Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

A WienerAI (WAI) pontosan ezt kínálja – és úgy látszik, a piacnak pont erre van szüksége, a projekt előértékesítése ugyanis már több mint 3 millió dollárt gyűjtött.

WienerAI – Az AI mém érme, amely forradalmi újítást hoz a kripto kereskedésbe

Létezik egy tacskó, aki fejlett mesterséges intelligencia képességek birtokában van, amelyeket kriptovaluta kereskedés közben használ.

Ez a tacskó nem más, mint a WienerAI, aki már az előértékesítés alatt meghódította a piacot.

Na de miért is ekkora durranás a WienerAI? Mivel lesz könnyebb a kereskedők élete a trading bot által? Mutatjuk!

Tételezzük fel, hogy egy kereskedő egész nap a grafikonokat bújja, de nehezen tud összefüggéseket találni a kripto piac kiszámíthatatlan mozgásai között.

Ilyenkor könnyedén segítséget kérhet a WienerAI kereskedési robotjától, ami megkönnyíti a döntéshozatalt.

A robot a prediktív technológiának köszönhetően tompítja a piaci zajt, és másodpercek alatt beazonosítja a „nagy nyereséget” kínáló érméket a piacon.

wienerAI kripto token ico

A projekt azonban nem éri be ennyivel. A robot a legjobb árak biztosítása érdekében problémamentes cseréket kínál a DEX-ek között.

A cserék teljesen ingyenesek – és még a MEV botok miatt sem kell aggódnod.

A fejlesztők ezekkel a funkciókkal szeretnék elérni, hogy a projekt ne csak egy spekuláción alapuló, használhatatlan mém érme legyen.

A WienerAI Telegram csatornája robbanásszerűen növekszik, amiből arra következtetünk, hogy működik a terv.

A WAI előértékesítése átlépte a 3 millió dollárt, a fejlesztők pedig már készülnek a közelgő DEX listázásra.

Nemrég fontos mérföldkőhöz ért a projekt előértékesítése, átlépte ugyanis a 3 millió dollárt, a „kolbász hadsereg” befektetéseinek köszönhetően.

Mindebből jól látszik, hogy ez a mesterséges intelligencia mém érme sikerrel menetel ambiciózus céljai felé.

Ami a tokenomikát illeti, a teljes WAI készlet 69 milliárd darabból áll. A token készlet 30%-a az előértékesítésre lett allokálva.

További 20% a hosszú távú tartást elősegítő letéti jutalmakra van fenntartva.

Apropó letéti jutalmak: azok a tulajdonosok, akik az előértékesítés keretében vásárolnak és lekötik WAI tokenjeiket, jelenleg évi 319%-os letéti profitot szerezhetnek. 

Ettől csak még csábítóbbá válik a projekt a befektetők számára. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy a WienerAI vajon elég stabil és innovatív-e ahhoz, hogy a jövőben is megállja a helyét. Azt gondoljuk, igen.

Legelőször a csapat egy világméretű marketing kampányt bonyolít le, amellyel a Kolbász hadseregbe toboroz tagokat.

Ezután a token nyilvános listázása következik a DEX-eken – jól mutatja az összetartó közösség erejét, hogy ezt az eseményt már nagyon várják a WienerAI Twitter oldalának követői.

Az igazi szenzáció azonban a WienerAI trading bot megjelenése lesz, amely a lakossági felhasználói kereskedéseket nagymértékben megkönnyítheti.

winer ai kriptó előértékesítés

Nagyon úgy néz ki, hogy a WAI csapata a mém tematika és az ambiciózus tervek keverékével szeretné letenni a névjegyét a következő hetekben.

De vajon képes lesz teljesíteni a WienerAI a befektetők elvárásait?

A kripto közösségek egyre inkább érdeklődnek a WienerAI iránt, néhány kereskedő szerint pedig egyenesen az egyik legjobb mém érme jelenleg.

Több népszerű kripto YouTuber – például ClayBro is – közelebbről megvizsgálta a projektet, és arra jutott, hogy a WAI a tőzsdére lépés után akár tízszerezhet is.

A tapasztalt elemző, Michael Wrubel szerint a WienerAI a viralitási potenciál és a mesterséges intelligencia kiváló kombinációját kínálja, így 2024 legjobb mesterséges intelligencia mém kriptojának nevezte.

Nemcsak az influenszer hype növeli a projekt megbízhatóságát és hitelességét.

A WienerAI kripto startup kategóriában a rangos ICOBench platformon jelenleg a 3. helyet foglalja el, ezzel több ezer projektet megelőzve.

A WienerAI nem bízta a véletlenre a biztonság kérdését sem, és elvégzett egy auditot is a népszerű blokklánc szakértő Coinsulttal.

Első ránézésre talán furcsa lehet a projekt, de úgy látszik, hogy nem humoros narratíva az egyetlen, amivel a WienerAI megragadja a befektetők figyelmét.

Ahogy a csapat készül a nyílt piaci bevezetésre, sok befektető figyeli, hogy vajon tudja-e teljesíteni az elvárásaikat, és tényleg a piac következő sztárja lesz-e.

Megnézem a WienerAI előértékesítés oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Innováció a blokkláncban

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt.

Erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt., a tiltás szinte a teljes Gemenci erdőre, valamint Mohács és Paks környékén a Duna hullámterében lévő erdőterületekre és az erdőterületek közötti egyéb, erdőgazdálkodási tevékenységet szolgáló földterületekre - közölte a Gemenc Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
2024. 06. 14. 01:30
Megosztás:

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás: