Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az alábbiakban a Baze Dawgz (DAWGZ), a PlayDoge (PLAY) és a WienerAI (WAI) projektekről és a hozzájuk tartozó natív tokenekről lesz szó.

Base Dawgz (DAWGZ) – Nemrég indult az előértékesítés, többféle hasznossággal működik

A Coinbase kriptotőzsde saját láncán, a Base-en egy új mém érme indult el, a Base Dawgz (DAWGZ), avagy a bázisugró kutya. Az előértékesítése nemrég kezdődött, de a Shiba Inut ábrázoló érme máris népszerű a befektetők között. A gyorsan növekvő Base és az optimális körülmények ígéretes jövőt jósolnak a tokennek. A Coinbase ugyanis már 100 milliónál több ügyféllel rendelkezik, nemrég pedig „intelligens pénztárca” alkalmazást indított, amely megkönnyíti a lakossági ügyfeleknek a Base mém érmék vásárlását. 

A DAWGZ érme egyik legfontosabb tulajdonsága a láncokon átnyúló képessége, így a Base mellett a DAWGZ tokenek más hálózatokon is működnek majd. Ezek az Ethereum, a Solana és a BNB, illetve a feltörekvő láncok, amilyen például az Avalanche és a Polygon. Ez komoly előnyt jelent a DAWGZ érme tulajdonosainak, mivel hatalmas élő likviditás származik belőle.

base dawgz kriptodeviza token ICO

A mém érme befektetők gyakran vásárolnak tokeneket az előértékesítési kampányban, mert ez kínálja a legalacsonyabb belépési árat a tőzsdei bevezetés előtt. A DAWGZ esetében még mindig van esély erre, mert bár 5 naponta emelkedik a token előértékesítési ára, az érme most is csak 0,00527 dollárba kerül.

A megvásárolt tokeneket aztán le is lehet azonnal kötni, méghozzá remek feltételekkel. Ez passzív jutalmakat generál a tulajdonosoknak, és akár a visszavásárlással is fiat pénzhez lehet jutni, amikor az előértékesítési időszak véget ér.

A másik fontos lehetőség ebben a projektben a share-to-earn mechanizmus, amivel szintén lehet pénzt keresni. Azok, akik megosztják a Base Dawgz tartalmait a közösségi hálózatokon, pontokat szereznek. A felhalmozott pontokat később aztán DAWGZ tokenekre lehet átváltani.

Érdekel a Base Dawgz

PlayDoge (PLAY) – Egy nosztalgia play-to-earn játék leköthető tokenje

A PlayDoge a Binance Smart Chain-en futó mém érme és play-to-earn kriptovaluta játék. A játék lényege egy virtuális társállat gondozása, ahogy azt egy régi játékban, a Tamagochi-val tették a játékosok még a 90-es években. Ebben az új változatban azonban már mindezt jutalomért tehetjük, méghozzá PLAY tokenekért. A játékosok húszféle kalandra is elvihetik a PlayDoge társukat, hogy még több PLAY tokent keressenek.

playdoge kriptóvaluta előértékesítés ICO

A játékosoknak ugyanakkor birtokolniuk kell PLAY tokeneket ahhoz, hogy a játékból származó jutalmakat megszerezhessék, ez pedig megemeli a keresletet a PLAY érme iránt. A zsetonokat játékbeli fejlesztésekre is fel lehet használni, így a játékosok még több PLAY-t kereshetnek.

Bár a PlayDoge nem kapcsolódik a 90-es évekbeli elődjéhez, hasonló játékmenetet kínál, de továbbfejlesztett élménnyel. A PlayDoge nem külön készüléket, hanem mobilalkalmazásokat használ, érintőképernyős vezérléssel és nagy felbontású grafikával.

A PlayDoge érme árát többféle hatás is befolyásolhatja. Az egyik az előértékesítési siker, tehát ha elkel az összes kívánt érme, azaz meglesz a kitűzött, kemény felső határ, az segíti az érmét. Ekkor ugyanis jó eséllyel emelkedik az érme ára a tőzsdei bevezetés után. Az előértékesítés korai sikere most arra enged következtetni, hogy a rendelkezésre álló 24 millió dollár értékű token mind gazdára talál.

A központi tőzsdéken történő bevezetés elérhetőbbé teszi a PLAY-t a kereskedők és befektetők számára, ami potenciálisan felfelé nyomhatja az árat. P2E szerencsejátékok elfogadása szintén jót tesz majd a tokennek, a siker ugyanis attól is függ, hogy a hagyományos játékosok milyen gyorsan váltanak át a play-to-earn kriptojátékokra. 

Ugyanakkor a PlayDoge-nak versenyeznie kell más play-to-earn játékokkal, és meg kell tartania a játékosok figyelmét. Tehát minden fejlesztés, ami érdekesebbé teszi a játékot, segíti a jövőben a PlayDoge növekedését.

Megnézem a PlayDoge-t

WienerAi (WAI) – Mesterséges intelligencia bővíti a kutya tudását

A WienerAI érme egy AI token, amely a mesterséges intelligenciát, egy népszerű kutya figurát és a kolbász szimbolikus értékét egyesíti egy új projektben. A WAI érme többet tud, mint a hagyományos mém érmék, egyedi lekötési juttatásokat kínál, és vehemensen építi a kiterjedt kolbászhadsereget.

A WienerAI az AI és a blokklánc-technológia kombinálásával az Ethereum hálózaton található. A projekt natív tokenje a WAI, amely egy ERC20 token. Összesen 69 milliárd WAI token áll rendelkezésre.

WienerAI kripto token előértékesítés ICO

Az AI által vezérelt kolbászkutyát úgy tervezték, hogy képes legyen folyamatosan bővíteni a tudását. Szeretné minél nagyobbra növelni a támogatói bázisát, és e cél részeként a WAI tulajdonosoknak már az előértékesítés alatt tetszetős lekötési díjak állnak rendelkezésre. 

A WienerAI a közösség erejére is épít. A Sausage Army a közösségi élet motorja, ahol a felhasználók együtt dolgoznak és bele is szólhatnak a platform irányításába. Az így kialakult, önfenntartó környezet hatékonyan segíti az aktív részvételt és vonzza a befektetéseket. Összességében a WienerAI token-elosztása egy kiegyensúlyozott ökoszisztéma létrehozására összpontosít. Ösztönzi a részvételt, jutalmazza a belépőket, és támogatja a növekedést a közösségben.

Megnézem a WAI érmét

Ez is érdekelhet:

1,5 millió dollárt gyűjtött az egyik legjobb gaming kriptó

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Változhat a nők 40+ nyugdíjkorhatár 2027-től - Rossz hír sokaknak!

A Nők40 jelenleg kétszeresen is egyedülálló nyugdíjforma Magyarországon: egyrészt ez az egyetlen nyugdíjtípus Magyarországon, amely a korhatár elérése előtt igényelhető, másrészt ez az egyetlen nyugdíjtípus a modern rendszerekben, amelyet nem terhel semmilyen levonás, annak ellenére, hogy a korhatár elérése előtt veszik igénybe. Szóval bátran mondhatjuk: EZ EGY HUNGARIKUM. De meddig maradhat fent ebben a formában?
2024. 06. 28. 01:00
Megosztás:

Intő jel a Bitcoin árfolyam számára – további esés jöhet?

A Bitcoin árfolyama jelentős csökkenést produkált az utóbb időben, olyannyira, hogy már a kereskedők átlagos belépési pontja alatt forog.
2024. 06. 28. 00:01
Megosztás:

Közel a videójáték-metaverzum – NMHH-elemzés nem csak gamereknek

A videójátékokra ma már nem csupán szórakoztató vagy történetmesélő szoftverekként tekintünk, hiszen egyre népszerűbb közösségépítő funkciók is megjelentek bennük, így bizonyos szempontból sokkal inkább hasonlítanak a közösségi médiafelületekre. Egyebek között ezt állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmánya, amely annak is utánajárt, hogy milyen veszélyekkel és kihívásokkal kell szembenézniük a játékosoknak, valamint, hogy milyen szabályozási környezetben kell eligazodniuk a gaming-ipar egyes szereplőinek.
2024. 06. 27. 23:30
Megosztás:

Megjelent az idei BISEL fotópályázat felhívása

A kormány célja a gazdasági növekedés és a környezetvédelmi szempontok összehangolása, valamint az egészséges és élhető környezet biztosítása a fenntartható gazdasági fejlődés megvalósítása mellett. Ennek érdekében kiemelt hangsúlyt fektet azokra a programokra, amelyek a legkisebb kortól kezdve a természeti értékek szeretetére, tiszteletére tanítják a gyermekeket - emelte ki csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM). Az Energiaügyi Minisztérium által működtetett környezeti nevelési programok egyike a BISEL-verseny (Biotikus Index a Középiskolai Oktatásban) és a hozzá tartozó fotópályázat, amelyet idén ötödik alkalommal hirdet meg a tárca.
2024. 06. 27. 23:00
Megosztás:

Emberek százmillióit is elérheti a Budapestet népszerűsítő reklámfilm

Világszerte százmilliókhoz juthat el a Budapestet népszerűsítő legújabb turisztikai reklámfilm, a hatásai máris mérhetők az előfoglalási adatokban - mondta az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója.
2024. 06. 27. 22:30
Megosztás:

Változik a 6-os villamos és a 15-ös autóbusz közlekedése

Változik a 6-os villamos és a 15-ös autóbusz közlekedése a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 27. 22:00
Megosztás:

A Micron amerikai chipgyártó vártnál jobb negyedéves adatokat közölt

A Micron Technology amerikai memóriachip-gyártó korrigált nyeresége meghaladta a vártat, az árbevétele valamivel felülmúlta az elemzők által becsültet a 2024-es pénzügyi éve május végén záródott harmadik negyedévében.
2024. 06. 27. 21:30
Megosztás:

Megérkezett az első menetrend szerinti légijárat a kínai Kantonból Budapestre

Megérkezett Budapestre az első menetrend szerinti légijárat a kínai Kantonból (Guangzhou) csütörtökön, a China Southern légitársaság hetente négyszer szállít majd utasokat a kínai nagyváros és a magyar főváros között.
2024. 06. 27. 21:00
Megosztás:

Találkozás a borszakma krémjével - Winelovers X - Experts, Exhibition, Exclusivity

A Winelovers Wine Awards borverseny keretében megrendezésre kerülő kísérő program egy exkluzív kóstolási lehetőség nemzetközi és hazai szaktekintélyekkel, kereskedőkkel, borbár- és étterem tulajdonosokkal. Egy olyan kivételes alkalom, amikor a szakma legnagyobb neveivel találkozhatsz, és ahol akár egy Master of Wine-nal is szóba elegyedhetsz két pohár bor között. A rendezvényen a kiállító borászatok standjánál való kóstolás mellett a versenyre nevezett közép-kelet-európai országok által beküldött válogatott tételekkel is megismerkedhetsz.
2024. 06. 27. 20:30
Megosztás:

Jól teljesített ma a BUX, ennek köszönhetően

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 479,38 pontos, 0,68 százalékos emelkedéssel, 71 492,81 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 27. 20:00
Megosztás:

Többnyire mínuszban zártak az európai tőzsdék

Csökkenéssel zárta a kereskedést több vezető nyugat-európai tőzsde csütörtökön.
2024. 06. 27. 19:00
Megosztás:

A Tesco Angyal Alapítvány 2019. óta több mint százmillió forint értékben nyújtott támogatást a dolgozóknak

Ötéves a Tesco Angyal Alapítvány, amely alapítása, 2019 óta 116,2 millió forint értékben nyújtott szociális támogatást a nehéz helyzetbe került kollégáknak - közölte a Tesco-Global Áruházak Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 27. 18:30
Megosztás:

Bírság és azonnali tiltás jogosulatlan tevékenységek miatt

A Magyar Nemzeti Bnak (MNB) összesen 667 millió forint bírságot szabott ki a Sun Contracting AG-re, a Green Finance Broker AG-re és egy magánszemélyre az MNB engedélyéhez kötött, jogosulatlan befektetési szolgáltatási, valamint bejelentéshez kötött függő ügynöki és további közvetítői tevékenységek miatt - jelentette be az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a pénzügyi felügyelő hatóság.
2024. 06. 27. 18:00
Megosztás:

Megújul a magyar vasúti műszaki szabályozás

Korszerűbb, egységesebb és az uniós előírásokkal harmonizáló új magyar vasúti műszaki szabályozás készül. A Vasúti Műszaki Előírások megalkotásában a hazai vasúti szektor minden piaci szegmense részt vesz, az új szabályok tervezett októberi bevezetését követően az Építési és Közlekedési Minisztériumhoz (ÉKM) tartozó Vasúti Műszaki Bizottság szakmai bemutatókkal és konzultációval segíti a piaci szereplőket - jelentette be csütörtöki közleményében az Építési és Közlekedési Minisztérium.
2024. 06. 27. 17:30
Megosztás:

Lezárult a Magyar Telekom részvény-visszavásárlása

Lezárult a Magyar Telekom egy hete kezdődött részvény-visszavásárlása, a távközlési társaság június 19. és 26. között összesen 21 200 065 törzsrészvényt vásárolt 22,3 milliárd forint értékben - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatásban.
2024. 06. 27. 17:00
Megosztás:

Felgyorsíthat a távhőhálózat korszerűsítése

Az Energiaügyi Minisztérium (EM) javaslatait elfogadva három magyarországi energetikai programot támogat az Európai Bizottság közelmúltban meghozott döntése szerint az uniós Modernizációs Alap. A tárca kezdeményezéseinek jóváhagyásával egyidejűleg már ki is fizettek közel 30 milliárd forint forrást a fejlesztésekre - jelentette be csütörtöki közleményében a minisztérium.
2024. 06. 27. 16:30
Megosztás:

Megjelent a hazai kertészeti termelést fejlesztő új pályázati kiírás

Új pályázati felhívás jelent meg ötvenmilliárd forint keretösszeggel a kertészeti növényházak, hűtőházak, zöldségtárolók létrehozásának és korszerűsítésének, valamint a megtermelt zöldség és gyümölcs fogyasztói áruvá készítését szolgáló eszközök beszerzésének támogatására - jelentette be az Agrárminisztérium (AM) csütörtöki közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 27. 16:00
Megosztás:

Felújítják az orvosi rendelőt Acsán

Felújítják az orvosi rendelőt a Pest vármegyei Acsán, a beruházás a kivitelezési szakaszához érkezett - tájékoztatta a község polgármestere az MTI-t.
2024. 06. 27. 15:30
Megosztás:

Nőtt a kínai ipari nagyvállalatok nyeresége májusig bezárólag

A legnagyobb kínai ipari vállalatok 2700 milliárd jüan (371 milliárd dollár) nyereséget könyveltek el az idei első öt hónapban, ami 3,4 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbit - áll a kínai statisztikai hivatal csütörtöki jelentésében. Az első négy hónapban az éves szintű bővülés nagyobb, 4,3 százalék volt.
2024. 06. 27. 15:00
Megosztás:

Az adópolitika, a bevándorlás és az EU-hoz fűződő viszony állt az utolsó tévévita középpontjában

Az adópolitika, a bevándorlás és az EU-hoz fűződő viszony állt a jövő heti nagy-britanniai parlamenti választások előtti utolsó televíziós vita középpontjában.
2024. 06. 27. 14:30
Megosztás: