A Pullix (PLX) több mint 80 millió eladott tokennel büszkélkedhet, míg a BNB (BNB) és az OKB (OKB) továbbra is csökkenésben

Eddig elképesztő 80 millió tokent értékesített a Pullix (PLX) az előértékesítés során, és ezáltal a DeFi piacának figyelemre méltó szereplőjévé vált. Néhány elemző utal arra, hogy ez a 7. előértékesítési szakaszában járó projekt 2024-ben az új 100x-os token lehet majd. Úgy tűnik, hogy megállíthatatlan emelkedése más nagy szereplőket, mint például a BNB (BNB) és az OKB (OKB) is veszélyeztet. Nézzük meg, miért.

A Pullix (PLX) több mint 80 millió eladott tokennel büszkélkedhet, míg a BNB (BNB) és az OKB (OKB) továbbra is csökkenésben

Pullix (PLX): Közel 5 millió dollárt gyűjtött eddig

A Pullix (PLX) az utóbbi időben felkavarta a kriptó világát. Több mint 13,000 előértékesítési regisztráció segítette a Pullixet több mint 80 millió token eladásához, és közel 5 millió dollár összegyűjtéséhez. Az befektetők bíznak benne, hogy hosszú távú növekedése lenyűgöző lesz.

Alapvetően a Pullix az online kereskedelem összes problémáját meg kívánja oldani egy hibrid platform létrehozásával. Ezen a platformon a kereskedők megtalálják a legjobb központi (CEX) és decentralizált (DEX) jellemzőket. Ezáltal biztosítva a jelentős likviditást, hozzáférést az összes eszközosztályhoz (beleértve a kriptókat is) és alacsony kereskedési díjakat. Habár ez a tőzsde a fő vonzerő, a Pullix csapat további komponenseket is beépít, mint például:

- Hozamtermelés (Yield Farming): A lehetőség, hogy tétet helyezzen el LP tokennel, és cserébe PLX tokeneket szerezzen.
- Copy Trading: Ez lehetővé teszi más tapasztalt kereskedők tranzakcióinak másolását a Pullix ökoszisztémájában.

A PLX native token hajtja végre az összes funkciót, és a befektetők ezért sietnek megvásárolni. A staking révén részesülni fog a Pullix napi bevételeinek egy részéből - ez teszi az első "Trade to Earn" kriptopénzzé. Ráadásul más kriptopénzeket is stakelhetsz a Pullix-nál fix kamatlábért. Mindezek a passzív jövedelemképességek teszik ezt a DeFi projektet olyan egyedivé.

Egy PLX token ára jelenleg mindössze 0,10 dollár, ami már 100%-os emelkedés az indulási árához képest. A szakértők a 2024. első negyedévében történő tőzsdére kerülése után potenciális 100-szoros árugrást prognosztizálnak. Ez az ár-előrejelzés valóra válhat, mivel valós kapcsolatokkal rendelkezik a Forex piachoz, amely napi 6,6 billió dolláros forgalmat generál. Ez a tény teszi a PLX-et az altcoinok közül az egyik leginkább figyelemre méltóvá.

BNB (BNB) Továbbra is Gyenge Grafikon Képe Alapján

A BNB (BNB) jelenleg néhány nehézséggel néz szembe. A CoinGecko adatai szerint a BNB ára az elmúlt egy hét alatt 311 dollárról 291 dollárra esett. A piaci kapitalizációja pedig 47 milliárd dollárról 43 milliárd dollárra csökkent ebben az időszakban.

Észrevehető egy semleges hangulat ennek az altcoinnak a technikai elemzésében. Különösen az utóbbi hónapban 16/30 (53%) zöld kereskedési napot láthattunk. Továbbá, 17 technikai mutató zöldet jelez.

Amikor a BNB árfolyam-előrejelzéseket készítik, az elemzők ezekre a mutatókra figyelnek. Ennek eredményeként a CoinCodex elemzői azt jósolják, hogy a BNB ára 2024 február végéig elérheti a 475 dollárt.

OKB Árfolyama Villámzuhanást Szenvedett El

Az OKB (OKB) ismét reflektorfénybe került, mivel egy villámzuhanást szenvedett el. Január 23-án az OKB kripto jelentősen csökkent 52 dollárról 25 dollárra, majdnem 50%-os zuhanás. Ez rossz hír azoknak, akik ezt az altcoint vásárolták.

Ezenkívül piaci kapitalizációja az elmúlt egy hétben 3,28 milliárd dollár és 2,92 milliárd dollár között ingadozott. Jelenleg ennek az altcoinnak a befektetői hangulata medvepiaci, mivel 22 technikai mutató is pirosat jelez.

Mindezek a tényezők miatt még a bullish hangulatú piaci elemzők is konzervatív OKB árfolyam előrejelzést készítettek. Arra számítanak, hogy az OKB értéke 2024. februárjában eléri a 48 dollárt.

Ki tud emelkedni a Pullix a BNB és az OKB közül?

A Pullix 20 millió dolláros piaci kapitalizációja előnyt jelenthet a BNB és az OKB előtt. Az alacsonyabb piaci kapitalizáció azt jelenti, hogy a Pullixnek kevesebb új tőkére van szüksége ahhoz, hogy érzékelhető emelkedést produkáljon. Tehát nagyobb potenciálja van arra, hogy pozitív hangulat esetén gyorsabban növekedjen, mint a két másik altcoin. Ez teszi a PLX-et a legjobb kriptopénzzé.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban kövesd az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A pestis volt az első biológiai fegyver? - A járványok megváltoztatják a történelmet

A pestis volt az első biológiai fegyver? A Rákóczi-szabadságharc leveréséhez hozzájárult egy baci? A természeti, biológiai és epidemiológiai csapások is elvezethetnek a társadalom felbomlásához? E kérdéseket is feszegeti Pászka Imre, az SZTE nyugalmazott szociológia professzorának három kötetes műve.
2024. 07. 21. 03:00
Megosztás:

Magyarországi nyugdíj korhatár emelése - a törvény így rendelkezik most

Hány éves korban tud ma a jogszabályok szerint öregségi nyugdíjba vonulni valaki hazánkban? Hogyan változott az öregségi nyugdíj korhatár a hatályos jogszabályok szerint? Az öregségi nyugdíjbavonulás korhatára a hatályos törvények szerint évről-évre sávosan emelkedik, így végül egységesen (férfiak és nők esetében is) 65 évre nő a korhatár. Cikkünkből megtudhatja a pontos részleteket.
2024. 07. 21. 02:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország így vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor vezetheti be Magyarország az Európai Unió közös pénzét, az EURÓ-t? Mire számíthatunk, mire érdemes már most felkészülni? Mi fog történni a forinttal és egyáltalán mi is az az ERM II. árfolyam mechanizmus?
2024. 07. 21. 01:00
Megosztás:

A PlayDoge előértékesítés 6 millió dollárhoz közelít a piaci gyengeség ellenére

Az elmúlt hetek során több népszerű mém érme is jelentős csökkenést mutatott, de a kripto tér nagyágyúja, a Bitcoin is több mint 15%-ot esett az elmúlt hónapban.
2024. 07. 21. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 07. 20. 22:00
Megosztás:

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás: