Bitcoin (BTC): 90 ezer dolláros célár a felezés előtt, a Solana (SOL) áttörésre készül a 300 dolláros szinten, Pullix (PLX) hibrid kereskedelmi platformot indít

A Solana továbbra is a piaci trendekkel halad, egy hatalmas, 92%-os emelkedéssel az utolsó 30 napban. Ez a legutóbbi fellendülés a Solanát 200 dollár fölé vitte, mielőtt az altcoin enyhe visszaesést szenvedett el. Néhány szakértő szerint a Solana most elérheti az eddigi legmagasabb árfolyamát, ami további piaci vásárlási lázat válthat ki. Eközben a Pullix innovatív hibrid kereskedelmi platformjával egyre több figyelmet kap. A jelenlegi lendületét tekintve a szakértők úgy vélik, hogy a Pullix az Q2-ben megugorhat.

Bitcoin (BTC): 90 ezer dolláros célár a felezés előtt, a Solana (SOL) áttörésre készül a 300 dolláros szinten, Pullix (PLX) hibrid kereskedelmi platformot indít

A Solana árfolyama 200 dollárnál konszolidálódik

A Solana (SOL) az altcoin piacot uralja. 2024-ben már több növekedési hullámot is bemutatott, így a Solana éves hozama most már meghaladja a 840%-ot, az utóbbi hónapban egyedül 92%-kal ugrott meg.

A Solana legutóbbi emelkedése egy kulcsfontosságú ellenállási szint áttörését követte, és most a szakértők azt prognosztizálják, hogy a SOL átlépheti korábbi, 260 dolláros csúcsát. Az áremelkedését követően a Solana kereskedelmi aktivitása 14,7%-kal megugrott, és a SOL jelenlegi napi kereskedési volumene 3,8 milliárd dollár.

Az altcoin erős teljesítményét a Solana hálózati aktivitása támogatta. Március folyamán a Solana tranzakciós díjai 220,7%-kal nőttek, összesen 51,46 millió dollárt tesznek ki. Az éves díjak most már elérik a 626,15 millió dollárt, ami a Solana növekvő népszerűségének jele. Ez a gazdasági növekedés támogatja a Solana hosszú távú fejlődését is, így bullish hangulatot teremt a projekt körül.

A Solana továbbra is nagy népszerűségnek örvend, értékmutatói emelkednek. Március 26-án a Solana piaci kapitalizációja 86,6 milliárd dollár, és a SOL a világ 6. legtöbbet kereskedett kriptovalutája. A SOL jelenleg 195,04 dolláron kereskedik, és az ára az utóbbi 24 órában 2,87%-kal nőtt.

Vásároljon $PLX tokent most

Kínálhat-e a Pullix Új Tőzsdei Lehetőséget?

pullix

A Pullix új alternatívát kínál a hagyományos tőzsdékhez képest. Közösség által támogatott kereskedelmi platformja a decentralizált tőzsdéken, mint például az Uniswap alapul, több mint 500 különböző eszközt kínálva a befektetőknek, amelyek mind kereskedhetők szigorú KYC követelmények teljesítése nélkül.

A Pullix 24/7 hozzáférést biztosít a globális piachoz, DeFi befektetési lehetőségeket kínálva a hagyományos részvények, forex és derivatívák mellett. Ez lehetővé teszi a globális befektetők számára, hogy bárhol is legyenek, kereskedjenek.

A platform részeként a Pullix rendkívül alacsony díjakat kínál, és intelligens szerződéseket használ a zökkenőmentes kereskedési élményért. A befektetők biztonságának garantálása érdekében a Pullix mély likviditást kínál első osztályú bankokkal való partnerségeken keresztül, és ösztönzi a felhasználókat a likviditás biztosítására. Ez lehetővé teszi a Pullix számára, hogy versenyképes árakat kínáljon más platformokhoz képest.

A Pullix platform az Ethereum blokkláncon épül, és a lehető legfelhasználóbarátabb módon van kialakítva. A tervezőcsapat könnyen használható felületet hozott létre minden tapasztalati szintű kereskedő számára. Emellett a platform a blokklánc technológiát használja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy részt vegyenek a stakingben, yield farmingban és a likviditás biztosításában.

A tőzsdei kereskedés mellett a befektetők élvezhetnek egy NFT indítóplatformot is, amelyet az év későbbi részében terveznek elindítani. Ez az indítóplatform izgalmas új lehetőségeket kínál az NFT portfóliók építéséhez, miközben élvezik a platform által kínált számos eszközosztályt.

Hibrid megközelítésével a tőzsdékhez képest a szakértők úgy vélik, hogy a Pullix 2024 végére első osztályú tőzsdévé válhat, ami jelentős megtérülést kínálhat a projekt befektetői számára is.

További információak az alábbi weboldalakon:

Website: https://pullix.io/ 

Twitter: https://twiter.com/pullixmarkets 

Telegram: https://t.me/pullixmarkets 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ebben a hónapban emelkedett a németországi infláció

Emelkedett az infláció májusban a várakozásoknak megfelelő mértékben a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán publikált előzetes adatai alapján.
2024. 05. 30. 10:30
Megosztás:

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak - derül ki a kiberbiztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. és a gkid közös felméréséből.
2024. 05. 30. 10:00
Megosztás:

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás: