A neves kripto szakértő szerint ez a kriptó berobbanhat a Base láncon

A Base Dawgz ($DAWGZ) az egyik legfelkapottabb mém érme előértékesítés jelenleg a Base láncon. A szakértők úgy gondolják, hogy a token jó eséllyel robbanásszerű növekedésbe kezdhet, ha befejeződik az előértékesítés és bekerül a tőzsdére.

A neves kripto szakértő szerint ez a kriptó berobbanhat a Base láncon

Mi az a Base Dawgz ($DAWGZ)?

Ahogy arra a neve is utal, a Base Dawgz egy kutyás mém érme, ami a Base blokkláncon fut. Ez persze csak az alapokkal tesz tisztába, így nézzük is meg, mit kell tudnod még róla.

Alaposabb vizsgálat után egyértelművé válik, hogy a Base Dawgz sokkal több mint egy mezei mém érme. A projekt legfontosabb jellemzője talán a többláncos jellege, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre több blokkláncon is fusson.

Noha a Coinbase saját blokkláncán, a Base-en indították el, a DAWGZ token a listázás után az Ethereumon, a Binance Smart Chain-en, az Avalanche-on és a Solanán is elérhető lesz. A felhasználók így zökkenőmentesen mozgathatják érméiket a láncok között úgy, hogy közben nem kell beváltaniuk DAWGZ tokenjeiket más kriptovalutákra.

Ezt a Portal Bridge és a Wormhole technológiák használata teszi lehetővé, amelyek révén a projekt interoperábilissá válik. A Base Dawgz ennek köszönhetően a jövőben hatalmas potenciállal rendelkezhet, hiszen azon kevés decentralizált kriptovaluták egyike lesz, amelyek erre lehetőséget adnak.

A Base Dawgz két piaci trendre épít, amelyeket nagyon okosan használ ki. Az egyik a jól ismert Doge narratíva, a mém világ kedvenc kutyáját ugyanis senkinek sem kell bemutatni. Ezzel az ismerős arccal nemcsak azonnal közelebb kerül a kripto befektetőkhöz, de rendkívül széles közönséget is képes megszólítani. A másik pedig a Base érmék és maga a Base blokklánc népszerűségének növekedése. A Base tele van lehetőségekkel, hiszen eddig mindössze egyetlen egy Base mém érme rendelkezik 1 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval, így bőven van még hely további versenyzőknek.

Nem csoda hát, hogy számos kripto szakértő felfigyelt a projektre. A Cryptonews nevű YouTube csatornán nemrégiben megjelent videóban azt ecsetelték, hogy mekkora potenciál rejlik a DAWGZ-ban, és hogy pont ezért könnyedén berobbanhat az indulás után.

Egy másik elismert YouTuber, a 130 ezer feliratkozóval rendelkező ClayBro is megosztotta előrejelzéseit a projekttel kapcsolatban, és a Cryptonews-hoz hasonlóan ő is nagy potenciált lát az érmében.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Base Dawgz előértékesítés: Mit kell tudnod, mielőtt beszállsz?

Amennyiben te is egyetértesz a szakértőkkel, és úgy gondolod, az érmében van potenciál, érdemes csatlakoznod a DAWGZ előértékesítéshez, még mielőtt véget ér. Valójában érdemes minél előbb beszállni, a DAWGZ token ára ugyanis folyamatosan emelkedik az előre beütemezett, néhány naponta esedékes áremelések révén.

Base Dawgz kripto token előértékesítés

A tokeneket jelenleg 0,005534 dollárért lehet megvásárolni, a következő emelés azonban hamarosan esedékes lesz, így nem érdemes húzni az időt.

Először természetesen alaposan tanulmányozd és ismerd meg a projektet, és döntsd el, hogy megfelelő választás lehet-e a befektetési céljaidhoz.

Habár a Base Dawgz előértékesítés mindössze néhány hete indult, máris 2 millió dollár felett jár. Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol az ICO-hoz, a DAWGZ-t ETH, USDT, USDC, BNB, BUSD, AVAX és SOL érmék segítségével is megvásárolhatod.

A projekt ütemterve szerint a csapat hamarosan bevezeti majd a letéteket is, így lesz valamennyi lehetőség gyakorlati felhasználásra is, a fő folyam azonban várhatóan a többláncos jellegéből adódik majd. A felhasználók ugyanis valószínűleg így oldják majd meg a különböző láncok közötti transzfert. Ennek köszönhetően különféle DEX-eket érhetnek el, ahol DeFi, GameFi vagy bármilyen más érméket vásárolhatnak az adott lánchoz tartozó kriptovaluta segítségével.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás: