Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

Az Ethereum árfolyammozgása jelentős ugrásra készül

Már csak öt nap van hátra a BTC felezési eseményéig, és az Ethereum, a második legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluta, egy egészséges emelkedésre készül. Az árfolyam tartósan 3500 dollár felett maradt, de a legutóbbi piaci konszolidáció során visszacsúszott 3234 dollárra a CoinMarketCap szerint.

A legutóbbi fejlemények aggodalmat keltettek a kereskedők körében, vajon beleesnek-e a FOMO rallyba, amely utána segítheti az Ethereum árának 4000 dollár fölé történő emelkedését.
Miután az Ethereum ára korrekciót szenvedett az éves csúcs felett, 4000 dollár fölött, a coin egy szűk tartományban mozog.

Annak ellenére, hogy az Ethereum kripto kereskedési volumene átlagos maradt, a piaci volatilitás nem hozta el a szükséges szintet. Mindenesetre a piaci dinamika bikásra fordul, és az Ethereum ára hamarosan emelkedhet az akkumulációs zóna fölé, és elérheti a 4000 dollárt, amiért a bálnák ETH-t halmoznak fel.

kriptó bálna

Cardano (ADA) áringadozások a piaci dinamikák közepette

A Cardano ára ingadozásokat tapasztal, a diagram pirosra festése és 19%-os esés az elmúlt hét napban. A Cardano árfolyama 0,49 dolláron kereskedik, a 24 órás kereskedési volumen 793 millió dollár, ami döbbenetes 43%-os csökkenés, ami alacsony kereskedési aktivitást mutat. Ezenkívül a Cardano kriptopiaci kapitalizációja 5%-kal nőtt, elérve a 17,38 milliárd dollárt a CoinMarketCap szerint.

A Cardano technikai elemzését tekintve több indikátor is támogatja a potenciális bikás lendületet. Így az ADA ára áttörheti az ellenállási szintet, és elérheti az 1 dolláros jelet. A bikás Cardano árjóslatot hosszú és rövid távú mozgóátlagok támogatják. Ezenkívül a MACD szintje vételi jeleket erősít meg, ami rövid távú emelkedési lendületet sugall.

KangaMoon (KANG): A következő 100x-es potenciállal rendelkező kripto

A DeFi térben lévő számtalan altcoin közül, amelyek a jelenlegi Bitcoin roham során figyelmet kapnak, a KangaMoon (KANG) az a legjobb alternatíva azok számára, akik jelentős hozamokra vágynak. A KangaMoon vonzerejének élvonalában áll a GameFi funkciója, amely valódi hasznosságot kínál a felhasználóknak.

A kontextus érdekében a platform elindít egy P2E játékot, és a KANG lesz a fő játékbeli valuta. A felhasználók játékbeli tárgyakat vásárolhatnak és karaktereiket fejleszthetik a KANG segítségével. Emellett a token tulajdonosok részt vehetnek heti, havi és negyedéves kihívásokon és versenyeken, és jutalmakat szerezhetnek.

Az Ethereumhoz és a Cardanohoz képest a KangaMoon közösség-vezérelt megközelítést alkalmaz. Az aktív tagok a Kangaverse-n kívül kapcsolódhatnak a platform társadalmi tartalmához és jutalmakat szerezhetnek. Megosztják/kommentelik/like-olják a KangaMoon bejegyzéseit, és a szerencsés nyertesek ingyenes KANG-ot kapnak az hivatalos indítás előtt. Ez a lépés tette a KangaMoont a legtársadalmilag aktívabb altcoinná, amely már több mint 20 000 regisztrált tagot vonzott folyamatban lévő előértékesítésében.

A KANG az 5. előértékesítési szakaszban van, és darabja 0,0196 dollárba kerül. Ez 290%-os ROI-t jelent az eredeti 0,005 dolláros kínálatához képest. A kripto elemzők szerint az altcoin akár 100-szoros növekedést is elérhet, ha felkerül a Tier-1 CEX-be a második negyedévben. Tekintettel a virágzó P2E játékiparra, amelynek piaci értéke várhatóan 885 millió dollárt ér el 2028-ra, a KangaMoon mindenki számára megnyithatja ezt a piacot. Így a kriptobálnák a KANG-ot tekintik a 2024-ben befektetésre legjobban alkalmas P2E érmének.

Végső gondolatok!

Ahogy a kriptobálnák felszedik ezeket a három legfelső altcoint a BTC felezési esemény előtt, az befektetőknek is lehetőségük van profitálni a kripto piac bikafutásából. A Play-to-Earn (P2E) és a közösség-vezérelt elkötelezettség középpontba állításával a KangaMoon jelentős hatást gyakorolhat a kriptopiacra.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://kangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösséghez:

https://t.me/kangaMoonofficial

..

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tanulj a kriptókról, és keress nevetve 99Bitcoins érméket

Alig ocsúdhattunk fel, az ICO máris átszaladt az 1,5 millió dolláros gyűjtési határon. A nagy siker miatt számos elemző gondolja azt, hogy az érme értéke a nyílt piacra való bevezetésekor tízszeresére is duzzadhat.
2024. 05. 24. 00:01
Megosztás:

Az EU 337,5 millió euróra büntette az élelmiszergyártó Mondelezt

Az Európai Bizottság 337,5 millió eurós (mintegy 135 milliárd forint) bírságot szabott ki a Mondelez amerikai élelmiszergyártó nemzetközi nagyvállalatra, amiért az uniós versenyszabályokat megsértve korlátozta a különböző csokoládé-, keksz- és kávétermékek kereskedelmét a tagállamok között - tájékoztatott az uniós bizottság csütörtökön.
2024. 05. 23. 23:30
Megosztás:

Gyárat épít Nagybányán a Karl Mayer GmbH

Gyárat épít Nagybányán a textilipari gépeket gyártó Karl Mayer GmbH 25 millió eurós (9,653 milliárd forint) befektetéssel - jelentette be kedden a Máramaros megyei önkormányzat.
2024. 05. 23. 23:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary) közgyűlése négy évre. A szakember az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt - közölte az MGYOSZ az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 23. 22:30
Megosztás:

Több millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint az első negyedév végéig csaknem 8 millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok.
2024. 05. 23. 22:00
Megosztás:

A kormány célja a gazdasági növekedés visszaállítása

A magyar gazdaság az első negyedévben visszatért a növekedési pályára. A kormány az egyensúly erősítésével is a gazdaság növekedését építi újra, ezért fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot - közölte az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszerének április végi helyzetéről csütörtökön kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Az a közösség, ami épül, erősödik

Ahol építenek, korszerűsítenek, újat hoznak létre, ott a közösség életrevaló, élni akar - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Nyírlugoson.
2024. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Jó hangulatban magas forgalom mellett kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 362,43 pontos, 0,53 százalékos emelkedéssel 68 319,51 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 05. 23. 19:30
Megosztás:

Kissé erősödött a forint

Kissé erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 23. 19:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Pénztárszövetségnek

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 23. 18:30
Megosztás:

E hónapban erősödött az euróövezeti gazdasági aktivitása

A vártnál lényegesen kedvezőbben alakult az euróövezet feldolgozóipari teljesítménye májusban, a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a szolgáltatóipar teljesítménye stagnált áprilishoz viszonyítva - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének csütörtökön ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A kormány célja az országon belüli fejlettségi különbségek csökkentése

A kormány célja, hogy uniós és hazai források felhasználásával csökkentse az országon belüli fejlettségi különbségeket - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.
2024. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Életbevágóan fontos a szűrővizsgálat

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében - közölte egy nemrégiben elvégzett kutatására hivatkozva a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2024. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Az értékpapírok kibocsátói közzétették előző éves jelentésüket

Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Nagy volumenű beruházást hajtott végre nálunk a Siemens Energy

Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új üzemcsarnokot épített, képzési központot nyitott és napelemparkot is telepített, hogy képes legyen saját maga megtermelni a működéséhez szükséges energia egy részét - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Megtéveszthette a fogyasztókat a Natur Tanya

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Natur Tanya Hungary Kft.-vel és a Naturweb Kft.-vel szemben.
2024. 05. 23. 15:30
Megosztás:

A mérnöki, a programozói és az orvosi pálya a legcsábítóbb

A mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a tudományos-technológiai képzések hallgatói, emellett az egyetemisták "menőnek" tartják a menedzseri karriert, az adattudományhoz, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó szakmákat, és az egészségügyi életpályát is - közölt az MTI-vel a Siemens Zrt. az UNIside felsőoktatási portállal az egyetemisták pályaképéről, jövőbeni karrierterveikről végzett online kérdőíves kutatásának eredményeit szerdán.
2024. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Kevesebb használt lakás kelt el az Egyesült Államokban áprilisban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma áprilisban.
2024. 05. 23. 14:30
Megosztás: