A kriptoelemzők sasszeme ezen a friss VR érmén csüng

Észrevettük, hogy a kriptoelemzők halomszámra gyűjtik ezt az új VR tokent. Vajon mit tudnak azok, akik még a tőzsdei listázása előtt ekkora bizalmat szavaznak a 5SCAPE érmének?

A kriptoelemzők sasszeme ezen a friss VR érmén csüng

Úgy tűnik, jelenleg ez az előértékesítéses VR token az egyik legforróbb jegy a metaverzumban.

A 5thScape token egy olyan Web 3 technológiákhoz kapcsolódó, igyekvő, kis tőkeértékű érme, mely egy VR játékplatformot támogat. 

A 5thScape ICO per pillanat a harmadik szakaszában van, és már 2,8 millió dollárt gyűjtött össze.

A 5thScape nagy újító, a világ legelső VR és AR kriptopénz alapú játék-ökoszisztémáját köszönthetjük benne.

AR és VR ökoszisztéma

Azok, akik birtokolják a protokoll natív 5SCAPE érméjét, exkluzív hozzáférést kapnak a hiperrealisztikus, egyedi élményekhez például VR-játékok, oktatási források, és kasszasiker filmek formájában.

Jó hír, hogy a Cage Conquest még ebben az évben megjelenik.

Cage Conquest

Ez a korlátlan VR MMA harci játék a játékosokat szimulált ketrecharcokba küldi, hogy aztán ott küzdjenek meg egymással.

A játékosok stratégiai edzéseken és online versenyeken vesznek részt, melyek során kriptovalutával gazdagodhatnak. 

Az ICO még csak pár hetes, de máris több, mint 2,8 millió dollárt gyűjtött össze, és közösségi oldalain (Discord, Telegram, X/Twitter és YouTube) is több ezren követik. 

Nézzük, mi is pontosan ez az őrület. 

A 5thScape (5SCAPE) hármas erejét a VR, a blokklánc és az MI biztosítja

A 2021-es kripto bikafutam igazi sztárja a Web 3 volt, és elhozott egy éles paradigmaváltást. A Web 3 felhasználói világa képes magában foglalni az olyan technológiákat, mint a VR, a blokklánc és a mesterséges intelligencia. Interaktív felületeket ígér, és a tranzakciók száma potenciálisan óriásira fog duzzadni.

A Web3 VR-felülete a metaverzum, amelyet William Gibson legendás cyberpunk regénye, a Neuromancer alapján neveztek el.

A metaverzum a szemünk előtt formálódik, de már olyan blokkláncjátékokban is megvan az írmagja, mint az Axie Infinity és a The Sandbox.

A 5thScape tokenizált Web 3 játékplatformja a metaverzum élbolyában foglal helyet, és meggyorsítja az utat VR webes interfész földjére.

Ha a játékosok és a korai befektetők megvásárolják és birtokolják a natív 5SCAPE tokeneket, ezzel előnyt szerezhetnek, és elsőként vethetik bele magukat a szórakozásba.

A tokenek tulajdonképpen jegyek, amelyekkel ingyenesen lehet játszani és streamelni a platformon.

A fejlesztők elhivatottak, hiszen a szoftvereket és a hardvereket mind egy szálig házon belül tervezték meg.

Vásárolj 5thScape tokent itt

A 5thScape (5SCAPE) akár a Holdba is belekapaszkodhat?

A 5SCAPE érme piaci kapitalizációja kereken 15 millió dollár, és jelenleg 0,00248 dollár az értéke. A küszöbön álló következő, negyedik szakaszban ára 15%-kal megugorva 0,00285 dollárra emelkedik majd.

aktív kriptó pénztárcák

Az előértékesítés során a teljes token-kínálat nyolcvan százaléka érhető el.

Az ICO legvégén a 5SCAPE tőzsdei jegyzési ára fix 0,01 dollár lesz, tehát ha a korai körökben vásárolsz, akkor hatalmas emelkedési potenciálban lehet részed.

A 5thScape ökoszisztéma, és a natív 5SCAPE érme átment az auditon, és megfelel a KYC követelményeinek. Sőt, a mögötte álló csapat is bemutatkozik az oldalon.

5scape team

Csatlakozz a közösséghez a projekt közösségi csatornáihoz itt: Discord, Telegram, X/Twitter és YouTube.

Vásárolj 5thScape tokent itt

Ezek is érdekelhetnek:

Ez a lajháros, humoros kriptó egy profitmágnes?

A Dogecoin20 előértékesítése átlépte a 10 millió dollárt, de még van esély bevásárolni

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás: