A Pullix (PLX) több mint 80 millió eladott tokennel büszkélkedhet, míg a BNB (BNB) és az OKB (OKB) továbbra is csökkenésben

Eddig elképesztő 80 millió tokent értékesített a Pullix (PLX) az előértékesítés során, és ezáltal a DeFi piacának figyelemre méltó szereplőjévé vált. Néhány elemző utal arra, hogy ez a 7. előértékesítési szakaszában járó projekt 2024-ben az új 100x-os token lehet majd. Úgy tűnik, hogy megállíthatatlan emelkedése más nagy szereplőket, mint például a BNB (BNB) és az OKB (OKB) is veszélyeztet. Nézzük meg, miért.

A Pullix (PLX) több mint 80 millió eladott tokennel büszkélkedhet, míg a BNB (BNB) és az OKB (OKB) továbbra is csökkenésben

Pullix (PLX): Közel 5 millió dollárt gyűjtött eddig

A Pullix (PLX) az utóbbi időben felkavarta a kriptó világát. Több mint 13,000 előértékesítési regisztráció segítette a Pullixet több mint 80 millió token eladásához, és közel 5 millió dollár összegyűjtéséhez. Az befektetők bíznak benne, hogy hosszú távú növekedése lenyűgöző lesz.

Alapvetően a Pullix az online kereskedelem összes problémáját meg kívánja oldani egy hibrid platform létrehozásával. Ezen a platformon a kereskedők megtalálják a legjobb központi (CEX) és decentralizált (DEX) jellemzőket. Ezáltal biztosítva a jelentős likviditást, hozzáférést az összes eszközosztályhoz (beleértve a kriptókat is) és alacsony kereskedési díjakat. Habár ez a tőzsde a fő vonzerő, a Pullix csapat további komponenseket is beépít, mint például:

- Hozamtermelés (Yield Farming): A lehetőség, hogy tétet helyezzen el LP tokennel, és cserébe PLX tokeneket szerezzen.
- Copy Trading: Ez lehetővé teszi más tapasztalt kereskedők tranzakcióinak másolását a Pullix ökoszisztémájában.

A PLX native token hajtja végre az összes funkciót, és a befektetők ezért sietnek megvásárolni. A staking révén részesülni fog a Pullix napi bevételeinek egy részéből - ez teszi az első "Trade to Earn" kriptopénzzé. Ráadásul más kriptopénzeket is stakelhetsz a Pullix-nál fix kamatlábért. Mindezek a passzív jövedelemképességek teszik ezt a DeFi projektet olyan egyedivé.

Egy PLX token ára jelenleg mindössze 0,10 dollár, ami már 100%-os emelkedés az indulási árához képest. A szakértők a 2024. első negyedévében történő tőzsdére kerülése után potenciális 100-szoros árugrást prognosztizálnak. Ez az ár-előrejelzés valóra válhat, mivel valós kapcsolatokkal rendelkezik a Forex piachoz, amely napi 6,6 billió dolláros forgalmat generál. Ez a tény teszi a PLX-et az altcoinok közül az egyik leginkább figyelemre méltóvá.

BNB (BNB) Továbbra is Gyenge Grafikon Képe Alapján

A BNB (BNB) jelenleg néhány nehézséggel néz szembe. A CoinGecko adatai szerint a BNB ára az elmúlt egy hét alatt 311 dollárról 291 dollárra esett. A piaci kapitalizációja pedig 47 milliárd dollárról 43 milliárd dollárra csökkent ebben az időszakban.

Észrevehető egy semleges hangulat ennek az altcoinnak a technikai elemzésében. Különösen az utóbbi hónapban 16/30 (53%) zöld kereskedési napot láthattunk. Továbbá, 17 technikai mutató zöldet jelez.

Amikor a BNB árfolyam-előrejelzéseket készítik, az elemzők ezekre a mutatókra figyelnek. Ennek eredményeként a CoinCodex elemzői azt jósolják, hogy a BNB ára 2024 február végéig elérheti a 475 dollárt.

OKB Árfolyama Villámzuhanást Szenvedett El

Az OKB (OKB) ismét reflektorfénybe került, mivel egy villámzuhanást szenvedett el. Január 23-án az OKB kripto jelentősen csökkent 52 dollárról 25 dollárra, majdnem 50%-os zuhanás. Ez rossz hír azoknak, akik ezt az altcoint vásárolták.

Ezenkívül piaci kapitalizációja az elmúlt egy hétben 3,28 milliárd dollár és 2,92 milliárd dollár között ingadozott. Jelenleg ennek az altcoinnak a befektetői hangulata medvepiaci, mivel 22 technikai mutató is pirosat jelez.

Mindezek a tényezők miatt még a bullish hangulatú piaci elemzők is konzervatív OKB árfolyam előrejelzést készítettek. Arra számítanak, hogy az OKB értéke 2024. februárjában eléri a 48 dollárt.

Ki tud emelkedni a Pullix a BNB és az OKB közül?

A Pullix 20 millió dolláros piaci kapitalizációja előnyt jelenthet a BNB és az OKB előtt. Az alacsonyabb piaci kapitalizáció azt jelenti, hogy a Pullixnek kevesebb új tőkére van szüksége ahhoz, hogy érzékelhető emelkedést produkáljon. Tehát nagyobb potenciálja van arra, hogy pozitív hangulat esetén gyorsabban növekedjen, mint a két másik altcoin. Ez teszi a PLX-et a legjobb kriptopénzzé.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban kövesd az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Később kell utalni a gépjárműadót, de egyben kell azt kifizetni!

Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, ugyanis több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót, ráadásul kettő helyett egyszer kell csak utalni, a részletfizetés pedig automatikusan jár - nyilatkozta az MTI-nek Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára.
2024. 02. 29. 13:00
Megosztás:

Apadt a Richter bevétele

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált árbevétele tavaly az utolsó negyedévben 203,1 milliárd forint lett, 9,3 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 02. 29. 12:30
Megosztás:

Új bölcsőde épül Bácsalmáson

Csaknem 800 millió forintból új, négy csoportszobás bölcsőde épül még az idén a Bács-Kiskun vármegyei Bácsalmáson - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 29. 12:00
Megosztás:

Lezárult egy fejlesztés a Trans Lex Work Kft.-nél

A Trans Lex Work (TLW) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. öt év alatt több mint 300 millió forintot fordított egy komplex karbantartás-menedzsment megoldás kifejlesztésére, amellyel az iparvállalatok jelentősen csökkenthetik a forgógépek - turbinák, kompresszorok, szivattyúk, fúvók, ventilátorok, centrifugák - karbantartási költségeit - tájékoztatta Magyar Katalin, a cég ügyvezetője az MTI-t.
2024. 02. 29. 11:30
Megosztás:

Új beruházás Komlón - napelem biznisz

Napelemekhez használható forgatórendszeres tartószerkezet gyártását kezdheti meg a Solar FM Kft. Komlón egy csaknem 3 milliárd forintos, felerészben a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) Plusz támogatásával megvalósult beruházás eredményeként.
2024. 02. 29. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 29. 10:30
Megosztás:

Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés

Emelkedéssel kezdődhet a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 29. 10:00
Megosztás:

Jórészt erősödtek az ázsiai tőzsdeindexek

Jórészt erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,03 százalékos emelkedéssel, 39 189 ponton zárt.
2024. 02. 29. 09:30
Megosztás:

Továbbra is gyenge a forint - küszöbön újra a 400-as tartomány?

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 29. 09:00
Megosztás:

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.
2024. 02. 29. 08:40
Megosztás:

Jól kezdték az évet a szálláshelyek

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el.
2024. 02. 29. 08:00
Megosztás:

Még lehet nevezni a Bonis Bonára

Március 5-ig várják a jelöléseket a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát Önkormányzat díjakra, amelyek fő célja, hogy megbecsülje a fiatalok tehetséggondozása iránt elkötelezett szakembereket és önkormányzatokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 29. 07:30
Megosztás:

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás: