Amint a Bitcoin átvészeli az árkorrekciót, ez az új mém érme, a Notcoin riválisa lehet az egyik legjobb altcoin befektetés

A kriptovaluta piac rövid megrázkódtatást tapasztalt, miután a Bitcoin eladások következtében az árfolyam 60 000 dollár alá esett a Mt. Gox hitelezők visszatérítése körüli spekulatív pletykák miatt.

Amint a Bitcoin átvészeli az árkorrekciót, ez az új mém érme, a Notcoin riválisa lehet az egyik legjobb altcoin befektetés

Azonban a befektetők nem lassítanak, és más ígéretes kriptovaluták felé fordulnak. Az egyik kiemelkedő szereplő az Angry Pepe Fork (APORK), amely jelentős kihívóként jelenik meg a Notcoin (NOT) mellett a mém érmék piacán. Az APORK ismert ritkasági modelljéről és innovatív „conquer-to-earn” ösztönzési modelljéről, amely egyre népszerűbbé teszi, mint a legjobb altcoin befektetést.

APORK: A mém érmék új sztárja egyedi előnnyel

Az Angry Pepe Fork (APORK) felkorbácsolja a hullámokat a mém érme piacon egyedi tulajdonságaival és robusztus keretrendszerével. Az APORK hivatalos weboldala szerint az APORK ötvözi a mém érmék szórakoztató és vírusos jellegét a decentralizált pénzügyek (DeFi) kifinomult mechanizmusaival. Az APORK valódi világban hasznosítható, mivel egyedi 30, 60 és 90 napos staking periódusokat kínál, amelyek különböző szintű jutalmakat biztosítanak a tulajdonosoknak.

Továbbá, az APORK 1,9 milliárd tokenre korlátozott kínálata a Bitcoin 21 milliós korlátjához hasonlóan a ritkasági elvet tükrözi, amely a kereslet növekedésével áremelkedést eredményezhet. Eddig az APORK közel 200 ezer dollárt gyűjtött, és a becslések szerint a hét végére elérheti a 250 ezer dollárt. Eközben a MemeFi token körüli lelkesedés nehezen fékezhető, és várhatóan június végéig akár 1 millió dollárt is gyűjthetnek.

Ez a gyors tőkebevonás kiemeli a közösség erős hitét az APORK potenciáljában és ígéretes jövőjében a kripto térben. Még vonzóbbá teszi az Angry Pepe Fork innovatív „conquer-to-earn” ösztönzési mechanizmusa. Ez az egyedi modell jutalmazza a közösségi tagok kollektív erőfeszítéseit, amelyek célja az APORK token rangsorolása más mém érmék felett a piacon. Így a résztvevők ingyen APORK tokent kapnak, amikor az más régi mém érméket felülmúl.

Tekintettel az APORK hatalmas potenciáljára, az APORK token várhatóan jelentősen növekszik, különösen, amikor megkezdődik a felső kategóriás tőzsdéken való jegyzése. Továbbá egy neves harmadik fél már auditálta a projekt okos szerződését, így biztosítva a közösségi tagok magas szintű biztonságát és megbízhatóságát. Az erős közösségi támogatással a Solana blokkláncon az APORK arra készül, hogy túlszárnyalja más ismert mém érméket, mint például a Bonk és a dogWifHat, így csatlakozz most, amíg csak 0,014 dollár az ára, mielőtt túl késő lenne.

A Bitcoin árfolyamára komoly visszaesés vár: 60 ezer dollár alá zuhant

A kriptovaluta piacot rövid sokk érte, miután a BTC ára nemrég 60 ezer dollár alá esett. Ez a csökkenés fokozott pletykák után következett be, amelyek szerint a Mt. Gox hitelezői által birtokolt jelentős mennyiségű BTC hamarosan a piacra kerül.

Emlékezzünk, hogy a Mt. Gox, amely egykor a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje volt, 2014-ben egy hatalmas hackelés áldozata lett, amely 850 000 BTC elvesztéséhez vezetett. Eközben az ezeknek a pénzeszközöknek a várható júliusi felszabadítása befektetői félelmeket váltott ki, ami eladási hullámhoz vezetett, amely jelentősen lenyomta a BTC árát.

Azonban a piac felélénkült, miután a Mt. Gox csapata tisztázta, hogy egy rehabilitációs megbízott kezeli a visszatérítési folyamatokat. Érdekes módon a piaci bizalom helyreállt, ami a BTC árának emelkedését eredményezte, amely jelenleg 61 000 és 62 200 dollár között mozog. Az elemzők további emelkedést várnak az elkövetkező hetekben, így a BTC továbbra is erős digitális eszköz és jó befektetés marad.

APORK kriptó token előértékesítése és a Bitcoin és Notcoin árfolyam elemzés

A Notcoin tokenre áremelkedés vár a közösségi token égetés után

Merész lépésként a Notcoin (NOT) közösség jelentős tokenégetést hajtott végre, több millió dollár értékű NOT tokent égetve el. Ez a stratégiai lépés már most gyümölcsözik, mivel a NOT ára jelentős 6%-os növekedést mutat. Az égetés során 3 millió dollár értékű NOT token került ki a forgalomból, ami növeli a befektetői optimizmust és rallyt indít el.

Ez a kezdeményezés egy szélesebb erőfeszítés része, amely a Notcoin piac stabilizálására és értékének növelésére irányul. A token kínálatának csökkentésével a közösség célja az inflációs nyomások ellensúlyozása és a token vonzerejének növelése. A piaci elemzők optimisták, és azt sugallják, hogy a forgalomban lévő tokenek csökkenése tartós áremelkedést eredményezhet, ha a kereslet továbbra is növekszik. Eközben a legutóbbi 6%-os NOT áremelkedés ígéretes jel a közösség és a befektetők számára egyaránt.

Mi teszi az APORK-ot különbözővé a többi mém érmétől, mint a notcoin?

Az Angry Pepe Fork megkülönbözteti magát azzal, hogy piaci korlátja 1,9 milliárd tokenre van korlátozva, hasonlóan a Bitcoin ritkasági modelljéhez, amely 21 millió érmére korlátozódik. Ez a ritkaság potenciálisan jelentősen növelheti az értékét, amint a tőzsdéken való jegyzése megkezdődik.

Weboldal: https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Visit Angry Pepe Fork Presale

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás:

Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indítottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 23. 17:00
Megosztás: