A Kaspa (KAS) és az AAVE folytatják a nagy menetelést, de a kripto AI tokenek hamarosan "elolvasztják az arcokat", állítja az elemző

Sok más aspektusa is fellendült a kriptokereskedésnek a Bitcoin közelmúltbeli problémái nyomán, mivel az altcoinok hosszabb ideig kívánnak nyereségesek maradni. Például a bányászok nagyobb megtérülést keresnek olyan proof-of-work projektekben, mint a Kaspa (KAS), miközben a kölcsönpiac bővül, még több lehetőséget kínálva az Aave (AAVE) számára a növekedésre.

A Kaspa (KAS) és az AAVE folytatják a  nagy menetelést, de a kripto AI tokenek hamarosan "elolvasztják az arcokat", állítja az elemző

És az innováció hulláma csak még szélesebb körben fog terjedni. A kripto AI-t a piac egyik leggyorsabban növekvő láncának jósolják, és híreink vannak egy friss DeFi projektről, az RCO Finance (RCOF)-ról, amely az AI-t használja terveiben.

AAVE folytatja dominanciáját a kölcsönzési szektorban

Az Aave már több mint egy éve az első helyen áll a kriptokölcsönzési szektorban. A token a kölcsönpiaci kapitalizáció körülbelül 40%-át teszi ki, és TVL-je már meghaladja a 12,3 milliárd dollárt, ami csaknem megduplázódott 2024 januárja óta.

Az elmúlt hét különösen eseménydús volt az Aave számára, mivel a token ára 79 dollárról 96 dollár környékére emelkedett, ami 18%-os növekedést jelent. A piacon a kriptokölcsönök havi szinten 10%-os növekedése mellett az Aave hirtelen a kereskedők tevékenységének központjává vált. Bár az elmúlt 24 órában a kereskedési volumen több mint 17%-kal csökkent, az AAVE még mindig elegendő bikás lendületet mutat.

Néhány elemzés szerint az AAVE token ára 153 dollárra is felugorhat, ha áttöri a 115 dolláros ellenállást. A jelenlegi trendek alapján az Aave ára jelentős nyereséget érhet el.

A Kaspa befogadja a Bitcoin bányászait!

A Bitcoin feleződése állítólag meghatározná a kriptopiac trendjét, de a bányászai nem fogadták jól a profitjuk feleződését. Most, hogy a token értéke csökken, más proof-of-work platformok, mint a Kaspa, igyekeznek hasznot húzni a bányászok elvándorlásából.

A Kaspa egész héten folyamatosan profitált, mivel a token az elmúlt hét napban 26%-kal emelkedett. A Marathon Digital Holdings, egy jelentős Bitcoin bányászati cég, nemrégiben eladta BTC tartalékait, és hozzáadta a Kaspát portfóliójához. Gyorsabb blokklánccal és magasabb bányászati jutalmakkal a KAS jövedelmezőbb lehet, mint a Bitcoin.

Más bányászok is követhetik a Marathon DH lépéseit, hogy tompítsák a Bitcoin csökkenéséből eredő veszteségeiket. A Kaspa növekvő nyitott érdeklődési értékei már most jelzik, hogy több kereskedő is hajlandó hosszú távon befektetni a KAS tokenbe, és a Bitcoin bányászok áramlása hamarosan jelentős emelkedést hozhat a Kaspa számára.

A DeFi bővülése újjáéleszti a kripto bikafutást, és a kripto AI is ennek középpontjában áll.

RCOF: Ismerd meg a karakteredet mielőtt elindul a Robo Advisor!

A kripto AI belép a piacra, és az RCO Finance vezeti a támadást. Az AI már most kezeli a GPU renderelést és indexelést; ezúttal a legújabb technológia előrejelzi a piaci pozíciókat.

A Robo Advisor az RCO Finance prémium innovációja, amely megkönnyíti az életet minden kereskedő számára. Az RCOF platformon nem kell aggódnod a piaci betekintések vagy elemzések miatt; a Robo Advisor képes adatokat gyűjteni a kereskedési párokról, elemezni a korábbi token mozgásokat, és előrejelezni a jövőbeli emelkedéseket.

Amellett, hogy információt nyújt a jövőbeli emelkedésekről és rallykról, a Robo Advisor alaposan tanulmányozza a kereskedési viselkedésedet és preferenciáidat. Az AI eszköz részletesebb kereskedési tanácsokat javasol, mint például konkrét belépési pontokat és kilépési stratégiákat.
A következő lépés a portfóliód beállítása, és ez még egyszerűbbé vált. Az RCO Finance széles körű kereskedési eszközöket kínál, körülbelül 120 000-et, beleértve részvényeket, kötvényeket és még ETF-eket is.

RCOF token előértékesítés

RCOF: Biztonság és hosszú távú nyereségek

A kripto AI lehetősége az RCO Finance platformon hosszú távú nyereséget biztosít a token számára. A kereskedési platform különböző digitális eszközei szintén lehetővé teszik a diverzifikációt, így biztonságban vagy. És még biztonságosabb, ha figyelembe vesszük, hogy a SolidProof már auditálta a projekt okosszerződését.

A funkciókon túl az RCOF előértékesítés 3000%-os nyereséget kínál. A tokenek jelenleg 0,0127 dollárt érnek, és az előértékesítés első szakaszában vannak, így szerencséd van.

A szerencse az előértékesítésen túl is kiterjed, mivel hosszú távú nyereségeket terveznek deflációs intézkedésekkel. Az RCOF minden el nem adott tokent eléget az előértékesítések után, hogy növelje a token értékét. A legtöbb elemző arra számít, hogy a token az indulás után körülbelül 1000-szeresére fog emelkedni a jelenlegi árhoz képest.

Ha ma 500 dollárt fektetsz be, hónapok alatt akár félmilliót is kereshetsz!

További információ az RCO Finance előértékesítéséről:

Látogass el az RCO Finance előértékesítés oldalára

Csatlakozz az RCO Finance közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyilatkozatot tettek a BIOEAST-tagországok

A soros magyar EU-elnökség a BIOEAST kezdeményezéssel együttműködve magas szintű politikai fórumot szervezett Brüsszelben a közép- és kelet-európai kutatás és innováció előmozdítására - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 05. 17:00
Megosztás:

Horvátország természetes fürdővizei a legtisztábbak Európában

Horvátország rendelkezik Európa legtisztább természetes fürdővizeivel az Európai Bizottság (EB) és az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) idei vizsgálata szerint - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség az MTI-t csütörtökön.
2024. 07. 05. 16:30
Megosztás:

Tovább romlott a hangulat a német járműiparban

A német járműipari vállalatok üzleti hangulatát jelző mutató csökkent júniusban a müncheni ifo gazdaságkutató intézet felmérésének eredményei szerint.
2024. 07. 05. 16:00
Megosztás:

Jelen voltunk a Sanghaji AI-konferencián

A Nemzetgazdasági Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára a Sanghaji AI-konferencián ismertette Magyarország szakpolitikai célkitűzéseit - közölte a tárca az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 05. 15:30
Megosztás:

Hhajdúsági expót és agrárfórumot tartanak Hajdúböszörményben

Nemzetközi traktorhúzó versenyt, mezőgazdasági kiállítást és vásárt tartanak Hajdúböszörményben augusztus 9-10-11-én, egyidejűleg megrendezik Kelet-Magyarország legnagyobb agrárfórumát - ismertették a szervezők csütörtökön Hajdúböszörményben, sajtótájékoztatón.
2024. 07. 05. 15:00
Megosztás:

Fejlesztésre nyert támogatást a Re-Glass Kft.

Az üveghulladék-hasznosítással foglalkozó orosházi Re-Glass Kft. mintegy 350 millió forintos projekt keretében technológiai fejlesztést hajtott végre, amellyel képessé vált százszázalékos tisztaságú polivinil butirál (PVB) fólia és granulátum gyártására. A vállalat most piacot keres a speciális technológiának és a terméknek - tájékoztatta a cég ügyvezetője csütörtökön az MTI-t.
2024. 07. 05. 14:30
Megosztás:

Eljárás indult a Lidl Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárás alá vonta a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt-t, mert a vállalkozás vélhetően megalapozatlan piacelsőségi állítással téveszthette meg a fogyasztókat - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 05. 14:00
Megosztás:

Ismét lehet pályázni a Kincses Kultúróvoda címre

Nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Kincses Kultúróvoda pályázatot a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), hogy erősítse az óvodai és a kulturális intézményrendszer együttműködését, valamint elismerje az óvodai és kulturális területen meglévő értékeket.
2024. 07. 05. 13:30
Megosztás:

A McDonalds több céggel karöltve élelmiszerellátó bázist indít Kínában

Az amerikai McDonald's gyorsétteremlánc négy pékséggel és élelmiszer-beszállítóval, köztük a Bimbóval és a Tyson Foodsszal együttműködve közösen indít élelmiszerellátó bázist a közép-kínai Hopej tartományban.
2024. 07. 05. 13:00
Megosztás:

Új esélyt kapnak a gazdák az uniós képviseletükre

Az élelmezésbiztonság megőrzése érdekében Magyarország uniós elnöksége során a gazdabarát, a válságálló, a versenyképes, a fenntartható és a tudásalapú európai mezőgazdaság megteremtéséért fog dolgozni - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint Nagy István agrárminiszter.
2024. 07. 05. 12:30
Megosztás:

Ideális a száraz, meleg idő az aratáshoz

A száraz, meleg idő ideális az aratáshoz, de az ország középső részein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek szükségük lenne esőre - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 05. 12:00
Megosztás:

Új felsővezetőket neveznek ki a 4iG csoportnál

Új felsővezetőket nevezett a 4iG a vállalatcsoportnál zajló transzformációs program következő állomásaként - közölte a társaság csütörtökön.
2024. 07. 05. 11:30
Megosztás:

Korszerűsítik a mezőhegyesi utakat

Kétszázmillió forint uniós támogatásból korszerűsítenek öt belterületi utat a Békés vármegyei Mezőhegyesen - közölte a projektgazda az MTI-vel.
2024. 07. 05. 11:00
Megosztás:

Fontos szerepünk van a Kína és az EU közötti kapcsolatokban

Magyarország a fejlődő távol-keleti kapcsolatainak köszönhetően különleges szerepet tölt be a Kína és az EU közötti kapcsolatokban - mondta a budapesti EU-Kína turisztikai csúcstalálkozó szerda esti eseményén a nemzetgazdasági miniszter.
2024. 07. 05. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 05. 10:00
Megosztás:

Jórészt gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Jórészt gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,07 százalékos csökkenéssel, 40 893 ponton zárt. A részvények szélesebb körét összefogó Topix index 0,61 százalékkal süllyedt.
2024. 07. 05. 09:30
Megosztás:

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés

Bizonytalanul, legfeljebb kisebb elmozdulással kezdhet pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 07. 05. 09:00
Megosztás:

Májusban lassult a cseh kiskereskedelmi forgalom növekedése

Májusban immár hatodik hónapja nőtt a kiskereskedelmi forgalom Csehországban, a növekedés üteme azonban 4,4 százalékra mérséklődött az áprilisi 5,7 százalékról - közölte a Cseh Statisztikai Hivatal csütörtökön Prágában.
2024. 07. 05. 08:30
Megosztás:

A nagy sportesemények is segítik a sörfogyasztást

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e a sörpiac - állapította meg csütörtökön kiadott elemzésében az Agroinform.hu.
2024. 07. 05. 08:00
Megosztás:

Alig változott péntek reggelre a forint árfolyama

Kevéssé változott, vegyesen alakult a forint árfolyama péntek reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 05. 07:30
Megosztás: