Amint a Bitcoin átvészeli az árkorrekciót, ez az új mém érme, a Notcoin riválisa lehet az egyik legjobb altcoin befektetés

A kriptovaluta piac rövid megrázkódtatást tapasztalt, miután a Bitcoin eladások következtében az árfolyam 60 000 dollár alá esett a Mt. Gox hitelezők visszatérítése körüli spekulatív pletykák miatt.

Amint a Bitcoin átvészeli az árkorrekciót, ez az új mém érme, a Notcoin riválisa lehet az egyik legjobb altcoin befektetés

Azonban a befektetők nem lassítanak, és más ígéretes kriptovaluták felé fordulnak. Az egyik kiemelkedő szereplő az Angry Pepe Fork (APORK), amely jelentős kihívóként jelenik meg a Notcoin (NOT) mellett a mém érmék piacán. Az APORK ismert ritkasági modelljéről és innovatív „conquer-to-earn” ösztönzési modelljéről, amely egyre népszerűbbé teszi, mint a legjobb altcoin befektetést.

APORK: A mém érmék új sztárja egyedi előnnyel

Az Angry Pepe Fork (APORK) felkorbácsolja a hullámokat a mém érme piacon egyedi tulajdonságaival és robusztus keretrendszerével. Az APORK hivatalos weboldala szerint az APORK ötvözi a mém érmék szórakoztató és vírusos jellegét a decentralizált pénzügyek (DeFi) kifinomult mechanizmusaival. Az APORK valódi világban hasznosítható, mivel egyedi 30, 60 és 90 napos staking periódusokat kínál, amelyek különböző szintű jutalmakat biztosítanak a tulajdonosoknak.

Továbbá, az APORK 1,9 milliárd tokenre korlátozott kínálata a Bitcoin 21 milliós korlátjához hasonlóan a ritkasági elvet tükrözi, amely a kereslet növekedésével áremelkedést eredményezhet. Eddig az APORK közel 200 ezer dollárt gyűjtött, és a becslések szerint a hét végére elérheti a 250 ezer dollárt. Eközben a MemeFi token körüli lelkesedés nehezen fékezhető, és várhatóan június végéig akár 1 millió dollárt is gyűjthetnek.

Ez a gyors tőkebevonás kiemeli a közösség erős hitét az APORK potenciáljában és ígéretes jövőjében a kripto térben. Még vonzóbbá teszi az Angry Pepe Fork innovatív „conquer-to-earn” ösztönzési mechanizmusa. Ez az egyedi modell jutalmazza a közösségi tagok kollektív erőfeszítéseit, amelyek célja az APORK token rangsorolása más mém érmék felett a piacon. Így a résztvevők ingyen APORK tokent kapnak, amikor az más régi mém érméket felülmúl.

Tekintettel az APORK hatalmas potenciáljára, az APORK token várhatóan jelentősen növekszik, különösen, amikor megkezdődik a felső kategóriás tőzsdéken való jegyzése. Továbbá egy neves harmadik fél már auditálta a projekt okos szerződését, így biztosítva a közösségi tagok magas szintű biztonságát és megbízhatóságát. Az erős közösségi támogatással a Solana blokkláncon az APORK arra készül, hogy túlszárnyalja más ismert mém érméket, mint például a Bonk és a dogWifHat, így csatlakozz most, amíg csak 0,014 dollár az ára, mielőtt túl késő lenne.

A Bitcoin árfolyamára komoly visszaesés vár: 60 ezer dollár alá zuhant

A kriptovaluta piacot rövid sokk érte, miután a BTC ára nemrég 60 ezer dollár alá esett. Ez a csökkenés fokozott pletykák után következett be, amelyek szerint a Mt. Gox hitelezői által birtokolt jelentős mennyiségű BTC hamarosan a piacra kerül.

Emlékezzünk, hogy a Mt. Gox, amely egykor a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje volt, 2014-ben egy hatalmas hackelés áldozata lett, amely 850 000 BTC elvesztéséhez vezetett. Eközben az ezeknek a pénzeszközöknek a várható júliusi felszabadítása befektetői félelmeket váltott ki, ami eladási hullámhoz vezetett, amely jelentősen lenyomta a BTC árát.

Azonban a piac felélénkült, miután a Mt. Gox csapata tisztázta, hogy egy rehabilitációs megbízott kezeli a visszatérítési folyamatokat. Érdekes módon a piaci bizalom helyreállt, ami a BTC árának emelkedését eredményezte, amely jelenleg 61 000 és 62 200 dollár között mozog. Az elemzők további emelkedést várnak az elkövetkező hetekben, így a BTC továbbra is erős digitális eszköz és jó befektetés marad.

APORK kriptó token előértékesítése és a Bitcoin és Notcoin árfolyam elemzés

A Notcoin tokenre áremelkedés vár a közösségi token égetés után

Merész lépésként a Notcoin (NOT) közösség jelentős tokenégetést hajtott végre, több millió dollár értékű NOT tokent égetve el. Ez a stratégiai lépés már most gyümölcsözik, mivel a NOT ára jelentős 6%-os növekedést mutat. Az égetés során 3 millió dollár értékű NOT token került ki a forgalomból, ami növeli a befektetői optimizmust és rallyt indít el.

Ez a kezdeményezés egy szélesebb erőfeszítés része, amely a Notcoin piac stabilizálására és értékének növelésére irányul. A token kínálatának csökkentésével a közösség célja az inflációs nyomások ellensúlyozása és a token vonzerejének növelése. A piaci elemzők optimisták, és azt sugallják, hogy a forgalomban lévő tokenek csökkenése tartós áremelkedést eredményezhet, ha a kereslet továbbra is növekszik. Eközben a legutóbbi 6%-os NOT áremelkedés ígéretes jel a közösség és a befektetők számára egyaránt.

Mi teszi az APORK-ot különbözővé a többi mém érmétől, mint a notcoin?

Az Angry Pepe Fork megkülönbözteti magát azzal, hogy piaci korlátja 1,9 milliárd tokenre van korlátozva, hasonlóan a Bitcoin ritkasági modelljéhez, amely 21 millió érmére korlátozódik. Ez a ritkaság potenciálisan jelentősen növelheti az értékét, amint a tőzsdéken való jegyzése megkezdődik.

Weboldal: https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Visit Angry Pepe Fork Presale

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Egy éves lesz az online Árfigyelő

Július 1-jén lesz egy éve, hogy élesedett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett online Árfigyelő rendszer, a platformot a versenyhivatal és a magyar kormánya azzal a céllal hozta létre, hogy az árak összehasonlíthatóságával fokozza a verseny intenzitását a kiskereskedelmi piacon, ezzel pedig hozzájáruljon az infláció letöréséhez - hívta fel a figyelmet a GVH pénteken az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 06. 30. 18:00
Megosztás:

Nagy-Britanniában véget ért a technikai recesszió

Az előzetes becslésnél gyorsabban nőtt a brit gazdaság teljesítménye az idei első negyedévben. A pénteken ismertetett felülvizsgált adatok megerősítik azt is, hogy Nagy-Britanniában véget ért a tavalyi év második felében kialakult technikai recesszió.
2024. 06. 30. 17:00
Megosztás:

Nőtt a munkanélküliség Németországban

Németországban az elemzők által várt stagnálással szemben emelkedett a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta júniusban - derült ki a német szövetségi munkaügyi hivatal, a Bundesagentur für Arbeit (BA) pénteken ismertetett adataiból. Az előző hat hónapban stagnált a munkanélküliség.
2024. 06. 30. 16:00
Megosztás:

Hát ezért ilyen drága a benzin?!

A Nemzetgazdasági Minisztérium a KSH jelentése alapján megállapította, hogy mind a benzin mind a gázolaj esetében csökkenteni kell az árakat. Ezért a kormány felszólítja az üzemanyagkereskedőket, hogy a családok védelme érdekében térjenek vissza a korábbi hónapok gyakorlatához és áraikat mérsékeljék a szomszédos országok átlagára alatti szintre. Ellenkező esetben a kormány továbbra is kész beavatkozni az üzemanyagpiacon - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 30. 15:00
Megosztás:

Tavalyhoz képest eddig jobban teljesít a belföldi turizmus

2024 májusában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,6 millió vendég 3,7 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 18, a vendégéjszakáké 13 százalékkal nagyobb volt az egy évvel korábbinál - ismertette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 06. 30. 14:00
Megosztás:

Így alakul itthon a munkanélküliségi ráta

2024 májusában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest 36 ezerrel, 4 millió 749 ezer főre nőtt. A munkanélküliek száma 212 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 4,3 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 06. 30. 13:00
Megosztás:

Pár éven belül a vezetői pozíciók 40 százalékát nők fogják betölteni

Az "alulreprezentált nem" képviselőinek, vagyis nőknek kell betölteniük 2026-ra a nyilvánosan működő részvénytársaságok vezetői pozícióinak 40 százalékát - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közigazgatási államtitkára szombaton Tarcalon.
2024. 06. 30. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1715,87 pontos, vagyis 2,44 százalékos emelkedéssel történelmi csúcson, 72 094,79 ponton zárta a hetet.
2024. 06. 30. 11:00
Megosztás:

Jól teljesít a japán ipar

Japánban az elemzők által vártnál nagyobb mértékben nőtt az ipari termelés májusban, miközben negyedik hónapja nem változott a munkanélküliség.
2024. 06. 30. 09:00
Megosztás:

Csökkent az autógyártás az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban 69 ezer 652 autót gyártottak májusban, 11,9 százalékkal kevesebbet az egy évvel korábbinál - derült ki a brit autógyártók és autókereskedők szövetségének (SMMT) honlapjára felkerült statisztikából.
2024. 06. 30. 08:00
Megosztás:

A kompakt design üzleti szempontból is előnyös lehet

Az üzleti világban tevékenykedők hajlamosak kizárólag a nyereségre, a célközönségre és saját termékeik, szolgáltatásaik minőségére koncentrálni. Természetesen ezek a legfontosabb adalékanyagok a sikerhez, de egy márka egységes, impozáns arculata is sokat javíthat a megítélésen. 
2024. 06. 30. 07:30
Megosztás:

Az EU kilép a nemzetközi Energia Charta Szerződésből

Az Európai Unió csütörtökön bejelentette, hogy kilép a nemzetközi Energia Charta Szerződésből, mivel az már nem egyeztethető össze az EU éghajlat-politikai céljaival.
2024. 06. 30. 07:00
Megosztás:

Bemutatták a magyar fejlesztésű VR űrkabint

Bemutatták az első teljesen magyar fejlesztésű, VR technológiával felszerelt szimulációs űrkabint csütörtökön Budapesten. A SpaceBuzz-HU, amellyel virtuális űrutazást lehet tenni, a bolygónk törékenységét bemutató oktatási program részeként ingyenesen juthat el magyar iskolákhoz.
2024. 06. 30. 06:00
Megosztás:

Megállapodást írt alá az Állatorvostudományi Egyetem és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok

Együttműködési megállapodást írt alá az Állatorvostudományi Egyetem és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok, ezáltal az egyetem hallgatói közvetlen betekintést kapnak a versenylovak kezelésébe és gondozásába - közölte a felsőoktatási intézmény csütörtökön az MTI-vel.
2024. 06. 30. 05:00
Megosztás:

Az AI felpörgette a pangó mobilpiacot, az 5G pedig átalakítja az otthoni előfizetések világát

Elérte a 45%-ot az 5G középsáv globális lefedettsége, azaz már szinte minden második ember számára hozzáférhető az a mobilhálózati technológia a földön, ami a lefedettség és sebesség szempontjából ideális egyensúlyt és felhasználói élményt kínál – derül ki az Ericsson Mobility Report 2024 júniusi kiadásából.
2024. 06. 30. 04:00
Megosztás:

Tízből négy munkavállaló számít a home office szabályok változására

Országos szinten a magyar munkavállalók háromnegyede támogatja a home office-t, attól függetlenül, hogy ez saját munkájukat tekintve egyáltalán kivitelezhető-e.
2024. 06. 30. 03:00
Megosztás:

VanEck benyújtotta a Solana ETF kérelmét; a Solana-alapú mém érmék, mint például a dogwifhat és az Angry Pepe Fork növekedés előtt állnak

Miután a VanEck benyújtotta a Solana (SOL) ETF kérelmét, a kriptovaluta piac izgalommal telt meg.
2024. 06. 30. 02:30
Megosztás:

Módosították a nyugdíj törvényt! Nézzük a változásokat

2020 év végén nagyon aktív jogalkotást láthattunk, sorra-sorra jelentek meg a Magyar Közlönyök és benne a számtalan jogszabály és változás. Nem maradt ki a változásból a nyugdíj sem, olyannyira, hogy a december 30-i Magyar Közlönyben (295. sz.) a Kormány számos helyen módosította (kiegészítette) a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvényt (és a végrehajtásáról szóló 168/1997. (X. 6.) Korm. rendeletetet) - vette észre a ProfitLine.hu. Cikkünkben most összefoglaljuk, hogy milyen változások történtek a köznyelvben csak "nyugdíjtörvénynek" ismert jogszabályban.
2024. 06. 30. 01:45
Megosztás:

A modern orvoslásban egyre nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés

A tudományos és technikai fejlődés miatt alapvetően átalakult az orvostudomány és az egészségügy működése: egyre nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés, az egészségfejlesztés és az egészségnevelés - mondta a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára a Semmelweis Egyetem (SE) Általános Orvostudományi Kar (ÁOK) doktoravató ünnepségén szombaton Budapesten.
2024. 06. 30. 01:00
Megosztás:

A Pepe Unchained (PEPU) máris 1 millió dollárt gyűjtött, ez lesz az új 100-szorozó érme?

Alig néhány nappal az előértékesítés kezdete után a Pepe Unchained (PEPU) megközelítette az 1 millió dolláros mérföldkövet. Nézzük meg most a részleteket vele kapcsolatban. Lehet, hogy máris megérkezett az új 100-szorozó érme?
2024. 06. 30. 00:01
Megosztás: