Ez a lajháros, humoros kriptó egy profitmágnes?

Egyre trendibb az új Slothana (SLOTH) kriptovaluta ICO-ja a Twitteren. Az oka prózai: a befektetők szentül meg vannak róla győződve, hogy ez lesz a következő Solana mém érme, amely képessé válik majd olyan gazdag babérokat learatni, mint a SLERF.

Ez a lajháros, humoros kriptó egy profitmágnes?

A SLERF lajhárérme igazi csemege, hiszen legszebb napján 24 órás kereskedési volumene átnyargalt a 2 milliárd dolláron is. Most itt a SLERF társa, a szintén lajháros Slothana, akinek az irodában kuksolva bizony elege van a 9-től 5-ig tartó munkából.

Eddig a SLOTH tényleg kihúzhatja magát büszkeségében, hiszen igen rövid idő leforgása alatt sikerült összegyűjtenie 787 094 dollárt. Bizony akkora profitot is nyújthat, hogy el is búcsúzhatsz az íróasztalnál végzett napi robottól. 

A DogWifHat-tól egészen a SLERF-ig a Solana mém érmék mostanában remek eredményeket ütnek meg a bikafutam során. A SLOTH is joggal elvárhatja, hogy megfürödjön a nyereségesőben. 

Csakúgy, mint a SLERF, a BOME, a PUMP és a PUNDU érmék, a SLOTH is kitűnik abban, hogy előértékesítése mellett nem függ időzítő, és a folyamat nem szakaszosan zajlik.

Ahhoz, hogy részesülj a SLOTH profitjában, csak SOL-t kell postáznod a token címére, és az érmék máris a küldő pénztárca vételi címén találják magukat. Ha inkább a honlapot használnád a vásárláshoz, csak írd be, hogy mennyi SOL-ra vágysz, és a “Buy now”, azaz a “Vásárlás most” gombra kattintva válaszd ki a pénztárcádat, és üsd nyélbe a vásárlást. Ez lényegében pofonegyszerű.

Szinte üdítő, hogy nem kell várnod a tokenekre az ICO leges legvégéig, és szinte rögtön megkapod őket. Természetesen az előértékesítés végén, ahogyan az lenni szokott, a SLOTH is központi tőzsdére fut majd, hiszen már hívogatja a Binance vonzereje is.

Egy SOL-ért 10.000 SLOTH-ban lehet részed. Mivel ilyen jutányos az ára, biztosan hamar elkapkodják, ráadásul csoda titokzatos is, mert nem tudjuk, mi az érme hard cap-je. Szóval ha sokat várakozol, akár ki is zárhatod magad ezen ICO berkeiből. 

Ne habozz, küldj SOL-t erre a címre: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

Felhívjuk rá a figyelmedet, hogy a SOL küldéséhez csak a saját tárcáról való küldés az elfogadott, semmiképp se használj központi tőzsdei címet. A Phantom nevű tárca például teljesen jó.

A Slothana token csapata jól tudja, hogy a mém érmék közösségépítő erejükről híresek, így dübörög az erős marketingjük az X-en. 

Érdekel a Slothana

A Slothana igenis menő!

Lehet te is megrökönyödtél anno a SLERF nagy bakiján, amikoris állítólag véletlenül elégette az airdropra szánt előértékesítési tokeneket. Nagy sztori volt, és azóta is folynak a tárgyalások, hogy vajon marketingfogás volt-e, de szerintünk nem.  

A Slothana-ról is elkezdtek pletykák terjedni, igaz, itt csak arról van szó, hogy valószínűleg a SMOG csapata intézi ezt a projektet is, ami elég megnyugtató, és itt biztosan nem lesznek ilyen elhibázott égetéses manőverek.

A SLERF az elmúlt 24 órában 1,63%-ot emelkedett, és árfolyama szerda késő délután 0,7892 dollárra rúg. A SLOTH nem is olyan titkos terve pedig az, hogy messze felülmúlja a SLERF által megmászott magaslatokat.

SLERF kriptó árfolyam

Forrás: CoinMarketCap

A Slothana előértékesítését azért is szeretjük, mert mindenkinek esélye van arra, hogy csatlakozzon hozzá. Ráadásul teljesen letisztult, és lényegretörő projektről van szó, mely natív érméje nem vágyik többre, mint hogy humoros és profithozó érme legyen. Mondhatni, minden befektető álma.

Nézd meg a Slothana ICO-ját

Kapcsolj turbó fokozatra, és gyarapítsd a vagyonodat a Slothana mém érmével

Ha sokat szeretnél kaszálni a kriptopiacon, akkor a Solana mém érmék területén kell keresgélj ideális jelöltet a portfóliód gazdagítására.  

A Solana mém érmék nem csak trendik, de mosolyra is derítenek, és komolyra fordítva a szót bizony biztosítják a kellő likviditást, remek a marketingjük, és még a szerződéseiket is auditálták. Igen, a Slothana is teljesíti ezeket a pontokat. Úgy is hívhatnánk, hogy humoros profitmágnes.

A Slothana híven ápolja a Solana gyökereit 

A Slothana tiszteli a Solana alapjait, és tanul a SLERF sikermódszereiből. A Solana körül mára már elhallgattak a gúnyolódó hangok, és többé nem csúfolják "Sam érmeként" sem  (Sam Bankman-Fried vállalatainak érintettsége miatt). Sőt mi több, egyre pozitívabb körülötte a hangulat.

Solana mém érméket igazából öröm indítani, hiszen gyorsak és olcsó az átviteli teljesítményük, tehát bőven lehagyják még az Ethereumot is. A Solana tavalyi éve ugyan nem volt mentes a problémáktól, gondolunk itt például a blockchain-kiesésekre, de még mindig szebb évet zárt, mint 2022-ben. Sok munkát fektetett be egy felívelő karrierbe, és úgy tűnik, most már lassan learathatja a gyümölcseit.

Mivel egy Ethereum validátornak ki kell adnia egy 50 dolláros tételt egy mém érme decentralizált tőzsdén való elindítására, a fejlesztők inkább a Solana láncra szavaznak. Bizony, ezért a Solana blokklánc ma a legforgalmasabb a világon, hiszen a mém érmék őrülete hajtja.

A CoinGecko friss kutatása kimondja, hogy a Solana a kripto befektetők által indított keresések 49%-át teszi ki.

A mém érmék a Solana lánc gyógykövei, és igencsak feldobják a SOL token árfolyamát. Ez egyébként most meghaladja a 181 dollárt, és húzza maga után az összes Solana mém érmét is. A Slothana is szépen megfér a sikergyanús mém érmék körében.

Nézd meg a Slothana ICO-ját

Ezek is érdekelhetnek:

A héten a Bitcoin Minetrix és az Ondo projekt lehet a legnagyobb nyertes

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A Dogecoin20 előértékesítése átlépte a 10 millió dollárt, de még van esély bevásárolni

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás: