Áttöri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők felfedik a 4. negyedéves profit-tippjeiket – Ne maradj le!

Most, hogy gyorsan közeledik az év negyedik negyedéve, a befektetők a legjobb kriptovalutát keresik, amit 2024-ben érdemes megvásárolni. A Bitcoin (BTC) nemrég átlépte a 60 000 dolláros határt, ami felveti a kérdést, vajon elérheti-e a 70 000 dollárt. Ezzel egyidőben a másik nagy kriptovaluta, az Ethereum, egy új frissítést fog bevezetni.

Áttöri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők felfedik a 4. negyedéves profit-tippjeiket – Ne maradj le!

Míg a Bitcoin és az Ethereum továbbra is dominálnak, a Raboo ($RABT), egy ígéretes új szereplő, akár el is hódíthatja a legjobb kriptovaluta címét, amelyet érdemes megvásárolni 2024-ben.

Figyeljük a kulcsfontosságú ellenállási szinteket, amikor a Bitcoin (BTC) megközelíti a 70 000 dolláros szintet

A BTC árfolyama 17%-kal emelkedett az augusztusi 54 148 dolláros mélypontról a jelenlegi, körülbelül 63 808 dolláros szintre. Ha a Bitcoin áttöri a 64 000 dolláros szintet, akár el is érheti a hírhedt 70 000 dolláros szintet, amely egy nagyon fontos pszichológiai mérföldkő lehet, és mindent megváltoztathat a BTC számára.

A legfrissebb adatok szerint az 1 000 BTC-t meghaladó vagyonú bálnacímek száma 5%-kal nőtt az elmúlt hónapban. Ez általában azt jelzi, hogy a nagy befektetők körében erős a bizalom. Ennek eredményeként a BTC árfolyama zöld felfutást mutathat. A Federal Reserve legutóbbi 50 bázispontos kamatcsökkentése szintén növelte a befektetői hangulatot, és vonzóbbá tette a Bitcoint az infláció elleni fedezetként.

Ennek ellenére a Bitcoin dominanciája 48%-ról 45%-ra csökkent, mivel a befektetők alacsonyabb piaci kapitalizációjú és nagyobb potenciállal rendelkező altcoinok felé fordultak.

A Pectra frissítés lehet az a mentőöv, amire az Ethereum (ETH) oly nagy szükséget szenved

Az Ethereum árfolyama 2 000 dollárig esett, majd visszapattant körülbelül 2 650 dollárra. Eközben a közelgő Pectra frissítés, amelyet most két szakaszra osztottak, újabb optimizmust hoz a befektetők körében.

Ez a frissítés a skálázhatóságot és a tranzakciós sebességet kívánja javítani, ami kulcsfontosságú, ha az Ethereum meg akarja őrizni dominanciáját a DeFi és NFT piacokon. Az elemzők szerint egy sikeres frissítés 3 000 dollár fölé is emelheti az Ethereumot. A megfelelő piaci feltételek esetén akár 4 000 dollárig is eljuthat.

Miért lehet a Raboo a legjobb kriptovaluta, amit 2024-ben érdemes megvásárolni?

Ethereum Pectra frissítés és Bitcoin árfolyam előrejelzés és elemzés, Raboo kriptovaluta token ICO

Míg a Bitcoin és az Ethereum a címlapokon szerepelnek, a Raboo földrengésszerű hatást váltott ki a mémérmék piacán. A hagyományos mémérméktől eltérően a Raboo mesterséges intelligenciát használ, hogy egyedi, szórakoztató tartalmakat hozzon létre, amelyek elősegítik a közösség növekedését. Az előértékesítés során már több mint 2,5 millió dollárt gyűjtöttek, és a tokenek továbbra is mindössze 0,0057 dolláros áron érhetők el.

A Raboo tokenomikája támogatja a hosszú távú értéknövekedést. Az 1,8 milliárd $RABT tokenből 63%-ot előértékesítési vásárlók kapnak, ami biztosítja a korai befektetők részesedését. A Raboo tervei között szerepel a staking, NFT-k és partnerségek bevezetése influencerekkel, hogy tovább növeljék a keresletet. A projekt AI által generált mémjei növelik a közösségi elköteleződést, ami a Raboót egyedülálló befektetési lehetőséggé teszi.

Mit várhatunk a negyedik negyedévre?

Ha a BTC áttöri a 64 000 dolláros szintet, egy újabb bikafutás indulhat, de ha nem sikerül, az árfolyam visszaeshet az 58 000 dolláros támaszszintre. Az Ethereum Pectra frissítése hasonlóan új csúcsok felé repítheti az ETH-t, ha sikerrel jár.

Azok számára, akik 2024 legjobb kriptovalutáját keresik, a Raboo egy érdekes alternatívát kínál. Mesterséges intelligencia alkalmazása, közösségi támogatottsága és ütemterve kiemelkedővé teszi a mémérmék világában. Míg a Bitcoin és az Ethereum stabilitást nyújtanak, a Raboo exponenciális megtérülési potenciálja miatt vonzó választás lehet.

Akár a BTC árfolyamának áttörésére figyelsz, akár nagyobb kockázatú lehetőségeket keresel a Raboóval, a negyedik negyedév izgalmas időszakot ígér a kriptobefektetők számára. Maradj naprakész, és ne maradj le az év legizgalmasabb szakaszáról!

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint 200 program a Kutatók Éjszakáján az Óbudai Egyetemen

Kétszáznál is több programmal: robotbemutatókkal, autós szimulátorral, izgalmas kísérletekkel, interaktív játékokkal, inspiráló előadásokkal, mesterségesintelligencia-bemutatókkal készül az Óbudai Egyetem, minden korosztály számára az intézmény hét karán, kutató- és képzési központjában Budapesten, Székesfehérváron és Salgótarjánban.
2024. 09. 25. 12:30
Megosztás:

A Shiba Inu és a PEPE 10%-ot emelkedett, de ez az előértékesítési token 2025 elejére 3 000%-os rallyra készül

A kriptopiac teljes felépülés jeleit mutatja, és olyan tokenek, mint a Shiba Inu és a PEPE jelentős árnövekedést értek el. Az elemzők ezt egy várható altcoin hullámnak tulajdonítják, amely szerintük hamarabb bekövetkezhet, mint gondolták.
2024. 09. 25. 12:00
Megosztás:

Arbitrum, Cardano, és ez az új Ethereum token a következő kriptóérmék, amelyek a bikapiac felé robbannak

Ahogy a kriptopénzpiac a következő nagy fellendülését várja, az Arbitrum (ARB), a Cardano (ADA) és egy frissen kibocsátott Ethereum token emelkedik ki, mint a robbanásszerű növekedésre esélyes vezető versenyzők.
2024. 09. 25. 11:30
Megosztás:

Bankfiók helyett egyre többen ATM-eknél fizetik be a készpénzt

Rekordot döntött az ATM-es készpénzbefizetések száma 2024 második negyedévében Magyarországon. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adatai[1] szerint majdnem kétszer annyi befizetés történt a bankautomatáknál, mint a pénztárakban. Újra dinamikusan nőtt az ATM-ek száma is – utoljára öt éve, a koronavírus-járvány előtt volt ennyi bankautomata Magyarországon. Az OTP Bank szakértője szerint egyre többen szeretik használni az ATM-ek kényelmi funkcióit is
2024. 09. 25. 11:00
Megosztás:

Miért váltanak át az Ethereum tulajdonosok Binance Coinra (BNB) és Cutoshira (CUTO)

A korai Ethereum-befektetők hatalmas nyereséget értek el, amikor a kriptovaluta 2021 májusában elérte a 4 362 dolláros csúcsot. Azonban sokan elkezdtek átpártolni a Binance Coinhoz (BNB) és a Cutoshihoz (CUTO), mivel egyre kiélezettebbé válik a verseny az 1. rétegű blokkláncok között.
2024. 09. 25. 10:00
Megosztás:

A kedvezőtlen Ifo-index ellenére tovább emelkedtek a nyugat-európai tőzsdeindexek

Kedden jó hangulatban folytatódott a kereskedés a nyugat-európai tőzsdéken, a Stoxx600 0,7%-os pluszban zárt, a DAX 0,8, a CAC40 pedig közel 1,3%-os nyereséget könyvelhetett el, míg a FTSE pénteki záróértéke közelében maradt.
2024. 09. 25. 09:30
Megosztás:

Mire számíthatnak ma a befektetők?

Az ázsiai részvénypiacokon továbbra is jó a hangulat a kínai gazdaság-élénkítő lépések hétfői bejelentését követően, a Shanghai Composite 0,1, a CSI300 0,3%-os pluszt jelez, a Hang Seng 1,2%-os pluszban áll a szerda reggeli zárás előtt.
2024. 09. 25. 09:00
Megosztás:

Az árvíz elviszi az ingatlanárakat is?

Lezárt utak, áramszolgáltatás nélkül maradt települések, a nappaliba is benéző Duna - a 2024-es árvíz elmaradt a 2013-as áradástól, de hetekre megváltoztatta a folyó mentén élők mindennapjait. Hat-e mindez a települések ingatlanpiacára? Hogyan lehet egyáltalán eladni egy ártéri házat? Hálózatunk folyóparti ingatlanokban jártas irodáit kérdeztük.
2024. 09. 25. 08:30
Megosztás:

A befektetők az IntelMarkets (INTL) mellett döntenek, a felhasználhatóságot helyezve előtérbe a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) körüli felhajtással szemben

Nem titok, hogy a mémcoinok egyszerre szórakoztatóak és ígéretesek. A narratíva az egyik legfelkapottabb téma, de fő kritikájuk még mindig az, ami egyben erősségük is: könnyedségük és kézzelfogható felhasználási esetek hiánya. Mivel a hasznossági tokenek várhatóan a legnagyobb növekedést mutatják ebben a bikapiacban, a befektetők egyre inkább a mémek mögé tekintenek, és olyan altcoinokat keresnek, amelyek valós alkalmazási lehetőségekkel bírnak.
2024. 09. 25. 08:00
Megosztás:

Megjelentek az erdei csótányok, mi a teendő?

Veszélytelenek, betegséget nem terjesztenek a nagyvárosok kertjeiben is megjelent erdei csótányok - közölte a HUN-REN Központ hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 25. 07:30
Megosztás:

Legjobb 2024-es altcoin: A DTX Exchange vezeti az ázsiai kriptoelfogadást a RENDER és Toncoin bálnák támogatásával

A Toncoin (TON) továbbra is emelkedik, annak ellenére, hogy a Telegram környezet jelenlegi állapota nem ideális. A coin értéke nemrégiben nőtt a TON ökoszisztémát érintő szabályozási korlátozások miatt. Emellett a RENDER az elmúlt héten figyelemre méltó, 26%-os növekedést mutatott. Ez egyértelműen azt jelzi, hogy a piac lendülete jelentősen megváltozott.
2024. 09. 25. 07:00
Megosztás:

A digitalizáció kifehérítheti a kkv-szektort

A digitalizáció kifehéríti a kkv-szektort: a szürke-fekete bevételek korábban 20 százalék körül vélt aránya mára a 10 százalékhoz közelít, amiben az elektronikus számlázásnak komoly szerepe lehetett - derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatásból.
2024. 09. 25. 06:30
Megosztás:

Új Railjet vonatok közlekedhetnek Bécs felé

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV és a MÁV-START az Osztrák Szövetségi Vasúttal (ÖBB) a közlekedési kapcsolatok javításáról kedden a berlini InnoTrans 2024 Nemzetközi közlekedési szakkiállításon. A megállapodás a személy- és áruszállítási szolgáltatások színvonalának emelésére, és a műszaki területeken történő együttműködésre egyaránt kiterjed - közölte a MÁV az MTI-vel kedden.
2024. 09. 25. 06:00
Megosztás:

Többségi tulajdonrészt szerzett a Master Good a NOBU Budapest étteremben

A magyar tulajdonban lévő Master Good cégcsoport stratégiai részesedést szerzett a világszerte több mint 50 étteremmel, és közel 20 hotellel rendelkező NOBU láncban.
2024. 09. 25. 05:30
Megosztás:

Az EU 50 millió euró hitellel segíti az orosz gyártású kijevi metrókocsik cseréjét

Az Európai Beruházási Bank (EIB) 50 millió euró (mintegy 19,5 milliárd forint) értékben írt alá hitelmegállapodási szerződést Kijevvel, a város orosz gyártmányú metrókocsi-állományának lecseréléséről energiahatékony szerelvényekre, illetve új metrókocsik vásárlásának finanszírozásáról.
2024. 09. 25. 04:30
Megosztás:

Az MNB csökkentette idei inflációs és GDP-várakozásait

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) enyhén csökkentette idei inflációs prognózisát: a júniusban várt 3,0-4,5 százalékos sávról 3,5-3,9 százalékra módosította, míg a GDP növekedési előrejelzését 2,0-3,0 százalékról 1,0-1,8 százalékra rontotta legfrissebb, szeptemberi Inflációs jelentésében.
2024. 09. 25. 03:30
Megosztás:

Duplázta részesedését a Commerzbankban az UniCredit

Az UniCredit az eddigi 9 százalékról 21 százalékra növelte részesedését a Commerzbankban, amivel a német bank legnagyobb részvényesévé válik, megelőzve a német államot is, melynek 12 százaléka van.
2024. 09. 25. 03:00
Megosztás:

A nemzetgazdasági miniszter megemelte az Eximbank Zrt. alaptőkéjét

Tizenötmilliárd forinttal megemelte a Magyar Export-Import Bank Zrt. alaptőkéjét a tulajdonosi jogok gyakorlója - közölte a társaság a tőzsde honlapján kedden.
2024. 09. 25. 02:30
Megosztás:

Mikor jár vissza az albérlet kauciója egy lakásbérlésnél? Jogi háttér

Egyre tudatosabbak az emberek az elmúlt évek lakásbérlettel kapcsolatos rémtörténetei után, alaposan utánajárnak a szabályoknak, mielőtt kiadnák a lakásukat vagy kivennének egyet. Azonban még mindig vannak homályos pontok, amelyekkel sokan nincsenek tisztában – derül ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) online felméréséből.
2024. 09. 25. 02:00
Megosztás:

Jó hírek jöttek a Richter részvényeseknek

A Richter bejelentette, hogy a Fuji Pharma megkapta Japánban az Alyssa nevű, Drospirenont és Estetrolt tartalmazó, a diszmenorrea (görcsös, fájdalmas menstruáció) kezelésére szolgáló készítményére a forgalomba hozatali engedélyt.
2024. 09. 25. 01:30
Megosztás: