Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

Új Doge mém érme jelent meg a piacon a PlayDoge ($PLAY) személyében. A projekt nagy sikerrel indult, ugyanis néhány órával az előértékesítés kezdete után már 250 000 dollárt gyűjtött.

Ennek fényében a PlayDoge, amely mindkét szektorban tevékenykedik, tökéletes pozícióban van ahhoz, hogy magára vonja a kriptovaluták szerelmeseinek figyelmét és a következő Floki Inuvá váljon.

Jó hír a befektetők számára, hogy a PlayDoge $PLAY tokenje a BNB láncon fut, vagyis a Binance listázás több mint valószínű.

A Binance a legnagyobb központi kriptovaluta piactér, amelynek piaci részesedése 2024 márciusában 49% volt.

A PlayDoge az ikonikus Tamagotchit ülteti át a mobilos play-to-earn ökoszisztémába – vásárolj most a kedvezményes, 0,005 dolláros árért

A PlayDoge egy olyan mobilos játék, amelyben a jól ismert Doge mém Tamagotchi-szerű virtuális háziállattá válik, amellyel a játékosok $PLAY tokeneket szerezhetnek.

Habár egy mém érméről van szó, a PlayDoge a játék köré épül – konkrétan egy, a ‘90-es években roppant népszerű 2D-s játékra.

A PlayDoge a klasszikus 8 bites megjelenítés és az oldalra húzgálós sláger játékok szerelemgyereke. A PlayDoge-al a felhasználók jutalmakat szerezhetnek, ha gondoskodnak kedvencükről, és izgalmas játékokkal játszanak.

Az előértékesítés első szakaszában a tokenek ára 0,005 dollár, ez azonban egyre magasabb lesz a szakaszok előrehaladtával. Tehát minél előbb vásárolsz, annál olcsóbban juthatsz hozzá. A teljes token készlet – 9,4 milliárd darab – 50%-át allokálták az előértékesítésre. 

PlayDoge kripto ico

Beszállok a PlayDoge előértékesítésbe

A PlayDoge ($PLAY) legyőzi a FLOKI-t és a SHIB-et?

A piacon kirajzolódni látszik egy olyan tendencia, amely előnyben részesíti a gyakorlati felhasználási lehetőségekkel rendelkező mém érméket.

A Dogecoin árfolyama az elmúlt 30 nap alatt 11,5%-kal nőtt, amit akár még jónak is mondhatnánk, de eltörpül a FLOKI 74,6%-a mellett.

A különbséget az adja, hogy a Dogecoin semmilyen gyakorlati felhasználási lehetőséggel nem rendelkezik, ezek hiányában pedig csak hírnevére támaszkodhat. 

A PlayDoge megoldást kínál a virtuális háziállatok és az emberek közötti szakadék áthidalására. A play-to-earn és egy világszerte ismert mém – a Doge – egyesítése nagyszerű jövőt festhet a projektnek. Ez az új kriptovaluta jó eséllyel megrengetheti a piacokat.

A SHIB is beszáll a játékba, a „SHIB the metaverse” bemutatási dátuma azonban még nem tisztázott. Összességében azt láthatjuk, hogy a mém érmék “játékban vannak” és előszeretettel alkalmazzák a play-to-earn mechanizmust – és könnyen lehet, hogy a verseny végső győztese a PlayDoge lesz.

Beszállok a PlayDoge előértékesítésbe

$PLAY előértékesítés – Ez lehet a következő 100x mém érme a $PEPE után

A $PLAY ára három napon belül 0,00501 dollárra emelkedik. Mivel töretlen a mém érme mánia, minden okunk megvan rá, hogy arra számítsunk, hogy a token iránt egyre nagyobb lesz a kereslet, ahogy terjed az előértékesítés híre.

Amennyiben a mém érmék széleskörű elfogadottsága és vonzereje eddig kétséges lett volna, a $BONK és a $PEPE menetelése minden kétséget eloszlatott. Ennek fényében megállapíthatjuk, hogy a piaci szereplők figyelme jó eséllyel irányul majd a PlayDoge-ra, hiszen nem akarják, hogy ez a lehetőség kicsússzon a kezeik közül.

playdoge

Az elmúlt három hónap alatt a $PEPE 400%-ot, a $BONK pedig 119%-ot emelkedett. A $PEPE az egy évvel ezelőtti mindenkori mélypont óta 56 800%-ot erősödött.

Jól látszik tehát, hogy még azok a mém érmék is félelmetes vonzerővel bírnak, amelyeknek nincsen gyakorlati hasznuk. Egy $PLAY-hez hasonló mém érme, amelynek fontos szerepe van egy ökoszisztémában és virális tulajdonságokkal rendelkezik, minden bizonnyal hatalmas növekedési potenciállal bír.

A játék elsődleges pénznemeként funkcionáló $PLAY érmékkel a felhasználók exkluzív funkciókat oldhatnak fel, személyre szabhatják a játék élményüket, sőt, még akár passzív bevételben is részesülhetnek.

A PlayDoge gaming ökoszisztéma még nem éles, a fejlesztése azonban már elkezdődött. A Tamagotchi integrálása a kripto térbe egyaránt lázba hozza a játékosok közösségét és a kriptovaluta rajongókat.

Ennek fényében, ahogy egyre népszerűbbé válnak a mém érmék, a PlayDoge előkelő helyzetben van, és kihasználhatja a piac lelkesedését.

A ‘90-es évekből jól ismert játékok nosztalgikus hangulata és a mém érmék körül kialakult hype révén a PlayDoge egyedülálló élményt teremt.

A PlayDoge okos szerződései teljes körű auditon estek át, így a befektetőknek nem kell aggódniuk a projekt biztonsága miatt.

Ahhoz, hogy részt vehess az egyedülálló PlayDoge előértékesítésben, csak csatlakoztasd a pénztárcádat, és vásárolj ETH, BNB vagy USDT tokenek segítségével. Alternatív megoldásként bankkártyával is fizethetsz a tokenekért.

A projekttel kapcsolatos frissítésekről a PlayDoge X/Twitter fiókjából vagy a Telegram csatornájáról értesülhetsz.

Beszállok a PlayDoge előértékesítésbe

Ezek is érdekelhetnek:

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ha az Ön nyugdíja kevesebb, mint 142.000 Ft, akkor sajnos rossz hírünk van!

Komoly problémával néznek szembe a 142 ezer forintnál kisebb nyugdíjjal rendelkező nyugdíjasok - írja a napi.hu a Népszava cikkére hivatkozva. Miért is? Lássuk miért!
2024. 06. 14. 02:00
Megosztás:

Erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt.

Erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt., a tiltás szinte a teljes Gemenci erdőre, valamint Mohács és Paks környékén a Duna hullámterében lévő erdőterületekre és az erdőterületek közötti egyéb, erdőgazdálkodási tevékenységet szolgáló földterületekre - közölte a Gemenc Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
2024. 06. 14. 01:30
Megosztás:

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás: