A következő 100x kriptó? Összehasonlítás: FXGuys vs. Dogecoin és Shiba Inu

A következő 100x-os kriptovaluta keresése mindig napirenden van a digitális eszközök világában. Az elmúlt néhány évben olyan mémcoinok, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, lenyűgöző hozamokat produkáltak, és milliomossá tették a korai befektetőket. Azonban ahogy a piac érettebbé válik, a tapasztalt kereskedők túltekintenek a hype-on, és olyan tokeneket keresnek, amelyek valódi hasznossággal és hosszú távú potenciállal rendelkeznek.

A következő 100x kriptó? Összehasonlítás: FXGuys vs. Dogecoin és Shiba Inu

Itt jön a képbe az FXGuys (FXG), egy DeFi token, amely gyorsan lendületet kap, és komoly növekedési lehetőségeket ígér. Lehetséges, hogy az FXGuys követi a Dogecoin és a Shiba Inu példáját, és 100x-os hozamot produkál?

Vizsgáljuk meg az FXGuys-t ezekkel a két mémcoin óriással összehasonlítva, és nézzük meg, megvan-e benne az a potenciál, hogy a következő kirobbanó siker legyen a kriptovilágban.

Miért lehet az FXGuys a következő 100x-os kripto

A Dogecoin és a Shiba Inu-tól eltérően, amelyek az internetes mémek és a közösségi média hype-jával emelkedtek fel, az FXGuys (FXG) szilárd alapokon és valódi hasznosságon nyugszik. Az FXGuys egy DeFi platform, amely ötvözi a hagyományos pénzügyi világot (TradFi) és a decentralizált pénzügyeket (DeFi), lehetővé téve a felhasználók számára, hogy több piacon kereskedjenek, beleértve a devizapiacot, részvényeket, indexeket, árucikkeket és kriptovalutákat.

Az FXGuys egyik kiemelkedő jellemzője a Trade2Earn modell. Ez az innovatív rendszer minden kereskedés után $FXG tokenekkel jutalmazza a kereskedőket, függetlenül attól, hogy nyereséges volt-e a kereskedés. Ez a folyamatos elkötelezettség növeli a token iránti keresletet, és hosszú távon növeli annak értékét. Ezenkívül az FXGuys egy tőkealap-finanszírozási programot is kínál, amely akár 500 000 dollár tőkét biztosít a kereskedők számára. Ez a funkció, a staking programmal és a tranzakciós adók nélküli rendszerrel kombinálva, az FXGuys-t egy igazi DeFi óriássá teszi.

Jelenleg az első előértékesítési szakaszában van, ahol az FXGuys ára $0.03, és eddig 68 000 000 tokent értékesítettek, több mint 1 millió dollárt gyűjtve. Szakértők előrejelzése szerint az FXGuys robbanásszerű növekedést érhet el 2025-re, egyes becslések szerint akár 100x-os hozammal, így ez az egyik legizgalmasabb DeFi token, amelyet érdemes figyelni.

Dogecoin (DOGE): Az eredeti mémcoin

A Dogecoint eredetileg viccnek szánták, de gyorsan kultikus követőtáborra tett szert, különösen olyan hírességek támogatása révén, mint Elon Musk. Azóta a világ egyik legismertebb mémcoinjává vált. Sikere ellenére a Dogecoint gyakran kritizálják, amiért kevés valódi felhasználási lehetőséggel rendelkezik, és fejlesztése elmarad más projektekhez képest.

A Dogecoin elsődleges értéke a közösségéből és a borravaló fizetési eszközként való használatából származik. Ugyanakkor nem rendelkezik olyan funkciókkal vagy felhasználási lehetőségekkel, mint az FXGuys. Míg a Dogecoin ára 2021-ben az egekbe szökött, sokan úgy vélik, hogy növekedési potenciálja már korlátozottabb, mint azoknak a tokeneknek, amelyek valódi hasznosságot kínálnak, mint például az FXGuys.

Shiba Inu (SHIB): A „Dogecoin gyilkos”

A Shiba Inu (SHIB) a „Dogecoin gyilkosként” lépett a piacra, és a mémcoinok népszerűségének hullámán aratott sikert. A Dogecoinhoz hasonlóan a Shiba Inu sikere nagyrészt közösségi alapú, hatalmas közösségi média jelenléttel. Ugyanakkor a Shiba Inu proaktívan építette ki ökoszisztémáját, és olyan kezdeményezéseket indított, mint a ShibaSwap, egy decentralizált tőzsde.

Mindezen erőfeszítések ellenére a Shiba Inu továbbra is kihívásokkal néz szembe, hogy hosszú távú hasznosságát bebizonyítsa. Növekedése elsősorban spekulatív befektetésekből származik. Bár bull marketek idején jól teljesíthet, nem rendelkezik olyan kifinomult infrastruktúrával és valós felhasználási lehetőségekkel, mint az FXGuys.

Következtetés: Az FXGuys előnye a mémcoinokkal szemben

Míg a Dogecoin és a Shiba Inu remek lehetőségeket kínáltak a mémcoin rajongóknak, az FXGuys valami tartalmasabbat nyújt. A DeFi és TradFi integrációjával, valamint erős tokenomikájával az FXGuys-nak megvan a lehetősége arra, hogy 100x-os növekedést érjen el 2025-re.

Az FXGuys (FXG) minden befektető figyelmének a középpontjában kell lennie, aki a következő nagy kriptolehetőséget keresi. Itt nem csak a hype-ról van szó – az FXGuys valódi értéket és hosszú távú növekedést kínál.

További információk az FXGuys-ról itt érhetők el:

Weboldal | Fehér könyv | Közösségi oldalak | Audit

Exkluzív FXGuys promóciós kód:

PROP10 KÓD HASZNÁLATA 10% BÓNUSZÉRT

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nem vitted el az ötöst? A hatos lottóre még lehet esélyed!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 10. 20. 21:00
Megosztás:

Avalanche (AVAX), Chainlink (LINK) és Cybro (CYBRO) – A következő Tokenek, amelyek robbanásszerű növekedésre készülnek

A kriptovaluták dinamikus világában egyre nagyobb figyelem irányul néhány új digitális eszközre, amelyek kivételes növekedési potenciállal rendelkeznek. Ezek a tokenek, melyeket innovatív technológiák és átgondolt stratégiák támogatnak, felkeltették a befektetők és rajongók érdeklődését. Vajon ezek lehetnek a következő nagy áttörést hozó kriptoeszközök, amelyek megváltoztatják a piacot?
2024. 10. 20. 20:30
Megosztás:

A Dogen vezeti a csapatot: A 3 legfontosabb Solana mémcoin, amelyet érdemes figyelni

Egy új kihívó kapja meg a figyelmet a Solana memecoin ökoszisztémában. A figyelem egyre inkább egy kiválasztott néhány token felé irányul, amelyek erős növekedési potenciált mutatnak. Ez a cikk feltárja a három legfontosabb memecoint a Solana blokkláncon, amelyek lendületet kapnak. Az olvasók megismerhetik, mely digitális eszközök vannak növekedés előtt, és miért lehetnek ezek a következő nagy lehetőségek.
2024. 10. 20. 19:30
Megosztás:

Jelentős váltás a globális kriptoelfogadásban: Aptos, SUI és Cybro robbanásszerű növekedés előtt állnak

Egy új hullám érkezett a kriptovaluták világába, amely jelentős változást jelez az elfogadási trendekben. Az Aptos, SUI és Cybro kulcsszereplőként emelkednek ki, és gyors növekedési potenciáljuk miatt egyre több figyelmet vonzanak. Mi különbözteti meg ezeket a digitális eszközöket, és miért váltak világszerte érdeklődés tárgyává? Ez a cikk a kriptovilág kibontakozó fejleményeit tárja fel.
2024. 10. 20. 18:30
Megosztás:

Folytatódik a nyugodt, napsütéses, őszi idő

A jövő héten is folytatódik a nyugodt, száraz őszi időjárás: a reggeli pára, köd feloszlása után általában többórás napsütés várható, és bár a hajnalok csípősek lesznek, délutánonként 15-20 Celsius-fokra emelkedik a hőmérséklet. Szerdán, a nemzeti ünnepen több lesz a felhő, de érdemi csapadékra ezen a napon sem kell számítani - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 10. 20. 18:00
Megosztás:

A DOGE bálna a Dogen tokent jelöli meg, mint a következő PEPE versenytárs, amelyre érdemes figyelni, és akár 8000%-os növekedést is elérhet

Egy jelentős DOGE tulajdonos a Dogen tokent emelte ki, mint a mémcoinok világának új feltörekvő csillagát. A Dogen lehet a következő versenytárs, amely felérhet a PEPE sikeréhez. Vajon 8,000%-os növekedésre is képes lehet? Ez a cikk azt vizsgálja, mely coinok lehetnek a küszöbön álló kiemelkedő növekedés előtt.
2024. 10. 20. 17:30
Megosztás:

Kiadták az egymilliomodik horgászengedélyt

Kiadták az egymilliomodik horgászengedélyt - közölte a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) vasárnap a csakapeca.hu oldalon.
2024. 10. 20. 17:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót ad az államháztartás központi alrendszerének szeptember végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig egyebek mellett az augusztusi kereseti adatokat teszi közzé.
2024. 10. 20. 16:00
Megosztás:

134 év kell ahhoz, hogy eltűnjön a nemek közötti szakadék

Milyen karrier-környezetbe érkeznek a következő generációs női vezetők és hogyan lehet őket támogatni az úton? Már rögtön a cikk elején spoilerezünk: az Infotér Konferencia panelistáit sok minden triggereli a témában, de abban megegyeznek, hogy a legtöbb jót az önbizalom erősítésével tesszük.
2024. 10. 20. 14:00
Megosztás:

A horvát kormány bemutatta a nemzeti lakhatási tervét

Branko Bacic építési, tervezési és állami vagyonügyi miniszter pénteken bemutatta a horvát kormány 2030-ig szóló lakhatási politikájának nemzeti tervét, amellyel megfizethető és fenntartható lakhatást kíván biztosítani, és amelyhez a becslések szerint 1,2 milliárd euróra lesz szüksége.
2024. 10. 20. 13:00
Megosztás:

Nemzetközi fenntarthatósági minősítést kapott a debreceni Mercur hotel

BREEAM Excellent nemzetközi minősítést kapott a debreceni Mercur hotel - jelentették be pénteken a szállodában tartott sajtótájékoztatón.
2024. 10. 20. 12:00
Megosztás:

Jövő héten rendezik meg a 27. Csabai Kolbászfesztivált

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
2024. 10. 20. 11:00
Megosztás:

A Mol CR figyelmeztette a cseheket: gondok lehetnek az üzemanyagokkal

Figyelmeztette a cseheket a Mol CR, hogy gondok lehetnek az üzemanyag szállításaival, miután december elején lejár a Csehországnak nyújtott európai uniós kivétel az orosz kőolajból készült termékek behozatalára.
2024. 10. 20. 10:00
Megosztás:

Hatalmas az érdeklődés az élelmiszeripar megújítására

Hatalmas az érdeklődés az élelmiszeripar megújítására, hiszen az agrártárca 150 milliárdos kerettel meghirdetett felhívására több mint 708 milliárd forintnyi igény érkezett be - közölte Nagy István agrárminiszter.
2024. 10. 20. 09:00
Megosztás:

Ezekkel a furcsa számokkal vitték el minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Harminchárom hét halmozódás után egy játékos elvitte az ötöslottó eddigi legnagyobb nyereményét, 6,613 milliárd forintot, a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombat este az MTI-t.
2024. 10. 20. 07:00
Megosztás:

A REpontokon félmilliárd palackot, üveget és dobozt váltottak vissza eddig

Az új rendszerben visszaváltott palackok, dobozok, üvegek száma a héten elérte a félmilliárdot - közölte Mol hulladékgazdálkodási koncessziós társasága, a MOHU pénteken az MTI-vel.
2024. 10. 20. 06:00
Megosztás:

A vasúti pályák állapotának javítására és a fejlesztések összehangolására hívja fel a figyelmet a logisztikai szövetség

Az európai vasúti pályahálózat állapota és az össze nem hangolt felújítások, fejlesztések okozzák a legnagyobb problémát a környezetbarát, kombinált árufuvarozásban, a késések 75 százalékáért az infrastruktúra a felelős - hívja fel a figyelmet a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ).
2024. 10. 20. 05:00
Megosztás:

A Suzuki autók biztosítási díjáról kiderült, hogy...

A kötelező felelősségbiztosítási átlagdíjak visszafogottan, 3 százalékkal nőttek az idén az első kilenc hónapban. A cascóbiztosításoknál viszont 20 százalékos drágulás látható - közölte saját adatai alapján a Netrisk. Kiderült az is, hogy a leggyakoribb autók, például a Suzukik, Opelek és Toyoták esetében hol tartanak az átlagdíjak.
2024. 10. 20. 04:00
Megosztás:

Szabályozás! Sok fogászati kezelés ingyenes Magyarországon TB-re

Az államilag támogatott fogászati ellátásokat általában azon a fogorvosi rendelőben lehet igénybe venni, amelyik a lakcím vagy tartózkodási hely alapján felelős az ellátásért. Felmerülhet a kérdés: mehetünk-e más fogorvoshoz is térítésmentesen, mint akihez a körzetünk tartozik? Milyen fogászati kezelések érhetők el ingyenesen az állami fogorvosi rendelőkben? Milyen típusú fogtömések járnak ingyenesen? Kell-e fizetni a protézisért? Ingyenes a fogszabályozás az állami fogászaton? Sok tévhit kering az állami fogászati ellátások körül, ezért cikkünkben a NEAK tájékoztatása alapján összefoglaljuk a legfontosabb információkat.
2024. 10. 20. 03:00
Megosztás:

Törvény mondja ki! Nyugdíjkorhatár 2025 és a nyugdíj jogosultság szabályai Magyarországon 2025

A magyar nyugdíjrendszerben az öregségi nyugdíjra való jogosultságot különböző tényezők határozzák meg, amelyek közé tartozik a korhatár és a ledolgozott évek száma. Az alábbiakban közérthetően elmagyarázzuk a szabályozást (1997. évi LXXXI. törvény a társadalombiztosítási nyugellátásról). Nyugdíj korhatár 2025 szabályok és a törvény értelmezése.
2024. 10. 20. 02:00
Megosztás: