Hogy találhatod meg a következő tuti kriptót?

Ha gondolkodtál már azon, hogy miért dől be olyan hirtelen egy kriptovaluta, vagy épp melyik érme lehet a következő időszak legnagyobb esélyese, de nem szeretnél vakon tapogatózni, akkor figyelmedbe ajánljuk a Launchpad xyz oldalt.

Hogy találhatod meg a következő tuti kriptót?

Ennek a felületnek az eltökélt célja az, hogy bárki megérthesse a Web3 piacok működését, és úgy hozza létre a saját kereskedési rendszerét, hogy a lehető legnagyobb esélye legyen a sikerre.

Az alapprobléma egyébként az, hogy a Web3 világa egy átlagember számára igen ijesztő, hiszen a részvételhez elég magas szintű technikai ismeretekre van szükség.

Válaszul a Launchpad egyszerű hozzáférést biztosít a blokklánc-tér legjobb projektjeihez, ideértve a tokeneket és a play-to-earn játékokat is.

Hasít az előértékesítés

Már csak 12 nap van hátra a Launchpad XYZ előértékesítéséből, és a befektetők igyekeznek is részt venni benne, hiszen szeretnének csatlakozni a kriptokereskedés jövőjéhez! A kapuk egészen pontosan január 24-én zárulnak, tehát érdemes sietni, nehogy lemaradj az LPX ICO-járól! 

Az Ethereum ERC-20 láncú token gyűjtése jelenleg 2,493,476.24 dollárnál tart, egy érmét 0.0445 dollárért kaphatunk meg, és a bevezetési ára is ez lesz. A csapat hamarosan bejelenti a tőzsdei indítás időpontját is, melyre a hírek szerint a zárást követően, attól számítva egy hét múlva kerül sor. 

Az előértékesítés során egyébként értékes bónuszokhoz is lehetett jutni. A mostani utolsó, 20. szakaszban a bónuszhoz szükséges hozzájárulási összeg 110, és 1%-os bónusz jár mellé.

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését

Szerezz profitot a Web3 piactereken

Váltsd pénzre a tudásod, és használd a Launchpad-ot a megalapozott kereskedések nyélbe ütéséhez!

A Launchpad XYZ ökoszisztémája azért született, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a Web3 szektorból való hozamtermelést. Ennek érdekében hasznos információkat nyújt a legújabb kriptovalutákkal kapcsolatban, kereskedési jeleket ad a Telegram segítségével, és egyúttal elemzési platformként is működik. 

Mivel ez egy decentralizált felület, biztosak lehetünk benne, hogy a tokenjeink, és az NFT-ink is a legnagyobb biztonságban vannak.

Oktatóanyagai segítségével te is megtanulhatsz pénzt keresni a Web3-on.

A jövő egyértelműen a Web3-é

Jól tudjuk, hogy a Web3-é lesz a jövő, a Launchpad pedig kifejti abbéli hitét, hogy a digitális identitás új szabványa a Web3 tárcacím lesz.

Bámulatos módon a Launchpad XYZ-nek egyetlen vetélytársa sincs abban a tevékenységében, hogy a Web3 minden részéhez hozzáférést biztosít.

A felület az új piaci belépőknek remek mankó, de a Web3 bennszülöttei is az előnyükre fordíthatják.

A Launchpad nem titkolt célja, hogy bevezesse a következő 10 millió felhasználót a Web3 titkaiba, és maximalizálja a hozamukat.

A márkák és ügynökségek számára is egyszerű megoldást kínál arra, hogy integrálják a Web3-at a felhasználószerzési módszereikbe, és ennek érdekében jutalmazási rendszert kínál fel.

A Launchpad legütősebb funkciói

LPX kereskedési algoritmus - Ez egy MI által tréningelt algoritmus, amely potenciálisan magas hozamú tokenek után kutat. A mesterséges intelligencia úgy van megalkotva, hogy munkája során több mint 100 ezer pénztárcában és több mint 12 ezer felhasználóval rendelkező közösségi fiókokokban kutasson.

Launchpad Trade Execution Bot - A projekt saját kereskedési terminálja weben és mobilon is elérhető. Csak be kell állítani rajta a kereskedési keretrendszert.

Apollo Trading AI - A nagy nyelvi modell 60 000 órányi valódi kereskedői akcióból szedte ki a lényeget, és neked is megtanítja, hogyan kereskedj hatékonyan. Chatszerű élmény, egyszerű keresések.

Airdrop AI - A lehető legnagyobb mértékben automatizált útmutatás az airdrop minősítési folyamatokhoz, ahhoz, hogy a kezdeti tőkével nem rendelkező felhasználók kockázatmentes tőkét építsenek fel.

DEX Perpetual Futures Aggregator - A Launchpad DEX segítségével a felhasználók a határidős kereskedési platformot hosszú és rövid határidős ügyletekre is alkalmazhatják. 

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését 

Legyél te is ALPHA

A Launchpad ALPHA kereskedési jeleket és napi Telegram híreket kínál a közösségének. Keress akár a tokenek igénylése előtt! Mivel a hírek igenis nagy hatással lehetnek a kereskedésre, fontos, hogy naprakészek maradjunk velük kapcsolatban.

A Launchpad közössége már most előnyt kovácsol abból, hogy felhasználja a Launchpad exkluzív ALPHA-információit. Példának okáért közel 20 hívás 300%-os, egy pedig 30-szoros növekedést ért el néhány hét alatt.

Nézd csak!

 

Ami a kereskedelmi beállításokat és hozamokat illeti, több mint 110 "Do Your Own Research" (DYOR) kereskedelmi beállításra került már sor 62%-os sikerességi aránnyal. Potenciálisan 14712%-os hozamot kínálnak az alapvető kereskedési keretrendszerüket követve. Sőt, 9x-es hozamot értek el a likviditásszolgáltató (LP) kereskedéseken a Perpetual Futures szerződéseken keresztül.

Tokenomika

A Launchpad ökoszisztéma az Ethereum blokkláncon működik, és az ERC-20 szabványnak az LPX utility tokenje is eleget tesz. A tokentulajdonosok rengeteg előnyt élvezhetnek, például hozzáférhetnek fehérlistákhoz és a token előértékesítéshez (segít a 10x-es megtérülésű kereskedések megtalálásában). Az LPX érmék kínálata 1 milliárd tokenre rúg.

Az ICO-n befolyt összeg 25%-át a tőzsdei likviditásra fordítják. Ez azt jelenti, hogy megkönnyítik a tőzsdei jegyzéseket, és támogatják a tokenek árát. 

Fejlesztésre, azaz a platform felépítésének támogatására 50%-ot szánnak, míg a marketingnek, és a csapatnak 30-30% jut.

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Menny és pokol egy napon: ez történt a BTC ETF körül

Nem hiszünk a szemünknek: ez lehet a következő Pepe token

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban

A várt mérsékelt gyorsulás helyett lassult az euróövezet gazdasági aktivitásának növekedése júliusban - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének szerdán ismertetett előzetes értékeiből.
2024. 07. 27. 03:00
Megosztás:

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás: