A Kaspa (KAS) és az AAVE folytatják a nagy menetelést, de a kripto AI tokenek hamarosan "elolvasztják az arcokat", állítja az elemző

Sok más aspektusa is fellendült a kriptokereskedésnek a Bitcoin közelmúltbeli problémái nyomán, mivel az altcoinok hosszabb ideig kívánnak nyereségesek maradni. Például a bányászok nagyobb megtérülést keresnek olyan proof-of-work projektekben, mint a Kaspa (KAS), miközben a kölcsönpiac bővül, még több lehetőséget kínálva az Aave (AAVE) számára a növekedésre.

A Kaspa (KAS) és az AAVE folytatják a  nagy menetelést, de a kripto AI tokenek hamarosan "elolvasztják az arcokat", állítja az elemző

És az innováció hulláma csak még szélesebb körben fog terjedni. A kripto AI-t a piac egyik leggyorsabban növekvő láncának jósolják, és híreink vannak egy friss DeFi projektről, az RCO Finance (RCOF)-ról, amely az AI-t használja terveiben.

AAVE folytatja dominanciáját a kölcsönzési szektorban

Az Aave már több mint egy éve az első helyen áll a kriptokölcsönzési szektorban. A token a kölcsönpiaci kapitalizáció körülbelül 40%-át teszi ki, és TVL-je már meghaladja a 12,3 milliárd dollárt, ami csaknem megduplázódott 2024 januárja óta.

Az elmúlt hét különösen eseménydús volt az Aave számára, mivel a token ára 79 dollárról 96 dollár környékére emelkedett, ami 18%-os növekedést jelent. A piacon a kriptokölcsönök havi szinten 10%-os növekedése mellett az Aave hirtelen a kereskedők tevékenységének központjává vált. Bár az elmúlt 24 órában a kereskedési volumen több mint 17%-kal csökkent, az AAVE még mindig elegendő bikás lendületet mutat.

Néhány elemzés szerint az AAVE token ára 153 dollárra is felugorhat, ha áttöri a 115 dolláros ellenállást. A jelenlegi trendek alapján az Aave ára jelentős nyereséget érhet el.

A Kaspa befogadja a Bitcoin bányászait!

A Bitcoin feleződése állítólag meghatározná a kriptopiac trendjét, de a bányászai nem fogadták jól a profitjuk feleződését. Most, hogy a token értéke csökken, más proof-of-work platformok, mint a Kaspa, igyekeznek hasznot húzni a bányászok elvándorlásából.

A Kaspa egész héten folyamatosan profitált, mivel a token az elmúlt hét napban 26%-kal emelkedett. A Marathon Digital Holdings, egy jelentős Bitcoin bányászati cég, nemrégiben eladta BTC tartalékait, és hozzáadta a Kaspát portfóliójához. Gyorsabb blokklánccal és magasabb bányászati jutalmakkal a KAS jövedelmezőbb lehet, mint a Bitcoin.

Más bányászok is követhetik a Marathon DH lépéseit, hogy tompítsák a Bitcoin csökkenéséből eredő veszteségeiket. A Kaspa növekvő nyitott érdeklődési értékei már most jelzik, hogy több kereskedő is hajlandó hosszú távon befektetni a KAS tokenbe, és a Bitcoin bányászok áramlása hamarosan jelentős emelkedést hozhat a Kaspa számára.

A DeFi bővülése újjáéleszti a kripto bikafutást, és a kripto AI is ennek középpontjában áll.

RCOF: Ismerd meg a karakteredet mielőtt elindul a Robo Advisor!

A kripto AI belép a piacra, és az RCO Finance vezeti a támadást. Az AI már most kezeli a GPU renderelést és indexelést; ezúttal a legújabb technológia előrejelzi a piaci pozíciókat.

A Robo Advisor az RCO Finance prémium innovációja, amely megkönnyíti az életet minden kereskedő számára. Az RCOF platformon nem kell aggódnod a piaci betekintések vagy elemzések miatt; a Robo Advisor képes adatokat gyűjteni a kereskedési párokról, elemezni a korábbi token mozgásokat, és előrejelezni a jövőbeli emelkedéseket.

Amellett, hogy információt nyújt a jövőbeli emelkedésekről és rallykról, a Robo Advisor alaposan tanulmányozza a kereskedési viselkedésedet és preferenciáidat. Az AI eszköz részletesebb kereskedési tanácsokat javasol, mint például konkrét belépési pontokat és kilépési stratégiákat.
A következő lépés a portfóliód beállítása, és ez még egyszerűbbé vált. Az RCO Finance széles körű kereskedési eszközöket kínál, körülbelül 120 000-et, beleértve részvényeket, kötvényeket és még ETF-eket is.

RCOF token előértékesítés

RCOF: Biztonság és hosszú távú nyereségek

A kripto AI lehetősége az RCO Finance platformon hosszú távú nyereséget biztosít a token számára. A kereskedési platform különböző digitális eszközei szintén lehetővé teszik a diverzifikációt, így biztonságban vagy. És még biztonságosabb, ha figyelembe vesszük, hogy a SolidProof már auditálta a projekt okosszerződését.

A funkciókon túl az RCOF előértékesítés 3000%-os nyereséget kínál. A tokenek jelenleg 0,0127 dollárt érnek, és az előértékesítés első szakaszában vannak, így szerencséd van.

A szerencse az előértékesítésen túl is kiterjed, mivel hosszú távú nyereségeket terveznek deflációs intézkedésekkel. Az RCOF minden el nem adott tokent eléget az előértékesítések után, hogy növelje a token értékét. A legtöbb elemző arra számít, hogy a token az indulás után körülbelül 1000-szeresére fog emelkedni a jelenlegi árhoz képest.

Ha ma 500 dollárt fektetsz be, hónapok alatt akár félmilliót is kereshetsz!

További információ az RCO Finance előértékesítéséről:

Látogass el az RCO Finance előértékesítés oldalára

Csatlakozz az RCO Finance közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás: