Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az alábbiakban a Baze Dawgz (DAWGZ), a PlayDoge (PLAY) és a WienerAI (WAI) projektekről és a hozzájuk tartozó natív tokenekről lesz szó.

Base Dawgz (DAWGZ) – Nemrég indult az előértékesítés, többféle hasznossággal működik

A Coinbase kriptotőzsde saját láncán, a Base-en egy új mém érme indult el, a Base Dawgz (DAWGZ), avagy a bázisugró kutya. Az előértékesítése nemrég kezdődött, de a Shiba Inut ábrázoló érme máris népszerű a befektetők között. A gyorsan növekvő Base és az optimális körülmények ígéretes jövőt jósolnak a tokennek. A Coinbase ugyanis már 100 milliónál több ügyféllel rendelkezik, nemrég pedig „intelligens pénztárca” alkalmazást indított, amely megkönnyíti a lakossági ügyfeleknek a Base mém érmék vásárlását. 

A DAWGZ érme egyik legfontosabb tulajdonsága a láncokon átnyúló képessége, így a Base mellett a DAWGZ tokenek más hálózatokon is működnek majd. Ezek az Ethereum, a Solana és a BNB, illetve a feltörekvő láncok, amilyen például az Avalanche és a Polygon. Ez komoly előnyt jelent a DAWGZ érme tulajdonosainak, mivel hatalmas élő likviditás származik belőle.

base dawgz kriptodeviza token ICO

A mém érme befektetők gyakran vásárolnak tokeneket az előértékesítési kampányban, mert ez kínálja a legalacsonyabb belépési árat a tőzsdei bevezetés előtt. A DAWGZ esetében még mindig van esély erre, mert bár 5 naponta emelkedik a token előértékesítési ára, az érme most is csak 0,00527 dollárba kerül.

A megvásárolt tokeneket aztán le is lehet azonnal kötni, méghozzá remek feltételekkel. Ez passzív jutalmakat generál a tulajdonosoknak, és akár a visszavásárlással is fiat pénzhez lehet jutni, amikor az előértékesítési időszak véget ér.

A másik fontos lehetőség ebben a projektben a share-to-earn mechanizmus, amivel szintén lehet pénzt keresni. Azok, akik megosztják a Base Dawgz tartalmait a közösségi hálózatokon, pontokat szereznek. A felhalmozott pontokat később aztán DAWGZ tokenekre lehet átváltani.

Érdekel a Base Dawgz

PlayDoge (PLAY) – Egy nosztalgia play-to-earn játék leköthető tokenje

A PlayDoge a Binance Smart Chain-en futó mém érme és play-to-earn kriptovaluta játék. A játék lényege egy virtuális társállat gondozása, ahogy azt egy régi játékban, a Tamagochi-val tették a játékosok még a 90-es években. Ebben az új változatban azonban már mindezt jutalomért tehetjük, méghozzá PLAY tokenekért. A játékosok húszféle kalandra is elvihetik a PlayDoge társukat, hogy még több PLAY tokent keressenek.

playdoge kriptóvaluta előértékesítés ICO

A játékosoknak ugyanakkor birtokolniuk kell PLAY tokeneket ahhoz, hogy a játékból származó jutalmakat megszerezhessék, ez pedig megemeli a keresletet a PLAY érme iránt. A zsetonokat játékbeli fejlesztésekre is fel lehet használni, így a játékosok még több PLAY-t kereshetnek.

Bár a PlayDoge nem kapcsolódik a 90-es évekbeli elődjéhez, hasonló játékmenetet kínál, de továbbfejlesztett élménnyel. A PlayDoge nem külön készüléket, hanem mobilalkalmazásokat használ, érintőképernyős vezérléssel és nagy felbontású grafikával.

A PlayDoge érme árát többféle hatás is befolyásolhatja. Az egyik az előértékesítési siker, tehát ha elkel az összes kívánt érme, azaz meglesz a kitűzött, kemény felső határ, az segíti az érmét. Ekkor ugyanis jó eséllyel emelkedik az érme ára a tőzsdei bevezetés után. Az előértékesítés korai sikere most arra enged következtetni, hogy a rendelkezésre álló 24 millió dollár értékű token mind gazdára talál.

A központi tőzsdéken történő bevezetés elérhetőbbé teszi a PLAY-t a kereskedők és befektetők számára, ami potenciálisan felfelé nyomhatja az árat. P2E szerencsejátékok elfogadása szintén jót tesz majd a tokennek, a siker ugyanis attól is függ, hogy a hagyományos játékosok milyen gyorsan váltanak át a play-to-earn kriptojátékokra. 

Ugyanakkor a PlayDoge-nak versenyeznie kell más play-to-earn játékokkal, és meg kell tartania a játékosok figyelmét. Tehát minden fejlesztés, ami érdekesebbé teszi a játékot, segíti a jövőben a PlayDoge növekedését.

Megnézem a PlayDoge-t

WienerAi (WAI) – Mesterséges intelligencia bővíti a kutya tudását

A WienerAI érme egy AI token, amely a mesterséges intelligenciát, egy népszerű kutya figurát és a kolbász szimbolikus értékét egyesíti egy új projektben. A WAI érme többet tud, mint a hagyományos mém érmék, egyedi lekötési juttatásokat kínál, és vehemensen építi a kiterjedt kolbászhadsereget.

A WienerAI az AI és a blokklánc-technológia kombinálásával az Ethereum hálózaton található. A projekt natív tokenje a WAI, amely egy ERC20 token. Összesen 69 milliárd WAI token áll rendelkezésre.

WienerAI kripto token előértékesítés ICO

Az AI által vezérelt kolbászkutyát úgy tervezték, hogy képes legyen folyamatosan bővíteni a tudását. Szeretné minél nagyobbra növelni a támogatói bázisát, és e cél részeként a WAI tulajdonosoknak már az előértékesítés alatt tetszetős lekötési díjak állnak rendelkezésre. 

A WienerAI a közösség erejére is épít. A Sausage Army a közösségi élet motorja, ahol a felhasználók együtt dolgoznak és bele is szólhatnak a platform irányításába. Az így kialakult, önfenntartó környezet hatékonyan segíti az aktív részvételt és vonzza a befektetéseket. Összességében a WienerAI token-elosztása egy kiegyensúlyozott ökoszisztéma létrehozására összpontosít. Ösztönzi a részvételt, jutalmazza a belépőket, és támogatja a növekedést a közösségben.

Megnézem a WAI érmét

Ez is érdekelhet:

1,5 millió dollárt gyűjtött az egyik legjobb gaming kriptó

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás: