Hogy találhatod meg a következő tuti kriptót?

Ha gondolkodtál már azon, hogy miért dől be olyan hirtelen egy kriptovaluta, vagy épp melyik érme lehet a következő időszak legnagyobb esélyese, de nem szeretnél vakon tapogatózni, akkor figyelmedbe ajánljuk a Launchpad xyz oldalt.

Hogy találhatod meg a következő tuti kriptót?

Ennek a felületnek az eltökélt célja az, hogy bárki megérthesse a Web3 piacok működését, és úgy hozza létre a saját kereskedési rendszerét, hogy a lehető legnagyobb esélye legyen a sikerre.

Az alapprobléma egyébként az, hogy a Web3 világa egy átlagember számára igen ijesztő, hiszen a részvételhez elég magas szintű technikai ismeretekre van szükség.

Válaszul a Launchpad egyszerű hozzáférést biztosít a blokklánc-tér legjobb projektjeihez, ideértve a tokeneket és a play-to-earn játékokat is.

Hasít az előértékesítés

Már csak 12 nap van hátra a Launchpad XYZ előértékesítéséből, és a befektetők igyekeznek is részt venni benne, hiszen szeretnének csatlakozni a kriptokereskedés jövőjéhez! A kapuk egészen pontosan január 24-én zárulnak, tehát érdemes sietni, nehogy lemaradj az LPX ICO-járól! 

Az Ethereum ERC-20 láncú token gyűjtése jelenleg 2,493,476.24 dollárnál tart, egy érmét 0.0445 dollárért kaphatunk meg, és a bevezetési ára is ez lesz. A csapat hamarosan bejelenti a tőzsdei indítás időpontját is, melyre a hírek szerint a zárást követően, attól számítva egy hét múlva kerül sor. 

Az előértékesítés során egyébként értékes bónuszokhoz is lehetett jutni. A mostani utolsó, 20. szakaszban a bónuszhoz szükséges hozzájárulási összeg 110, és 1%-os bónusz jár mellé.

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését

Szerezz profitot a Web3 piactereken

Váltsd pénzre a tudásod, és használd a Launchpad-ot a megalapozott kereskedések nyélbe ütéséhez!

A Launchpad XYZ ökoszisztémája azért született, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a Web3 szektorból való hozamtermelést. Ennek érdekében hasznos információkat nyújt a legújabb kriptovalutákkal kapcsolatban, kereskedési jeleket ad a Telegram segítségével, és egyúttal elemzési platformként is működik. 

Mivel ez egy decentralizált felület, biztosak lehetünk benne, hogy a tokenjeink, és az NFT-ink is a legnagyobb biztonságban vannak.

Oktatóanyagai segítségével te is megtanulhatsz pénzt keresni a Web3-on.

A jövő egyértelműen a Web3-é

Jól tudjuk, hogy a Web3-é lesz a jövő, a Launchpad pedig kifejti abbéli hitét, hogy a digitális identitás új szabványa a Web3 tárcacím lesz.

Bámulatos módon a Launchpad XYZ-nek egyetlen vetélytársa sincs abban a tevékenységében, hogy a Web3 minden részéhez hozzáférést biztosít.

A felület az új piaci belépőknek remek mankó, de a Web3 bennszülöttei is az előnyükre fordíthatják.

A Launchpad nem titkolt célja, hogy bevezesse a következő 10 millió felhasználót a Web3 titkaiba, és maximalizálja a hozamukat.

A márkák és ügynökségek számára is egyszerű megoldást kínál arra, hogy integrálják a Web3-at a felhasználószerzési módszereikbe, és ennek érdekében jutalmazási rendszert kínál fel.

A Launchpad legütősebb funkciói

LPX kereskedési algoritmus - Ez egy MI által tréningelt algoritmus, amely potenciálisan magas hozamú tokenek után kutat. A mesterséges intelligencia úgy van megalkotva, hogy munkája során több mint 100 ezer pénztárcában és több mint 12 ezer felhasználóval rendelkező közösségi fiókokokban kutasson.

Launchpad Trade Execution Bot - A projekt saját kereskedési terminálja weben és mobilon is elérhető. Csak be kell állítani rajta a kereskedési keretrendszert.

Apollo Trading AI - A nagy nyelvi modell 60 000 órányi valódi kereskedői akcióból szedte ki a lényeget, és neked is megtanítja, hogyan kereskedj hatékonyan. Chatszerű élmény, egyszerű keresések.

Airdrop AI - A lehető legnagyobb mértékben automatizált útmutatás az airdrop minősítési folyamatokhoz, ahhoz, hogy a kezdeti tőkével nem rendelkező felhasználók kockázatmentes tőkét építsenek fel.

DEX Perpetual Futures Aggregator - A Launchpad DEX segítségével a felhasználók a határidős kereskedési platformot hosszú és rövid határidős ügyletekre is alkalmazhatják. 

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését 

Legyél te is ALPHA

A Launchpad ALPHA kereskedési jeleket és napi Telegram híreket kínál a közösségének. Keress akár a tokenek igénylése előtt! Mivel a hírek igenis nagy hatással lehetnek a kereskedésre, fontos, hogy naprakészek maradjunk velük kapcsolatban.

A Launchpad közössége már most előnyt kovácsol abból, hogy felhasználja a Launchpad exkluzív ALPHA-információit. Példának okáért közel 20 hívás 300%-os, egy pedig 30-szoros növekedést ért el néhány hét alatt.

Nézd csak!

 

Ami a kereskedelmi beállításokat és hozamokat illeti, több mint 110 "Do Your Own Research" (DYOR) kereskedelmi beállításra került már sor 62%-os sikerességi aránnyal. Potenciálisan 14712%-os hozamot kínálnak az alapvető kereskedési keretrendszerüket követve. Sőt, 9x-es hozamot értek el a likviditásszolgáltató (LP) kereskedéseken a Perpetual Futures szerződéseken keresztül.

Tokenomika

A Launchpad ökoszisztéma az Ethereum blokkláncon működik, és az ERC-20 szabványnak az LPX utility tokenje is eleget tesz. A tokentulajdonosok rengeteg előnyt élvezhetnek, például hozzáférhetnek fehérlistákhoz és a token előértékesítéshez (segít a 10x-es megtérülésű kereskedések megtalálásában). Az LPX érmék kínálata 1 milliárd tokenre rúg.

Az ICO-n befolyt összeg 25%-át a tőzsdei likviditásra fordítják. Ez azt jelenti, hogy megkönnyítik a tőzsdei jegyzéseket, és támogatják a tokenek árát. 

Fejlesztésre, azaz a platform felépítésének támogatására 50%-ot szánnak, míg a marketingnek, és a csapatnak 30-30% jut.

Nézd meg a Launchpad XYZ előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Menny és pokol egy napon: ez történt a BTC ETF körül

Nem hiszünk a szemünknek: ez lehet a következő Pepe token

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás: