Altcoinok várhatóan 400%-kal túlteljesítik a Bitcoint áprilisban – Utolsó lehetőség a 40-szeres nyereségre

Április fordulópont lehet a kriptovaluták világában. Néhány alternatív digitális érme várhatóan drámai emelkedés előtt áll, ami jelentősen felülmúlhatja a Bitcoin növekedését. Ezek a kevésbé ismert tokenek akár 40-szeres hozamot is nyújthatnak, így ez lehet az utolsó esély arra, hogy felfedezzük ezeket az ígéretes eszközöket, mielőtt esetleg az egekbe szöknének.

Altcoinok várhatóan 400%-kal túlteljesítik a Bitcoint áprilisban – Utolsó lehetőség a 40-szeres nyereségre

A CYBRO előértékesítése meghaladja a 3 millió dollárt: Egymillióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO gyorsan magára vonja a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése átlépte a 3 millió dollárt. Ez a csúcstechnológiás DeFi platform egyedülálló lehetőségeket kínál a befektetőknek a bevételek maximalizálására bármilyen piaci körülmények között.

A szakértők 1200%-os hozamot jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron érhetők el. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris nagy kriptobálnák és befolyásos személyek érdeklődését vonzotta, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

ethereum és solana kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

A CYBRO tokenek tulajdonosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, pénzvisszatérítést vásárlásaik után, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy robusztus biztosítási programot a platformon belül.

Az összes token mindössze 21%-a érhető el ebben az előértékesítésben, és már körülbelül 80 milliót eladtak, így ez kiváló lehetőség a tapasztalt befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy valóban egyedi projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg az akár 1200%-os hozamot! <<<

A Solana a következő ellenállási szintje közelébe ért, további növekedési potenciállal

A Solana (SOL) 153,50 és 174,52 dollár között mozog. Az elmúlt héten több mint 9%-ot emelkedett, az elmúlt hónapban pedig körülbelül 17%-os növekedést mutatott. Az ár közelít a 181,71 dolláros ellenállási szinthez. Ha áttöri ezt a szintet, elérheti a következő ellenállást 202,73 dollárnál, ami körülbelül 12%-os emelkedést jelent a jelenlegi árhoz képest.

Az RSI közel van a 60-hoz, ami azt jelzi, hogy a piac még nincs túlvásárolt állapotban. A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok közel vannak egymáshoz, ami kiegyensúlyozott növekedést sugall. A MACD enyhén negatív szintje esetleges konszolidációra utal. A Solana további növekedést mutathat, ha átlépi az ellenállási szintet.

Ethereum kulcsfontosságú támasz-szintek közelében, lehetséges visszapattanás jeleivel

Az Ethereum 2541,71 és 2853,86 dollár között kereskedik, közel a 2337,10 dolláros támogatási szinthez. Az olyan technikai indikátorok, mint az RSI 37,01-es és a Stochastic 25,83-as értéke azt jelzik, hogy közeledik a túladott állapothoz, ami potenciális visszapattanásra utalhat. A 10 napos SMA (2590,66 dollár) alacsonyabb a 100 napos SMA-nál (2654,96 dollár), ami rövid távú csökkenő trendet jelez.

Ha az Ethereum áttöri a 2961,40 dolláros ellenállást, elérheti a második ellenállási szintet 3273,55 dollárnál, ami körülbelül 11%-os növekedést jelenthet. Ha viszont a támogatási szint alá esik, akkor akár 2024,95 dollárig is csökkenhet. A MACD -16,49 szinten folyamatos medvepiaci lendületet jelez, ezért kulcsfontosságúak az ármozgások ezek körül a szintek körül az érme rövid távú irányát tekintve.

Összegzés

Míg a SOL és az ETH rövid távú növekedése korlátozott lehet, a CYBRO egyedülálló lehetőséget kínál a jelentős hozamra vágyó befektetőknek. Ez a fejlett DeFi platform a Blast blokkláncon működő mesterséges intelligenciával vezérelt hozam-aggregációval maximalizálja a bevételeket. Olyan funkciókkal, mint a vonzó staking jutalmak, exkluzív airdropok és pénzvisszatérítések a vásárlások után, a CYBRO kiváló felhasználói élményt nyújt gördülékeny letétekkel és kifizetésekkel. A transzparencia, megfelelés és minőség kiemelt szerepet kap, így a CYBRO jelentős érdeklődést váltott ki kriptobálnák és véleményvezérek körében, ígéretes projektként pozicionálva magát a gyorsan fejlődő kriptopiacon.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

SSL és HTTPS – fontos tudnivalók

Ma már az adatbiztonság központi téma, ezért nem érdemes halogatni a https átállást. A segítségével a honlap biztonságosan tud kommunikálni. A cikkben minden fontos információt összegyűjtöttünk a témával kapcsolatban.
2024. 10. 25. 23:00
Megosztás:

Lépj be most, vagy örökre bánni fogod! A novemberre őrült 10.000-szeres nyereséget ígérő 4 legjobb altcoin!

A kriptovilágban a lehetőségek gyorsan tovaszállnak. Idén novemberben négy altcoin áll készen arra, hogy robbanásszerű növekedést érjen el. Ha kimaradsz, könnyen lemaradhatsz az életedet megváltoztató nyereségről. Ebben a cikkben felfedezheted, mely érmék készülnek hihetetlen, akár 10.000-szeres növekedésre.
2024. 10. 25. 22:00
Megosztás:

Milyen álláslehetőségek várnak bennünket az egészségügyi szektorban?

Az egészségügy területén jellemzően mindig van munkaerő-felvétel, ennek az oka az utóbbi évtizedben drasztikusan csökkent munkavállalók száma és az egészségügy folyamatos leterheltsége.
2024. 10. 25. 21:30
Megosztás:

Miért tesz fel mindent a Dogenre ez a veterán Solana kereskedő, figyelmen kívül hagyva a POPCAT-et és a MEW-t?

Egy tapasztalt, mély Solana-kapcsolatokkal rendelkező kereskedő merész lépést tett, amikor teljesen elkötelezte magát egy feltörekvő digitális eszköz mellett, figyelmen kívül hagyva más népszerű tokeneket. Ez a váratlan stratégia felkeltette a kriptoközösség érdeklődését. Mi vezérli ezt a magabiztos váltást, és melyek azok az érmék, amelyek jelentős növekedés előtt állnak? Fedezzük fel a döntés mögött rejlő részleteket.
2024. 10. 25. 20:00
Megosztás:

Átalakulhat-e 300 dollárnyi Shiba Inu és PEPE hét számjegyű összeggé? Ez az alulértékelt coin lehet a következő nagy áttörés

A kis összegű befektetések a megfelelő kriptovalutákba életet megváltoztató hozamokhoz vezethetnek. Az olyan tokenek, mint a Shiba Inu és a PEPE, nemrégiben tapasztalt emelkedései lehetővé tették, hogy szerény befektetések jelentős vagyont hozzanak létre. Ahogy a kriptopiac tovább fejlődik, egy új versenyző tűnik fel, amely hasonló robbanásszerű növekedést ígér, és felkelti a befektetők és rajongók figyelmét.
2024. 10. 25. 19:00
Megosztás:

Új DeFi Szenzáció készül túlszárnyalni a Stacks (STX) és Mantra (OM) teljesítményét — Íme, miért érdemes odafigyelned

A decentralizált pénzügyek világában most nagy a nyüzsgés. Két digitális token – Stacks (STX) és Mantra (OM) – kerül előtérbe, amelyek komoly figyelmet keltenek. Ezek az új sztárok komoly változást hozhatnak a piacon. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért váltak ilyen népszerűvé, és miért érdemes rájuk figyelni.
2024. 10. 25. 18:00
Megosztás:

Az XRP árfolyama 2025-re megcélozza az 5 dollárt, a Dogecoin pedig 0,50 dollárra tör, míg az XYZVerse (XYZ) nagy rallyra készül

A kriptovaluta piacon optimizmus hulláma söpör végig, mivel népszerű tokenek új csúcsokra törnek. Olyan nagy játékosok, mint az XRP és a Dogecoin, ambiciózus árfolyamcélokat tűztek ki, ami izgatottságot vált ki a rajongók és befektetők körében. Mindenkit az a kérdés foglalkoztat, hogy mely tokenek készülnek lenyűgöző nyereség elérésére, és nyújthatnak esetleg jelentős megtérülést. >>
2024. 10. 25. 17:30
Megosztás:

A Solana átlépte a 165 dollárt, de a CYBRO AI token előértékesítése várhatóan az Ethereum és az XRP fölé szárnyal

Ahogy a Solana értéke 165 dollárig emelkedik, a figyelem egy új versenytársra irányul a kriptopiacon. A CYBRO mesterséges intelligencia tokenje, amely jelenleg előértékesítésben van, máris nagy várakozásokat kelt, mivel előrejelzések szerint akár olyan óriások fölé is emelkedhet, mint az Ethereum és az XRP. Mi állhat ezen érdeklődés mögött, és hogyan formálhatja át ez az újdonság a kriptovilágot?
2024. 10. 25. 17:00
Megosztás:

Immár harmadszor hirdetik ki a Michelin Guide legújabb magyarországi válogatását

Decemberben ismét díjátadó gálán hirdeti ki a világ legrangosabb gasztorkalauza, mely éttermek kaphatják meg újoncként és melyek tarthatják meg korábban megszerzett, nagypresztízsű Michelin elismeréseiket. Jelenleg országszerte 70 hazai kulináris műhely büszkélkedhet a globálisan ismert díjkategóriák valamelyikével, és immár 26 hazai hotel is feliratkozott a mértékadó kalauz által ajánlott szálláshelyek közé. A teljes hazai vendéglátás kínálatát bemutató nyomtatott kiadvány a jövő év elején jelenik meg.
2024. 10. 25. 16:30
Megosztás:

Már Dánia a világ egyik leginnovatívabb országa

Az innováció elengedhetetlen a fejlett gazdaságok versenyképességének megőrzéséhez, a növekedés előmozdításához, a jólét biztosításához és az olyan globális kihívások kezeléséhez, mint a szén-dioxid-mentesítés, az éghajlatváltozás és a világjárványok. A Német Iparszövetség (BDI) és a Roland Berger “Innovációs mutató 2024” tanulmányában 35 ország gazdasági innovációs képességét hasonlítja össze egy strukturált mérési modell segítségével. Az idei rangsor első három helyezettje Svájc, Szingapúr és Dánia.
2024. 10. 25. 16:00
Megosztás:

Javuló gazdasági környezetet jeleznek az amerikai BMI indexek

Az Egyesült Államokban az S&P Global feldolgozóipari beszerzési menedzser indexe októberben 47,8-ra emelkedett a szeptemberi 47,3-as 15 hónapos mélypontról.
2024. 10. 25. 15:30
Megosztás:

A Richter kiterjeszti az együttműködést az AbbVie-val

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy új együttműködést kezd az AbbVie-val új neuropszichiátriai betegségek gyógymódjainak felfedezése és fejlesztése érdekében.
2024. 10. 25. 15:00
Megosztás:

Közös vállalatot alapított a Status KPRIA Zrt. és az olasz Ansaldo Energia S.p.A.

MAEN - Energetika Zrt. néven közös vállalatot alapított a Mészáros csoport érdekeltségébe tartozó Status KPRIA Zrt. és az olasz Ansaldo Energia S.p.A., az új vállalat erőművi-karbantartási szolgáltatásokat végez majd Magyarországon, illetve kombinált ciklusú gázturbinás erőművek építését, kulcsrakész kivitelezését tervezi a Nyugat-Balkán régióban - közölte a Mészáros csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 25. 14:30
Megosztás:

Fontos változás a magyar gazdáknak

Országjárásra indul a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), hogy a területalapú támogatások tervezett megszüntetéséről tájékoztassák a magyar gazdákat.
2024. 10. 25. 14:00
Megosztás:

Az uniós szálláshelyeken nőtt az Európán kívülről érkező turisták aránya tavaly

Az uniós szálláshelyeken az Európán kívülről érkező külföldi vendégek által eltöltött éjszakák aránya 12,6 százalékról 15,6 százalékra emelkedett 2022 és 2023 között, ami azt jelenti, hogy a nem európaiak által eltöltött vendégéjszakák száma átlagosan 60 millióval, vagyis az év minden estéjén átlagosan 164 ezerrel emelkedett - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat csütörtökön.
2024. 10. 25. 13:30
Megosztás:

Nagy érdeklődés övezheti az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználását

Óriási érdeklődés övezheti jövőre az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználását a Duna House (DH) várakozásai szerint; az ingatlanközvetítő cég az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb adatait idézve hangsúlyozza: csak az idei első negyedévig mintegy 2100 milliárd forintnyi megtakarítás volt az önkéntes pénztári számlákon.
2024. 10. 25. 13:00
Megosztás:

Ritkítják kínai járataikat a nagy légitársaságok

A nemzetközi légitársaságok ritkítják Kínába irányuló járataikat. Néhányan, pl. a Virgin Atlantic és a Scandinavian Airlines viszont teljesen ki is vonulnak az országból.
2024. 10. 25. 12:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 12:00
Megosztás:

Mentőszolgálat: van elég orvos az ügyeleteken

Van elég orvos az ügyeleteken, a biztonságos betegellátás valamennyi személyi és tárgyi feltételét biztosítják, a betegforgalmat folyamatosan figyelik és elemezik - írta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 10. 25. 11:30
Megosztás:

A CrytoCoin felhőalapú számítási kapacitással akár napi 5000 dollárt is kereshet

Egy interjú szerint Anderson tengeri szélerőmű-telepítéssel foglalkozik. Öt évvel ezelőtt indított el egy kriptovaluta felhőalapú bányászati programot szélerőmű-berendezések energiáira támaszkodva. Az első felhőbányászata élete legnagyobb anyagi sikerét hozta. Jó szándék vezérelte, hogy ezt az egyszerű pénzkeresési lehetőséget népszerűsítse, hogy mások is könnyedén profitálhassanak belőle. Azonban a későbbi magas költségek és az a tény, hogy nem volt professzionális bányászgép-karbantartási ismerete, arra kényszerítették, hogy leállítsa ezt a tevékenységét.
2024. 10. 25. 11:17
Megosztás: