A Dogecoin20 előértékesítése átlépte a 10 millió dollárt, de még van esély bevásárolni

A Dogecoin20 egy új Shiba Inu témájú, ERC-20-as mém érme, amely az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend. Már az előértékesítés megkezdése után több mint 3 millió dollárt gyűjtött, és a Dogecoin20 mostanra átlépte a 10 millió dolláros összeget. Az érme hamarosan elindul az Uniswap DEX-en, majd ezt követik más Tier 1 tőzsdei bevezetések.

A Dogecoin20 előértékesítése átlépte a 10 millió dollárt, de még van esély bevásárolni

Miért fektetnek az emberek a Dogecoin20-ba?

A Dogecoin20 növekvő népszerűsége inkább a hasznosságának köszönhető (lekötés és HODLing), mint a közösségi média hype-nak és a spekulációknak, ahogy egyébként ezt a legtöbb mém érme esetében már megszokhattuk.

A korai befektetők azonnal letétbe helyezhetik a DOGE20-at, hogy akár 170 százalékos APY-t is keressenek. A magas APY arra ösztönzi a tulajdonosokat, hogy az előértékesítés végeztével HODL-oljanak (Hold On for Dear Life), így a token hosszú távú értéke megmarad. (A kriptovaluták világában a HODL azt jelenti, hogy egy kriptovalutát megtartunk minden más ellenére, szem előtt tartva annak hosszú távú növekedési potenciálját.)

Ráadásul a Dogecoin20 zöldebb, mint az eredeti Dogecoin, mivel az Ethereum Proof of Stake konszenzusát használja, és nem igényel Proof of Work bányászati beállításokat.

Mivel ERC-20 tokenről van szó, a DOGE20 támogatja a gyorsabb tranzakciókat alacsonyabb díjakkal, és kompatibilis minden nagyobb forró tárcával, beleértve a Coinbase Walletet és a MetaMaskot.

A DOGE20 okosszerződés két év alatt osztja majd szét a lekötési jutalmakat. Azonban csak ETH vagy ERC-20-as USDT felhasználásával vásárolt DOGE20-at lehet feltölteni. BTC-vel vagy BEP-20-as USDT-vel vásárolt tokeneket csak az előértékesítés vége után van erre lehetőség.

A DOGE20 rendelkezik a Coinsult biztonsági auditjával is, ami tovább erősíti a projekt hírnevét és megbízhatóságát a közösségben.

Megnézem a DOGE20-as érmét

A Dogecoin20 (DOGE20) árfolyama jelenleg

A DOGE20 token most 0,00022 dollárért kapható, ami nagyjából 50 százalékkal magasabb a 0,000140 dolláros induló árnál. A már összegyűjtött több mint 10 millió dollár azt sugallja, hogy ez lehet az utolsó lehetőség a DOGE20 megvásárlására, amíg a DEX-ekre nem kerül.

dogecoin

A Dogecoin20 token-elosztása

A 140 milliárd token teljes kínálata ellenére a Dogecoin20 fenntarthatóságra való törekvése miatt csak 25 százaléknyi token (35 milliárd darab) érhető el a még folyamatban lévő előértékesítés alatt. Ez elegendő ahhoz, hogy a projekt stabilan elinduljon anélkül, hogy a jövőbeli teljesítményét feláldozná.

További 25 százalék a projekt népszerűsítését célzó marketingre megy, ami segít új befektetőket vonzani az előértékesítési fázisban és azon túl is. A Dogecoin20 felismerte, hogy a mém érme projektek fejlesztéséhez támogató, erős közösségre van szükség.

dogecoin20 tokenomika

Mivel a Dogecoin20 hasznossága a lekötésekben és a hosszú távú HODL tevékenységben rejlik, a token-elosztása is teljes mértékben ezt tükrözi:

- A tokenek 25 százaléka hosszú távú fejlesztésre megy (35 milliárd token)

- Összesen 15 százalékot a lekötési juttatásokra fordítanak (21 milliárd token)

- További 10 százalék a tőzsdei likviditáshoz szükséges (14 milliárd token)

A fentiek jól mutatják a projekt hosszú távú jövőjét és azon szándékát, hogy megbízható passzív jövedelemforrást hozzon létre a befektetőknek. A likviditásra fenntartott pénzzel a kereskedés nem lesz kérdéses, ami rugalmasságot biztosít a tokenek tulajdonosainak.

Amennyiben Dogecoin20-at szeretnél vásárolni, talán nincs is jobb alkalom erre, mint a bevezetés előtti időszak.

Megnézem a DOGE20-as érmét

A Dogecoin20 lesz a következő Dogecoin?

Bár senki sem tudja biztosan, hogy a DOGE20 a DOGE nyomdokaiba tud-e lépni, de az biztos, hogy a projekt idén jelentős növekedési potenciált mutat.

Több ezer követővel az X-en és a Telegram csatornán keresztül, valamint az előértékesítésen összegyűjtött milliókkal a Dogecoin20 sok reményt hozhat a közösségének. A FOMO azonban gyakran kritikus tényező egy mém érme sikerében, ezért fontos, hogy a befektetés előtt alaposan kutasd át a rendelkezésre álló információkat, bármilyen érmébe is szeretnél befektetni.

Ez is érdekelhet:

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A VR és az AI projektek vezetik most a kriptopiacot

A DogWifCat egy nap alatt robbant be, ez lesz a következő BOME?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás: