kriptovaluta vásárlás technikai indikátorok szerint

Sokan szorosan figyelik a Solana híreit, mivel platformjának fejlesztése folyamatosan lenyűgözi a piaci szereplőket. A tulajdonosok különösen optimisták, mivel a SOL nemrégiben 24 órás csúcsot ért el $157.10-nál, és stabil növekedést mutatott az elmúlt nap 0.13%-os árváltozásával. Ha ez a lendület folytatódik, a Solana ára év végéig még magasabbra emelkedhet. Aki kíváncsi arra, hogy mi a Solana coin, az egy olyan kriptovalutával találkozik, amely forradalmasítja a decentralizált alkalmazások és NFT-k világát.

XRP hírek: A Ripple folyamatos emelkedése

A Ripple (XRP) jelenlegi ára $0.626874, de az elmúlt 24 órában enyhe, -3.35%-os visszaesést mutatott. A rövid távú visszaesés ellenére az XRP jelentős potenciállal rendelkezik. Az XRP híreit jogi fejlemények töltik meg, amelyek befolyásolják a piaci hangulatot, de a Ripple kriptó várhatóan hamarosan helyreáll.

XRP kriptodeviza árfolyam elemzés és XRP kriptovaluta vásárlása

Az előrejelzések szerint az XRP ára elérheti a $0.75-öt az év vége előtt, így ez kiváló lehetőséget jelent a hosszú távú befektetők számára. A 24 órás csúcs $0.65 volt, így a Ripple kriptovaluta továbbra is erős szereplő marad a piacon. Bár néhány kihívás fennáll, sokan még mindig hisznek a Ripple növekedési lehetőségeiben, így érdemes szorosan figyelni ezt a kriptovalutát.

Cardano ADA: Csendes, de erős

A Cardano ADA csendesen, de stabilan tartja magát a piacon. A Cardano jelenlegi USD árfolyama $0.382889, a 24 órás csúcs pedig $0.39 volt. Az elmúlt 30 napban a Cardano ára folyamatos emelkedést mutatott, annak ellenére, hogy némi volatilitás tapasztalható. A tulajdonosok szorosan figyelik, mivel az előrejelzések szerint a Cardano ára év végére elérheti a $0.45-öt. Nézd meg a Cardano kripto grafikonját.

Cardano kriptovaluta árfolyam előrejelzés, ADA kripto vásárlás befektetés

A legfrissebb Cardano hírek és Cardano coin fejlemények a blokklánc folyamatos fejlesztéseire összpontosítanak, különösen az okosszerződések terén. Ez kulcsfontosságú az ADA kriptó számára, mivel elősegíti a növekedését. A hosszú távú kilátások pozitívak, és sokan úgy vélik, hogy a Cardano USD ára alulértékelt a potenciáljához képest.

WIF Coin: Az esélytelen, de nagy lehetőségekkel

Bár kevésbé ismert, a WIF coin (dogwifhat) figyelmet keltett az elmúlt 24 órában 7.35%-os növekedésével, ami a WIF jelenlegi árát $2.55-re emelte. A befektetők özönlenek a WIF tokenhez a növekedési potenciálja miatt. A legtöbb WIF kriptoár-előrejelzés szerint a token ára hamarosan elérheti a $3.00-t, így izgalmas lehetőséget jelent a tulajdonosok számára.

Ami a WIF coin árát különösen izgalmassá teszi, az a 30 napos, 29.74%-os növekedés. Ez azt mutatja, hogy erős lendület van a WIF mögött. Az elemzők optimisták, hogy ahogy egyre többen ismerik meg ezt a tokent, az értéke tovább fog emelkedni, és akár az év egyik legjobb teljesítményt nyújtó kriptója is lehet.

Összegzés

A kriptopiac ebben a hónapban tele van lehetőségekkel, és az általunk kiemelt altcoinok – Solana, XRP Ripple, Cardano és WIF – jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A Solana blokklánc innovációitól kezdve a Ripple jogi tisztázódásáig mindegyik érme egyedi lehetőségeket kínál. Ezeken a befutókon kívül egy feltörekvő szereplő, a Minotaurus ($MTAUR) is felkavarta a piacot megfizethető belépési árával és növekedési lehetőségeivel. Sokak érdeklődését felkeltette, így az előértékesítési tokenek gyorsan elfogynak – siess, hogy megszerezd a sajátjaidat, mielőtt az árak emelkednek.

A kripto előrejelzések azt mutatják, hogy ez kiváló időszak lehet a piacra való belépéshez. Figyeld a legfrissebb kriptohíreket és trendeket, mivel ezek a tokenek jelentős nyereséget hozhatnak a következő hónapokban.

További információ a Minotaurusról:

Honlap:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az ETH emelkedés előtt állhat a BTC-vel szemben - Ez az ERC20 token jelentős növekedést érhet el!

Azt állítani, hogy az Ethereum drasztikusan alulteljesített a Bitcoinnal szemben, enyhe kifejezés. Sok Ethereum-hívő arról beszélt, hogy az ETH ára eléri a 10 000 dollárt, de ez nem valósult meg.
2024. 10. 01. 20:30
Megosztás:

Az 5 altcoin, amivel 500 dollárból 1,5 milliót csinálhatsz, mielőtt a 2024-es bikapiac végre beindul

Jön a következő pénzügyi áttörés az alternatív kriptovalutákból? Az újabb lehetséges bikapiac küszöbén a figyelem egyes altcoinokra összpontosul. Ez a cikk öt ígéretes digitális valutát mutat be, amelyek képesek lehetnek egy 500 dolláros befektetést lenyűgöző 1,5 millió dollárrá alakítani, még a várható 2024-es piaci fellendülés előtt. Derítsd ki, melyik érmék előtt áll jelentős növekedés! >>>
2024. 10. 01. 19:30
Megosztás:

Az MNB szorosan követik az Apple-lel kapcsolatos fizetési problémákat

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) értesült az Apple-lel kapcsolatos ismételt fizetési problémákról. Az MNB ennek nyomán haladéktalanul felvette a kapcsolatot a pénzforgalmi szolgáltatókkal és intézkedéseket kezdeményezett az ügyfelek védelmére. A jegybank szorosan együttműködik e tevékenység során a vele állandó munkakapcsolatban lévő Magyar Bankszövetséggel - közölte a jegybank kedden az MTI-vel.
2024. 10. 01. 18:30
Megosztás:

A WIPO vezetői a Richter budapesti központjába látogattak

A Szellemi Tulajdon Világszervezete (WIPO) vezetői a Richter budapesti központjába látogattak hétfőn, a megbeszélések középpontjában a szellemi tulajdonnal kapcsolatos aktuális kérdések mellett az innováció támogatása érdekében folytatott szakmai együttműködés előmozdítása állt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 10. 01. 17:30
Megosztás:

Októberben díjmentes lesz ez az egészségügyi szűrés

Októberben, a látás hónapjában díjmentesen végzik a preventív látásszűrést az optikák - közölte a Magyar Optikus és Optometrista Szövetség kedden az MTI-vel.
2024. 10. 01. 17:00
Megosztás:

Élénkült a lakáspiac szeptemberben

Szeptemberben a lakáspiac 1,2 százalékos növekedést mutatott az előző hónaphoz képest, de éves szinten 4 százalékos csökkenés tapasztalható - közölte az ingatlan.com kedden az MTI-vel.
2024. 10. 01. 16:30
Megosztás:

A Cofidis megvásárolta a Magyar Cetelem Bankot

A Cofidis Csoport sikeresen lezárta a Magyar Cetelem Bank Zrt., a BNP Paribas Personal Finance Csoport magyarországi leányvállalatának felvásárlását - közölte a Cofidis kedden.
2024. 10. 01. 16:00
Megosztás:

Adócsaló zöldség- és gyümölcskereskedőket fogtak el a pénzügyőrök

Görögországból importált zöldséget és gyümölcsöt a forgalmi adó megfizetése nélkül értékesítő kereskedőket fogtak el a pénzügyőrök a szegedi nagybani piacon - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense kedden az MTI-t.
2024. 10. 01. 15:30
Megosztás:

A GDP-arányos hiány 3,7 százalékot ért el az első félévben és 2,3 százalék volt a második negyedévben

Előzetes adatok szerint 1489 milliárd forint, a GDP 3,7 százaléka volt a kormányzati szektor 2024. első félévi hiánya. A 2024. második negyedévi hiány 469 milliárd forint, a GDP 2,3 százaléka - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 10. 01. 15:00
Megosztás:

Marad a nyári tarifa a horvát autópályákon

Október 1-jétől is marad a nyári tarifa a horvát autópályákon - tájékoztatott a horvát autópályákat kezelő vállalat (HAC).
2024. 10. 01. 14:30
Megosztás:

Alacsony a regisztrált álláskeresők száma

Az álláskeresők száma továbbra is rendkívül alacsony - hívta fel a figyelmet keddi közleményében Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 10. 01. 14:00
Megosztás:

Új elnököt választottak az energiakereskedők

A Magyar Energiakereskedők Szövetsége (MEKSZ) Boross Norbertet választotta meg a földgáz- és villamos energia szektor kereskedelmi vállalatait tömörítő szakmai szövetség elnökévé - jelentette be a szövetség kedden.
2024. 10. 01. 13:30
Megosztás:

Végre találhatunk 10 százalék alatti kamattal személyi kölcsönt

Októbertől ismét van 10 százalék alatti nyilvánosan meghirdetett személyi kölcsön kamat. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a top-kamatukkal 10-11 százalék környékén billegő bankok közül a következő hetekben többen is léphetnek. A számukra fontos – nagyobb összeget hosszabb futamidőre igénylő – ügyfeleket hamarosan ők is a Cofidis mostani lépésének megfelelően 9-essel kezdődő hitelkamattal fogják csábítani.
2024. 10. 01. 13:00
Megosztás:

Kamatvágásoktól hangos Európa és Amerika is

Vártnak megfelelő olasz és német infláció: a tegnap publikált adatok alapján Olaszországban a várakozásoknak megfelelően 1,2 százalékról 0,8 százalékra csökkent az infláció, míg Németországban 2,0 százalékról 1,8 százalékra mérséklődött a harmonizált inflációs mutató, ami ugyancsak megfelelt a várakozásoknak.
2024. 10. 01. 12:30
Megosztás:

Újabb felvásárlás a magánegészségügyi piacon

Újabb akvizíció rajzolja át a hazai magánegészségügyi szolgáltatók térképét: a komplex járóbetegellátó és egynapos sebészeti központ RMC Clinics tulajdonosa, a romániai székhelyű MedLife S.A. felvásárolta a hazai érsebészet nemzetközi szinten is elismert központját, a VP-Med Kft-t.
2024. 10. 01. 12:00
Megosztás:

Ismét elárasztják a világot a kínai turisták?

A kínai Aranyhét egyhetes ünnepe alatt számos kínai érkezik turistaként Európába és a világ több kedvelt pontjára.
2024. 10. 01. 11:30
Megosztás:

Sztrájk tört ki az USA kikötőiben

Az Egyesült Államok keleti partján sztrájkba léptek a kikötői dolgozók az alacsony bérezés miatt.
2024. 10. 01. 11:00
Megosztás:

Csúcson az S&P 500; Jerome Powell további kamatcsökkentést vetített előre

Az S&P 500 hétfőn rekordmagasan zárt, annak ellenére, hogy Jerome Powell, a Federal Reserve elnöke kijelentette: az amerikai jegybank nem siet további kamatcsökkentéseket végrehajtani. A Dow Jones is minden idők legmagasabb záróértékét érte el.
2024. 10. 01. 10:30
Megosztás:

Amerikában emelkedtek, Európában oldalaztak a kötvényhozamok; 397 felett az EUR/HUF

Az USA-ban a héten megjelenő munkapiaci adatok előtt, különösebb makrogazdasági adat hiányában is emelkedtek a kötvényhozamok tegnap; a tízéves hozam 5 bázisponttal, 3,8%-ig kúszott vissza.
2024. 10. 01. 10:00
Megosztás:

Mit jelenthetne egy 10 dolláros fogadás a DTX tőzsdén egy 10 000%-os emelkedés után? A BNB és BOME birtokosokat sokkolták az előre jelzett nyereségek

A magas növekedési potenciállal rendelkező kriptovalutákba való befektetés korai szakaszban hatalmas nyereséget hozhat. A múlt heti szakértői előrejelzés a DTX Exchange (DTX) kapcsán megrengette a kripto közösséget, beleértve a Binance Coin (BNB) és a Book Of Meme (BOME) közösségeit is.
2024. 10. 01. 09:30
Megosztás: