Az APORK csúcsminőségű küldetést teljesít és a nagyság felé vezető úton halad, az elemzők szerint. Veszélyben van a Shiba Inu pozíciója?

A legjobb mém coinokba való befektetések kiválasztása egyre könnyebbé válik, mivel az újonnan megjelenő kriptovaluták kiemelkedő tulajdonságokat kínálnak, amelyek felülmúlják az ipar eredeti szereplőit.

Az APORK csúcsminőségű küldetést teljesít és a nagyság felé vezető úton halad, az elemzők szerint. Veszélyben van a Shiba Inu pozíciója?

Az egyik ilyen coin az Angry Pepe Fork (APORK), amelyről az elemzők úgy vélik, hogy kiemelkedhet a Shiba Inu (SHIB) közül a kiváló conquer-to-earn modelljével. Figyelembe véve a Solana-alapú mém coinok állandó teljesítményét, az Angry Pepe Fork (APORK) képes uralni a mém coin piacot. Jelenleg az első fázisú előértékesítésnél, ahol a token ára mindössze 0,014 dollár, ez a kriptovaluta már most is ellenálló képességet mutatott, jelentős befektetőket vonzva a 100-szoros növekedési potenciáljával 2024-re.

Az Angry Pepe Fork (APORK): Visszahozza az izgalmat a mém coin piacra

Az elmúlt néhány hónapban a Solana-alapú mém coinok látszólag átveszik az uralmat a mém coin piacon, felülmúlva a legtöbb megalapozott OG mém coint, mint például a Shiba Inu. Az egyik új mém token, amelyik folytatni kívánja ezt a trendet, az Angry Pepe Fork (APORK). Ez az egyedi kriptovaluta a népszerű Pepe Coin mintájára készült, lehetőséget adva azoknak, akik lemaradtak a Pepe Coin-ról, hogy élvezhessék a nagyszerű hozamokat egyedi jellemzőivel.

Azonban az Angry Pepe Fork nem egy átlagos Solana-alapú mém coin. Ez a kriptovaluta azt nyújtja, amit a legtöbb felkapott mém coin hiányol a kriptopiacon: hasznosságot. Az Angry Pepe Fork egy egyedi conquer-to-earn rendszert kínál, amely forradalmasítani kívánja a kriptopiacot. Ez a rendszer egy olyan medencét hoz létre, ahol a mém rajongók közösen kereshetnek azzal, hogy tétbe helyezik kriptóikat, és az elért APY növekszik a meghódított zombi mém coinok számával.

Ez a rendszer az előértékesítés kezdetén aktiválódik, lehetőséget adva a korai befektetőknek, hogy jó pénzt keressenek. Az APORK jelenleg az első fázisában van az előértékesítésnek, ahol az ára mindössze 0,014 dollár, ami jó vásárlási lehetőséget teremt a korai befektetők számára. Ez a lépés kiemelkedő érdeklődést váltott ki, a coin már több mint 100 ezer dollárt gyűjtött az előértékesítés bevételeiből, és a június végi 1 millió dolláros célt tűzte ki.

Továbbá, hogy hangsúlyozza a hasznosságra való fókuszt, az Angry Pepe Fork tokenek összmennyisége 1,9 milliárdra lesz korlátozva. Ellentétben a legtöbb mém coinnal, ez garantálja a hosszú távú szűkösséget, ami az APORK árának fokozatos növekedéséhez vezethet. Ez a lépés teszi az Angry Pepe Fork-ot az egyik legjobb mém coinnak a befektetésre.

Apork, Shiba Inu kripto elemzés

Shiba Inu égetési aránya 2800%-kal megugrott az ETF tárgyalások közepette: Vissza fog pattanni a SHIB ára?

A Shiba Inu folyamatos csökkenő trendje ellenére a SHIB mém coin már most is figyelmet vonz a kriptovilágban az elképesztő token égetési arányának növekedése miatt. A Shibburn, amely a SHIB tokenek elégetését követi nyomon, szerint az égetési arány június 11-én több mint 2800%-kal nőtt. Emellett a Shiba Inu közösség is izgatott az SHIB ETF körüli újabb tárgyalások miatt.

Ez a dinamikus SHIBA token égetési ugrás a coin árának lefelé irányuló trendje közepette történt. Azonban azáltal, hogy csökkenti a forgalomban lévő Shiba Inu tokenek összmennyiségét, ez az égetési arány növelheti a token értékét, és esetleg árfolyam-visszaemelkedést eredményezhet a kriptovaluta számára. Ez a lépés több pénztárcában is jelentős SHIB átutalásokat eredményezett, növelve az égetési arányt.

Emellett a Shiba Inu marketingvezetője, Lucie is beszélt az SHIB ETF-ről, amely nagy érdeklődést váltott ki a token támogatói körében a Spot Ethereum ETF-ek jóváhagyását követően. Lucie optimista marad abban, hogy olyan pénzintézetek, mint a BlackRock, végül értékelni fogják ezt a legjobb kriptó potenciált.

A Shiba Inu kihívásai kedvező pillanatot teremtenek az Angry Pepe Fork számára?

A Shiba Inu kihívásai hullámhatást okoztak a befektetők körében, aminek következtében a kereskedők az Angry Pepe Fork ígéretes partjai felé fordulnak. Lenyűgöző kilátásaival, beleértve a conquer-to-earn rendszert, az APORK most készen áll arra, hogy kihasználja a mém coin piacot, lehetőséget adva befektetőinek, hogy jobb hozamokat élvezzenek, miközben az egyik legjobb mém coinnak pozícionálja magát 2024-ben.

Látogass el az Angry Pepe Fork előértékesítésére.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ha 1994-2006 közötti években születtél, kaphatsz 11 millió Ft-ot

Az államilag támogatott konstrukció maximális összege 2024-től egy millióval, 10 millióról 11 millió forintra változik, futamideje a továbbiakban is legfeljebb 20 év lehet. Házasok igényelhetik, akik mindketten elmúltak 18 évesek, de a feleség még nem töltötte be a 30. életévét. Nézzük a részleteket!
2024. 07. 13. 02:00
Megosztás:

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás: