Ünnepeld méltó módon a Bitcoin ETF érkezését a BTCETF-fel

2023 jelentős veszteségekkel indult a kriptoszektorban, aminek köszönhetően a bitcoin értéke régen látott mélypontra került. Egészen a 16 000 dolláros szintig tartott a FTX-összeomlást követő pánik, majd lassú erősödés vette kezdetét.

Ünnepeld méltó módon a Bitcoin ETF érkezését a BTCETF-fel

A lendület egészen év közepéig, a 20-25 000 dolláros árfolyamig tartott ki, majd hosszú vegetáció vette kezdetét. Ezt végül egy egészen izgalmas hír törte meg, melynek hatására a teljes kriptoszektorba visszatért az élet.

Az egyik legnagyobb befektetési vállalat, a BlackRock elindította a Bitcoin ETF bevezetésére vonatkozó igényét, aminek hatására a BTC értéke az egekbe szökött.

A Bitcoin ETF kifejezetten nagy jelentőséggel bír, hiszen ezzel a Bitcoin - és idővel talán a kriptoszektor többi része is - intézményesített keretek közé fog kerülni. 

Amint ez bekövetkezik a bitcoin piaci kapitalizációja hihetetlen mértékben képes lehet a növekedésre. Sokan úgy vélik, 100,000 dollár fölé is emelkedhet a BTC értéke, sőt egyesek még az 1 millió dolláros szintet sem tartják lehetetlennek.

Ennek oka, hogy az aranyhoz hasonlóan a bitcoinból is korlátozott mennyiség áll rendelkezésre. Továbbá az arany értékét elsősorban a belé vetett bizalom, mintsem a felhasználási mód határozza meg. Ilyen értelemben pedig a Bitcoin képes lehet elképesztő sikerekre, hiszen mostanra már vezető pénzügyi intézmények is kísérleteznek a BTC-vel.

Éppen ezért izgalmas hír, hogy már most elérhető a Bitcoin ETF token, amivel a kereskedők maximálisan képesek lehetnek kiaknázni a Bitcoin ETF által elérhetővé váló lehetőségeket.

Érdekel a Bitcoin ETF token

Miért nagy dolog a Bitcoin ETF?

Nem túlzás az a kijelentés, hogy a Bitcoin ETF egyike a kriptoszektor legnagyobb eseményeinek, melynek hatását hosszú éveken keresztül élvezhetik majd a befektetők.

Mostanáig az intézmények részéről az egyik legnagyobb kritika a kriptopénzekkel szemben az volt, hogy a kriptotőzsdéken viszonylag egyszerűen lehet különböző csalásokat végrehajtani.

Ezzel párhuzamosan számos befektető is azt a véleményt osztotta, hogy a szükséges szabályozás hiánya miatt inkább a szigorúbban felügyelt részvénypiacot választja.

A csalásokra ékes példa az FTX, melynek vezetői az Egyesült Államok egyik legnagyobb pénzügyi csalását hajtották végre.

Most azonban a jelek szerint a szektorban változás állhat be, hiszen a BlackRock Bitcoin Spot ETF megjelenésével már ellenőrzött, intézményileg biztosított formában lesz lehetőség befektetni BTC-be.

Jól mutatja az eseményben rejlő lehetőségeket az, hogy jelenleg az amerikai tőzsdefelügyelet asztalán összesen 10 különböző Bitcoin ETF kérvény várja a jóváhagyást.

Ezzel várhatóan olyan hihetetlen mértékű likviditás fogja elárasztani a szektort, aminek hatására a BTC soha nem látott csúcsokat érhet el.

Szeretnék Bitcoin ETF tokent vásárolni

Mi a Bitcoin ETF token?

Lényegében a Bitcoin ETF token (BTCETF) egy új ERC-20 projekt, melynek sorsa teljes mértékben a hamarosan megjelenő Bitcoin ETF-hez van kötve.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a tokenomikát és a kereskedési adót érintő változásokat a készítők különböző sarokkövekhez kötötték. Ezeknek átlépésével folyamatosan csökkenni fog az elérhető BTCETF száma, illetve a tranzakciós díj mértéke.

Vagyis lényegében azzal, hogy BTCETF-et vásárolsz arra spekulálsz, hogy a Bitcoin ETF bevezetésre fog kerülni, továbbá annak népszerűsége kirobbanó lesz.

Ez pedig a jelek szerint valóban elkerülhetetlen lesz, aminek köszönhetően a BTCETF egyike lehet az esemény legnagyobb nyerteseinek. Szintén fontos még kiemelni, hogy a bitcoin erősödése a legtöbb altcoin árfolyamára is hatással van.

Vagyis a várható növekedés mellett külön lendületet fog jelenti a szektort átjáró optimizmus. Ez már csak azért is tűnik valószínűnek, mert a jövőben könnyen lehet, hogy a Bitcoin ETF-et más kripto ETF-ek is követhetik majd.

A felsoroltak azonban jelenleg erősen spekulatív érvelések, éppen ezért a BTCETF készítői elképesztő stakelési hozamokat kínálnak a korai befektetők számára.

Mivel még a projekt a kezdeti fázisában van, ezért ha még most csatlakozol a tokenek stakelésével kimagasló hozamot érhetsz el. Írásunk idején 5000%-nál is magasabb a várható éves hozam mértéke, vagyis naponta 13%-nál is magasabb lehet a profitod.

Összesen 2.1 milliárd db BTCETF érhető el, melynek a 40%-a már az előértékesítés ideje alatt gazdára fog találni, továbbá a tokenek 25%-a a stakelési jutalmakat fedezi, 10% a listázás likviditásra lesz fordítva, míg a fennmaradó 25% elégetésre kerül.

Állandó égetések a Bitcoin ETF sikereivel párhuzamosan

Ahogy a tokenomika adatainál is látható, a teljes tokenkészlet negyed megsemmisítésre fog kerülni. Ez összesen 5 lépésben valósul majd meg, párhuzamosan a Bitcoin ETF sikereivel.

Például az ETF engedélyezésénél és indulásánál egyaránt 5-5% BTCETF kerül majd elégetésre. 

A tokenek égetése ideális módja az árfolyam magasan tartásának, hiszen a csökkenő kínálattal a meglévő BTCETF is értékesebbé válik.

Többek között ezért is érdemes lesz rendszeresen ellátogatni a Bitcoin ETF weboldalára, hiszen az engedélyezésről minden aktuális információt meg fogunk találni.

Ennek köszönhetően ha nem rendelkezel naprakész információval az ügy aktuális állásával kapcsolatban, akkor is érdemes rendszeresen meglátogatni a Bitcoin ETF oldalát. 

Vásárolj még most, kedvezményes áron Bitcoin ETF érmét

Ahogy azt a legtöbb előértékesítés esetében már megszoktuk, a BTCETF árfolyama is lépcsőzetesen fog emelkedni. 

A jelenleg aktuális első szakasz során egy tokent csupán 0.005 dollárért vásárolhatsz meg. Azonban túl sokat nem érdemes várni, mivel a szakasz hamarosan lezárulhat.

Ezzel kapcsolatban azonban jó hír, hogy a vásárlást ETH, USDT, BNB és MATIC mellett akár bankkártyával is el lehet végezni. Amennyiben az utóbbi mellett teszed le a voksod, úgy bármilyen egyéb kripto beszerzése nélkül, néhány perc alatt el tudod végezni a tranzakciót.

Miután ezzel végeztél a tokenjeidet tartogathatod a listázásig, vagy akár le is tudod azokat kötni azonnal. 

Ha érdekel a Bitcoin ETF, vagy szeretnéd megtudni éppen milyen fázisban tart az engedélyezés, látogass el a Bitcoin ETF token magyar nyelvű weboldalára még ma!

Adj egy esélyt a Bitcoin ETF-nek

Ez is érdekelhet:

7.4 milliárd Forintot bukhat az ETH shortoló

Gyülekeznek a kriptobálnák a Launchpad XYZ körül - Elmondjuk miért

A 16 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Antimikrobiális üvegport fejlesztett ki az LG

Az LG Electronics (LG) fejlett anyagokkal foglalkozó üzletága PuroTecTM néven egy új antimikrobiális üvegport vezetett be. Az innovatív anyagot a termékhigiénia megőrzésének céljából tervezték, és felhasználása igen sokrétű.
2024. 05. 29. 06:00
Megosztás:

Madárgyilkos szélkerekek, világmegváltó villanyautók: a klímaátmenet 6 mítosza és ellentmondása

Az energiaátmenet az emberiség egyik legnehezebb és legfontosabb feladata, és egyetlen döntéshozó sem engedheti meg magának, hogy ne gondolkozzon stratégiai szinten a témáról. Ugyanakkor fontos az is, hogy túllássanak a kérdésben gyakran hallható közhelyeken, ne gondolják, hogy léteznek könnyű megoldások, de azt sem, hogy reménytelen a helyzet – mutat rá Jonas Puck, a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem vezetőképző akadémia (WU Executive Academy) energiamenedzsment programjának vezetője. A 125 éves iskola üzleti döntéshozók számos generációját képezte történelme során, és ma is Közép-Európa egyik legmagasabban jegyzett vezetőképzőjét működteti, ahol évente mintegy 2200 diák kap naprakész tudást – többek között a klímaátmenettel kapcsolatos forró területeken.
2024. 05. 29. 05:30
Megosztás:

Európai egészségügyi adattér: Széles körben el kell fogadtatni az egészségügyi adatok európai megosztását

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.
2024. 05. 29. 05:00
Megosztás:

Az exportpiacra lépő vállalatok még hatékonyabb támogatása érdekében együttműködésre lép az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

Együttműködési megállapodást írt alá az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, azzal a céllal, hogy a két vállalat tevékenységének és ügyfélkörének összehangolásával még hatékonyabban támogathassák az exportpiacokon tevékenykedő vagy az exportpiacra való kilépést tervező magyar vállalatokat. A bank és a HEPA ügyfelei az együttműködés révén egymást kiegészítő komplex szolgáltatásokhoz juthatnak. A megállapodás kiemelt célja, hogy a felek támogassák a magyar vállalatok versenyképességének fejlesztését, amelynek egyik alappillére a külföldi piacokon való megjelenés.
2024. 05. 29. 04:30
Megosztás:

Naperőművel és energiatárolóval bővül a Ganz tápiószelei gyártelepe

Készen állnak a bekötésre a napelemek a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. tápiószelei gyártelepén felépített 2 MVA névleges teljesítményű naperőműparkban. A 4040 darab szolár panel telepítését a budaörsi Forest-Vill Kft. végezte el, amely a fejlesztés következő ütemében egy, az erőműhöz tartozó energiatárolót fog a helyszínen telepíteni. A beruházás várhatóan 2024 végéig fejeződik be, melynek köszönhetően a tápiószelei gyáregység energiaszükségletének jelentős részét megújuló energiaforrásból előállított áram szolgáltatja majd.
2024. 05. 29. 04:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 29. 03:30
Megosztás:

Jót tenne az ingatlanpiacnak, ha az eladók a saját elképzeléseik helyett az ingatlanpiac törvényeit követnék

Az elmúlt két hónapban a XIX., XX. és XXIII. kerületekben is élénkülni kezdett az ingatlanpiac, nőtt az érdeklődés az eladó ingatlanok iránt, ugyanakkor a keresett kategóriákban az árak lassú emelkedése tapasztalható. Sok tulajdonos viszont a valós áraktól továbbra is teljesen függetlenül áraz.
2024. 05. 29. 03:00
Megosztás:

Áprilistól a sárga csekket hülyeség feladni a Postán

Április 1-től minden hazai fogyasztó és vállalkozás teljesítheti fizetési tranzakcióit fizetési kérelem elfogadásával és arra válaszul azonnali fizetés kezdeményezésével, de erről sokan még nem is hallottak.
2024. 05. 29. 02:00
Megosztás:

Mennyit áramot fogyaszt évente a klíma? Itt a számítás, mutatjuk!

Most kiderül, érdemesebb-e klímával vagy gázzal fűteni. Vajon megéri beruházni egy klímaberendezésbe néhány forró nyári hét miatt? Hasznos-e klímával fűteni vagy ezzel kiegészíteni a fűtést? Számos kérdés merül fel. Bár a klíma energiafogyasztása számos tényezőtől függ, ha gazdaságosan szeretnénk működtetni, érdemes néhány dologra odafigyelni a készülék kiválasztásakor.
2024. 05. 29. 01:00
Megosztás:

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.
2024. 05. 29. 00:01
Megosztás:

Üzbegisztánban új atomerőmű épül

A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet (SMR) épít Üzbegisztánban, az erről szóló szerződést Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatásakor írta alá a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki részlege, az Atomsztrojexport vállalat és az Uzatom, az üzbég kormány alá tartozó atomenergia-ügynökség atomerőmű-építési igazgatósága - közölte a Roszatom kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 23:30
Megosztás:

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.
2024. 05. 28. 23:00
Megosztás:

Linképítés: tippek kezdőknek és haladóknak

Az off-site keresőoptimalizálás azokat a tevékenységeket, valamint SEO faktorokat foglalja magában, amik az oldalon kívül történnek. Ehhez kapcsolódik a linképítés, amikor a weblapunkra lehetőleg minél több és erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. A cél, hogy nagyobb forgalmat generáljanak, több embert tereljenek az oldalra, hitelességet kölcsönözzenek a honlap számára.
2024. 05. 28. 22:30
Megosztás:

Fejlesztés a Wienerberger csornai tetőcserépgyáránál

Fejlesztette csornai tetőcserépgyárát 1,2 milliárd forintból a Wienerberger zRt. leányvállalata - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 22:00
Megosztás:

Az EU komoly támogatást hagyott jóvá egészségügyi fejlesztésekre

Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.
2024. 05. 28. 21:30
Megosztás:

Ausztria feldolgozóipara a közeljövőben kikerülhet a recesszióból

Májusban mérséklődött az osztrák termelőipar teljesítménycsökkenésének üteme és az új megrendelések készletállományhoz viszonyított aránya alapján a következő negyedévben a feldolgozóipar már növekedési pályára léphet az UniCredit Bank Austria beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 05. 28. 21:00
Megosztás:

Megújul a Magyar Állampapír Plusz (MÁP+)

Június 3-tól megújult kondíciók mellett vásárolhatják meg a lakossági befektetők a Magyar Állampapír Pluszt (MÁP Plusz), amely ötéves futamideje alatt évi 6,73 százalékos EHM-mel (egységesített értékpapír hozam mutató) kapható; ezzel párhuzamosan kivezetik az Egyéves Magyar Állampapírt (1MÁP) - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott kedd estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 28. 19:30
Megosztás:

Rekord után korrekció volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1256,82 pontos, 1,8 százalékos csökkenéssel, 68 546,85 ponton zárt kedden.
2024. 05. 28. 19:05
Megosztás: