A neves kripto szakértő szerint ez a kriptó berobbanhat a Base láncon

A Base Dawgz ($DAWGZ) az egyik legfelkapottabb mém érme előértékesítés jelenleg a Base láncon. A szakértők úgy gondolják, hogy a token jó eséllyel robbanásszerű növekedésbe kezdhet, ha befejeződik az előértékesítés és bekerül a tőzsdére.

A neves kripto szakértő szerint ez a kriptó berobbanhat a Base láncon

Mi az a Base Dawgz ($DAWGZ)?

Ahogy arra a neve is utal, a Base Dawgz egy kutyás mém érme, ami a Base blokkláncon fut. Ez persze csak az alapokkal tesz tisztába, így nézzük is meg, mit kell tudnod még róla.

Alaposabb vizsgálat után egyértelművé válik, hogy a Base Dawgz sokkal több mint egy mezei mém érme. A projekt legfontosabb jellemzője talán a többláncos jellege, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több blokkláncon is fusson.

Noha a Coinbase saját blokkláncán, a Base-en indították el, a DAWGZ token a listázás után az Ethereumon, a Binance Smart Chain-en, az Avalanche-on és a Solanán is elérhető lesz. A felhasználók így zökkenőmentesen mozgathatják érméiket a láncok között úgy, hogy közben nem kell beváltaniuk DAWGZ tokenjeiket más kriptovalutákra.

Ezt a Portal Bridge és a Wormhole technológiák használata teszi lehetővé, amelyek révén a projekt interoperábilissá válik. A Base Dawgz ennek köszönhetően a jövőben hatalmas potenciállal rendelkezhet, hiszen azon kevés decentralizált kriptovaluták egyike lesz, amelyek erre lehetőséget adnak.

A Base Dawgz két piaci trendre épít, amelyeket nagyon okosan használ ki. Az egyik a jól ismert Doge narratíva, a mém világ kedvenc kutyáját ugyanis senkinek sem kell bemutatni. Ezzel az ismerős arccal nemcsak azonnal közelebb kerül a kripto befektetőkhöz, de rendkívül széles közönséget is képes megszólítani. A másik pedig a Base érmék és maga a Base blokklánc népszerűségének növekedése. A Base tele van lehetőségekkel, hiszen eddig mindössze egyetlen egy Base mém érme rendelkezik 1 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval, így bőven van még hely további versenyzőknek.

Nem csoda hát, hogy számos kripto szakértő felfigyelt a projektre. A Cryptonews nevű YouTube csatornán nemrégiben megjelent videóban azt ecsetelték, hogy mekkora potenciál rejlik a DAWGZ-ban, és hogy pont ezért könnyedén berobbanhat az indulás után.

Egy másik elismert YouTuber, a 130 ezer feliratkozóval rendelkező ClayBro is megosztotta előrejelzéseit a projekttel kapcsolatban, és a Cryptonews-hoz hasonlóan ő is nagy potenciált lát az érmében.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Base Dawgz előértékesítés: Mit kell tudnod, mielőtt beszállsz?

Amennyiben te is egyetértesz a szakértőkkel, és úgy gondolod, az érmében van potenciál, érdemes csatlakoznod a DAWGZ előértékesítéshez, még mielőtt véget ér. Valójában érdemes minél előbb beszállni, a DAWGZ token ára ugyanis folyamatosan emelkedik az előre beütemezett, néhány naponta esedékes áremelések révén.

Base Dawgz kripto token előértékesítés

A tokeneket jelenleg 0,005534 dollárért lehet megvásárolni, a következő emelés azonban hamarosan esedékes lesz, így nem érdemes húzni az időt.

Először természetesen alaposan tanulmányozd és ismerd meg a projektet, és döntsd el, hogy megfelelő választás lehet-e a befektetési céljaidhoz.

Habár a Base Dawgz előértékesítés mindössze néhány hete indult, máris 2 millió dollár felett jár. Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol az ICO-hoz, a DAWGZ-t ETH, USDT, USDC, BNB, BUSD, AVAX és SOL érmék segítségével is megvásárolhatod.

A projekt ütemterve szerint a csapat hamarosan bevezeti majd a letéteket is, így lesz valamennyi lehetőség gyakorlati felhasználásra is, a fő folyam azonban várhatóan a többláncos jellegéből adódik majd. A felhasználók ugyanis valószínűleg így oldják majd meg a különböző láncok közötti transzfert. Ennek köszönhetően különféle DEX-eket érhetnek el, ahol DeFi, GameFi vagy bármilyen más érméket vásárolhatnak az adott lánchoz tartozó kriptovaluta segítségével.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A fővárosi átlag felett a balatoni ingatlanok vásárlására fordított összeg

A fővárosi átlagot is meghaladta a balatoni ingatlanok vásárlására fordított összeg idén a Duna House adatai szerint.
2024. 06. 29. 20:00
Megosztás:

Ambiciózus nemzetközi együttműködést kötött a Lidl és a WWF

A Lidl, az egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalat és a WWF, a világ egyik legnagyobb független természetvédelmi szervezete bejelentette, hogy egy új, ötéves, 31 országot átfogó nemzetközi és stratégiai partnerséget indít. A WWF-fel való hosszú távú kooperáció a Lidl értékláncát érintő közös együttműködésre fókuszál, hogy segítsen korunk globális ökológiai kihívásainak kezelésében és hogy minél több háztartás számára legyen elérhető a fenntarthatóbb kínálat. A partnerek szorosan együttműködnek a természettel összhangban lévő, a bolygónk határait tiszteletben tartó működési modellek előmozdításában.
2024. 06. 29. 18:00
Megosztás:

A magyar okosmérők kétharmada már az E.ON ügyfeleinél üzemel

Mintegy 165 ezer okosmérő telepítését fejezték be június végével az E.ON szakemberei a Dunántúlon és Pest vármegyében egy Európai Unió által finanszírozott beruházás keretében. A legmodernebb készülékek részben a családi otthonokba és egyéb ingatlanokba, részben ipari, vállalati létesítményekbe kerültek.
2024. 06. 29. 17:00
Megosztás:

Tovább lassult az árak emelkedése az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a személyi fogyasztási kiadások (PCE) árindexe stagnálást jelzett áprilisához képest. A fizikai termékek árai 0,4%-kal csökkentek, a szolgáltatások árai pedig 0,2%-kal emelkedtek. Ez jelentős előrelépés az előző havi összesített 0,3%-os növekedéshez képest. Az élelmiszerek és az energia nélkül számított maginfláció havi szinten 0,1%-ra lassult az áprilisi 0,3%-kal.
2024. 06. 29. 16:00
Megosztás:

Olcsóbbak az idénygyümölcsök tavalyhoz képest

Olcsóbbak az idénygyümölcsök tavalyhoz képest, a zöldségek nagy része sem drágult a nagybani piacok árai alapján - olvasható az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) legfrissebb jelentésében.
2024. 06. 29. 15:00
Megosztás:

Nem bízzák a véletlenre a nyaralást a magyarok

A magyar lakosság háromnegyedének már a jó idő beköszönte előtt volt utazási terve az idei évre és azt is előre tudják, miből fizetik a nyaralást - derült ki az MBH Bank legfrissebb reprezentatív kutatásából, amely a magyar lakosság üdülési és az ahhoz kapcsolódó pénzköltési szokásait vizsgálta.
2024. 06. 29. 14:00
Megosztás:

Korszerűsítik a bonyhádi piacot 410 millió forintos támogatással

Korszerűsítik a piacot Bonyhádon a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz 410 millió forintos támogatásával - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.
2024. 06. 29. 13:00
Megosztás:

A CSOK Plusz érdeklődők harmada piaci hitelt is igényel lakáscélja megvalósításához

A CSOK Plusz támogatott kölcsön összege akár 50 millió Ft is lehet. Ettől függetlenül a Bankmonitor kalkulátorán keresztül igénylők több, mint harmada még piaci hitelt is felhasznál lakáscélja megvalósításához.
2024. 06. 29. 12:00
Megosztás:

Emeletes KISS vonatok karbantartástámogatására írt alá szerződést a Stadler

Karbantartástámogatás nyújtására vonatkozó megállapodást kötött a Stadler Magyarország Kft. a MÁV VAGON Kft-vel. A szerződés keretén belül a Stadler 40 darab emeletes KISS motorvonat tervszerű karbantartásában és hibajavításában működik közre munkatársaink, beleértve a szükséges alkatrészek biztosítását, illetve az esetleges balesetes javításokat is. Ennek megfelelően a MÁV-START által üzemeltetett Stadler járművek is megkapják a magas rendelkezésre álláshoz garanciát jelentő gyártói szakfelügyeletet.
2024. 06. 29. 11:05
Megosztás:

Európának vissza kell térnie a növekedési pályára

Az európai gazdaság lemaradt a versenytársaitól és vissza kell térnie a növekedési pályára, ehhez a versenyképesség növelésén keresztül vezet az út - mondta Fredrik Persson az Európai Munkaadói Szövetség, a BusinessEurope egy csütörtöki zártkörű sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 06. 29. 10:00
Megosztás:

Az Ethereum DeFi-t felforgató kripto AI tokenek, amelyek 3000%-os megtérülési potenciállal rendelkeznek

Az elkövetkező években a kripto AI piac hatalmas részt fog elhódítani az értékből más digitális eszközöktől. Az Uniswap (UNI) és az Aave (AAVE) két legnagyobb Ethereum DeFi projekt a kriptoiparban, és platformjaik már most is rendelkeznek olyan AI-funkcionalitásokkal, amelyek révén 3000%-os növekedést érhetnek el.
2024. 06. 29. 09:00
Megosztás:

A Solana árfolyam előrejelzései pozitív irányba fordulnak, mivel az SOL ETF felhajtást kelt; a DTX Exchange (DTX) megelőzi a zkSync-et (ZK) és eléri a 10,000 tartót

Miután a Bitcoin ETF-ek már megjelentek és az Ethereum ETF-ek hamarosan elindulnak, a kripto közösség most fel van lelkesülve a SOL ETF hírével, és az rajongók arra számítanak, hogy ez hatással lesz a Solana árfolyamára.
2024. 06. 29. 08:00
Megosztás:

Változás jöhet a bankpiacon: Bővülhet a pénzintézetek zöld termékpalettája

Július elején ismertetik azt az új uniós akciótervet, melynek keretében vállalkozások és háztartások is igényelhetnek támogatást új és akár használt elektromos autók vásárlására is. A money.hu és a Használtautó.hu szakértője utánajárt, hogy melyek a jelenleg legfelkapottabb villanyautók a piacon és milyen változást hozhat a finanszírozásban egy új vásárlásösztönző program bevezetése.
2024. 06. 29. 07:00
Megosztás:

Tovább mérséklődött a háromhavi munkanélküliségi ráta

A 2024. március és május közötti három hónapban a foglalkoztatottak száma (15-74 éves korosztály) 4 millió 745 ezer fő volt, 41 ezerrel több, mint egy évvel korábban. A külföldi telephelyen dolgozók száma 108 ezer fő volt, 7 ezerrel több, mint egy éve, a közfoglalkoztatottak száma egy év alatt 8 ezerrel, 61 ezerre mérséklődött. A foglalkoztatási ráta, az uniós módszertanban kiemelten figyelt 15-64 éves korosztályban 75,1%-ra emelkedett március-május között. Egy éve 74,5%-on, a megelőző három hónapban 74,9%-on állt a mutató.
2024. 06. 29. 06:00
Megosztás:

Újdonság Magyarországon: online előzetes hitelbírálattal is vehetünk lakást

A lakásvásárlás kockázatait jelentősen csökkentő előzetes hitelbírálat Magyarországon először már online is elérhetővé vált az ingatlan.com felületein. Három meghatározó hazai nagybank egy online kitöltött adatlapon benyújtott előzetes hitelbírálat eredményeként egy-két napon belül hivatalos banki előminősítést ad vissza a lakásvásárlók számára. Ezzel az innovatív megoldással a vevők egyszerűen, gyorsan és kényelmesen mérhetik fel a hitelképességüket még az adásvételi szerződés aláírása vagy a foglaló letétele előtt. Így jelentősen csökkenthetők azok a pénzügyi kockázatok, ami akár a több millió forintos foglaló elvesztésével is járhat.
2024. 06. 29. 05:00
Megosztás:

Mennyit dolgoznak a diákok egy fesztivál hetijegyért?

A nyári zenei fesztiválok sok diáknál, egyetemistánál számítanak kötelező programnak. Sokan diákmelóval keresik meg a nyári kikapcsolódásra valót, ezért nem mindegy, mennyit kell kiadni egy-egy fesztiválbérletért. A jelenleg elérhető árak szerint az EFOTT kínálja a legolcsóbb lehetőséget a belépésre, míg a legdrágábban a Szigetre lehet bejutni. A magyar fiatalok átlagosan 39 312 forintot költenek egy fesztiválon – azt is megnéztük, mi jön ki ebből az összegből.
2024. 06. 29. 04:00
Megosztás:

Kripto milliomosok legjobb választásai: Az APORK egyedi "Conquer To Earn" mechanizmussal töri át a mémteret, a White FET és a NOT vezeti a piaci rallyt

Az elmúlt hetekben sok altcoin tapasztalt ingadozó teljesítményt. A Bitcoin, amely korábban vezette a rallyt, elvesztette irányítását a bullish mozgás felett. Azonban olyan vezető altcoinok, mint a Fetch.ai és a Notcoin, elkezdtek felépülni a medvepiaci összeomlás után.
2024. 06. 29. 03:00
Megosztás:

Lakossági, vissza nem térítendő fűtéskorszerűsítési támogatás indul

Magyar ingatlantulajdonosoknak nyújt vissza nem térítendő fűtéskorszerűsítési támogatást a Daikin Hungary Kft.
2024. 06. 29. 02:00
Megosztás:

Így csalnak a gépi lottóhúzásnál - kamera leplezte le a lottócsalást!

Nincs olyan pillanat, amikor ne érnék csalási vádak valamelyik lottótársaságot azok részéről, akiknek éppen az adott héten nem húzták ki a nyerőszámait. Számos internetes fórumon találhatunk ezzel kapcsolatos bejegyzéseket és összeesküvés-elméleteket. Cikkünkben most az egyik legnyilvánvalóbb csalást mutatjuk be, amely ráadásul a TV kamerái előtt történt.
2024. 06. 29. 01:00
Megosztás:

A vírusos PEPE rivális a középpontba kerül, miközben az Avalanche tulajdonosok okos lépést tesznek

A kriptovaluta piacon a volatilitás tönkreteheti vagy felvirágoztathatja a befektetéseket. Fellendítheti a portfóliódat vagy lecsökkentheti a tőkédet. De a tapasztalt befektetők elsajátították a művészetét annak, hogyan győzzék le a volatilitást azzal, hogy kutatásokat végeznek új, izgalmas projektekről, és tudják, mikor kell kilépni a volatilis érmékből.
2024. 06. 29. 00:30
Megosztás: