Bernstein 150 000 dolláros BTC-t jósol 2025-re; a bálnák továbbra is vásárolják a Rollblockot (RBLK) és a Binance Coin-t (BNB)

Számos tényezőt soroltak fel a Bernstein elemzői, miközben megduplázták 2025-ös, 150 000 dolláros Bitcoin (BTC) árfolyamcéljukat.

Bernstein 150 000 dolláros BTC-t jósol 2025-re; a bálnák továbbra is vásárolják a Rollblockot (RBLK) és a Binance Coin-t (BNB)

Eközben a bálnák érdeklődése két vezető altcoinra, a Rollblockra (RBLK) és a Binance Coinra (BNB) irányult. Nézzük meg, milyen magasra emelkedhetnek ezek az altcoinok ebben a bikapiaci ciklusban.

A Bitcoin (BTC) árfolyama eléri a 150.000 dollárt 2025-re, ezt várják Bernstein elemzői

Miközben a Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben valamelyest visszaesett, és éppen csak kapaszkodik a 68 ezer dolláros szinten, a Bernstein elemzői meg vannak győződve arról, hogy a világ vezető kriptovalutája "messze nincs vége". A vagyonkezelő cég elemzői megerősítették korábbi előrejelzéseiket, hogy a Bitcoin ára 2025 végére eléri a 150 ezer dollárt.

A Bernstein elemzői, Gautam Chhugani és Mahika Sapra szerint a Bitcoin elérheti ezt a célt, mert a mutatók azt sugallják, hogy egy "egészséges ciklusban vagyunk, amely még mindig a korai szakaszában van". Azt is megemlítették, hogy az erős beáramlások a BTC-be és a stabil felezési arányok azok az okok, amelyek miatt a Bitcoin jelenleg jó kriptovalutának számít.

bitcoin és Rollblock árfolyam elemzés

A Bálnák felvásárolják a Rollblockot (RBLK) egy nagy mozgás reményében

A Rollblock (RBLK) egy új generációs GambleFi platform, amely hatalmas nyereséget kínál, potenciálisan 50x-os megtérüléssel az induláskor. Ennek a DeFi projektnek a bevételmegosztási modellje és innovatív megközelítése vonzotta a bálnák figyelmét, akik az elmúlt hetekben RBLK tokeneket vásároltak.

A csapat bejelentette, hogy heti bevételének akár 30%-át is felhasználja RBLK tokenek visszavásárlására a nyílt piacon. Az így vásárolt tokenek fele az RBLK token értékének támogatására szolgál, és véglegesen kivonják a forgalomból. A másik felét azoknak ítélik oda jutalomként, akik RBLK-t stakelnek, így az egyik legjobb passzív jövedelmi lehetőséget kínálva a kriptotérben. A bálnák már több mint 46 millió RBLK tokent vásároltak, mivel azt várják, hogy az RBLK lesz a legjobb kripto befektetés ebben a bikapiaci ciklusban.

Egy másik ok, amiért a bálnák nagy érdeklődést mutattak az RBLK iránt, az, hogy teljesen engedélyezett és működő online játék platformmal rendelkezik. A Rollblock platformján a játékosok több mint 150 nagy kifizetési arányú játékhoz férhetnek hozzá, egy további előnnyel. A blokklánc technológiának köszönhetően ez a DeFi projekt a legmagasabb szintű tisztességességet és átláthatóságot hozza a játék üzletágba.

A piaci szakértők optimisták, hogy ez segíthet a Rollblocknak nagy számú meglévő és új játékost bevonni a kriptotérbe. Ezért az RBLK, a platform natív tokenje, a legjobb kripto befektetésként van rangsorolva ebben a bikapiaci ciklusban, potenciálisan 50x-os árnövekedéssel az év vége előtt. Még mindig csak 0,012 dolláron van a második előértékesítési szakaszában, így még mindig nagyszerű esély van csatlakozni a bálnákhoz, akik RBLK-t vásárolnak.

Binance Coin (BNB) felkészült minden idők legmagasabb árfolyamára

2024-ben eddig a Binance Coin (BNB) az egyik top altcoin, amely többször is megközelítette minden idők legmagasabb árát. A 2021 májusában elért 681 dolláros csúcs megmaradt, a Binance Coin ára idén márciusban 640 dollárig emelkedett.

Az on-chain adatok azonban azt mutatják, hogy a bálnák BNB tokeneket halmoztak fel, miközben az altcoin továbbra is a 600 dolláros szint körül mozog. A Binance Coin figyelemre méltó stabilitása az elmúlt három hónap nagy részében 600 dollár körül maradt, ami arra késztette az elemzőket, hogy új minden idők legmagasabb árát jósolják. A Crypto Scient elemzése szerint a BNB akár 1 000 dolláron is kereskedhet, így az egyik legjobb kriptovalutává válva jelenleg.

Összegzés

A Bernstein elemzőinek előrejelzései megerősítik, hogy még hosszú utat kell megtennünk ebben a bikapiaci ciklusban. Két ígéretes altcoin, amelyekre a bálnák igyekeznek kihasználni ezt a bikapiaci ciklust, a Binance Coin és a Rollblock. Míg a BNB új minden idők legmagasabb árát célozza meg, addig az RBLK 50x-es árugrással igyekszik dominálni a bikapiaci ciklusban, potenciálisan jobb befektetési lehetőséget kínálva.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás:

A kormány tovább kívánja növelni a már jelenleg is rekordmagas foglalkoztatási arányt

Magyarországon ma a foglalkoztatás 75 százalékos szinten van, hiszen 2010 óta egymillió munkahelyet sikerült teremteni, de a kormány célja, hogy ezt a rekordarányt a következő években még magasabbra, egészen 85 százalékra emelje - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 06. 22. 13:00
Megosztás: