A Dogecoin piaci kapitalizációja ismét 10 milliárd dollár fölött - Jövőre jöhet a 1 dolláros árfolyam?

A Dogecoin ismét a rivaldafénybe került, aminek köszönhetően a népszerű kutyás token értéke elérte a 0.072 dollárt.

A Dogecoin piaci kapitalizációja ismét 10 milliárd dollár fölött - Jövőre jöhet a 1 dolláros árfolyam?

Az előző 24 óra során ugyan látható volt némi gyengülés (1.3%), az előző hónapban a DOGE értéke így is közel 20%-kal emelkedett.

Ennek ellenére 2023 nem volt könnyű év a legnépszerűbb kutyás token számára, hiszen az árfolyam az év első napjaiban gyakorlatilag a jelenlegi szinten mozgott.

Ennek ellenére nem csupán az előző havi emelkedés mértéke, hanem a napi kereskedési volumen növekedése is optimizmusra adhat okot. Az előző hét során ugyanis utóbbi mértéke többször is képes volt meghaladni az 1 milliárd dollárt.

Dogecoin előrejelzés: meddig tarthat a kutyafutam?

A DOGE jelenlegi árfolyama két lényeges dologra mutat rá: egyrészt az előző időszak bikafutamának üteme lassulóban van, másrészt továbbra is kimagasló az érdeklődés a Dogecoin iránt.

Más szóval Elon Musk kedvenc kutyás tokenjébe továbbra is érdemes lehet némi óvatosság mellett befektetni.

dogecoin árfolyam grafikon

Ábránkon a sárgával jelölt 30 napos mozgóátlag erősödő trendet mutat és hamarosan keresztezheti a kék vonallal jelölt 200 napos mozgóátlagot. Amennyiben ez valóban megtörténik, az egy úgynevezett “aranykeresztet” fog eredményezni, ami a legtöbb esetben a bikáknak kedvező jel.

Szintén beszédes, hogy az RSI (relatív erősségi index) a megtorpanást követően is a 65 körüli értéken tudott maradni. Vagyis jelenleg a vásárlóerőben nincs lényegesebb változás.

Az ábrán látható zölddel jelölt támasz szint alapján továbbá arra lehet következtetni, hogy egyre több befektető hajlandó akár magasabb áron is megvásárolni a DOGE-ot.

Erre a legjobb példát úgy láthatjuk, ha a mostani napi kereskedések volumenét összehasonlítjuk az egy hónappal ezelőtt látott értékekkel. 

Ahogy azt említettük az előző napokban a napi 1 milliárd dollár is többször előfordult. Ezzel szemben 30 nappal ezelőtt átlagosan 150-200 millió dolláros volumeneket láthatunk.

A Dogecoin esélyeit tovább erősíti, hogy jellemzően az év utolsó heteiben a kriptoszektor egy visszafogottabb bikafutamon szokott átesni. 

Ennek ellenére fundamentális oldalról nem feltétlenül okos ötlet arra számítani, hogy a DOGE képes lesz túlszárnyalni a szektort.

A kimagasló teljesítményre az egyetlen reális ok az lehet, ha az X-en végül bevezetésre kerülnek a kriptofizetések, és az elfogadott tokenek között a DOGE is szerepelni fog. 

Azonban túl sok eseményre, fejlesztésre vagy felhasználási módra jelenleg nem lehet számítani, így a radikális növekedés lehetősége ismét elsősorban Musk kezében van.

Ennek ellenére a teljes szektort érintő események a Dogecoin értékére is hatással lehetnek, aminek köszönhetően leírni sem érdemes a kutyás tokent.

Mennyire erős a DOGE? Hála a Meme Kombatnak most megtudhatod

A Dogecoin népszerűségét felesleges lenne megkérdőjelezni. A mém token régóta a kriptoszektor élvonalában mozog, aminek köszönhetően mérete alapján továbbra is a 10. legnagyobb kriptonak számít.

Elsősorban azonban pontosan ezért tűnik valószínűtlennek, hogy a befektetők a korábbihoz hasonló bevételt tudjanak elérni DOGE-dzsal.

Éppen ezért lehet érdemes olyan alternatívákat is megfontolni amilyen a Meme Kombat. Ez a teljesen új ERC-20 altcoin ráadásul képes egy fedél alá hozni az összes népszerű mém kriptot. A legjobb pedig az, hogy különböző csaták során még az is megtudható, hogy melyik mém token a legerősebb.

meme coin

A jelenleg előértékesítési szakaszában lévő projekt gyűjtése még csupán néhány hete indult, ennek ellenére mostanáig több mint 1.2 millió dollárt sikerült elérni az MK eladásával.

Ennek oka elsősorban az, hogy az ökoszisztéma aktív és passzív jövedelemszerzésre egyaránt lehetőséget kínál.

A vásárolt MK tokenjeidet lekötheted, amivel éves szinten 112% hozamot érhetsz el. Vagyis amennyiben a Meme Kombat képes megőrizni értékét, abban az esetben egyetlen év alatt a befektetésedet megduplázhatod.

Bár jelenleg nem elérhető, a fejlesztők ígérete szerint stakelésre már a listázást megelőzően lehetőség lesz, így közvetlenül a vásárlás után le is tudod kötni az MK tokenjeidet.

Ez azonban nem minden, hiszen a passzív bevételek mellett különböző fogadásokkal további profitot érhetsz el.

A Meme Kombat első évadában, ami a listázással egy időben indul, összesen 11 mém méri majd össze tudását. Ezeket a harcokat egy mesterséges intelligencia fogja vezérelni és a felhasználók különböző fogadásokat tudnak majd kötni ezekre.

Nem csupán a lehetséges nyertest játszhatod meg, hanem a párviadalok számos elemét is. Ennek köszönhetően a közösség tagjaként egy egészen realisztikus élményben lehet majd részed a Meme Kombat harcainak köszönhetően.

Az MK ára lépcsőzetesen emelkedik, ezért ha kedvet kaptál a projekthez, érdemes minél hamarabb beszerezned néhány tokent.

Ehhez mindössze egy kriptotárcára, illetve ETH, USDT vagy BNB kriptokra van szükséged.

Amennyiben szeretnéd ezt a különleges play 2 earn kezdeményezést megismerni, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára, még ma!

Érdekel a Meme Kombat

Ez is érdekelhet: 

Ünnepeld méltó módon a Bitcoin ETF érkezését a BTCETF-fel

7.4 milliárd Forintot bukhat az ETH shortoló

A legjobb kriptopénzek 1 dollár alatt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kiemelt szerep jut Magyarországnak a sanghaji Pujiang Innovációs Fórumon

Szombaton kezdődött meg a Pujiang Innovációs Fórum Sanghajban, ahol a négy napig tartó rendezvényen idén Magyarország mint díszvendég vesz részt az eseményen mintegy negyven szakértővel, vállalati és egyetemi vezetővel, akik a fórumon elhelyezett kiemelt standnál mutatják be, hogy a magyar innováció milyen területeken nyújt világszínvonalú teljesítményt.
2024. 09. 08. 01:00
Megosztás:

Amíg a Bitcoin bikás fordulatára várunk, ebből a három érméből érdemes betárazni

A Bitcoin erősen gyengélkedik az utóbbi hetekben, ami a teljes kriptoszektorra hatást gyakorol. A befektetők és elemzők nem győzik kiadni jóslataikat azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan indul meg újra a Bitcoin.
2024. 09. 08. 00:01
Megosztás:

Ez a 0,0003 dolláros Solana mémcoin várhatóan megelőzi a Dogecoint (DOGE) az 1 dollár felé vezető versenyben

A nagyon várt bikapiac és az altcoin szezon közeleg. A piac jelenleg nyugodt, de a feszültség egyre nő. Az altcoinok még mindig alacsony szinten mozognak, de hirtelen emelkedésre készek. Ebben a környezetben egy mindössze 0,0003 dolláros Solana-alapú mémcoin emelkedik ki.
2024. 09. 07. 23:30
Megosztás:

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord

Pénteken is megdőlt a fővárosi hajnali melegrekord - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.
2024. 09. 07. 23:00
Megosztás:

Az AAVE és XRP bálnák eladják pozícióikat ezekért az AI altcoinokért, amelyek a következő bikapiac során 100-szoros növekedést érhetnek el

Az AAVE és XRP nagy tulajdonosai elkezdték eladni eszközeiket az ígéretes AI-alapú altcoinok javára. Ez a váltás arra utalhat, hogy ezek az új digitális valuták jelentős növekedést mutathatnak a következő piaci fellendülés során. Fedezd fel, mely innovatív érmék vonzzák a figyelmet, és melyek várhatóan lenyűgöző növekedést produkálnak a közelgő bikapiac alatt.
2024. 09. 07. 22:30
Megosztás:

ÁSZ-alelnök: fókuszban a versenyképesség növelő programok

Az alacsony munkanélküliség és a munkaerőhiány kedvező feltételeket teremt a nominális bérek dinamikus növekedéséhez, emiatt a termelékenység növelése kulcsfontosságú lesz a közeljövőben; az ezt szolgáló programok hatékonyságának ellenőrzésére az ÁSZ is kiemelt figyelmet fordít - mondta Szomolai Csaba, az Állami Számvevőszék alelnöke Nyíregyházán, a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen a számvevőszék közleménye szerint.
2024. 09. 07. 22:00
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) árfolyam-előrejelzés: Az elemzők szerint egy új Solana memetoken 100-szor jobb hozamot fog hozni, és 6 hónap alatt eléri az 1 dolláros értéket

A nagyon várt bikapiac közeledik, és az altcoin szezon hamarosan elindul. A piac jelenleg nyugodt, de az altcoinok alacsony szinteken mozognak, és jelentős nyereség előtt állnak. Ezek között a Shiba Inu (SHIB) felkeltette az elemzők figyelmét, akik egy figyelemre méltó növekedést jósolnak.
2024. 09. 07. 21:30
Megosztás:

Ismét Keep Floyding-koncert a Várkert Bazárban

Ismét Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. A világhírű brit zenekar, a Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő magyar csapat az idén harmincéves The Division Bell című albumot állítja a középpontba szeptember 14-i koncertjén az Öntőház udvarban.
2024. 09. 07. 21:00
Megosztás:

Fektess be 300 dollárt ezekbe az altcoinokba még ma, hogy 2025-re akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen – szakértők ajánlásai

Egy kis befektetés hatalmas portfólióvá alakítása álomszerűnek tűnhet. Azonban a szakértők azonosítottak olyan altcoinokat, amelyek segítségével ez valósággá válhat. Az olvasók megtudhatják, mely kriptovaluták állnak jelentős növekedés előtt, és hogyan alakíthatják át egy 300 dolláros befektetésüket akár 1,5 millió dolláros vagyonná 2025-re.
2024. 09. 07. 20:30
Megosztás:

Nagy István: nagyra becsüljük és kiemelten támogatjuk a méhészek munkáját

A méhészek tevékenysége teszi élhetővé és fenntarthatóvá környezetünket - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Sárváron.
2024. 09. 07. 20:00
Megosztás:

A GoldenPeaks Capital az AB CarVal által kezelt alapokból biztosít finanszírozási keretet

A GoldenPeaks Capital és az AB CarVal, egy megalapozott globális hitelalap és az Alliancebernstein Private Alternatives üzletágának része, egyedi junior finanszírozási keretet írt alá.
2024. 09. 07. 19:00
Megosztás:

Miskolc leendő polgármestere: újjáépítjük a Barlangfürdőt

Újjá fogjuk építeni a Miskolctapolcai Barlangfürdőt - mondta szombaton Miskolc megválasztott, október elején hivatalba lépő polgármestere a pénteken kigyulladt barlangfürdőnél tartott sajtótájékoztatóján. A barlangfürdő tetőszerkezete teljesen leégett.
2024. 09. 07. 18:00
Megosztás:

Kedvezők a magyar üzemanyagárak

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai alapján augusztusban Magyarországon a benzin átlagára 7 forinttal volt kedvezőbb a szomszédos országok átlagáránál, míg a gázolaj ára megegyezett azok átlagával - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szombaton az MTI-t.
2024. 09. 07. 17:00
Megosztás:

Mutatjuk, hol érdemes kivárnia az egyetemistáknak az albérletkereséssel

Míg az albérleti szezon elején inkább a 250 ezres ármaximumban gondolkodtak az albérletkeresők, addig most azok száma növekszik, akik 150 ezres havi díjat maximalizálnának - derül ki a zenga.hu ingatlankereső adataiból. A vidéki egyetemisták rosszul jártak a kivárásos taktikával, Budapesten viszont vannak olyan kerületek, ahol olcsóbban lehet garzonlakást bérelni, mint a ponthatár kihirdetésekor.
2024. 09. 07. 16:00
Megosztás:

A TON nem tud lépést tartani, miközben az AVAX az ingadozó volatilitás miatt csökken; a DTX teszthálózati teljesítménye felerősíti a bikás előértékesítési lendületet

A hónap eleje számos neves kriptovaluta-projektet tett sérülékennyé rövid időn belül. A számos érintett hálózat között a Toncoin (TON) és az Avalanche (AVAX) is magas volatilitást tapasztalt, és nem sikerült helyreállniuk. Ezzel szemben a lenyűgöző DeFi szenzáció, a DTX Exchange figyelmet keltett bevételmegosztási modelljével és hibrid kereskedési megoldásaival.
2024. 09. 07. 15:00
Megosztás:

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz

Belgium 20 ezer majomhimlő elleni vakcinát adományoz a járvány fészkének számító Kongói Demokratikus Köztársaságnak - jelentette pénteken belga hírügynökség az ország szövetségi minisztertanácsának bejelentésére hivatkozva.
2024. 09. 07. 14:00
Megosztás:

Az USA negyedmilliárd dollár értékű újabb fegyverszállítmányt küld Ukrajnának

Az amerikai kormány újabb, ezúttal mintegy 250 millió dollár értékű katonai támogatást jelentett be Ukrajna számára pénteken.
2024. 09. 07. 13:00
Megosztás:

Az elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a bíró a Donald Trump elleni ítélethozatalt

A bíró pénteken az amerikai elnökválasztás utáni időpontra halasztotta a büntetés mértékének kihirdetéséről szóló tárgyalást abban a perben, amelyet Donald Trump volt elnök ügyében tartottak hallgatási pénz kifizetésének körülményei miatt.
2024. 09. 07. 12:00
Megosztás:

Alibaba - érdemes venni belőle?

Az Alibaba évek óta Kína kiskereskedelmi zászlóshajójának számít, azonban az alapító, Jack Ma 2019-es lemondása óta megkopott a hírneve. A kínai óriás látszatra újfent szilárd lábakon áll ugyan, de a céget hátráltathatja a többnyire negatív globális és kínai gazdasági jövőkép.
2024. 09. 07. 10:00
Megosztás:

Ezért nem szabad online beszerezni az Ozempic injekciót

Komoly egészségkárosító hatásuk lehet az interneten árult szemaglutid hatóanyagú szereknek - állapították meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Gyógyszerésztudományi Kara és a Kaliforniai Egyetem kutatói a baranyai felsőoktatási intézmény MTI-hez pénteken eljuttatott közleménye szerint.
2024. 09. 07. 09:00
Megosztás: